60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ara öğün 1yeşil elma yedimm akşamada mercimek çorbası yoğurt ve kıvırcık saklatası düşünüyorum havuçlu nasıl olur sizce ve bu akşam yarım saat plates

arkadaşlar geçen seneki yazlık pantolonumu çıkardım.kemersiz giyerdim.sıkardı.bi giydim çuval gibi oldu.ve kemerin en son deliği tam geliyor.kızlar ya kiloyu verdim ama benim sıkışamam lazım.canım ne yürüyüş ne egzersiz istiyor

o zaman sıkılaşamazsın

Ne güzel sıkılaşmışsın işte ?
Kilo vermişsin geçen seneki yazlık pantolon bile geniş geldiyse...

he heyyyyy ben geldım kızlar evımdeyım sonunda ayy evı mahvetmış 2 gunde benım kı bıde bız donene kadar herşey kokmuş temızlık neferı oldum bugun neyse kaldıgımız yerden devam gıtsın kg ler:))

yuksek yuksek masalara sofra kurmasınlar mantılara böreklere el sürmesınler annesının tombişinı hor gormesınler bütun zayıflara malum olsun ben zayıflıgı özledım hem 36 bedenı hem 38 bedenı ben incelmeyı özledım:)))

esencıgım maşallah bıtırmıssın kglerı ya darısı hepımızın başına azmını başarını kutluyorummmesen sen bızım enzayıfımızsın esen sen bızım enzayıfımızsın:)

Süpersin ya !

esencıgım maşallah bıtırmıssın kglerı ya darısı hepımızın başına azmını başarını kutluyorummmesen sen bızım enzayıfımızsın esen sen bızım enzayıfımızsın:)

Canım o çizelgedeki kilodan biraz daha yukarı çıktım bu hafta Ctesi günü oysa çok daha düşüktüm.
Benim vücudum az yemeye alıştı heralde en ufak bir kaçamakta depoluyor.
Az yemeye devam, özellikle akşam belli bir saatten sonra yememeye...

Memlekette nasıl olurum artık orası Allah kerim !
Zaten onu göze aldım da işte dönüşte artık devam ederim tam anlamıyla diyete...
Vücudu biraz şaşırtayım dimi hep az yemek olmaz
Aman çok şaşırmasın da ! :26:

ya onu bende yenı anladım bılıyosun ben ya çok az yıyorum yada çokkkkkkkkkk yaptım mı tam yapıyorum ama dedıgın gıbı azcık kaçırınca bu seferde gerı gelıyor kg ben 62 oldum tekrar((((((((((((((((onu dengelemek lazım ömür boyu aç gezemeyız bı formulu olmalı bunun

Benim de arası yok, ya veriyorum ya alıyorum. (günlük olarak hesapladığımda tabi)
Ama dengelemesini de öğrencem inşallah.
Gerçi memleketten dönüşte nasıl olur bilmiyorum ama çok da gözümde büyütmeyeceğim ya , orada da dikkat ederim napim. En azından akşamları yemem vs. bilemiyorum artık.

memleketıne gıdınce bayram geldı sanacak vucudun:))heheeh yazık bıze ya erkekler yıyıp ıçıp yatıyo tıg gıbı kalıyolar

Ya hiç de tığ gibi olmuyorlar bence. Tabi bizim gibi de değil metabolizmaları daha hızlı...

Memlekette onu bunu reddetme gibi lüksüm olmayacak tabi. Ama herşeyden de abartmadan yerim inşallah diye düşünüyorum...
Midem de "oleeeey yabancı bir cisim yaklaşıyor ama güzel görünüyor" diyip bayram edecek :)))
Bu arada regl olamadım henüz, sanırım deniz meniz de hayal oldu ((

Son düzenleme:
Gunaydin kizlaaar!
Bugun ilk ben gunaydin diyim :)
Nasilsiniz?
Henuz tartilmadim sabah birazdan tartilirim

günaydın esencim, bugün perşembe, tartılma günü yarın :)

ben çok iyiyim valla, sen nasılsın?

hatta o kadar iyiyim ki bomba gibiyim.56.2 olmuşum çünkü..

kızlar bu sıralar banlanabilirim siteden.
bir konu hakkında yorumlarımı tartışmaya çeviren arkadaşlar oldu, ortam kızıştı.
kapsama dışına girersem eğer tablo size emanet :)

10 günüm kaldı..
Köye gidince fırında kızarmis köy ekmegi, üstüne birde tereyag, en az 3-4 dilim yiyorum.
Halim iyice beter olacak.
Gecen yil da 1 ayda 3 kilo aldim, eve döndüm 66 'yım 1 hafta sonra yine 63e düstüm, 1 gram oynamadıGecen yil..

ve sabah 63 olarak uyandım.
Bugün agzima bir lokma bile sürmeyecegim.
Sabah ogle ikindi aksam çorba icecegim sırf.
Moral yine 0 , 0 , 0.

Bana hergun tartilma gunu sekerim
Bu sabah nihayet ctesi gunku kilomu gordum.
O zaman yarin bildireyim size kilomu :)

Kiz nereyi kizistirdin sen? Milleti birbirine dusurdun kactin geldinmi buraya

Aman ben de yarin gidiyorum memlekete..
Burda kisirdan bile gramla yerken orda napcam bakalim!
Yine az yemeye caliscam ama bilmiyorum artik.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…