60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

offf tam zamanına denk gelmış bu reglı hep ömenlı zamanlara denk gelıyo benım de dügün günu olmuştu gerısını sen duşun artık:))))

bana yine açlık bana yine yaglar var bana gine şişman günler düştü eyvahhh bana gene xl bana xxl lar bana gene büyuk bedenler düştü eyvahhhhh

ya kilo alıyor ya yag baglıyor gerçek şuki zayıflıgın ömrüüüü varrrr dikkat etmessen egerr çabanı göremiyor hamur işi yapıyor gerçekşukı becerekli annneler varr dıkkat etmessen egerr ne yesem olmuyor olmuyor kilom birtürlü inmiyor açlıktan biktım tartımı kırdım mecburen yedım bikaç börekkk raydan çıkan form gerı dönemez kımse bu bu göbeyı erıtemez ben daha ne kadar aç kalayım diyetımı bozdum ooo ooo((

Son düzenleme:
kızlar benim öğlen yemeğim

çorba,
tazefasülye kavurması
ve yoğurt..

Taze fasülye kavurması da enteresan!
Hiç duymamıştım.
Afiyet olsun ama güzel olmuştur.

çok haklısın canımmm benım sen iyi kılo vermişsin ne kadar zamanda verdinn peki kıloları doğum kılosu falanmı vardı sende canım bebek senın bebğin mi resimdeki

Benim 3 ay oldu işte. Ben hamileyken 7-8 kilocuk bişey aldım. İlk sene evlendiğimde aldığım kilolar + doğumdan 1 sene sonra aldığım kilolar diyelim buna. Şuanda evlendiğimdeki kiloma geri döndüm yani.
Resimdeki bebek benim değil canım. Bizimki büyüdü artık :)

Ya kimisi de troid hastası olduğu için yediği halde kilo alamıyorlar. Bazı şeyler hormonal ve metabolizma meselesi yapı yani...

Evet ya diyetisyenler de kendi aralarında karar vermiş değiller hangisi doğru. Genel geçer bazı kurallar var onun dışında çok farklı şeyler söylüyorlar. Ben de içimdeki sese güvenip , herkesi dinleyip sağlama yapıp ona göre karar veriyorum :)

Merhabalar,
Nasılsınız bakalım fıstıklar sağlıklı beslenme programlarınız nasıl gidiyor ? (Dikkat ettiyseniz diyet değil)

Benim menüm :

Sabah : 1 domates + 1 salatalık + 1 dilim peynir + 1 dilim ekmek + çay

Ara : 2 kayısı

Öğlen : 1 kase bol ekşili ve pul biberli mercimek çorba + 1 kase mevsim salata + 1 kase yoğurt

Bir sürü dut yedim.

Ara : 2 kayısı

Akşam : Karnıyarık + Salata (Cacıkta olabilir.)

Veee bol bol su

offff ankarada aldıgım 1 buçuk kg yı bu hafta vermem lazım işi sıkı tutsam ıyı olcak dolaptakı dondurma ve çıkolataları mahalledekı çocuklara dagıtmaya gıdıyorum(((

Sabah o kadar söylediğime rağmen 3. öğünümde tost yedim.
Ama bu sefer kaşar sucuk ketçap mayonezle değil, peynir ve domates ile.
Birazdanda bugünün 2. sirkeli ballı suyunu içeceğim.
tekrar 6 ve 2 'yi yanyana görebilsem..

offff ankarada aldıgım 1 buçuk kg yı bu hafta vermem lazım işi sıkı tutsam ıyı olcak dolaptakı dondurma ve çıkolataları mahalledekı çocuklara dagıtmaya gıdıyorum(((

Dağıt canım dağıt hem sen sevaba girersin, hemde kaçamak ihtimalin azalr. bende haftaya ankaraya gidiyorum.
Ankara yolcuları kilolarıyla dönüyor galiba

Son düzenleme:
tazefasulye kavurmasını çok sverim been yaaa afiyet olsun canım

sağol canım, ben de çok severim..

esenrüzgarcım çok güzel ve hafif bir yemek..hem de besleyici..

fasülyeleri haşlıyosun yumuşayana kadar (ben hep fazla haşlayıp buzluğa atarım)

tavada soğanı kavuruyosun birazcık yağ ile, pembeleştikten sonra fasülyeleri atıp kavuruyosun. en sona yumurta kırıyosun 2 tane (önceden çırpılmış) yumurta pişene kadar kavuruyosun. bol karabiberli süper oluyor.
bu yemeğe karabiber çok güzel tat verir, atmaktan çekinme.ben çoook severim karabiberi :)

5 dakikalık bir yemek, hem tadı süper oluyo hem de çok kolay yapılıyo.

Verirsin merak etme. Ben 3 günde aldığım 1 kiloyu 3 günde tekrar verdim 1 hafta içinde :)
Elde var sıfır ama en azından kilo almamış oldum.

Oooo bu yemek yumurtalı mıydı?
İlk defa duyuyorum yaaa...
Çok enteresan bir yemekmiş. Denemek lazım böyle farklı lezzetleri. Tatilde fırsatım olursa deneyeyim bari. Ama tadı nasıl olur acaba?
Bence yumurta varsa işin içinde güzel olmuştur
Patatesli omlet gibi taze fasülyeli omlet ehehe :)

ahahaha :) fasülyeli omlet de diyebiliriz evet :)

güzel güzel

bende biliyorum o yemegı hatta bız taze fasulyeyı kurutup kısın haslar yumurtayla kavururuz karabıber ekıp çayla götürürüz bi güzel:))nefıs mutlaka dene esencım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…