60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah tartılmadım, gece ve sabahları ev çok soğuk oluyor, üstüm kat kattı, tartıda fazla çıakrım diye

Kalkar kalkmaz bir fincan 5i 1yerde içtim.
Yaklaşık yarım saat sonra 1 elma yedim
Şimdide çilekli süt içeceğimm.
( Ah birde sade içsem, süt zaten tam yağlı! )
Kahvaltı yapamıyorum zaten, bu kahvaltı sayılsın dedim.
Öğlen 1 kase tutmaç çorbası içeceğim.
12 gibi.

Günaydın maxicim,
Bizler iyiyiz seni sormalı.
Seni tebrik ediyorum erken saatte kalktığın için. Ben de sabah işe zor uyandım, keşke biraz daha uyusaydım diyerekten...
Sabah da metro ile geldik o yüzden koştur koştur yürüdüm ben de sporumu yaptım dermişim :)
Kahvaltı da hiçbişey yiyesim yoktu 1 erik yedim.

günaydın kızlar henüz kahvaltı yapmadım önce spor zamanı ....

Günaydın, benim yerime de yap :)

Evet aslında senin hem yaşın küçük hem de 1 sene oldu dimi anca senin evlenmen. Birkaç sene daha bekleyebilirsin bence eğer öyle dil öğreneyim hevesin varsa. Çocuk olduktan sonra hiçbirşey yapamazsın onu söyleyeyim.
Bence eşin doğru demiş, ingilizce öğrensen daha iyi olur. Bütün makaleler vs. internette herşey ingilizce, ikinci bir dil olaraktan ispanyolca öğrenirsin.
Ama dili kullanmazsan çabuk unutulur onu da söyleyeyim :)

Okuyunca ben de duygulandım. Allah kabul etsin şimdiden inşallah hayırlısıyla gitsin gelsin.
İsteyen herkese de nasib etsin.

Son düzenleme:
Günaydınnnnn
Kahvaltı :4-5 tane zeytin
2 kibrit kutusu kadar peynir
yarım salatalık
2 dilim kepekli ekmek
şimdide nescafe içiyorum çok uykum var çokkkkkkk

Canım benim Rabbim anneciğine hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip eder inşallah

günaydın sabah itibariyle 58.600:)
her gün 200-300 gidiyor çok şükür çok mutlu oluyorum ama resmen göğüslerim 1 beden gitti zaten büyük değillerkahrolası göbek yağları erimek bilmiyor ya şu yoğurt kürünü yapıyorum akşamları da yatmadan ananas yiyorum dün eşim geç kaldı yürüyüşe çıkamadım o kadar sinir oldum ki artık bugün teleafi edicem

Bu arada herkese günaydın kızlar,
Dün alışveriş merkezine gidelim dedim eşime ve gittik (çocuk olmayınca haftaiçi gidebildik)
Kıyafetlerim artık olmuyor işte kıyafete ihtiyacım var derken pantolonlara gömleklere vs. bakıyoruz. İşte ben kafadan 38 bedenleri topladım geldim kabine. Baktım hepsi bol oluyor pantolonlar özellikle. 36 bedeni getirdi eşim onları giydim tam oturdu. Eşim de şaşırdı ya 36 beden en düşük beden diilmiydi diye :)
Ben de şaşırdım doğrusu. Biraz bol dursun diye ben yine de 38 beden olanları aldım düşünün yani. Diyete başlamadan önce bazı kıyafetlerim 42 bedendi.
Ama bir yandan da gecen cumaya göre tartıda daha fazla çıkıyorum. Demekki geçen cuma gitsem 36 beden de bol duracaktı
Enteresan bir şekilde kilo almaktan korkuyorum artık. 50'li rakamları görünce diyeti bırakacam demiştim , 50'li rakamı da gördüm ama bırakınca da birden kilo alıyosun en ufak bir kaçamakta.
Demekki neymiş kiloyu koruma dönemi , en az kilo verme dönemi kadar önemliymiş...

Bu arada alışveriş merkezinden de yürüyerek döndük çok güzel oldu.
Dün akşam da 1-2 yk. semizotu yemeği ve birazcık pul biberli yoğurt yedim.
Ama tartıda sadece 100 gramcık az geldim

maşallah diyim sana
Güzel veriyorsun kiloları
Kaç kilo verdinde 1 beden gitti?
Göbek yağlarınıda yeşil çay iyi geliyor diyorlar, denedinmi.?

esenrüzgarcım sorma ben de korkuyorum artık kilo almaktan..
canım benim yaşım genç de eşim 32 yaşında.
o bana ne zaman istersen o zaman yapalım diyor ama ben onu da düşünüyorum.
çocuğu 20 yaşına gelicek o 50yi bile geçmiş olcak.
o yüzden yapmak istiyorum aslında.

yaa, eşimin ingilizcesi var nasılsa. bu konularda o yardım eder bana

Sen kendini de düşün :)
32 yaş çok değil.
1-2 sene daha bekleyebilir, madem dil öğrenmek istiyorsun. Ha benim için o kadar önemli değil dersen hamileyken de öğrenebilirsin dili :)
Ama çocuk olunca herşey çocuk üzerine dönüyor. Şimdi biraz tadını çıkar evliliğin...

evet ben de bundan çekiniyorum.çocuk olunca kim gidecek bırakıp. hayatta gidemem.
madem 32 yaş çok değil diyorsun, ki çoğu kişi öyle diyor, en iyisi dil öğrendikten sonra bebiş yapmak.

slm kızlar bend ezayıflamak istiyorum8 aydır diyet yapıyorum 65 kılodan 59 düştüm ama 59 takıldım kaldım montıgnac diyeti yaptım bu arada ama uzun süredir 59 veremıyordum akam misafirlikd ebiraz kaçırdım ve bu sabah 60 gördüm tartıda siz neler yapıyorsunuz pkoluyum kılo vermem çok zor oluyorr banada yardımcı olurmusunuz

Ne güzel hepniz zayıflıyosunuz yaa ben zayıflayamıyorum ama artık nedeni yemekle içmekle hareketle değil benim bağırsaklarımla sanırım ne yapsam da 1 kilo bile veremedim

canım ilacı kullan, öyle bi zararı falan yok, ufak tefek şeyler. tatilini heba etme oldum olacağım diye.

pul biber mi dokundu acaba? Güçten düştüğün için mi ?
Semizotu salatası da doyurmaz ki ? Hatta yoğurt daha tok tutar diye düşünüyorum.

akşam semizotu salatası yedim, çok da güzel doymuştum yanına da kıvırcık salatası
ama akşam misafirim vardı, kurabiye getirmişler, çayla kurabiye yedim hem de 6-7 tane kadar (((((((((

gece de eşimle hiç uyuyamadık ya çaydan ya da neden bilmiyorum ama sabah 4.30 gibi çok tahıllı ekmek arası sosisli turşulu sandiviç yedim acaba dedim açlıktan mı uyuyamıyorum.
şimdi de berbat bir baş ağrım var, dün akşamdan beri hatta..
anlamadım ben nedendir.
dünden beri de b12 vitaminine başladım bu arada.

sabah:
nesfit,
light süt,

ara:
yeşil çay,
2 adet eti form kepekli bisküvi

Ne güzel hepniz zayıflıyosunuz yaa ben zayıflayamıyorum ama artık nedeni yemekle içmekle hareketle değil benim bağırsaklarımla sanırım ne yapsam da 1 kilo bile veremedim

Evet bağırsaklar çok etkili oluyor canım. Ama egzersiz de normalde bağırsakları çalıştırması lazım. Eğer daha büyük sorunun varsa bence doktora git.

Canım ya geç kaldın, dün sormuştum onu.
Şimdi kasıklarım felan ağrıyor bugün ya da yarın olurum regl. Birkaç gün öncesinden başlamak lazımmış.
Bugün veya yarın olursam da iyi haftaya ptesi felan girmeye başlarım denize. Zaten hava da o kadar iyi olmayabilir, boşuna düzenimi bozmayayım dedim....
Neyse artık ilacı da aldım haaa...

Bu arada gece niye yedin sosisli sandviç ?
Aslında acıktıysan tarçınlı süt felan içseydin.
Ben de akşamları dondurma yedim diye kendi kendime suçlanıyorum çünkü kilo almışım cumadan beri diye.

Ayyy şuanda da açım yaaaa... yemekten bahsedince.
Kahvaltı yapmadım bugün.

Canım benim sorunum kendimle.İşyerinde wc ye giremediğimden bağırsaklarımın dengesini bozuyorum.Şöyle bişey yesem 1-2 saat sonra çalıştırsa da eve denk gelse ne güzzel olur

hoşgeldin canıım :)
nasıl bir yardım istiyorsun?
burda çoğumuz aç geziyoruz deeermişim

spor yapıyor muydun?hedefin kaç..

hoşbulduk canım :))

60 kıloyumm canım pkoluyum ve zor kılo verıyorum hedefım 54-55 olmak.neler yapıyorsunuz nasıl beslenıyorsunuz ara öğün falan yapıyormusun meyva serbestmı mesela kuruyemiş falan yiyormusunuz spor bazı akşamlar 45 dk yürüyüş yapıyorum haftanın 3 günü falan daha ok yapmak stiyorum ama çalıştıgım için zor geliyorr ama 2 akşamdır 30 dk yürüyüyorum sabah 15 dk akşam 15dk yürüyor işe gelirkenn çocuk için tedavı oluyordum pko dan dolayı doktorum zayıflaa zayıflarsan yumurtlaman düzelir 1sene dene gel dedi 65 kılodan 60 düştüm ama çok zor verdim valla şimdi takıldım kaldım

birde günde 3litreye yakın su içiyorum 2fincanda yeşil çay 1 haftadır böylee devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…