bu günkü menüm
sabah tavuk suyuna çorba öğlen yemem gerekenleri sabah yiyiyorum malesef işe taşımamamk için....
ara spacial k 66 kalorilik bisküvisi
öğle bi kase nesfit + 1 elma
ara 2 mandalina
akşam 1 kase nesfit
akşamdan sonra 1 ayva :)
havalar soğumaya başladı. akşamları kanım çekiliyo resmen, erkenden yatıyorum.tatil modundan da çıkamadım, sabahları işe hep geç kalıyorum.... öfff ne stres ne stres....
yani dediğin gibi gerçekten az yediysen kesin su toplamışsındır veya bir tuvalet sorunu olabilir. tuvalet düzenin bozulduysa kg olarak fark eder ama hallolunca gider hemen :) kabızlık durumu varsa bir tane form çay içebilirsin. yalnız kendini form çaya çok alıştırma bu sefer içmediği zaman insan tuvalete çıkamıyor ondan bir tane dedim :*
cnm ben 59-50 aralığına baktım valla burdan daha baygın orası hiç can yok sanırım insanların vereceği kilo az olunca bi rehavet çöküyor
umarım düğününe kdr kilo verebilirsin ama ne olursa olsun ver çünkü insan evlenince çok kilo alıyo. eşine güzel yemekler yapmaya çalışırken kilo alıveriyosun :) ben 6 kilo almıştım anca verdim.
ovvv süper yaaa yarın kesin 1 kilo eksik uyanırsın
merhaba arkadaşlar. ben 66 kiloyum ve hedefim 60 kilo olmak. bir haftalık diyetle 68 den 66 ya düştüm ancak iki gündür kaçamaklar yapıyorum malesef. tekrar motive olmam gerekiyor. oyüzden buraya geldim. bu kilo çizelgelerini nereden yapıyorsunuz ben de yapmak istiyorum.
Sabah : cicibebe - süt - peynir - yarım dilim ekmek
Öğle : muz - kuruyemiş - tadım Fındıklı atıştırmalık
Akşam (saat 4te yedik) : iran yemeği yedik - gıymeh, sebzi gurme ve iran princi - ayran
Akşam : 2 parça bitter çikolata - soda
son 2 gündür hiç iştahım yok kullandığım ilaç tüm iştahımı kesti. İnanır mısınız bugün sadece 1 dilim ekmek ufak bir parça peynir yedim ve tüm gün bir şey yemedim.
günaydın kızlar,,,,
evet arkadaşım dediğin gibi su toplamışım ve wc sorunu vardı bu sabah ki kilom 65,1 hepsi gitmiş birde -100 gr daha gitmiş
bayram dönüşü 65,2 idim bu cuma 64.5 görmek istiyorum olur mu sizce???
bence o kilo ağırlığında pek hemcinsimiz yok ondandır o durgunluk
inşallah canım inşallah veririm evlenince ister isteme alıyosun kilo evet örnekler çok etrafımda
herkeslere günaydınlar ve de iyi haftalar dileriimmmm
uyanmadım ::)) nesfit harbi acıktırıyo.... bıraktım yemeyi....
hoşgeldiin..... Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...
afiyet olsun beybiii....
hangi ilaçmış oooo :))) iyimiş iyimiş devam....
oluur tabi ne kalmış şunun şurasında.... direnzeynep.....
evlenince kilo alırım diye bir şey biizim Türklere mahsus... ama o devir geçti.... millet doğuruyo ediyo gene fit... sakın alma... öyle bir düzen oturt ki ömrünce sürdürebildir....
sanada iyi haftalar neşeli kurbişim.....
ben de bugün başladım, hadi bismillah.. bakalım ne kadar sürecek62.5 ile başladım hedefim 55-56 olmak. yaa ben de o çizelgeden yapmak istiyorummm ama yapamıyorum :44: bu arada hiç kimse hoş geldin bile demedi aşk olsun ben de sizin desteğinize güvenmiştim oysa
2 sene önce 79 dum 10 kilo verdim ,şimdi hedefim önce 60 daha sonra inebilirsem 55 :)selam arkadaşlar galiba geç kaldım ama yeni üye oldum.. yaşım:26 boy:156 kilo:69( ben de aranıza katılmak istiyorum listeye benide alırmısınızzzzz (
bende yeniyim ama bari ben hoş geldin deyim. ben de bugün başladım bu sefer kararlıyım gitsin kilolar .
bu arada yaş :32 , boy: 170 kilo: 68,5 hedef: 60
zeynep ve nisannn sobee.... dökülün bakalım neler yapıyorsunuz var mı kaçamak....
zeynep ve nisannn sobee.... dökülün bakalım neler yapıyorsunuz var mı kaçamak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?