gördüğüm kadarıyla en sağlıklı diyet seninki sanırım ayda 3kg verirsin hem sağlıklı beslenmiş de oluyorsun tebrikler
off moralim çok bozuk karnım ağrıyor adam gibi bir şey yemedim diye kabız oldum sanırım
yarın doğru düzgün beslenicem, ya kızlar yemek yaparken ne kadar yağ kokuyorsunuz, yağsız türlü yemeği yaptım çok kötüydü yiyemedim
ne yemek yapcam ben yaa
evet hazırız...
ben dün güzelbir başlangıç yaptım. akşamı çorba ve salata ile kapattım. ancak cayın yanında 3-4 badem ve 2 fındıkyedim. Sonra 45 dakika tempolu yürüdüm. sonrasında bir elma. aslındabuelmayı yemesem daha iyiolacaktı. ama kzıma verirkenbende yedim. akşamlarıbi,rşey yemesem ne güzel olacak.
bugünsbah: 1 dilim ekmek,1küçük domates ve 1 dilimpeyniryedim. arkasından bir tatlandırıcılı kahve ve sonrasında öğlene kadar sadece su.
siz tatlandırıcı kullanıyormusunuz?bana diyetisyen o bile yok demişti.
Lacivert nekadaryağ demişti?ben yemeklere 1 yemek kasığı zetinyağı koyarım.Oda lazım çünkü.
günaydın cnm dün diyetisyene gittin çok yanlışlar yapıyoruz biz.ben cips gofret vs delisiydim hadi onlardan vazgectimde diyet yaparkende büyük ynlışlar yapıyoruz.merakettiğim her şeyi bir liste yapıp götürdüm diyetisyene.1,5 sayfa falandı :)
çünkü düzenli gitmeyecegim.belki bir dahakine 2 ay sonra giderim neyse tuzsuz badem ve kırılmış fındık cok faydalıymış.akşam ara öğününde 10 tane badem veya 5 tane fındık yiyebilirmişiz.ayrıca 4 tam ceviz var.
şeker kullanmıyorum 1 aydır falan alıştım şeker veya tatlandırıcı yok yasak cnm.tuzda cok az tamamen onuda kesmek yok. zaten tatlandırcı gibi yapay şeyleri kullanmakta yok dedi.ben tatlandırıcıyla tatlı yapsam demiştimde :)
ayrıca akşama meyve koydu dedim akşam meyve yemeyim extra gerek yok dedim kızdı :) o işin bir mantıgı varmış gun boyunca midemize giren yiyecek cok olabilirmiş bu önemli değilmiş. her 2-3 satte bir mideye bir şey girmesi önemliymiş.metabolizmamız 2-3 satte bir midede yakacak sindirecek yiyecek arıyormuş o yiyecegi bulamazsa bir süre sonra metabolizma küsüp yavaşlıyormuş.ben hiçç böyle düşünmemiştim.o yüzden akşam ara öğünüde lazımmış.ertesi güne dinç uyanmamızı ve diyetin sürekliliğini sağlıyormuş.ay cok uzun yazdım.ukalalık algılamayın..diyetisyenin verdiği tüm bilgileri paylaşma arzusundayım :)
filiz1982 neden ukalalık olsunki. yaz tabii.meyve konusunda piyasadaki2 popülerdiyetten dolayı çekimserim.Meyve demek şeker demek falan diyorlarya.O zaman ben dun akşam duzgünbir beslenme yapmışım.Sevindim. Benimdiyetisyenimde özellikle ekmek konusunda beni uyandırdı.ben sadece kahvaltı da 2 dilimekmek yerdim. O bana ekmek az yersen de şişmanlarsın demişti.
kızlar ben bugün tartıldım hiç bir değişiklik yok. cumaya kadar tartılmıcam.
Günaydın kızlar,
Sabah 2 dilim tost ekmeği arası kaşar + domates + 1 brd.çay içtim
Birazdan 7 otlu çayımı içeceğim.
Akşam yemeğim güzel hafifti ancak sonrasında çocuklarla birlikte tatlı yedim yemeseydim iyiydi ama :26:
ne tatlısı oldugu cok önemli :)
Ah filizcim ah ben suçumu biliyorumda ne tatlısı olduğunu yazmıyorum kadayıf şuruplugillerden
selam kızlar bende 64 kıloyum ve benım yaklasık 10-13 kılo vermem gerek
boyum 1,58bana yardımlarınızı beklıyorum nasıl bır dıyet uygulamam gerektıgını bılemıyorum sizden yardım istiyorum
bır donem herbalıfe kullandım ama baktımkı kullanıcı yorumları bıraktıktan sonra gerı kılo alınıyor o yuzden bende elımdekı urunlerı bıtırmeden bıraktım sağlıklı bır diyet yapmak isitiyorum bu arada masa başı çalışıyorum (muhasebe).. Yorumlarınızı ve yardımlarınızı beklıyorum
off moralim çok bozuk karnım ağrıyor adam gibi bir şey yemedim diye kabız oldum sanırım
yarın doğru düzgün beslenicem, ya kızlar yemek yaparken ne kadar yağ kokuyorsunuz, yağsız türlü yemeği yaptım çok kötüydü yiyemedim
ne yemek yapcam ben yaa
hoşgeldin zeyno yediklerini tek tek yaz buraya canım birbirimize destek olup verecegiz inşallahhhh..boşver yan ürünleri ömür boyu onları mı tüketeceksin.her zaman ne yiyeceksen onu yersin miktar ayarlaması yaparsın sadece
hoşbulduk
o zaman sabah kahvaltıda yedıklerımı yazıyorum
1 tane ince kaşarlı yağsız tost 1 bardak şekersiz çay 1 salatalık1 domates 2 zeytin
şimdide iş yerındeyım ve yeşil çay içiyorum
öğlendede kuru fasulye var yanında pılav bunlardan ne kadar tuketmelıyım yanında yoğurt yıyebılırmıyım yada salata
hoşbulduk
1 tane ince kaşarlı yağsız tost 1 bardak şekersiz çay 1 salatalık1 domates 2 zeytin
öğlendede kuru fasulye var yanında pılav bunlardan ne kadar tuketmelıyım yanında yoğurt yıyebılırmıyım yada salata
Yoğurt ve salata vazgeçilmezimiz
pilavı az yersen çok çok iyi olur çünkü karbonhidrat ve bol yağlıHiç yemesende olabilir kuru fasülye salata ve yğurt gayet güel bi 3 lü oluşturur, ara öğün yapmaya çalış canım yeşilçay iç çok yararlı
teşekkürler yazdıklarınızı uygulayacağım inşallah kilo veririm
ama benım en buyuk sıkıntım masa başında olmam sabahları kızımı kreşe bırakmak için 15 dakıka yuruyorum aksamlarıda ama bu kadar evde cok hareketlıyım cunku evişini ya aksamdan yada sabah erken kalkıp yapıyorum ama pazar aksamı pılates yaptım 10 dakıka kadar su an bacaklarım ağrıyor bugunde karın kaslarımı calıştırmak ıstıyorum inşallah vakıt bulurum
hoşbulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?