60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım bence 2 kiloyu ver. O iki kilo senin kilo alıp berme aralığın olsun çünkü ister istemez oynıcak kilo. İki hafta dikkat etmicen hoop gelicek kilolar yani bende öyle oluyo en azından. Şimdi o iki kiloyu verirsen aldığında bile şuanki kilonda olursun sonra hemen dikkat etmeye başlarsın falan. Yani ben öyle hedefliyorum. Boyum 1.68 aslında 57 bana çok iyi oluyo ama 55 hedef kilom. O arada rahat dolaşayım diye. Kilo aldığımda 60a değil de 58e yakın olmak istiyorum bir daha o 60lı rakamları görmekistemiuorum açıkçası:)

Selam kızlar;

Acaba zayıflayabilir miyim? Hiç uzun süreli bir diyet uygulamadım. Aslına bakarsanız hiç diyet yapmadım bugüne kadar.

Şimdi tartıldım 67.5 kiloyum.

Aslına bakarsanız görüntümden memnunum ama yeni evli sayılırım ve henüz anne değilim. Aşırı derecede tatlı tüketen ve tatlı yememesi gerektiğini yükselen kan şekeriyle birlikte başı dönmeye başladığında farkeden birisi olarak hamilelik, doğum ve sonrası gerçekten gözümü korkutuyor.

Koşu bandım var ama bu günlerde sınava odaklandığım için banda çıkamıyorum.

Fast food hastasıyım.

Bu sabah ekmek arası salam, beyaz peynir yanında haşlanmış yumurta, domates ve salatalık yedim. Ardından dünden kalan yarım pudingim vardı onu yedim.

Çay ve kahve içtim. Biraz öncede bol yağlı bir un helvası yaptım ondan yedim...

Durum nasıl görünüyor oralardan?

Kızlar koşu bandı kullanıp zayıflayan arkadaşlar var mı? Sizce 55 kg olabilir miyim?

Lisedeyken 53 kiloydum ben ya

Son düzenleme:
cnm çok teşekkür ederim :) zaten son 1 aydır 1 kilo verdim yani koruyorum gibi bişey ama sanırım bir iki kilo versem süper olacak. senin boyun ve yaşın kaç?

27 yaşındayım ve 163cm byundayım hedefim 50 ye kadar inmek ama bu gidişle zor gibi 56 olayım bari diyorum düğünüme kadar 9-10 kilo fazlam var anlicağın.. 5 dakka da yemek yer kalkarım o yüzden çabuk acıkırım şu alışkanlığımı bi türlü atamadım yaa sakin yiyebilsem vercem de nerdee kovalayan var sanki yemeğimi önümden alcaklar diye korkuorum sanırım
aaa noluyo beee herkes 70-79 topiğine kaçıyomuş haberimiz yok sonra diyosunuz burası pek hareketli değil :)
bende 50-59 a gidiyim bari belki motive eder hıhhhh

aslında ilk burya geldim 69.7 kilo ile ama kimse yoktu sonra bi üst forma göz attım baktım eğlenceli oraya geçtim motive olmadan verilmiyor kilolar keşke 50-59 topiğine kadar inebilsem bende ama arkadaşarımı yine bırakmam onlar sayesinde 5 kiloya yakın verdim

selam canım tabiki de olabiirsin ama tatlıyı çok fazla kaçırıyorsun canım biz genelde tatlı isteyince canımız elmanın üstüne tarçın döküp yiyoruz çokta güzel oluyor koşu bandını kullan derim ben en azından yürüyüş modunda hergün yarım saat yürü ah keşke yürüş bandı için yerimiz olsaydı evde bizimde var ama amcamlarda duruyo ev küçük diye boyun kaç bu arada?

Evet motivasyon şart kesinlikle...

Bu durumda acaba bende diğer topiğe mi geçsem :26:

ben çoğunlukla 70-79 topiğindeyim orası burdan daha aktif çünkü ben burda hiç liste yapıldığını görmedim mesela motivasyon için yapılmalıı yada bana denk gelmedi :26:

ben çoğunlukla 70-79 topiğindeyim orası burdan daha aktif çünkü ben burda hiç liste yapıldığını görmedim mesela motivasyon için yapılmalıı yada bana denk gelmedi :26:

Hımmm, ne yapsak ki acaba?

Ben bu işi ciddi anlamda takip etmek istiyorum. Boyum 1.60 canım. Üstelik çapraz bağ ameliyetı oldum dizimden. Kilo vermem şart...

Selam ķızlar. Bende bu baslıkta olması gerekenlerdenim ve bi suredir takip ediyorum ama henüz yazmamıştım.Baktım herkes başka yerlere kaçıyo 1 kişi 1 kişidir bende aktif olmasına katkıta bulunmak istedim.

Yaş= 26
Boy= 1,62
Kilo= 64.6
Hedef= 55

3-4 gun once 65.8 ile basladim - 1200 gr dayım simdilik.

Kızlar biraz önce 30 dk 5.5' te yürüdüm.

Açım, yemek istiyorum. Acaba ekmezsiz zeytinyağlı taze fasulye yesem yanında domates salatalıkla, tatlı olarakta muz :26:

Diyet yemeği olmaz dimi bu menüden ?

Hımmm, ne yapsak ki acaba?

Ben bu işi ciddi anlamda takip etmek istiyorum. Boyum 1.60 canım. Üstelik çapraz bağ ameliyetı oldum dizimden. Kilo vermem şart...
geçmiş olsun canım takipte olunca inan veriorsun günlük yediklerini paylaşınca az mı çok mu yedim diye frenleyebiliyorsun mesela ve sayfadaki kızlar gerçekten insana moral veriyor bu sayede kolayca gidiyor kilolar tabiki sürecimiz uzun öyle hemen 1 ayda verilmez ama en azından sağlam ve kalıcı kilo vermiş olyoruz diye düünüyorum ben

hoşgeldin canım gelin gelin ki ortam şenlensin

Kızlar biraz önce 30 dk 5.5' te yürüdüm.

Açım, yemek istiyorum. Acaba ekmezsiz zeytinyağlı taze fasulye yesem yanında domates salatalıkla, tatlı olarakta muz :26:

Diyet yemeği olmaz dimi bu menüden ?

olur olur niye olmasın ki sebze sonuçta ama muzunu ara öğün olarak ye yani 1-2 saat sonra hatta varsa yğurtta ekle menüne ama yürüyüş yaptığın için şuan vücudun yağ yakıor bi yarım saat falan bekle derim ben

Tatlışlar, bizim grupta da listemiz var yahu.ne demek.
Btlbetul arkadaşımız ne güzel tablomuzu güncelleyip arada yayınlıyor.
Ben seviyorum burayı...
Yeni gelen herkes hoşgeldiiii.

Tatlışlar, bizim grupta da listemiz var yahu.ne demek.
Btlbetul arkadaşımız ne güzel tablomuzu güncelleyip arada yayınlıyor.
Ben seviyorum burayı...
Yeni gelen herkes hoşgeldiiii.

denkleşmedim isteyle hiç şekerim ondan dedim :52:

Yeni gelenler hoşgeldi
Kimse kaybolmasın sakın burayıda şenlendirelim aslında betülümüz vardı o burdayken baya aktif
Kalabalık olduk baya biz motive olmıyıcazda kim olucak
Hadi bakalım haftalık hedefinizi söyleyin benim 64 haftaya kadar

günde iki kere sirkeli su içiyorum,sirkesi az ve ılık..yediklerime dikkat ediyorum az yiyorum,ekmeği çok azalttım.kendimi çok sıkmadan yapmaya çalışıyorum.65'le başladım;10 kilo vermem lazım.sanırım sirkeli su tok tutuyor.

hoşbulduk teşekkür ederim

bugün ki menüm ;
kahvaltı: domates salatalık peynir ( iş yerinde yaptığım için çeşitlendiremiyorum bazı öğünlerimi)
öğle : etli patates yemeği (az) , yogurt , yeşillik ( iş yerinde )
akşam : tarhana çorbası (1 kase) , sarımsaklı yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber
ayrıca; yeşil çay, kiraz sapı çayı, türk kahvesi,yaklaşık 2 lt su

bu hafta 63.9 u görmek hedefim inşallah :)

Kizlar ben costum bugun ya ben bu bogazla zor kilo veririm ha ühü sabah bir dilim ekmek peynir yumurta ve süt neyse buraya kadar herşey normal gün vardi bugün bi kase mantı bir dilim pasta bir dilim elmalı turta iki dilim borek bi tane tuzlu halka ve bir bardak kola ve iki bardak sekersix cay(oha) sonra aksam dokuzda esim cigkofte getirmiş ondan yefim sayisini bilmiyorum sonra ustune iki halley (yuhhhh) ya ben gectim vermryi almassam iyidir ha walla yarim saattit Ağlıyorum sinirimden ya ben bu ac gozlulukle zor veririm gibi nasil motove edicem ben kendimi ya bu 15kilo nasil gidicek ben böyle fil gibi yersem ya resmen bir haftalik kaloriyi bor ginde aldim he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…