60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aranıza hoş geldin canişşş burda çok güzel motıive oluyoruz antidepresanın diğer yarısınada burdayken ihtiyaç duymazsın hihoyyyt
soğan suyuna daha yeni başladım bugün üçüncü gün bilmiyorum yani :uhm:
şimdilik devam edecem hadi bol şanş diliyorum a.s.

merhaba kızlar bende bu yaza daha hafif girmek istiyorum.burda işler nasıl yuruyor :) hadi bana biraz yardımcı olun :) cok caylak kaldım :)

günaydınlar
vijdan yapacak bişe yok zaten onun hakkını fazlasıyla vermişsin sporla
çok iyi gidiyosun tatlım aynen devam :1hug:a.s.

günaydın arkadaslar bıkacgundur yazmadım ama ancak kendımı toparlayabıldım homını gırtlak götürüyodum kac gundur cok sukur dun ve bugun tekrar duzeltım cok üzülmüstüm kaybettım dıye cunku insan kendını dıyet yapmaya kolay kolay veremıyo neyse canlarım işallah bida böle bıhataya düsmem dün kılasık dıyet yaptım bugunse kahvaltılık gevreklerıyle gune basladım 250 kalorılık spor yaptım arada yıne 1 saat kadarda dans edıcem kızlar ben 3 ögün k.filakes yesem aradada bıkactane meyve yesem busekılde iyi sonuç alabılırmıyım yanı saglıklımı böyle dıyet uygulamak istememın sebebı hem 3 ögün süt grbunu kullanmak için göbek erıtıyo dıye duydum aslında yogurtta ama ben sutu sectım sizce nasıl düsüncelerinizi beklıyorum yenı gelen arkadalarımız hoşgeldiniz neguzel kalabalıklasıyoruz bırlıkten kuvvet dogarmısı hepinizi öpüyorumŞeniz

günaydın kızlar;

Akşam dayanamadım ve tartıya çıktım 1 kg.daha gitmiş:)

Bu hafta o kadar yoğundu ki zorlanmadan gitti 1 kg.

Akşam yemeğinde yarım kase kader yeşil mercimek yemeği ve 1 dilim siyah ekmek yedim.

Bu sabah ise yine 1 dilim siyah ekmek peynir ve koca bir fincan süt..

Bu arada akşam yine spor yapamadım.
eve giderken 15 dk. yürüdüm.Ama akşam misafirim vardı.yaklaşık yarım saat hızlı bir tempoda temizlik yaptım:)

Merhaba arkadalar!!!

Ben de geldim ben de varım... Benim boyum 170 kilom 63...

Ama ben 60 ın altına düşmek istiyorum. Ve sizlerle de paylaşmak istiyorum bunu.

Biz bir ara iş arkadaşımla sarmısaklı ceviz suyu içiyorduk İşe yaramıştı ama bıraktık üşengeçlikten. Tekrar başlamayı düşnüyoruz. Gerçekten bağırsakları güzel çalışıtırıyo.

Hekese sağlıklı ve keyifli kilo vermeler diliyorum arkadaşlar...

topraksuya sordun sanırım ama ben yine cvplayayım şuanda yok çünkü..1 soganı 4 bölüyorsun bir bardak kadar suyun içinde cezvede kaynatıyorsun sonra süzüp ılınyınca içiyorsun ben böyle biliyorum bir ara bu şekilde içmiştim bazen suyu kaynatıp içine soganı atıp biraz daha fokurdatıyordum sonra ocaktan alıp dinlenmesi için öyle bekletiyordum hem ılıyordu hem demleme usulü daha faydalı oldugunu düşündügümdem yapmıştım öyle.içimi kolay olsun diye limonda sıkılıyormuş ama ben hiç sıkmadıgım için tadı nasıl olur bilmem..

Canım bir bardağa samısağı soyup yutabileceğin büyüklükte dilimleyip atıyorsun. Ve bir tane cevizi kırıp içini de atıyorsun. Üzerine içme suyu koyup akşamdan sabaha bekliyrsun. Sabah aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce filan suyu içiyorsun. Samırsağı yutuyorsun, ve cevizi de yiyorsun. İğrenç gelebilir ilk başta ama yararını düşünerek yaparsan zevkli gelecektir. İnsan alışıyor bi müddet sonra.

Selamlar aranıza bende katılayım 1.50 boy 63 kilo ile başladım hedefim 50 kilo hadi bakalım hayırlısı ile tüm arkadaşlara başarılar. :)

Sabah kahvaltısı haricinde yağsız, tuzsuz, şekersiz diyet + her gün 1 saat kondisyon bisikleti egzersizi + 15-30 dk civarındada mekik vs gibi diğer temel hareketleri yapıyorum umarım boşa tepindiğimizle kalmayız. :)

Kızlar ben az önce mezro ile bedenimi ölçtüm...

Göğüs: 92

Bel: 74

Kalça: 103

Stilist bi tanıdığa sorduk bedenim 40 mış amacım 38 olmak hatta 36 da makbuldur ::::))))))))

günaydınlar
vijdan yapacak bişe yok zaten onun hakkını fazlasıyla vermişsin sporla
çok iyi gidiyosun tatlım aynen devam :1hug:a.s.

topraksu ve mavi deniz teşekkür ederim yanıtlarınız için.

umarım bu istikrar devam ederÇok üzgünüm çoook

öğle yemeğim:

1 küçük kepce nohut yemeğinin taneleri
yarım tabak bulgur pilavı
bir kaçtane turşu

:bbo:

Kızlar alın elinize bi mezro ölçün bedeninizi.

Ne fazla zayıflayın ne de az...

İdela kiloya ulaşmak için bedeninizin bu ölçülerde olması gerekiyo...Bu ölçüleri stilist bi tanıdığımızdan aldık...

Bel : 68
Göğüs : 96
Kalça : 98

İşte rejim yaparken alın haftada bir elinize mezroyu ölçün kendinizi. Hedefe kitlenince daha kolay olur kilo vermek...

ayy canım ben yeni farkettim bu yazdıklarını,sana hiç yorum yapmadım mı cidden farkında değilim cidden,niye küss olayım şekerim, özür dilerim hatamı telafi edeceğim emin olabilirsin sende küsmedin değil mi bana mavi denizciğim!

Kızlar ben az önce mezro ile bedenimi ölçtüm...

Göğüs: 92

Bel: 74

Kalça: 103

Stilist bi tanıdığa sorduk bedenim 40 mış amacım 38 olmak hatta 36 da makbuldur ::::))))))))

canım seninle ölçlerimiz hemen hemen aynı benim
göğüs : 89
bel:74
kalça:100

boyun kaçtı şekerim?

kızlar merhaba nasıl gidiyor diyet benim diyet gümledi çünkü 6 hafta 6 günlük hamileyim bebişten sonra artıkın paslaşcaz ama arada ben ziyaretinize gelirim olur mu???hepinize kolay gelsin inş. en yakın zamanda ideallerinize ulaşırsınız ...

meraba kızlar ben de sizdenim. 1.53 boy 62 kilo ile başlıyorum.burdan gaza geldim inşallah 52 kilo olduğum günlerime dönebilirim hepimize başarılar:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…