onuda sordum dukan karatay yapanlar cok guzel kilo veriyor ekmeği kessek dedim.dukan kalpten ölmüş :) dedi.
o diyetler 1 sene sonra sana tekrar kilo aldırır dedi :)
boşver diyetleri ya.Allah'ın bize sunduğu tüm nimetlerin tadına varalım.sadece miktar sorunu var bizde.diyetisyenimizi dinleyelim kalıcı kilolar verelim
bu arada 1 günde kaç dilim ekmek kaç kaşık yağ kaç meyve ve süt ürünü tüketmen gerekiyor yazsana. karşılaştırma yapayım benimkiyle
evveet platesimi yaptım kalvaltımı yaptım mönüm: 2 dilim ekmek domates salatalık peynir 5 zeytin, 1 brd süt
kızlar ara öğünde tek meyve tüketmeyin kan şekerini çok hızlı yükselttiği için daha çok acıktırıp bir süre sonra düşürüyormuş, ben 3 aydır devam ediyorum hep meyve yanında bir bardak süt tüketiyorum kan şekerim hiç düşmedi şu ana kadar, tabbi normal diyette süt bir çaybardağı az yağlı olackmış ben tamyağlı bi bardak içebiliyorum emzirdiğim için ayda 2kgdan fazla tavsiye etmiyorlar, hepinize kolay gelsiiinnnnnnnnn
biraz daha kilo verdikden sonra plates gitmeyi düşünüyorum platesin faydasını görüyormusun? fittness plates arasında kaldım çünkü ne önerirsin plates yapan biri olarak :))
teşekkürler yazdıklarınızı uygulayacağım inşallah kilo veririm
ama benım en buyuk sıkıntım masa başında olmam sabahları kızımı kreşe bırakmak için 15 dakıka yuruyorum aksamlarıda ama bu kadar evde cok hareketlıyım cunku evişini ya aksamdan yada sabah erken kalkıp yapıyorum ama pazar aksamı pılates yaptım 10 dakıka kadar su an bacaklarım ağrıyor bugunde karın kaslarımı calıştırmak ıstıyorum inşallah vakıt bulurum
evveet platesimi yaptım kalvaltımı yaptım mönüm: 2 dilim ekmek domates salatalık peynir 5 zeytin, 1 brd süt
kızlar ara öğünde tek meyve tüketmeyin kan şekerini çok hızlı yükselttiği için daha çok acıktırıp bir süre sonra düşürüyormuş, ben 3 aydır devam ediyorum hep meyve yanında bir bardak süt tüketiyorum kan şekerim hiç düşmedi şu ana kadar, tabbi normal diyette süt bir çaybardağı az yağlı olackmış ben tamyağlı bi bardak içebiliyorum emzirdiğim için ayda 2kgdan fazla tavsiye etmiyorlar, hepinize kolay gelsiiinnnnnnnnn
bana söylenileni soyleyim sana
kuru fasulyenin yanında pilav var ama ekmek olmayacak dedi o zman.3 kaşık pilav=3-4 kaşık makarna=1 dilim ekmek dedi.sen sec
yogurt her öğün yiyebilirsin..süt ve yoğurtta zayıflatan enzimler varmış.
çok dogru süt içemiyorsanız cevizlede tüketebilirmişiz oda meyvenin glisemiğini düşürüyormuş
Ama ceviz günde en fazla 3-4 tane, yoksa yakmak için çok uğraşırızben sütü çok sevdiğim için süt içiyorum meyveyle pek aram yok malesef
Bn yoğurt çok sevmiyorum malesef ya3 porsiyon varsa meyven her birinin yanında yarım ceviz yenebilir mesela.bende yoğurta katıyorum meyveleri
ebrarcıgım aYRINTILARI YAZACAGIM AMA COK YOGUNUM..AKŞAMA VAKİT BULURSAM YAZARIM OK?
Öğle yemeğim : 1 kase ezogelin çorba
1 tabak haşlanmış tavuk+patates
1 kase yoğurt + salata
2-3 kaşık erişte
Yemek sonrasında 1500 m.yürüyüş
Afiyet olsun kızlar
MEnüler güzel aferin hepiciğinize
Denvir 2 büyük dilim ekmek
Akşam topluca yazıcam bugün ne yediklerimi bende kızlar ama malesef hasta oldum
Evdeyim şuan yatıyorum kızlar
Akşam gelicem öpüyorum hepinizi
kek yiyebilirsiniz tabiki ama ev yapımı olması şartıyla şekerini yağını kendinz ayarlayabilirsiniz
Canınız çok tatlı çekerse bir bardak süte çubuk tarçın koyup için bişiciğiniz kalmaz kızlar
yürüyüş yapmış olman çok iyi
benım yürüyüş yapma gibi bir şansım yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?