bunları yapıyorum zaten canım.
ve güzel haberrrrrrr emeklerimin karşılığını alıyorumbu sabah 59,2 geldim.... yaşasınnnnnnnnnn....
buna sevindim valla :) tebrikler
selem kızlar ilk günümde 700 gr gitti..1. gün için oldukça motive edici
süper valla nasıl gitti peki
bunları yapıyorum zaten canım.
ve güzel haberrrrrrr emeklerimin karşılığını alıyorumbu sabah 59,2 geldim.... yaşasınnnnnnnnnn....
selem kızlar ilk günümde 700 gr gitti..1. gün için oldukça motive edici
çok iyiydi hiç acıkmadım..sabah klasik kahvaltı ekmeksiz,ara öğünde meyve 1 avuç fındık ve badem,akşam saat 7 de fırında kabak mücver ve yoğurt yedim.yani hiç acıkmadan sadece zararlıları yemeden 700 gr gitti..
Seni de tebrik ederim canım. Çok az yemişsin zaten , kesin kilo verilir :)
Devamını dilerim.
Sizlere motive olsun inşallah bu kilo vermeler!
çok iyiydi hiç acıkmadım..sabah klasik kahvaltı ekmeksiz,ara öğünde meyve 1 avuç fındık ve badem,akşam saat 7 de fırında kabak mücver ve yoğurt yedim.yani hiç acıkmadan sadece zararlıları yemeden 700 gr gitti..
az gibi görünüyor ama hiç acıkmadım sanırım kahvaltıda içtiğim karanfil ve tarçın çayının etkisi...
sanırım benım ekmekden uzak durmam lazım
evet cnm kilo yapan karbonhidratlı yiyecekler..bide ben şunu fark ettim, karbonhidratlı yiyecekler tüketince daha çabuk acıkıyorum..
ekmek yemeyinc ekendımı aç hissediyorum ama beynımde bıtırmem lazım galıbaa 1 tam buğday ekmeğinin kalori değeri 65 mişben her sabah 2 dilim yerim sabahdan sadece ekmekle aldığım kalorı 130 ekmeği hemen çıkartıyorum hayatım hemen hemen
evet cnm ekmeği kesmen gerekiyor..ben ekmeğe başladığım gibi hızla kilo almaya başlıyorum,bıraktığım gibi kilo kaybediyorum..doğumdan sonra hiç unutmam diyete başladığımda 20 gün sonra 4.5 kilo vermiştim...
Herkes citir oldu tatlim. Ben haric:)))))ya neden kısmeler yok bugun 2 topıkte terkedılmış kasaba gıbı((((((((((
ya neden kısmeler yok bugun 2 topıkte terkedılmış kasaba gıbı((((((((((
Günaydınnn sabah kahvaltım : 2 dilim kepek ekmeği,çok az peynir ve şekersiz çay
günaydın gülinnnnn....
ben sabah kalkar kalkmaz ballı sirkeli suyumu içtim
sonra ; 1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta (bunların hiç birine tuz atmadım)
1 bardak çay (şeker kullanmıyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?