Hoşbulduk kreş değiştirdik biz dönem ortası.öyle olunca da haliyle çocuğun adaptasyonu için çok uğraşıyorsun .kaç yaşında kızın benimki 4 olacak 2.5 ay sonra.ufaklık da 15 aylık ,iki dişi canavarlayım anlayacağın
mekik aletini ben de almayı düşünüyorum ama alıp da kenara koymaktan korkuyorum. siz memnun musunuz? ne kadara aldınız ayrıca?
not: Uzun bir uzungöl macerasından sonra şimdi de Van gölüne gitmiştir, orda da bir güzel kahvaltı yapmıştır şöyle tereyağlı ballı filan diye hakkınızda düşünmeye başlamıştım
kızım 3.5 ağsutosta 4 yaşına gircek.2.i yapmışsın büyümüş bile maşallah.bide ben yapabilsem :)))
Açıkçası şunu söyliyim iki çocuk inanılmaz zor ,hayatınız pause tuşuna basılmış gibi oluyor ama iyice büyümesini bekledikçe de etrafımdan gördüğüm şu 2.çocuk fikrinden vazgeçiliyor,yaşınızı bilmiyorum ben 34 yaşındayım ve şu an şayet yapmasaydım ikinci çocuk fikrinden çoktaaaaan vazgeçmiştim,bir de onların beraber oynamalarını birbirlerini öpmelerini gördükçe yorgunluğunu askıya alıyorsun
şimdi aldığım bir habere göre eşimin yeğeni 25 mayısta evleniyormuş. 10 kiloyu 2 aya yetiştirmem lazııııımmmm
paniiiiiiiiiiiiiik paniiiiiiiiiiiiiiiik paniiiiiiiiiiiiiiiiik
amaan, ne paniği yayediklerime dikkat ediyorum, sporumu da yaparım. yetiştiririm evvelallah dimi? dimi?:18:
Bence kendini şartlamamalısın,elbetteki verilir ama şu kadar zamanda deyince insanın metabolizması da durur,sinirleri de gerilir takma ,minicik bebişin var,kiloların sebebi belki ama olmasalar hayatın anlamı da olmaz.
sımsıkı bi diyetle 10 olmasa da 5-6 kg rahat verirsin ayrıca
Slm herkese,beni de aranıza alırmisiniz???şu kilolardan kurtulmak istiyorum bazen destek olacak birilerini arıyorum malum bni en iyi anlayan bnm gibi olanlardir
aramıza tabiki alırız ama zayıflamadan bırakmayızyok öyle pazartesi başlayıp salı bırakmak
biz çok gördük "ben de zayıflamak istiyorum, beni de aranıza alın" deyip, ertesi gün vınnn dye kaçan
her sabah buraya gelip tekmil vereceksiniz. ne yediniz, hangi sporu yaptınız, ne kadar su içtiniz
bir de yenilikleri bizle paylaşacaksınız, "şunu denedim çok iyi oluyor, siz de deneyin" gibilerinden
geri dönüş yok bu topikte
"ay ben biraz kaçamak yaptım" sözü ise yasak
ay pardon, benim sinirlerim biraz bozuk bu aralar. kusuruma bakmayın. fazla kaçırdığım yulaf kepeğinden sanırım
hoşgeldiniz. tabiki aramıza katılabilirsiniz. birkaç kişi de olsak istikrarlı bir grubumuz var diyebiliriz. kolay gelsin diyorum
aramıza tabiki alırız ama zayıflamadan bırakmayızyok öyle pazartesi başlayıp salı bırakmak
biz çok gördük "ben de zayıflamak istiyorum, beni de aranıza alın" deyip, ertesi gün vınnn dye kaçan
her sabah buraya gelip tekmil vereceksiniz. ne yediniz, hangi sporu yaptınız, ne kadar su içtiniz
bir de yenilikleri bizle paylaşacaksınız, "şunu denedim çok iyi oluyor, siz de deneyin" gibilerinden
geri dönüş yok bu topikte
"ay ben biraz kaçamak yaptım" sözü ise yasak
ay pardon, benim sinirlerim biraz bozuk bu aralar. kusuruma bakmayın. fazla kaçırdığım yulaf kepeğinden sanırım
hoşgeldiniz. tabiki aramıza katılabilirsiniz. birkaç kişi de olsak istikrarlı bir grubumuz var diyebiliriz. kolay gelsin diyorum
bu arada mekiğe başladım smileyeyes hanım, alet henüz almadım. koltuğun altındaki boşluğa ayaklarımı sokup, ordan kendimi çekerek mekik çekiyorum. istikrar gösteremezsem alacağım sizin aletten.
bir de b-fit'ten deneme kuponu aldım. 20 şubeden her birinden 1 deneme kuponu alsam ohooo, 2 ay idare ederim. bedava egzersiz
cuma akşamı arkadaşlarımla düzenli buluşuyordum. artık bebekimi eşime bırakıp gideceğim. buluştuğumuz yerin dibinde bir b-fit var. önce oraya giderim, sonra arkadaşlarla buluşurum diye düşündüm. haftanın diğer günlerinden birinde de unv in spor salonuna uğrarım artık.
bende haberler böyle. şimdi size bağlanıyoruz hanımlar
bu arada mekiğe başladım smileyeyes hanım, alet henüz almadım. koltuğun altındaki boşluğa ayaklarımı sokup, ordan kendimi çekerek mekik çekiyorum. istikrar gösteremezsem alacağım sizin aletten.
bir de b-fit'ten deneme kuponu aldım. 20 şubeden her birinden 1 deneme kuponu alsam ohooo, 2 ay idare ederim. bedava egzersiz
cuma akşamı arkadaşlarımla düzenli buluşuyordum. artık bebekimi eşime bırakıp gideceğim. buluştuğumuz yerin dibinde bir b-fit var. önce oraya giderim, sonra arkadaşlarla buluşurum diye düşündüm. haftanın diğer günlerinden birinde de unv in spor salonuna uğrarım artık.
bende haberler böyle. şimdi size bağlanıyoruz hanımlar
Merhaba arkadaşlar bende size katılabilirmiyim? Bu hafta sıkı bir diyete başladım ve motivasyon için kararlı bi gruba katılmak istedim?
en güzeli mekik valla.b-git kuponunu nasıl alıyorsun denemek lazım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?