günaydın kızlaar
nasılsınız sanatçı arkadaşlarım
ben bugün 5te uyandım, uyusam mıı uyumasam mı diye düşündüm.uyursam bi daha uyanamam dedim sonra..ama bunu diyene kadar bi yarım saat debelendimkalktım, 35 dakika yürüdüm sonra da kahvaltımı yaptım..
1 yumurta,
domates,
peynir,
maydonoz, nane,
8-10 tane de fındık.
2 fincan da yeşilçay..
günaydın kızlar henüz kahvaltı yapmadım önce spor zamanı ....
kimisi de daha erken birbirinizi tanıyın diyolar. sanki onlara kalmış burası da ayrı bi mevzu da.. :)
dili kendim için öğrenicemispanyolcayı çok severim ben, ufak tefek bilgim var kendi başıma çalıştım ama daha da geliştirmek istiyorum kendimi.
eşim ingilizceye git diyor ama ispanyolca da dünyada en çok kullanılan 2. dil.
ispanyolcaya daha hevesli olduğum için daha kısa zamanda öğrenirim kanısındayım.
Günaydın kızlar,
Bugün çok mutluyum canım annem beş yıldır hac kurasına giriyordu dün yapılan kurada anneme hacılık çıktı.Heyecandan dün akşam yemek bile yiyemedi kıyamam bütün gece mutluluktan ağladı.
Hayırlısıyla gidip gelmek nasip olur inşallah.
Sabah : 1 dilim ekmek + 1 dilim tulum peyniri + 1 çay + 1 salatalık
Günaydın kızlar,
Bugün çok mutluyum canım annem beş yıldır hac kurasına giriyordu dün yapılan kurada anneme hacılık çıktı.Heyecandan dün akşam yemek bile yiyemedi kıyamam bütün gece mutluluktan ağladı.
Hayırlısıyla gidip gelmek nasip olur inşallah.
Sabah : 1 dilim ekmek + 1 dilim tulum peyniri + 1 çay + 1 salatalık
günaydın sabah itibariyle 58.600:)
her gün 200-300 gidiyor çok şükür çok mutlu oluyorum ama resmen göğüslerim 1 beden gitti zaten büyük değillerkahrolası göbek yağları erimek bilmiyor ya şu yoğurt kürünü yapıyorum akşamları da yatmadan ananas yiyorum dün eşim geç kaldı yürüyüşe çıkamadım o kadar sinir oldum ki artık bugün teleafi edicem
esenrüzgarcım sorma ben de korkuyorum artık kilo almaktan..
canım benim yaşım genç de eşim 32 yaşında.
o bana ne zaman istersen o zaman yapalım diyor ama ben onu da düşünüyorum.
çocuğu 20 yaşına gelicek o 50yi bile geçmiş olcak.
o yüzden yapmak istiyorum aslında.
yaa, eşimin ingilizcesi var nasılsa. bu konularda o yardım eder bana
Sen kendini de düşün :)
32 yaş çok değil.
1-2 sene daha bekleyebilir, madem dil öğrenmek istiyorsun. Ha benim için o kadar önemli değil dersen hamileyken de öğrenebilirsin dili :)
Ama çocuk olunca herşey çocuk üzerine dönüyor. Şimdi biraz tadını çıkar evliliğin...
Kızlar bana fikir verin lütfen !
Yarın veya perşembe günü regly'im olabilir. Cuma günü de tatile gitcem biliyorsunuz. Havalar da zaten güzel değil ama ne bileyim denize girerim diye hayal ediyorum. Şu regl geciktirici ilaçlardan kullansam mı acaba kararsız kaldım. Yarın olursam çok iyi olur hiç olmadı 2-3 gün girerim denize ama bu sefer yarın da olmazsam tüm tatil regl olarak geçircem
O ilaçların da yan etkileri oluyor sanırım.
İlacı aldım ama kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım.
Bir de tatil boyunca şiş gezmek de var, şişlik de yapıyormuş.
pul biber mi dokundu acaba? Güçten düştüğün için mi ?
Semizotu salatası da doyurmaz ki ? Hatta yoğurt daha tok tutar diye düşünüyorum.
Ne güzel hepniz zayıflıyosunuz yaa ben zayıflayamıyorum ama artık nedeni yemekle içmekle hareketle değil benim bağırsaklarımla sanırım ne yapsam da 1 kilo bile veremedim
canım ilacı kullan, öyle bi zararı falan yok, ufak tefek şeyler. tatilini heba etme oldum olacağım diye.
akşam semizotu salatası yedim, çok da güzel doymuştum yanına da kıvırcık salatası
ama akşam misafirim vardı, kurabiye getirmişler, çayla kurabiye yedim hem de 6-7 tane kadar(((((((((
gece de eşimle hiç uyuyamadık ya çaydan ya da neden bilmiyorum ama sabah 4.30 gibi çok tahıllı ekmek arası sosisli turşulu sandiviç yedim acaba dedim açlıktan mı uyuyamıyorum.
şimdi de berbat bir baş ağrım var, dün akşamdan beri hatta..
anlamadım ben nedendir.
dünden beri de b12 vitaminine başladım bu arada.
sabah:
nesfit,
light süt,
ara:
yeşil çay,
2 adet eti form kepekli bisküvi
Evet bağırsaklar çok etkili oluyor canım. Ama egzersiz de normalde bağırsakları çalıştırması lazım. Eğer daha büyük sorunun varsa bence doktora git.
Canım ya geç kaldın, dün sormuştum onu.
Şimdi kasıklarım felan ağrıyor bugün ya da yarın olurum regl. Birkaç gün öncesinden başlamak lazımmış.
Bugün veya yarın olursam da iyi haftaya ptesi felan girmeye başlarım denize. Zaten hava da o kadar iyi olmayabilir, boşuna düzenimi bozmayayım dedim....
Neyse artık ilacı da aldım haaa...
Bu arada gece niye yedin sosisli sandviç ?
Aslında acıktıysan tarçınlı süt felan içseydin.
Ben de akşamları dondurma yedim diye kendi kendime suçlanıyorum çünkü kilo almışım cumadan beri diye.
Ayyy şuanda da açım yaaaa... yemekten bahsedince.
Kahvaltı yapmadım bugün.
kimse bana yardımcı olmayacak mı((8
hoşgeldin canıım :)
nasıl bir yardım istiyorsun?
burda çoğumuz aç geziyoruzdeeermişim
spor yapıyor muydun?hedefin kaç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?