60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yalnız dukan ölmedi... bana sabah 2, öğle 1, akşam 1 dilim tambuğday ekmeği verdi. ama 1.dilim ekmek yerine, 2-3 kaşık pilav ve makarna da yenilenebilir dedi.ben o 2-3 kaşıkla kalmam diye yemiyorum. yağda her salataya bir tatlı kaşığı zeytinyağı, yemeklerede 1tatlı kaşığı tereyağı şeklinde.

ben meyve yemek istediğim için dukan ve karatay yapmıyorum. meyve ve tatlıdan hemen sonra1bardak süt içmenin kan şekeri açısından iyi olduğunu bende duymuştum.

biraz daha kilo verdikden sonra plates gitmeyi düşünüyorum platesin faydasını görüyormusun? fittness plates arasında kaldım çünkü ne önerirsin plates yapan biri olarak :))

biraz daha kilo verdikden sonra plates gitmeyi düşünüyorum platesin faydasını görüyormusun? fittness plates arasında kaldım çünkü ne önerirsin plates yapan biri olarak :))

plates sıkılaştırır canım kilo verdirmene yardımcı olmaz, kas yaparsın ve sıkılaşırsın
Ama fitness kilo vermeyede yardımcı sıkılaşmayada karar senin tabiki
Çok hızlı sonuç almak istersen callantes dene

bende masa başındayım sıkıntı etme wcye git çay almaya git oda içinde yürü.ben ole yapıyorum adım saymak çok işe yarıyor

çok dogru süt içemiyorsanız cevizlede tüketebilirmişiz oda meyvenin glisemiğini düşürüyormuş

zaten ekmek tuketmem aslında abur cuburuda kesıyorum bakalım başarılı olabilecekmiyim. masa basındakı hareketlerı yapıyorum ama kısıtlı odada yalnızım ama odamın tamamı cam o yuzden çaktırmadan yapıyorum .

çok dogru süt içemiyorsanız cevizlede tüketebilirmişiz oda meyvenin glisemiğini düşürüyormuş

Ama ceviz günde en fazla 3-4 tane, yoksa yakmak için çok uğraşırız ben sütü çok sevdiğim için süt içiyorum meyveyle pek aram yok malesef

Ama ceviz günde en fazla 3-4 tane, yoksa yakmak için çok uğraşırız ben sütü çok sevdiğim için süt içiyorum meyveyle pek aram yok malesef

3 porsiyon varsa meyven her birinin yanında yarım ceviz yenebilir mesela.bende yoğurta katıyorum meyveleri

3 porsiyon varsa meyven her birinin yanında yarım ceviz yenebilir mesela.bende yoğurta katıyorum meyveleri
Bn yoğurt çok sevmiyorum malesef ya
Ayran delisiyim ayran içiyorum onun yerine, meyvede akşamları çok canım çekerse armut falan yiorum 1-2 dilim
galeta yiorum ara öğünlerde veya süt içiyorum bşiler buluyorum

slm kızlar işyerinde otomasyon sistemi varr sürekli girmeye izinn vermiyor

filiz,diyet listen güzell uygulanabilir bir liste absürt diill
sesim, iki günde birde olsa elime alamamk istiyorumm o zehri ama iştee :18:
wish, tebrik ediyorumm canımm sigara konusunda :13:

yediklerim konusuna gelince;

dün akşam; arnavut ciğeri, birdilim ekmek,salata ama sonraa yarımm kasee çekirdekk le 1 incirr yedimm

sabah :evde yapılmış kek 2 dilim(k.validemm koymuşş eşimm çocuğu bırakırkenn sağolsun)
ara :kek 1 dilim
öğlen :1 kepçe çorba+2 kaşık türlü

bu günde 66,7 geldimm ne hikmetsee ödemmi şişkinlikmi bilemedimm 66,5-68 arası git gell

arkadaşlar öğlende
3 yemek kaşığı pilav 4 yemek kaşığı susuz kurufasulye
1 kase yoğurt 1 kase salata ama salata yağ vardı

yemekten önce buyuk bır bardak su içmiştim o yuzden su an aşırı tokum bakalım aksama kadar daha neler yiyeceğiz

Öğle yemeğim : 1 kase ezogelin çorba
1 tabak haşlanmış tavuk+patates
1 kase yoğurt + salata
2-3 kaşık erişte

Yemek sonrasında 1500 m.yürüyüş

benim öğle yemeğim:2 büyük dilim ekmek,1 köfte,biraz peynir,biraz yumurta şeklindeydi.

yaa bazı arkadaşlar poğaça,kek yiyorlar. nasıl kiloveriyorlar?

zira ben itiraf ediyorum.öğleden önce bir adet sade lokum yedim. onun pişmanlıgındayım ki baktım 20 kalori imiş.ohh be.

Afiyet olsun kızlar
MEnüler güzel aferin hepiciğinize
Denvir 2 büyük dilim ekmek
Akşam topluca yazıcam bugün ne yediklerimi bende kızlar ama malesef hasta oldum
Evdeyim şuan yatıyorum kızlar
Akşam gelicem öpüyorum hepinizi
kek yiyebilirsiniz tabiki ama ev yapımı olması şartıyla şekerini yağını kendinz ayarlayabilirsiniz
Canınız çok tatlı çekerse bir bardak süte çubuk tarçın koyup için bişiciğiniz kalmaz kızlar

Geçmiş olsun canım soğuk algınlığı mı?

yürüyüş yapmış olman çok iyi
benım yürüyüş yapma gibi bir şansım yokkk

Evet canım çalıştığım iş yerinin bahçesinde tur atıyoruz arkadaşlarla Otur otur nereye kadar yazın sıcak diye bırakmıştık şimdi havalar serinleyince tekrar başladık yemek saatimiz 1 saat yemek yedikten sonra yürüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…