60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gördüğüm kadarıyla en sağlıklı diyet seninki sanırım ayda 3kg verirsin hem sağlıklı beslenmiş de oluyorsun tebrikler

sağol cnm dün diyetisyene gösterdim çok güzel dedi ama meyve miktarın fazla sadece dedi bende meyve delisiyim..3-4 porsiyon yeterli dedi.bende gece dahil 7 porsiyon falan yedim :)

canım yağ yemezsen kabız olursun.diyetisyen bana yemeğine göre değişmekle beraber 1 kilo sebze ya da ete 1-2 yemek kaşığı yağ koy dedi.sen mikatra göre hesaplarsın..henüz yaz sebzeleri bitmedi.kabızlığa bire bir barbunya var,fasulye,özellikle kabak birini yapabilirsin.kabızlığına acil çözüm istiyorsan bol zeytinyağ iç üzerine su,birde incir kayısı..2-3 saat sonra cıkarsın hemen.
Allah şifa versin çok zor kabızlık.

Son düzenleme:
evet hazırız...

ben dün güzelbir başlangıç yaptım. akşamı çorba ve salata ile kapattım. ancak cayın yanında 3-4 badem ve 2 fındıkyedim. Sonra 45 dakika tempolu yürüdüm. sonrasında bir elma. aslındabuelmayı yemesem daha iyiolacaktı. ama kzıma verirkenbende yedim. akşamlarıbi,rşey yemesem ne güzel olacak.

bugünsbah: 1 dilim ekmek,1küçük domates ve 1 dilimpeyniryedim. arkasından bir tatlandırıcılı kahve ve sonrasında öğlene kadar sadece su.

siz tatlandırıcı kullanıyormusunuz?bana diyetisyen o bile yok demişti.

Lacivert nekadaryağ demişti?ben yemeklere 1 yemek kasığı zetinyağı koyarım.Oda lazım çünkü.

günaydın cnm dün diyetisyene gittin çok yanlışlar yapıyoruz biz.ben cips gofret vs delisiydim hadi onlardan vazgectimde diyet yaparkende büyük ynlışlar yapıyoruz.merakettiğim her şeyi bir liste yapıp götürdüm diyetisyene.1,5 sayfa falandı :)
çünkü düzenli gitmeyecegim.belki bir dahakine 2 ay sonra giderim neyse tuzsuz badem ve kırılmış fındık cok faydalıymış.akşam ara öğününde 10 tane badem veya 5 tane fındık yiyebilirmişiz.ayrıca 4 tam ceviz var.
şeker kullanmıyorum 1 aydır falan alıştım şeker veya tatlandırıcı yok yasak cnm.tuzda cok az tamamen onuda kesmek yok. zaten tatlandırcı gibi yapay şeyleri kullanmakta yok dedi.ben tatlandırıcıyla tatlı yapsam demiştimde :)
ayrıca akşama meyve koydu dedim akşam meyve yemeyim extra gerek yok dedim kızdı :) o işin bir mantıgı varmış gun boyunca midemize giren yiyecek cok olabilirmiş bu önemli değilmiş. her 2-3 satte bir mideye bir şey girmesi önemliymiş.metabolizmamız 2-3 satte bir midede yakacak sindirecek yiyecek arıyormuş o yiyecegi bulamazsa bir süre sonra metabolizma küsüp yavaşlıyormuş.ben hiçç böyle düşünmemiştim.o yüzden akşam ara öğünüde lazımmış.ertesi güne dinç uyanmamızı ve diyetin sürekliliğini sağlıyormuş.ay cok uzun yazdım.ukalalık algılamayın..diyetisyenin verdiği tüm bilgileri paylaşma arzusundayım :)

Son düzenleme:

filiz1982 neden ukalalık olsunki. yaz tabii.meyve konusunda piyasadaki2 popülerdiyetten dolayı çekimserim.Meyve demek şeker demek falan diyorlarya.O zaman ben dun akşam duzgünbir beslenme yapmışım.Sevindim. Benimdiyetisyenimde özellikle ekmek konusunda beni uyandırdı.ben sadece kahvaltı da 2 dilimekmek yerdim. O bana ekmek az yersen de şişmanlarsın demişti.

kızlar ben bugün tartıldım hiç bir değişiklik yok. cumaya kadar tartılmıcam.

onuda sordum dukan karatay yapanlar cok guzel kilo veriyor ekmeği kessek dedim.dukan kalpten ölmüş :) dedi.
o diyetler 1 sene sonra sana tekrar kilo aldırır dedi :)
boşver diyetleri ya.Allah'ın bize sunduğu tüm nimetlerin tadına varalım.sadece miktar sorunu var bizde.diyetisyenimizi dinleyelim kalıcı kilolar verelim

bu arada 1 günde kaç dilim ekmek kaç kaşık yağ kaç meyve ve süt ürünü tüketmen gerekiyor yazsana. karşılaştırma yapayım benimkiyle

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,
Sabah 2 dilim tost ekmeği arası kaşar + domates + 1 brd.çay içtim
Birazdan 7 otlu çayımı içeceğim.

Akşam yemeğim güzel hafifti ancak sonrasında çocuklarla birlikte tatlı yedim yemeseydim iyiydi ama :26:

ne tatlısı oldugu cok önemli :)

selam kızlar bende 64 kıloyum ve benım yaklasık 10-13 kılo vermem gerek
boyum 1,58 bana yardımlarınızı beklıyorum nasıl bır dıyet uygulamam gerektıgını bılemıyorum sizden yardım istiyorum
bır donem herbalıfe kullandım ama baktımkı kullanıcı yorumları bıraktıktan sonra gerı kılo alınıyor o yuzden bende elımdekı urunlerı bıtırmeden bıraktım sağlıklı bır diyet yapmak isitiyorum bu arada masa başı çalışıyorum (muhasebe).. Yorumlarınızı ve yardımlarınızı beklıyorum

Ah filizcim ah ben suçumu biliyorumda ne tatlısı olduğunu yazmıyorum kadayıf şuruplugillerden

eyvah eyvah olsun bugün o tatlının hakkını vermek için extra hareket yap koş ne biliyim egzersiz yap nötrle onu :)
bende diyet yapacagım diye bir sürü şey yiyordumda şimdi çok kararlıyım umarım uzun süre gider :)
en büyük hatamız battı balık yan gider sakın devam ettirme bir kere bozdum diye

hoşgeldin zeyno yediklerini tek tek yaz buraya canım birbirimize destek olup verecegiz inşallahhhh..boşver yan ürünleri ömür boyu onları mı tüketeceksin.her zaman ne yiyeceksen onu yersin miktar ayarlaması yaparsın sadece

Kabızlık bende her türlü var cnm İlaç kullanıyorum malesef yoksa davul gibi oluyo göbişim Ki oda 1-2 kilo farkediyo hemde çok sağlıksı bağırsakta kalan besinlerin protein olarak emilmesi gerekirken, bir süre sonra yağlarında emilmesi başlıyor. O yüzden çok çok felaket bişi
Sabah aç karınla 3-4 kuru kayısı ye canım bişiciğin kalmaz

Bugün ölçümlerimi yaptırdım programımı hazırlattım ah bu kollar bu kollar öldürücekler beni 33 cm çıktı yaaaa şaka gibi
göğüs 92 çıktı mankenlerin bile 90 ama hiç mankenlerinkine benzemiyo nasıl olucak o

Yarın sabah 9 da gibip fitness ve kardiyo çalışıcam 10:30 da plates sonra işe gelicem nasıl dayanıcam bu tempoya bilemiyorum

Boğazlarım fena ağrıyo sanırım üşütme yolunda emin adımlarla ilerliyorum

Filiz ablacım diyetisyen ne dedi merak ettim valla

wishcim canım o tatlıyı eritmek için bugün hafif beslen Ayrıca bol bol egzersiz yap bide bol su iç ben vicdan yapıyorum artık kaçamak yapınca

zeyyno hg aramıza
Öncelikle herşeyden az az yemeye özen göster kahvaltı haricinde pek ekmek yeme ama yapamam ekmeksiz dersen tam buğday ekmeği tavsiye ediyorum hemde faydalı
Kızartma tatlı hamur işinden uzak duruyoruz, günde en az 2 litfe su içiyoruz, suyu çok sevmiyosan yeşilçay içebilirsin birsürü çeşiti var, yağları yakar akşama doğru içmeni tavsiye etmem uykusuzluk yapıo Gün içinde şekersiz türk kahvesi veya br bardak süte 1 çay kaşığı neskafe metabolimayı hızlandırıyo, onun haricinde günlük yediklerini buraya yazarsan hepimiz sana yardımcı oluruz

Son düzenleme:

hoşbulduk
o zaman sabah kahvaltıda yedıklerımı yazıyorum
1 tane ince kaşarlı yağsız tost 1 bardak şekersiz çay 1 salatalık1 domates 2 zeytin
şimdide iş yerındeyım ve yeşil çay içiyorum

öğlendede kuru fasulye var yanında pılav bunlardan ne kadar tuketmelıyım yanında yoğurt yıyebılırmıyım yada salata

Yoğurt ve salata vazgeçilmezimiz
pilavı az yersen çok çok iyi olur çünkü karbonhidrat ve bol yağlı Hiç yemesende olabilir kuru fasülye salata ve yğurt gayet güel bi 3 lü oluşturur, ara öğün yapmaya çalış canım yeşilçay iç çok yararlı

Yoğurt ve salata vazgeçilmezimiz
pilavı az yersen çok çok iyi olur çünkü karbonhidrat ve bol yağlı Hiç yemesende olabilir kuru fasülye salata ve yğurt gayet güel bi 3 lü oluşturur, ara öğün yapmaya çalış canım yeşilçay iç çok yararlı

teşekkürler yazdıklarınızı uygulayacağım inşallah kilo veririm
ama benım en buyuk sıkıntım masa başında olmam sabahları kızımı kreşe bırakmak için 15 dakıka yuruyorum aksamlarıda ama bu kadar evde cok hareketlıyım cunku evişini ya aksamdan yada sabah erken kalkıp yapıyorum ama pazar aksamı pılates yaptım 10 dakıka kadar su an bacaklarım ağrıyor bugunde karın kaslarımı calıştırmak ıstıyorum inşallah vakıt bulurum

Ne demek vericez hepimiz inşallah incecik oluca

MAsa başındayım bende Sabahları spora gidicem 3 gün mecbur oda yoksa aldı başını bu basenler
MAsa başı için hareketler var hiç yapmamaktan iyidir netten araştırabilirsin canım

evveet platesimi yaptım kalvaltımı yaptım mönüm: 2 dilim ekmek domates salatalık peynir 5 zeytin, 1 brd süt
kızlar ara öğünde tek meyve tüketmeyin kan şekerini çok hızlı yükselttiği için daha çok acıktırıp bir süre sonra düşürüyormuş, ben 3 aydır devam ediyorum hep meyve yanında bir bardak süt tüketiyorum kan şekerim hiç düşmedi şu ana kadar, tabbi normal diyette süt bir çaybardağı az yağlı olackmış ben tamyağlı bi bardak içebiliyorum emzirdiğim için ayda 2kgdan fazla tavsiye etmiyorlar, hepinize kolay gelsiiinnnnnnnnn

bana söylenileni soyleyim sana
kuru fasulyenin yanında pilav var ama ekmek olmayacak dedi o zman.3 kaşık pilav=3-4 kaşık makarna=1 dilim ekmek dedi.sen sec
yogurt her öğün yiyebilirsin..süt ve yoğurtta zayıflatan enzimler varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…