kızlar hedef kiloma çok yaklaştığım için bir rahatlık geldi bana dediğim gibi çok zayıf olmak istemiyorum zaten ondan sanki diyeti bitirdim gibi olduyani 61 i görmem belki bu tempoyla aylar sürer.
bu sabah bir dilim kepek ekmeği bir dilim peynir 3 zeytin 1 tatlı kaşığı reçel yedim
öğlen büyük bir dilim kıymalı börek ve bir bardak ayran içtim
ara: şekersiz türk kahvesi ve bir tane bayram çikolatası :)
gördüğünüz gibi börekli çikolatalı yiyorum valla tabi gidip bir paket çikolata yemiyorum ama yiyorum sonuçta :/ şu an ki beslenmem zayıflama diyetinden çok koruma diyeti gibi sizce ne yapsam böyle devam etsem mi yoksa şu son 2 kg ı versem mi? bilemedim
boy 170 kilo 62.8 beden 38 yaş 30 durum bu. yorum yapın lütfen
aaa noluyo beee herkes 70-79 topiğine kaçıyomuş haberimiz yok sonra diyosunuz burası pek hareketli değil :)
bende 50-59 a gidiyim bari belki motive eder hıhhhh
cnm çok teşekkür ederim :)zaten son 1 aydır 1 kilo verdim yani koruyorum gibi bişey ama sanırım bir iki kilo versem süper olacak. senin boyun ve yaşın kaç?
aaa noluyo beee herkes 70-79 topiğine kaçıyomuş haberimiz yok sonra diyosunuz burası pek hareketli değil :)
bende 50-59 a gidiyim bari belki motive eder hıhhhh
Selam kızlar;
Acaba zayıflayabilir miyim? Hiç uzun süreli bir diyet uygulamadım. Aslına bakarsanız hiç diyet yapmadım bugüne kadar.
Şimdi tartıldım 67.5 kiloyum.
Aslına bakarsanız görüntümden memnunum ama yeni evli sayılırım ve henüz anne değilim. Aşırı derecede tatlı tüketen ve tatlı yememesi gerektiğini yükselen kan şekeriyle birlikte başı dönmeye başladığında farkeden birisi olarak hamilelik, doğum ve sonrası gerçekten gözümü korkutuyor.
Koşu bandım var ama bu günlerde sınava odaklandığım için banda çıkamıyorum.
Fast food hastasıyım.
Bu sabah ekmek arası salam, beyaz peynir yanında haşlanmış yumurta, domates ve salatalık yedim. Ardından dünden kalan yarım pudingim vardı onu yedim.
Çay ve kahve içtim. Biraz öncede bol yağlı bir un helvası yaptım ondan yedim...
Durum nasıl görünüyor oralardan?
Kızlar koşu bandı kullanıp zayıflayan arkadaşlar var mı? Sizce 55 kg olabilir miyim?
Lisedeyken 53 kiloydum ben ya
Evet motivasyon şart kesinlikle...
Bu durumda acaba bende diğer topiğe mi geçsem :26:
ben çoğunlukla 70-79 topiğindeyim orası burdan daha aktif çünkü ben burda hiç liste yapıldığını görmedim mesela motivasyon için yapılmalıı yada bana denk gelmedi :26:
geçmiş olsun canım takipte olunca inan veriorsun günlük yediklerini paylaşınca az mı çok mu yedim diye frenleyebiliyorsun mesela ve sayfadaki kızlar gerçekten insana moral veriyor bu sayede kolayca gidiyor kilolar tabiki sürecimiz uzun öyle hemen 1 ayda verilmez ama en azından sağlam ve kalıcı kilo vermiş olyoruz diye düünüyorum benHımmm, ne yapsak ki acaba?
Ben bu işi ciddi anlamda takip etmek istiyorum. Boyum 1.60 canım. Üstelik çapraz bağ ameliyetı oldum dizimden. Kilo vermem şart...
hoşgeldin canım gelin gelin ki ortam şenlensinSelam ķızlar. Bende bu baslıkta olması gerekenlerdenim ve bi suredir takip ediyorum ama henüz yazmamıştım.Baktım herkes başka yerlere kaçıyo 1 kişi 1 kişidir bende aktif olmasına katkıta bulunmak istedim.
Yaş= 26
Boy= 1,62
Kilo= 64.6
Hedef= 55
3-4 gun once 65.8 ile basladim - 1200 gr dayım simdilik.
Kızlar biraz önce 30 dk 5.5' te yürüdüm.
Açım, yemek istiyorum. Acaba ekmezsiz zeytinyağlı taze fasulye yesem yanında domates salatalıkla, tatlı olarakta muz :26:
Diyet yemeği olmaz dimi bu menüden?
Tatlışlar, bizim grupta da listemiz var yahu.ne demek.
Btlbetul arkadaşımız ne güzel tablomuzu güncelleyip arada yayınlıyor.
Ben seviyorum burayı...
Yeni gelen herkes hoşgeldiiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?