- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
ben normal zamanda irademe cok sahip bir insanim uc yil once sadece tatli ve ekmegi keserekve gunde yarim saat yürüyüş ile iki ayin icinde onbes kilo verdim simdi niye hakim olamıyorum kendime ben yaaa bi hakim olsam cabucak vericem amazaten şekerli bişeyler yiyince hemen gerisini istiyor insan
Kizlar ben costum bugun ya ben bu bogazla zor kilo veririm ha ühü sabah bir dilim ekmek peynir yumurta ve süt neyse buraya kadar herşey normal gün vardi bugün bi kase mantı bir dilim pasta bir dilim elmalı turta iki dilim borek bi tane tuzlu halka ve bir bardak kola ve iki bardak sekersix cay(oha) sonra aksam dokuzda esim cigkofte getirmiş ondan yefim sayisini bilmiyorum sonra ustune iki halley (yuhhhh) ya ben gectim vermryi almassam iyidir ha walla yarim saattit Ağlıyorum sinirimden ya ben bu ac gozlulukle zor veririm gibi nasil motove edicem ben kendimi ya bu 15kilo nasil gidicek ben böyle fil gibi yersem ya resmen bir haftalik kaloriyi bor ginde aldim he
cok abarttim evet sanki kitliktan cikmis gibiydim . neyseki gun ayda bikere diger aya kadar bogazimi tutsamda bikaç kilo versemde gun odul olsa bari. BoğazımI tutmaliyimmm yiyecek aklıma geldikce su iciyorum bolca. ALLAHIM yardim et offfffÖğlen ne olmuş öyle :) pasta turta kola mantı . 1-2 gün en azından kaçamak yapma kilo almazsın yarında çok yersen kilo olur
Bu arada kahvaltım; domates salatalık peynir küçük poğaça(iş yerinde)
Bende dukan basta olmak uzere bi cok sey denedim ama hep bogazima hakim olamadığımdan fazlasıyla geri aldım.şunları asla yememem lazım dedikçe daha çok canım istedi ve daha çok saldırdım.
Simdi kendime esnek kurallar koydum.hicbiseyi kesinlikle yemicem demiyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışıp, fazla hamur isi,nisastalı ,şekerli, fastfood türü yiyecekler yememeye calisicam diyorum ve kendime dayatma yapmadigimdan onlari canım istemiyo istersede cok az tadimlik yemeyi dusunuyorum.kendimi daha kontrol altında tutmak icin günlük ortalama 1000 kaloride hedef koydum ama öğlen 1 dilim pasta ye aksam ac dur seklinde degil.3 ana öğünü atlamadan hafif seyler yemeye çalışarak. Telefonda bi uygulama var oraya kaydediyorum yediklerimi ve rakamsal olarak gorunce psikolojik olarak frenliyo kaçamakları. Cok uzattım kusura bakmayın yazılanları okuyunca 3-4 gün öncesine kadar bende oyleydim belki sizlerinde isine yarar dedim çünkü ben diyet yapmadan ancak böyle bogazima dur diyebildim :)
denkleşmedim isteyle hiç şekerim ondan dedim :52:
umarim hepimiz başarılı oluruz.3-4 günde bile fark etti.durakladigi zamanlarda da daha fazla haraket ve bitki caylariyla kırıcaz duraklamalarıBence çok doğru bişey yapmışsın bende geçen sene diyetisyene gittim oda bana herşey ye ama az ye dedi ve buna uygun listeler hazırladı ve bu şekilde 10 kilo verdim . Ama ben eskisi gibi çok yemeye başlayınca tekrar kilo aldım şimdi yine diyete başlıycam senin yaptığın gibi yapmayı düşünüyorum . umarım başarılı olurum
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba:) Daha tartılmaya cesaret edemedim ama bayramdı, bayram sonrası misafirdi çok kilo aldım, çok demek belki yanlış olur da 60'tan 65'lere doğru çıktım bir anda. Sonra burada buldum kendimi. yarın büyük gün, bismillah deyip başlayacağım. Hedefim 50'leri görmek, 50 dediysem 58 falan. Zaten en kilo vermiş halimle tartıldığımda 57 kiloydum, bunun altına dşemiyorum ben. Zaten o da yeterli oluyor. 1.70 boyum,28 yaşındayım, kilomu sabah yazacağım:)
Bu sefer kararlıyım, gelsin az kalorili şeyler, ara verdiğim sabah yürüyüşlerim, gitsin kilolarım.
Bir de hemşire bir arkadaşım sabahları aç karna sade Türk kahvesi tavsiye etti, ödemleri defetmek için :) Onu da uygulamaya niyetim var, mide sorunum da yok çok şükür.
Haftada 2-3 akşam da selülitsavar pilatesimi yaptım mı, 2 litre suyumu içtim mi süperim süper :)
Hepimize kolay gelsin, tartıya çıktığımızda gülücükler saçalım etrafımıza
Eeee kimler var yarın başlayan???
27 yaşındayım ve 163cm byundayım hedefim 50 ye kadar inmek ama bu gidişle zor gibi 56 olayım bari diyorum düğünüme kadar 9-10 kilo fazlam var anlicağın..5 dakka da yemek yer kalkarım o yüzden çabuk acıkırım şu alışkanlığımı bi türlü atamadım yaa sakin yiyebilsem vercem de nerdee kovalayan var sanki yemeğimi önümden alcaklar diye korkuorum sanırım
aslında ilk burya geldim 69.7 kilo ile ama kimse yoktu sonra bi üst forma göz attım baktım eğlenceli oraya geçtim motive olmadan verilmiyor kilolar keşke 50-59 topiğine kadar inebilsem bendeama arkadaşarımı yine bırakmam onlar sayesinde 5 kiloya yakın verdim
Canım bence 2 kiloyu ver. O iki kilo senin kilo alıp berme aralığın olsun çünkü ister istemez oynıcak kilo. İki hafta dikkat etmicen hoop gelicek kilolar yani bende öyle oluyo en azından. Şimdi o iki kiloyu verirsen aldığında bile şuanki kilonda olursun sonra hemen dikkat etmeye başlarsın falan. Yani ben öyle hedefliyorum. Boyum 1.68 aslında 57 bana çok iyi oluyo ama 55 hedef kilom. O arada rahat dolaşayım diye. Kilo aldığımda 60a değil de 58e yakın olmak istiyorum bir daha o 60lı rakamları görmekistemiuorum açıkçası:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?