60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bunları yapıyorum zaten canım.

ve güzel haberrrrrrr emeklerimin karşılığını alıyorum bu sabah 59,2 geldim.... yaşasınnnnnnnnnn....

Tebrik ederim canım

selem kızlar ilk günümde 700 gr gitti..1. gün için oldukça motive edici

Seni de tebrik ederim canım. Çok az yemişsin zaten , kesin kilo verilir :)
Devamını dilerim.

Sizlere motive olsun inşallah bu kilo vermeler!

süper valla devam :)

evet cnm kilo yapan karbonhidratlı yiyecekler..bide ben şunu fark ettim, karbonhidratlı yiyecekler tüketince daha çabuk acıkıyorum..

ekmek yemeyinc ekendımı aç hissediyorum ama beynımde bıtırmem lazım galıbaa 1 tam buğday ekmeğinin kalori değeri 65 miş ben her sabah 2 dilim yerim sabahdan sadece ekmekle aldığım kalorı 130 ekmeği hemen çıkartıyorum hayatım hemen hemen

evet cnm ekmeği kesmen gerekiyor..ben ekmeğe başladığım gibi hızla kilo almaya başlıyorum,bıraktığım gibi kilo kaybediyorum..doğumdan sonra hiç unutmam diyete başladığımda 20 gün sonra 4.5 kilo vermiştim...

sagol canım deniycem yavaş yavaş bırakcam :9

ya neden kısmeler yok bugun 2 topıkte terkedılmış kasaba gıbı((((((((((

Ben yoğun olucam artık (( Dün de yoğundum...

Bugün sabah 1 simitle pınar beyaz krem peynir yedim küçüklerden. Hergün simit yer oldum ben ya
Tamam kilom 49.3'e düştü ama bu sefer de öğle yemeği yiyemiyorum hamur işi yemek de istemiyorum her sabah!

Son düzenleme:
Günaydınnn sabah kahvaltım : 2 dilim kepek ekmeği,çok az peynir ve şekersiz çay

günaydın gülinnnnn....

ben sabah kalkar kalkmaz ballı sirkeli suyumu içtim

sonra ; 1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta (bunların hiç birine tuz atmadım)
1 bardak çay (şeker kullanmıyorum)

günaydın kızlar geçen hafta moralim çok bozuktu 65 olmuştum:26: tekrar o aralar nedense bişey olmuştu bana anlamadım ama çok şükür kendimi toparladım havalr çok sıcak oldu diye spor yapamıyorum ama akşamları birazda olsa yürüyorum umarım bu yaz sonunda 59-60 arası olurum

Günaydınn canım senin kilon kaç şuan da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…