- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
meraba kızlar ben de sizdenim. 1.53 boy 62 kilo ile başlıyorum.burdan gaza geldim inşallah 52 kilo olduğum günlerime dönebilirimhepimize başarılar:hooray:
hoşgeldin şekerim,inşallah hep beraber çıtır çerez olacağız.sen neler yapıyorsun zayıflama adına yada bişeyler yapıyor musun?
ayy canım ben yeni farkettim bu yazdıklarını,sana hiç yorum yapmadım mı cidden farkında değilim cidden,niye küss olayım şekerim, özür dilerim hatamı telafi edeceğim emin olabilirsinsende küsmedin değil mi bana mavi denizciğim!
önceden yaptığım ve kilo verdiğim uygulamalar var onları yapmak istiyorum yine:)
bi kere sabahları az biraz 1 dilim kadar kepekli ekmek yanına kibrit kutusu diilde gönlüne göre abartmadan peynir zeytin vb.
öğlen saatlerinde 12 gibi mesela meyva yanına biraz kepekli bisküvi ve mutlaka 1 dilimcik çikolataacokacimcoook
akşam yemeğindede Allah ne verdiyse, anne ne yaptıysa ekmek yememek suretiyle yemek, ama küçük bir porsiyon yemek.hatta makarnayı hiç yağ koymadan taze taze yemek çünkü makarna gayet besleyici cici yağsız ve diri olursa dokanmaz o bizeyerimseniben
veee deli gibi dans etmek.bunu hayat felsefesi gibi bişey yapmıştım artık böle "çevir kalçayı at sağa at sola hadi kollar yukarı aşağı biraz shakira biraz beyonce" idi egzersiz anlayışımkaydirigubbakcemile2
bayağıda işe yaradı bunlar.ama hiç özel bir formül uygulamadım onları da burdan öğrenicem artık şekerlerhihoyyyt
merhaba arkadaşlar bende dün itibariyle diyete başladım şuana kadar form ürünü varya 2 hafta iki ögün iki kase onu yedim bir tanede elma yedim ve hiç açlık hissi yok ve bol bolda su içmeye gayret ediyorum inş gidicek bu kilolar 62 kilo ile başlıyorum sizlerden destek alarak ve destek vererek bu kiloların gidicegine inanıyorum
yaşım 23
boyum 1.55
kilom 62
gögüs 98
göbek 98
kalça 101
gögsüm ve göbegim aynı igrenç gözüküyo yaaaaa
hoşbuldum, inşallh ileride hepimizi zayıf buluruz.
biri bana 5i biryerde çayı ile, elma sirkeli suyu tarif edebilirmi. çokmu şey istiyorum. 5i biryerdeyi okumuştum daha önce mate yaprağı falan vardı ama hatırlamıyorum. sirkeli suyu hiçbilmiyoru. lahana kürünü yapmayı düşünüyorum uygulayan varmı ?
merhaba arkadaşlar bende dün itibariyle diyete başladım şuana kadar form ürünü varya 2 hafta iki ögün iki kase onu yedim bir tanede elma yedim ve hiç açlık hissi yok ve bol bolda su içmeye gayret ediyorum inş gidicek bu kilolar 62 kilo ile başlıyorum sizlerden destek alarak ve destek vererek bu kiloların gidicegine inanıyorum
yaşım 23
boyum 1.55
kilom 62
gögüs 98
göbek 98
kalça 101
gögsüm ve göbegim aynı igrenç gözüküyo yaaaaa
kızlar merhaba nasıl gidiyor diyet benim diyet gümledi çünkü 6 hafta 6 günlük hamileyim bebişten sonra artıkın paslaşcaz ama arada ben ziyaretinize gelirim olur mu???hepinize kolay gelsin inş. en yakın zamanda ideallerinize ulaşırsınız ...
iyi vermişsin yinede şekerim,çünkü akşam yemekleri en çok kilo aldıran öğündür.öğle yemeği yemiyorsun sanırım meyveyle geçiştiriyorsun ama meyve ara öğün olmalı araya bir öğle yemeği koysan iyi olmazmı ?
ben diyet ve sporum haricinde özel bişey olarak sabah aç karnına ve akşam yemeklerinden sonra 5 i 1 yerde çayı içiyorum.gece yatmadan öncede elma sirlkeli su.
tubişciğim hoşgeldin canım,nisana daha 2 ay var inşallah o zamana kadar eriyeceğiz şekerim yeterki gayret edelimkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?