60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zaten şekerli bişeyler yiyince hemen gerisini istiyor insan
ben normal zamanda irademe cok sahip bir insanim uc yil once sadece tatli ve ekmegi keserekve gunde yarim saat yürüyüş ile iki ayin icinde onbes kilo verdim simdi niye hakim olamıyorum kendime ben yaaa bi hakim olsam cabucak vericem ama

Kızlar doktorum bana antidepresan yazmıştı bugün ilk defa kullandım bütün iştahımı kesti, yemek yemek bile gelmedi aklıma. Doktor ilk 1-2 hafta iştah kesebilir demişti ama sonra düzelir demişti. Bunun zayıflamam da etkisi olur diye umuyorum.

Öğlen ne olmuş öyle :) pasta turta kola mantı . 1-2 gün en azından kaçamak yapma kilo almazsın yarında çok yersen kilo olur

Öğlen ne olmuş öyle :) pasta turta kola mantı . 1-2 gün en azından kaçamak yapma kilo almazsın yarında çok yersen kilo olur
cok abarttim evet sanki kitliktan cikmis gibiydim . neyseki gun ayda bikere diger aya kadar bogazimi tutsamda bikaç kilo versemde gun odul olsa bari. BoğazımI tutmaliyimmm yiyecek aklıma geldikce su iciyorum bolca. ALLAHIM yardim et offfff

günaydın kızlarrr

bende akşam bir yedim bir yedim sormayın

eşimle birlikte film izledik yanında cips, çerez, gazoz....iyi ki mısır patlatmamışım bide onu da yerdim..

kendimi kötü hissediyorum moralim çok bozuk....

Günaydın kızlar

Önceki akşam geç saatte fazla protein aldım dün 64.9 a çıkmıştı bu sabah 64.5 yani sonucta -100 gr dayım. Bidahada normal yemeği bile fazla kaçırmak yok.Yoksa 1 günüm boşa gidiyo.neyse az maz gitsinde ona sukur:)

korka korka tartıldım 65.8 aynı yani
akşam ki yememe göre..

bugün dikkat etmeliyim bugün de çok yersem bu defa affetmez...:18:

btlbtl nerelerdesin ???

Bu arada kahvaltım; domates salatalık peynir küçük poğaça(iş yerinde)

Bende dukan basta olmak uzere bi cok sey denedim ama hep bogazima hakim olamadığımdan fazlasıyla geri aldım.şunları asla yememem lazım dedikçe daha çok canım istedi ve daha çok saldırdım.
Simdi kendime esnek kurallar koydum.hicbiseyi kesinlikle yemicem demiyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışıp, fazla hamur isi,nisastalı ,şekerli, fastfood türü yiyecekler yememeye calisicam diyorum ve kendime dayatma yapmadigimdan onlari canım istemiyo istersede cok az tadimlik yemeyi dusunuyorum.kendimi daha kontrol altında tutmak icin günlük ortalama 1000 kaloride hedef koydum ama öğlen 1 dilim pasta ye aksam ac dur seklinde degil.3 ana öğünü atlamadan hafif seyler yemeye çalışarak. Telefonda bi uygulama var oraya kaydediyorum yediklerimi ve rakamsal olarak gorunce psikolojik olarak frenliyo kaçamakları. Cok uzattım kusura bakmayın yazılanları okuyunca 3-4 gün öncesine kadar bende oyleydim belki sizlerinde isine yarar dedim çünkü ben diyet yapmadan ancak böyle bogazima dur diyebildim :)

Bence çok doğru bişey yapmışsın bende geçen sene diyetisyene gittim oda bana herşey ye ama az ye dedi ve buna uygun listeler hazırladı ve bu şekilde 10 kilo verdim . Ama ben eskisi gibi çok yemeye başlayınca tekrar kilo aldım şimdi yine diyete başlıycam senin yaptığın gibi yapmayı düşünüyorum . umarım başarılı olurum

umarim hepimiz başarılı oluruz.3-4 günde bile fark etti.durakladigi zamanlarda da daha fazla haraket ve bitki caylariyla kırıcaz duraklamaları

ayy 2 gün giremedim ne kadar hareketlenmiş burası... tüm yeni katılan arkadaşlara başarılar ve de hoş gelmişler diyorummm :))
ben kongredeydim ve malesed otelimiz ve açıkbüfesi harikaydı yedim de yedim yine... sabah 60.8 çıktım yine 1 kilo geri gittim ama sanırım bu hafta dikkat edersem yine hemencik gider bayramdaki kilomun hemen gitmesi gibi... karbonhidrat çok şişiriyor malum... yine arınmam lasım :) hepimize kolay gelsin...

merhaba arkadaşlar bu başlığı görünce çok sevindim. Beni de aranıza alırsınız sanırsam tek başına insan çabuk pes ediyor ne de olsa sizleri sıkı denetleyici gördüm yarın başlayayım diyorum hayırlısıyla.

Ben de size katılmak istiyorum. Tek başına çok zor sizin desteğinizle daha kolay olacağını düşünüyorum.
boy:1,62
kilo:66 ne yazık ki

2 çocuğum var küçüğü 20 aylık ve emziriyorum. Bir ay önce diyete başladım. 4 kilo verdim.spor ve zamanım olursa yürüyüş yapıyorum ve az yiyorum.
Inş. Hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız.
Hedefim 56 kilo

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba:) Daha tartılmaya cesaret edemedim ama bayramdı, bayram sonrası misafirdi çok kilo aldım, çok demek belki yanlış olur da 60'tan 65'lere doğru çıktım bir anda. Sonra burada buldum kendimi. yarın büyük gün, bismillah deyip başlayacağım. Hedefim 50'leri görmek, 50 dediysem 58 falan. Zaten en kilo vermiş halimle tartıldığımda 57 kiloydum, bunun altına dşemiyorum ben. Zaten o da yeterli oluyor. 1.70 boyum,28 yaşındayım, kilomu sabah yazacağım:)
Bu sefer kararlıyım, gelsin az kalorili şeyler, ara verdiğim sabah yürüyüşlerim, gitsin kilolarım.
Bir de hemşire bir arkadaşım sabahları aç karna sade Türk kahvesi tavsiye etti, ödemleri defetmek için :) Onu da uygulamaya niyetim var, mide sorunum da yok çok şükür.
Haftada 2-3 akşam da selülitsavar pilatesimi yaptım mı, 2 litre suyumu içtim mi süperim süper :)
Hepimize kolay gelsin, tartıya çıktığımızda gülücükler saçalım etrafımıza
Eeee kimler var yarın başlayan???

ben de yarın başlamayı düşünüyorum. Aslında 2 aydır az az dikkat ediyordum ama sanırım biraz daha dikkat etmem gerek, bebiş düşünüyorum kısmetse birkaç aya hamile olmadan 55-56 olsam fena olmayacak ben de kilomu yarın yazacağım. bu arada kahve fikri süperr çünkü ben kahveyi çokkk severim

cnm ben 59-50 aralığına baktım valla burdan daha baygın orası hiç can yok sanırım insanların vereceği kilo az olunca bi rehavet çöküyor
umarım düğününe kdr kilo verebilirsin ama ne olursa olsun ver çünkü insan evlenince çok kilo alıyo. eşine güzel yemekler yapmaya çalışırken kilo alıveriyosun :) ben 6 kilo almıştım anca verdim.

vercem söz :) bugün biraz fazla yedim sanırım.
yani akşam hamsi tava yedim yağda kızarıyo sunuçta yanında ekmek yemedim sadece salata yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…