KİMSESİZSENİZ, KİMSE SİZSİNİZ diyerek topikin kepenkleri açıyor ve ilk mesajımı yazıyorum:selam kızlar kimse yok mu???
KİMSESİZSENİZ, KİMSE SİZSİNİZ diyerek topikin kepenkleri açıyor ve ilk mesajımı yazıyorum:
efenim, haftasonu geçti. hava çok güzeldi Ankara'da. kaçamak filan yapmadım, yedim proteinimi, sebzemi, içtim suyumu, yaptım yürüyüşümü. kaçamak yaparak işe adrenalin katabilirdim ama cumaya bunun hesabını nasıl vereceğim diye daha çok adrenalin oluyor. e bendeniz yaşlı biriyim, kalbim dayanmaz diye hiç girmedim böyle atraksiyonlara
tavuklu sebze sote getirdim evden, yoğurtla yiyeceğim öğle.
bu arada, Maçakızı ve smileyes hanımlar nerelerdesiniz? biz burdayız anacığım, bu tarafa geliniiiiz
günün ilerleyen saatlerinde tekrar görüşmek üzere diyorum ve öpüyorum
ben yeni üye oldum arkadaşlar da bu grup olayını tam olarak anlayamadım özetleyebilir misiniz acaba. cuma günlerimi başlıyor. 1 kere katıldığımızda her hafta devammı ediyoruz
Hafa sonu kaçamaklarına son vermek lazım ama olmuyor eşler evde dışarı çıkılır gezmeler dışarıda yemeler.şuan kaç haftadır aynı kilodayım almıyorum vermiyorumda
Çilek yiyorum şuan bayılıyorum birde çok çabuk bozulmasalar süper olcek.
Elifezgi, mesajınızı okudum, kendinizi çok güzel anlatmışsınız. birçok insanın ortak derdi sanırım, psikolojik yiyici olmak
bazı açılardan benziyoruz sizinle: evde kendime ayıracak zamanım pek kalmıyor, çocuğum var, eşim de ben de akademisyeniz ve akşamları okumamız gereken çok makale vs çıkıyor. en sevdiğim şeyi, çay içmeyi bile çoğu zaman yapamadan sızıyorum koltukta. veya aşam atıştırması hissi bende de çıkıyor.
psikolojik yiyici değilim pek. iş yaparken yemek aklıma bile gelmez, moralim bozukken de yiyemem. çikolatayı sevmem, çok zorlanırsam bir lokma bitteri zor yerim, nadiren tatlı krizim gelir ama onu da kahveyle atlatırım. diyet yapmaya karar verdiysem masanın üstü yemekle donatılmış bile olsa lokma yemeden kalkabilirim. "peki diyet yapmayı gerektirecek kadar kiloyu nasıl aldın arkadaşım" dersenizsabırsızlık edip, nasıl olsa veremiyorum diye kendi kendime diyeti bırakmam. bir de eşimin çok yemesine rağmen " gram bile almayan, diyet kelimesini hiç duymamış kibar bir beyefendi olması diyet nedir ne kadar zordur bilmediği için, yediği herşeyden bana da teklif ediyor, ısrar ediyor. şeytanla savaşıyorum zaten bir de eşimle savaşıyorum. her sabah hatırlatmak zorunda kalıyorum "ben diyetteyim X'ciğim, lütfen ısrar etme " demek zorunda kalıyorum
şimdi ise, fizyolojik olarak kesinlikle yanlış olduğunu kabul ederek Dukan diyetine başladım, seyir evresindeyim. herşey çok güzel ve kontrollü gidiyor. şu aralar ömrümün belki de en iradeli dönemindeyim. diyete başladığım gün, çevremde bir sürü kutlama yemekleri ve düğünler oldu:18: hepsinden alnımın akıyla çıktımdevamını diliyorum. inşallah kilo vermiş bir şekilde topiğe veda edebiliriz (amin)
diyete istediğiniz gün başlayabilirsiniz ama cuma kilo bildirimi günümüz. evet, bir kere gruba girdiğinizde kilo vermeden çıkamıyorsunuz. çıkarsanız da arkanızdan çok konuşuruz. gelip de 2-3 günden sonra su koyuverip gidenlerin arkasından hep konuştuk çünkü
arkadaşlar merhaba, ben de sabahları 66 akşamları 67 kiloyum:) bir yaşında bi kızım var. hamilelik kiloma döndüm ama artık önceki halmden de zayıf olmak istiyorum ben şubattan beri yaklaşık bi4 4 kilo verdim yedklerime dikkat ederek ve callanetics egzersizleri yaparak ama bu soralar biraz motivasyonum bozuldu hem sporu bıraktım hem de çok iştahım açıldı sanırım mevsim geçişi:) buraya yazarak motivasyonumu sürekli kılmak istiyorum.. hepinize merhaba..bu arad geen hafta 65 tim ben de 1 kilo aldım ama bu hafta vermeye kararlıyım
benim de 10,5 aylık bir oğlum var, ben de hamilelik kiloma döndüm, ben de daha zayıf olmak istiyorum
aramıza hoş geldiniz
önceki 2 günü boşverin , unutun
bu sabah yediklerim
3 dilim eski kaşar
şimdi de çayımı içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?