60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam canım demekki zararlı deil üstelik faydalı bi yemekmiş aydınlattığın için teşekkür ederim canım a.s.

tebrik ederim canım hayırlı olsun a.s.a.s.

teşekkür ederim canımkaydirigubbakcemile3 anneciğimin sayesinde bu akşam biraz fazla kaçırdım yemeği ama neyse..ben akşam hafif şeyler yap desem de birkaç gün uyguluyor dediklerimi sonra kıyamayıp sofrayı donatıyor...gerisini artık siz tahmin edin...

canım bu durumu anne olunca daha iyi anlarsın a.sa.s

şimdi kaç kilosun canım???
ben akşam yemeğimi çok kıstım 3 kilo verdim 1.5 haftada
ama haftasonu baya zor oluyo kontrolümü kaybetmekten korkuyorum

canım şuan 69 kiloyum diyete başlayalı bugün 4 oldu su 1 haftayı atlatsam tamamdır bu iş hedefim 59 60 kilo olmak inşallah mayısa kadar başarıcam

Bence süper;:sm_cool:

Yalnız bir dip not:1 adet küp şeker=1 dilim ekmek
şekeri hiç tüketmemiz gerekiyor kızlar:uhm:

ayy ben şekeri nasıl kescem yaa ama nese onuda keseyim barii benneyaptımki aslında kan şekrim duşmesin die çayıma atıodumm sırnaşık şey

şekerim bunların hepsi sadece kahvaltıysa klava: hakettin,bisküviyi çok tüketmişsin bence,yahu kafamı karıştırdın şimdi ne yazacağımıda şaşırdım kafamçokkarıştı

artıkın yemişin elimizi koyup alacak halimiz yok amaaaaaaaaa bunu yapabiliriz klava: bunu :mymeka:vede bunu kaydirigubbakcemile yapabiliriz şaka şaka sadece bunu Şeniz vede kaydirigubbakcemile5 kabul et amaaaa bidaha olmasın hemen yarın telafi ediyosuntamammı canım a.s.

ok tatlım telafi edicemm hihoyyyt buda benden sana :1hug:

sevgili topraksu soğan suyunun faydasını görüyormusun.tansiyon düşüklüğü veya herhangi bir yan etkisini gördünmü

bu arada bende geldim aranıza.tutarlı bir diyet listem yok ama.başlangıç olarak antidepresanımı yarıma düşürdüm.düşürdüğüm ilk gün bile iştahım acaip derecede kapandı.abur cubur hiç yemiyorum bol su içiyorum.zaten ilaçlara başladığım zaman aldım bu kiloları.ne yesem doymuyordum.1 haftadır midem rahatladı.umuyorumki kısa zamanda sizlerdende güç alarak bu işi tamamen bitiricem.şimdiden 2 kilo gitti bile.hepinize başarılar..

günaydın tatlılar

akşam saat: 16:30 da 1-2 parça tavada ızgara tavuk 1 lokma börek, 1 lokma puaca
saat

saat 19:00- 20:30 spor(20 dk ritmik yürüyüş, 15 dk bisiklet, 1 saat aletli jimnastik

bugün sabah: 1 simit, 1 bardak şekersiz çay

akşam azda olsa yediğim hamur işi için hala vicdan zabı duyuyorum:çok üzgünüm:

canım hoşgeldin

bende yeni katıldım.bende arada vitamin hapı ve demir hapı alıyorum.bu yüzden aşırı iştah sorunu bendede var:çok üzgünüm:

umarım beraber başarırız zayıflamayıçç

ya bugün 5. gün tartım hala 62,7 diyor ya!!!

mesela dün ne yedim;
sabah; kepekli kek
ara:2 dilim portakal
öğlen; sebze çorbası(kremasız) ızgara piliç salata
ara 3-4 kayısı
akşam: brokoli çorbası 3tane sebze kroket
gece: yeşil çay

gün boyu 2 litre de su içtim...

olmuyo olmuyo..
bugün sabah 1 hamburger ekmeğine sandwiç yaptım öğlen burger king'e gidip sadece salata yiyeceğim, akşam da haşlanmış sebze ve derisiz göğüs..

ya nerede hata var bana yardım eder misiniz; çok üzülüyorum (

günaydın kızlar , yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,hep beraber motive olup vereceğiz kiloları hiç merak etmeyin kaydirigubbakcemile5
hiç üzülme certur cuğum,bende senin gibiydim,beslenme şeklin gayet iyi ama sadece diyetle olmuyor, diyeti sporla desteklemen gerekiyor.hee birde kendine güven...daha yolun başındayken pes etme olur mu?

inşallah..
sizin desteğiniz için geldim buraya ; belki hep bir elden başarırız..
hafta sonu da pilates'e başlıyorum bakalım...

ben dün sabah rejime iyi başlamıştım akşam kaçırdım mı ne

yediklerim
1 haşlama patates
1 közlenmiş domates
1 közlenmiş biber
bikaçtane tavuk parçaları( çok mu olmuş

pembe bal10cuk yediklerin gayet iyi hızlı kilo vermek sağlıklı değil hende. yavaş yavaş sindire sindire verelim değil mi:)))

certur birde önemli olan bence senin motivasyonun
ben zayıflıcam diyince insan inanın zayıflıyor.
yok ben zayıflayamıcam dersen baştan kaybedersin canım:1hug:

benim yediklerim ve yaptıklarım konusunda bir eleştirisi olan varmı.çokmu abartmışım:bbo:

.....

slm kızlar..dünkü yediklerim
sabah tost çay
ara 1 sunta büsküvü
öglen mercimek çorbası 4 köfte şehriye pilavı vardı (sırf içinde şehriye ile yapılmış) güya büyük yemek kaşıgı ile 1 kaşık aldım ama yarısını bile yiyemedim..irademe olmaz yeme diye seslenip durdu bana bende koyverdim yemeyecek diye..
ara saat 15 gibi bir elma araksında bir ceviz
17 :00 gibi bir portakal bir ceviz
akşam çorba 10 tane kadarda hamsi ve salata

çok mu kızlar yatmadan yeşil çay sonrada süt içtim stepperde çalıştım biraz deli gibi dünden kalan işlerimi yaptım hala da var..çok hareketliyim aslında bu aralar..mutlaka kilo vermem lazım..

sen zaten yanlışı bulmuşsun..eger hamur işi olmazsa daha iyi olurdu diger yediklerin normal gibi ve spor yapman dengelemiştir bence..

hemen karşılıgınız göremezsin ama ne zamandır dikkat ediyorsun sonuçta bünye meselesi benim metabolizmada çok yazvaş başkasıyla kıyaslayamıyorum bile sen devam et dikkat etmeye sonucu alacaksındır..ama evde hafifte olsa egzersiz yapmaya çalış bir yandan desteklemiş hızlandırmış olursun kilo verme işini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…