kızlar benim öğlen yemeğim
çorba,
tazefasülye kavurması
ve yoğurt..
Benim de arası yok, ya veriyorum ya alıyorum. (günlük olarak hesapladığımda tabi)
Ama dengelemesini de öğrencem inşallah.
Gerçi memleketten dönüşte nasıl olur bilmiyorum ama çok da gözümde büyütmeyeceğim ya , orada da dikkat ederim napim. En azından akşamları yemem vs. bilemiyorum artık.
Ya hiç de tığ gibi olmuyorlar bence. Tabi bizim gibi de değil metabolizmaları daha hızlı...
Memlekette onu bunu reddetme gibi lüksüm olmayacak tabi. Ama herşeyden de abartmadan yerim inşallah diye düşünüyorum...
Midem de "oleeeey yabancı bir cisim yaklaşıyor ama güzel görünüyor" diyip bayram edecek :)))
Bu arada regl olamadım henüz, sanırım deniz meniz de hayal oldu((
Çocuğunu emzirdin heralde sen de dimi ?
Benim de kilo aldıktan sonra büyümüşlerdi ama şimdi kilo verince onlar da kilo verdi :)
canım benim ben 58 kilodaykende aynıydı evet biraz farkediyor ama fark sadece biraz sönüyo benim yıllardır omuzlarım sırtım ağrıyor yazın göğüs arası ve altında pişikler oluyo ve sıcakta günlük duş almasam arası hemen kokuyor.... istediğimi giyememek ve insanların bakışları da cabası doktora gittim bana en kısa zamanda ameliyatı önerdi
kızlar benim öğlen yemeğim
çorba,
tazefasülye kavurması
ve yoğurt..
çok haklısın canımmm benım sen iyi kılo vermişsin ne kadar zamanda verdinn peki kıloları doğum kılosu falanmı vardı sende canım bebek senın bebğin mi resimdeki
yapılacakları biliyoruz fakat çoğu zaman yapmıyoruz iştee(( yapsak belki böyle uğraşmazdık herhalda dimi arkadaşım :))) ben en çok şu hem ekmek hem pilav yiyenler varya tabak tabak tıg gıbıler onlara sinir oluyorum yaaa yiyorlar yiyorlar zayıflarr
Bu diyetisyenler konusuna ve diyetlerine takığım uzun zamandır.
Derler ya hocanın dediğini yap yaptığını yapma diye:)
Özellikle bayanlarda şöyle ideal formunda bir diyetisyen görmedim.
Aslında yapılacaklar belli hepimiz biliyoruz sadece alışkanlık halini alması mesele
offff ankarada aldıgım 1 buçuk kg yı bu hafta vermem lazım işi sıkı tutsam ıyı olcak dolaptakı dondurma ve çıkolataları mahalledekı çocuklara dagıtmaya gıdıyorum(((
tazefasulye kavurmasını çok sverim been yaaa afiyet olsun canım
offff ankarada aldıgım 1 buçuk kg yı bu hafta vermem lazım işi sıkı tutsam ıyı olcak dolaptakı dondurma ve çıkolataları mahalledekı çocuklara dagıtmaya gıdıyorum(((
Çocuğunu emzirdin heralde sen de dimi ?
Benim de kilo aldıktan sonra büyümüşlerdi ama şimdi kilo verince onlar da kilo verdi :)
canım benim ben 58 kilodaykende aynıydı evet biraz farkediyor ama fark sadece biraz sönüyo benim yıllardır omuzlarım sırtım ağrıyor yazın göğüs arası ve altında pişikler oluyo ve sıcakta günlük duş almasam arası hemen kokuyor.... istediğimi giyememek ve insanların bakışları da cabası doktora gittim bana en kısa zamanda ameliyatı önerdi
Canım evet öyle ise biran önce ameliyat ol tabi.
bana yine açlık bana yine yaglar var bana gine şişman günler düştü eyvahhh bana gene xl bana xxl lar bana gene büyuk bedenler düştü eyvahhhhh
ya kilo alıyor ya yag baglıyor gerçek şuki zayıflıgın ömrüüüü varrrr dikkat etmessen egerr çabanı göremiyor hamur işi yapıyor gerçekşukı becerekli annneler varr dıkkat etmessen egerr ne yesem olmuyor olmuyor kilom birtürlü inmiyor açlıktan biktım tartımı kırdım mecburen yedım bikaç börekkk raydan çıkan form gerı dönemez kımse bu bu göbeyı erıtemez ben daha ne kadar aç kalayım diyetımı bozdum ooo ooo((
Süper ya, kız bunları bir yere yaz, kitap yaparsın belki. Sen ayrı bir yeteneksin !
Merhabalar,
Nasılsınız bakalım fıstıklar sağlıklı beslenme programlarınız nasıl gidiyor ? (Dikkat ettiyseniz diyet değil)
Benim menüm :
Sabah : 1 domates + 1 salatalık + 1 dilim peynir + 1 dilim ekmek + çay
Ara : 2 kayısı
Öğlen : 1 kase bol ekşili ve pul biberli mercimek çorba + 1 kase mevsim salata + 1 kase yoğurt
Bir sürü dut yedim.
Ara : 2 kayısı
Akşam : Karnıyarık + Salata (Cacıkta olabilir.)
Veee bol bol su
Süper ve sağlıklı bir menü. Bu menüyü aynen uygularım ben!
Öğle yemeği ile akşam yemeği yer de değiştirebilir. ooff karnıyarıkla cacık ne güzel gider! Canım çekti valla...
Neyse ben acıktım heralde 1 kırık diyet çikolata atayım ağzıma :)))
Öğlen ben de pek bişey yemedim heralde ondan.
Dağıt canım dağıt hem sen sevaba girersin, hemde kaçamak ihtimalin azalr. bende haftaya ankaraya gidiyorum.
Ankara yolcuları kilolarıyla dönüyor galiba
Verirsin merak etme. Ben 3 günde aldığım 1 kiloyu 3 günde tekrar verdim 1 hafta içinde :)
Elde var sıfır ama en azından kilo almamış oldum.
Canım evet öyle ise biran önce ameliyat ol tabi.
Süper ya, kız bunları bir yere yaz, kitap yaparsın belki. Sen ayrı bir yeteneksin !
5 defter dolusu kendı şiirım sözlerımvar:)bir anda böyle gelıyo yazıyorum yazdıgım bısıyıde asla unutmuyorum not almasam bıle kızıma dogdugu gunden berı defter tutuyorum hobi oldu bende :)
sağol canım, ben de çok severim..
esenrüzgarcım çok güzel ve hafif bir yemek..hem de besleyici..
fasülyeleri haşlıyosun yumuşayana kadar (ben hep fazla haşlayıp buzluğa atarım)
tavada soğanı kavuruyosun birazcık yağ ile, pembeleştikten sonra fasülyeleri atıp kavuruyosun. en sona yumurta kırıyosun 2 tane (önceden çırpılmış) yumurta pişene kadar kavuruyosun. bol karabiberli süper oluyor.
bu yemeğe karabiber çok güzel tat verir, atmaktan çekinme.ben çoook severim karabiberi :)
5 dakikalık bir yemek, hem tadı süper oluyo hem de çok kolay yapılıyo.
Oooo bu yemek yumurtalı mıydı?
İlk defa duyuyorum yaaa...
Çok enteresan bir yemekmiş. Denemek lazım böyle farklı lezzetleri. Tatilde fırsatım olursa deneyeyim bari. Ama tadı nasıl olur acaba?
Bence yumurta varsa işin içinde güzel olmuştur
Patatesli omlet gibi taze fasülyeli omlet ehehe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?