60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızım 3.5 ağsutosta 4 yaşına gircek.2.i yapmışsın büyümüş bile maşallah.bide ben yapabilsem :)))

Memnunum bir hafta oldu,yeni başladım tabi çocuklardan anca fırsat bulabildim,internetten aldım hızlıalda çok uygundu fiyatı tavsiye ederim,120 küsürden 70 liraya düşmüş taksitte yapıyorlar istediğiniz kadar,ab rocket twister adıda kırmızı bişey,yer kaplamıyor iki vidayı gevşetip istediğiniz yere koyabilirsiniz,ay reklam gibi oldu ama benim gibi bel göbek problemi yaşayanların yapması gereken en öenmli şey mekik olduğundan tavsiye ederim.
Ahhhh ah nerde 2günlük kaçamak bize pahalıya maloldu,eline sütü verip kendi kendine uyuyan çocuğu eski düzene geri döndürdük.ayrıca bi Doğu turu fena olmaz ama sanırım biraz daha büyümelerini beklememiz lazım

kızım 3.5 ağsutosta 4 yaşına gircek.2.i yapmışsın büyümüş bile maşallah.bide ben yapabilsem :)))

Açıkçası şunu söyliyim iki çocuk inanılmaz zor ,hayatınız pause tuşuna basılmış gibi oluyor ama iyice büyümesini bekledikçe de etrafımdan gördüğüm şu 2.çocuk fikrinden vazgeçiliyor,yaşınızı bilmiyorum ben 34 yaşındayım ve şu an şayet yapmasaydım ikinci çocuk fikrinden çoktaaaaan vazgeçmiştim,bir de onların beraber oynamalarını birbirlerini öpmelerini gördükçe yorgunluğunu askıya alıyorsun

kardeş başka bişi. yaşım 28 29 a gircem.hayırlısı diyelim olursada :)

şimdi aldığım bir habere göre eşimin yeğeni 25 mayısta evleniyormuş. 10 kiloyu 2 aya yetiştirmem lazııııımmmm

paniiiiiiiiiiiiiik paniiiiiiiiiiiiiiiik paniiiiiiiiiiiiiiiiik

amaan, ne paniği yayediklerime dikkat ediyorum, sporumu da yaparım. yetiştiririm evvelallah dimi? dimi?:18:

Bence kendini şartlamamalısın,elbetteki verilir ama şu kadar zamanda deyince insanın metabolizması da durur,sinirleri de gerilir takma ,minicik bebişin var,kiloların sebebi belki ama olmasalar hayatın anlamı da olmaz.
sımsıkı bi diyetle 10 olmasa da 5-6 kg rahat verirsin ayrıca

içime su serptiniz. çok rahatladım. bunu, akşam yapacağım bisküvili pastayla kutlayayım bari

ne pastası chihiro unutma, taviz vermek yok ne dedi, arkadaşın smileyeyes? "sımsıkı bir diyetle"

dolayısıyla, bugünden tezi yok, daha bir kontrollü olacaksın! ikinci bir emre kadar vücudunda faşizm ilan ediyorum, demokrasinin aldırdığı yağlar ancak böyle gider

bu iç seslerim de olmasa çok sağlıklı biriydim ama motoru yaktım sanırım

Slm herkese,beni de aranıza alırmisiniz???şu kilolardan kurtulmak istiyorum bazen destek olacak birilerini arıyorum malum bni en iyi anlayan bnm gibi olanlardir

aramıza tabiki alırız ama zayıflamadan bırakmayızyok öyle pazartesi başlayıp salı bırakmak
biz çok gördük "ben de zayıflamak istiyorum, beni de aranıza alın" deyip, ertesi gün vınnn dye kaçan

her sabah buraya gelip tekmil vereceksiniz. ne yediniz, hangi sporu yaptınız, ne kadar su içtiniz

bir de yenilikleri bizle paylaşacaksınız, "şunu denedim çok iyi oluyor, siz de deneyin" gibilerinden

geri dönüş yok bu topikte

"ay ben biraz kaçamak yaptım" sözü ise yasak

ay pardon, benim sinirlerim biraz bozuk bu aralar. kusuruma bakmayın. fazla kaçırdığım yulaf kepeğinden sanırım

hoşgeldiniz. tabiki aramıza katılabilirsiniz. birkaç kişi de olsak istikrarlı bir grubumuz var diyebiliriz. kolay gelsin diyorum

bende gelsem

chihiro79; çok pozitif gördüm seniii

Karatay diyetini yapıcaktım kahvaltıyla başladım nıtttt olmadıı ben ekmek yemeden olmuyo sabahları tost yemem lazım

2013-03-13 Sabah
[1] Çay 1 ADET 5
[2] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
[3] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[4] Kepekli Kaşarlı Tost 1 adet 160
Toplam : 267 kal.

bu arada mekiğe başladım smileyeyes hanım, alet henüz almadım. koltuğun altındaki boşluğa ayaklarımı sokup, ordan kendimi çekerek mekik çekiyorum. istikrar gösteremezsem alacağım sizin aletten.
bir de b-fit'ten deneme kuponu aldım. 20 şubeden her birinden 1 deneme kuponu alsam ohooo, 2 ay idare ederim. bedava egzersiz
cuma akşamı arkadaşlarımla düzenli buluşuyordum. artık bebekimi eşime bırakıp gideceğim. buluştuğumuz yerin dibinde bir b-fit var. önce oraya giderim, sonra arkadaşlarla buluşurum diye düşündüm. haftanın diğer günlerinden birinde de unv in spor salonuna uğrarım artık.

bende haberler böyle. şimdi size bağlanıyoruz hanımlar

en güzeli mekik valla.b-git kuponunu nasıl alıyorsun denemek lazım .

iyi yapıyorsunuz,düzenli yapabilirseniz gerek yok alete ,ben biraz da gözümün önünde olsun beni teşvik etsin diye aldım.bir de boynu falan zorlamıyosun o güzel.ama 2 -3 gün advance ayarda ve sabah 110 akşam 110 yapınca vücudu biraz yordum hatta grip oldum zannettim tüm kemiklerim ağrıyınca .bende orta yok birden hoooooop göbek gitsin istiyorum.eşim de kızdı saçmalıyosun yavaş yavaş başlayıp her gün artırıcaksın diyor.bu sabah 17 şer 3 set yaptım 15er 2 set de bel için yaptım.iyiym.yormadan yavaş yavaş
ben bi süre adına diyet demediğim -çünkü diyet kelimesi içimi soğutuyr-yediklerine dikkat etme dönemine girmek istiyorum.minik minik kg verip forma girmek şekillenmek istiyorum.nisanda da son bi kez diyetisyene gidicem,sonra da diyet sayfasını kapatıp sağlıklı beslenme ile hayatımı sürdürmek istiyorum.çünkü şunu biliyorum benim gibi iri kemikli bi kadın ne kadar zayıflarsa zayıflasın aslaaaa 36 bedene giremez,38 neyime yetmiyor

Merhaba arkadaşlar bende size katılabilirmiyim? Bu hafta sıkı bir diyete başladım ve motivasyon için kararlı bi gruba katılmak istedim?

en güzeli mekik valla.b-git kuponunu nasıl alıyorsun denemek lazım .

b-fit deneme kuponunu internetten de, istediğiniz şubeden de alabiliyorsunuz. bana yakın hiç şube olmadığı için mecburen uzak bir yere gideceğim ama çok merak ediyorum. anlatan bitiremiyor methetmeyi.

bu arada regl olmuşum. cuma kilomu söylerim ama gülmeyin ne olur
:)
her cuma tartılma olayını yeni gelen arkadaşlarımız da umarım okumuştur. eli maşalı bir hocaya ihtiyacı vardı bu topikin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…