60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama olmadı kiiii

kilo bildirimi yarındı, neden bugün kilo bildiren arkadaşlar var? ne güzel heyecanla cumayı bekleyecektik, sürprizi kaçırdınız

dünden beri yediklerimi yazayım da mesajım uzun görünsün netekim

öğle: birkaç diyet kurabiye, sütlü kahve (deney esnasında yiyebildim)
akşam: 9-10 tane tavuk taklış, 1 kase yoğurt, sütlü kahve

bu sabah: 3 kaşık yağsız tatsız tuzsuz lor, domates salatalık (evet hepsi bu kadar, başka birşey yemedim)

öğle için yemek getiremedim ama sanırım yemekhanede açık büfe salata yiyeceğim. (açık büfe dediysem o kadar da açık büfe değil arkadaşlarım bolca sebze, biraz yoğurt, biraz da lor. hepsi bu

akşama da buzdolabında artan sürten sebzeleri tavukla sote edip, yoğurtla yerim artıkın yoğurtlarımı yulaf kepeğiyle yediğimi bilmem belirtmeme gerek var mı

mesajım yeterinde uzun olduğuna göre son verebilirim artık. haydi ben kaçtım

SEBEP: selammm kızlar
yaaaa ben misafir gelince yine dağıttım dün
ne güzel az az yemiştim.adamlar baklava getirmiş.oooofff ne getiryonuz di mi?????o kadr güzel şeyi
offff aldım kalorileri(((
SONUÇ: Ben aynıyım malesef. 62.7
başlangıç 63

kilo vermek ve almak bilimsel bir yol izler Canan hanım, sebep-sonuç ilişkisine göre çalışan nadir süreçlerden biridir. siz de maşallah sırf arkadaş getirmiş diye baklavayı yemişsiniz, sonra da "değişiklik yok" diyorsunuz. bu hiç olmadı

1 hafta boyunca müremadiyen kutlama yemeklerine katılan, masaların afilli yemeklerde doldurulduğu düşünlere gitmek zorunda kalan, öğretim üyesi yemekhanesinin "apaçık büfe" lerine maruz kalan arkadaşlar ne yapsın peki? kutlama yemeğinden bir bardak şekersiz çayla sıvışan, düğün yemeklerinden 1 dilim yağsız peynirle kalkan, açık büfelerden salata tabağıyla çıkmayı başaran arkadaşlar var sadece kendini değil topikteki aradaşların motivasyonunu düşürmemek adına yapılıyor tüm bunlar

sizi kınım kınım kınıyorum ve yaptıklarınız hakkında düşünmeye davet ediyorum. hayır buzdolabının yanında değil yiyecek adına birşeylerin olmadığı biryerde yapınız bunu

işin şakalı kısımlarını bir yana, gerçekten Canan hanım, hepimiz aynı imtihanları yaşıyoruz. inanın çok zor baklava gelmesine rağmen dayanmak ama lütfen lütfen kendinizi düşününüz. bu diyet, hepimizin yaptığı son diyet olacak umarım. "sen öyle hep diyete başlarsın zaten" diye alaya alan arkadaşlarımıza çok güzel bir cevap olacak verdiğimiz kilolar. ama biraz sabır... hepsi bu. öpüyorum ve selamlıyorum

ufak bir kase salatamı yedim, şekersiz çayımı içtim. az sonra şekersiz kahvemi de içerim. bugün deneyim yok, akşama kadar deli gibi... hayır alışveriş yapmaktan bahsetmiyorum akşama kadar deli gibi kitap okuyabilirim diyecektim öpüldünüz diyet kardeşlerim

Merhaba kızlar
Bugün sabah yarım haşlanmış yumurta biraz krem peynir bir çay kaşığı bal 3zeytin
Ara yarım muz
Öğlen kıymalı pırasa 5kaşık ve yoğurt 1dilim tam buğdayla
Akşama da köfte patates var çok güzel bi çorba yaptım kızlarıma birazda ondan yiyebilirim nohutlu pırasa çorbası,mis oldu mis

ayyyy chihiro hanımcım öncelikle edebi kişiliğinizi takdir ederim. İskender pala ile bi akrabalığınız var mı acaba?benim iradesiz diyetim ancak bu kadar güzel ifade edilebilirdi:):26:

valla haklısınız ben bir türlü sağlayamadım şu motivasyon olayını yani şu aralar amaa ben de dün itibariyle iyice sıktım kendimi artık bakınız bugün yediklerime efenim

sabah biraz ezine peynir,1 dilim tam buğday ekmeği,5 zeytin,şekersiz çay

arada bişi amedim ama 3 kupa şekersiz çay içtim.ara sayılmaz tabi ama

öğlen:1 dilim t. b. ekmeği ,1 haşlanmış yumurta ,2 kaşık bezelye yemeği,az peynir,azzzcık tatlı bişiler ama yazmıyım.

akşam:1 kase çorba,1 koca tabak azıcık yağlı salata,1 dilim ekmek.

kızlar size cok mu geldi bilmiyrm ama ben cok mutlu hissediyrm.hep böyle yapıcam inşallah .cok huzurluyum.ara öğünlerime meyve ve süt eklersem süper olacak .

chihiro hanım ben de sizi öpüyorum.beni böyle düşünmeye davet etmeniz hele buzdolapsız ortamda pek iyi geldi.birbirini motive etmek diye ben buna derim:13:

bu arada ben bugün cuma sanmşım bi an için ondan yazdım
neyse artık inşallah yarına veririm birkaç gram da bari yüzüm olur yazmaya

Rumuz: elifezgi
Başlangıç tarihi:26 mart
Başlangıç kilosu:67,1
geçen haftaki kilosu:66,8
Bu haftaki kilosu: 66,4
Fark: 0,4 kg

bu eller bu eller,

1 dilim tam buğday ekmeğini 2 yapmayan eller
5 zeytinden fazlasına uzanmayan eller
öpülesi eller, verin elinizi öpeyim kutluyorum arkadaşım

not: azıcık tatlı konusunu sonra konuşacağız bakalım

dün akşam itibariyle yediklerim:

akşam: 1 tabak yağsız tavuklu sebze sote, yulaf kepekli 1 tabak yoğurt
sonra: 2 diyet kurabiye (sadece kepek, lor, yumurta süt içereninden)

sabah: sütlü kahve, birkaç parça peynir (aaa, başka birşey yemedim sanırım:26:)

başka birşey yememişmiş, pis yalancı
1 yumurta, 1 kaşık kepek ve 1 kaşık lorla yapılmış ekmek yedim (bakınız pratik Dukan ekmeği)

rumuz: chihiro89
boy:1,50
ilk kilo:61 (27/02/2013)
son kilo:58 (29/03/2013)
fark: +1
hedef: 50

regl dönemimdeyim ama gerçek gerçektir 1 kilo almışım ödem midir acaba:26:

omamış bu çizelge yaaaa nerde hata yaptım
weight loss- weight loss chage seçeneğinde değişiklik yapmanız gerekiyor ( tabi eğer şimdiki kilonuz ve hedef kilonuz görünsün istiyorsanız)

Günaydın beybiler,

geçen haftaki kilo:66.3
güncel kilo:64.7

haftalık kilo farkı:1,6 kg

[
hakkatttttten maşşşşallahtüüüüüüü darısı bizim başımıza
baksanıza bana malum dönem bitmesine rağmen 400 gram gitti ben 1,5 kilo bekliyordum oysaki :26:

bu şartlar altında diyetinize sadık kaldığınız için sizi tebrik ediyorum. bizde buzdolabı var Allaht'an ...olmasa ve kilo veremeseydim büro tipi dolaplardan almayı da düşünürdüm, o kadar ciddiyim yani şu diyet konusunda. ömrümüz iş yerlerinde geçiyor , sağlıklı beslenmeye uygun yiyecekleri bir şekilde bulmamız veya temin etmemiz şart.

ben deniz yakınlarda tosttan başka yiyecek satan bir yer olmadı için 15 dk uzaktaki çarşıya yürüyor, gitmişken yolu kırk dakikaya tamamlıyor, yemeğini yemiş ve yürüyüşünü yapmış olarak işe dönüyorum. öğlenleri dönem dönem işyerinde kepekli ekmekten kendi yağsız tostumu imal ediyor kefir veya ayran eşliğinde tostumu yiyorum. ama diyorum ya dönem dönem: bi ara kepekli ekmekli -5-6 öğünlük diyetlere kafayı takıyor onu yapıyor daha sonra karatay gibi bişi yapıyorum. şimdi karatay modundayım.

Efenim menümü ben de yazayım.
dün öğleden başlayayım.
Dün bnim sıpalardan birini yanıma almam gerekiyordu, öğle yemeğim kaynadı ama daha sonra açlığımı bastıracak kadar peynir ve çekirdek 8-10 kadar çubuk kraker yedim.

epeydir canım iskender çekiyordu, akşama kara lahana yemeğim olsa da iskenderin yerine geçer diye yoğurtlu adana yedim. içinde ve yanında yediğim pideleri sayarsam 4 dilim ekmek yemiş oldum, ama pişman değilim çünkü dün gün boyunca ediğim 8-10 kraker dışındaki karbonhidrat kaynağı buydu. iskender isteğim de gitmiş oldu.

bu sabah ise 1 yumurta+ 2diilim eski kaşar ve 1 domates yedim.

öğlen çorba içmeye gidebilirim. çarşamba günü az çorba işmiştim, işe gelince yediğim peynirler de beni doyurmadı, az çorba içince kendimi hiç iyi hissetmiyorum o yüzden öğlen çorbayı ya arttırıcam ya da diğer seceneklerle menümü zenginleştireceğim.

haaa bi de güzel haber: maksat spor olsun diye kurumlar arası voleybol turnuvasında oynayacak kurum takımına başvurmuştum (fitnessa gidene kadar arkadaşlarla voleybol oynarız demiştim) antremanlar iş çıkışı olacaktı ve ben en büyüğü 4 yaşındaki 3 çocuğum da alıp voleybola gitmeyi göze almıştım, kurumdan izin çıktı maç ve antreman saatlerinde izinli olacakmışız. umarım bu yoğuj dönemde diyetime de sadık kalıp 65 barrajını kırar ve hedeflediğim kiloya doğru yol alırım.

Son düzenleme:

gayet güzel cihihro hanım
şu ekmeği ben de deneyeceğim sadece bunlar mı oluyor içnde acaba????

ne azimlisiniz maşşallah.bu arada 4 yaşında 3 çocuk mu var anlamadım

ayyy ne güzel yazmışsınız durup durup bi daha okuyorum öpüyorum sizi
bugün yediklerimi yaziim
Coooook iyi hissediyom &#61514)))))cıstak cıstak cıstak
Sabah biraz peynir 3 zeytin ve 1dilim ekmek
Arada 1 kupayeşilçay
Öğlen 1 dl ekmek 1 yum haşlama 5 zeytin sadece 1 ısırık ekmeğimi de tahin pekmeze baandım. 2 kupa da su içince zaten başka birşeye yer kalmadı.
İnşallah akşam da böyle olur.
Bu arada sabah tartıda dünden 1 kilo fzla çıktım yani 63.7 falan amma akabinde de adet gördüm.çok şükür belki dün de ondan şişmişimdir di mi ama...baklavaların hiç mi suçu yok dediğinizi duyar gibiyim:26:

gayet güzel cihihro hanım
şu ekmeği ben de deneyeceğim sadece bunlar mı oluyor içnde acaba????

efenim madem yapacaksınız pratik ekmek, o zaman dinleyiniz:

1 yumurta
2 yk yulaf kepeği
2 yk lor peyniri
1 yk süt tozu (olmasa da olur)
2 yk süt
1/2 tk kabartma tozu

bütün malzemeyi karıştırıp, bozadan biraz yoğun hamur elde ediyorsunuz. (biraz daha kepek eklemek zorunda kalabilirsiniz) ısınmış teflon tavaya birer yemek kaşığı olarak döküyorsunuz. 1-2 dk sonra pişip tavadan ayrılıyorlar, çevirip tekrar pişiriyorsunuz. bütün işlem 10-15 sürüyor. yumuşacık ekmekleriniz hazır

rumuz: chihiro89
boy:1,50
ilk kilo:61 (27/02/2013)
son kilo:58 (29/03/2013)
fark: +1
hedef: 50

regl dönemimdeyim ama gerçek gerçektir 1 kilo almışım ödem midir acaba:26:

ödemdir ödemdir

akşam yediklerim:
bi kase ıspanak haşladım 1 yemek kaşığı yağ koydum biraz da tuz
biraz yoğurt
bi kase salata
3 çatal da kıymalı yumurta:26:
ama ekmete biraz ileri gittim 2.5 dilim yedim:26::26::26:
bugün böyle oldu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…