60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet, biraz önce tartıldım ve 64.2 çıktım. Üzerimde fazladan 6 kilo taşıyorum. Hadi bakalım bismillah.
Henüz kahvaltı yapmadım, sabah kalkınca tarçınlı yeşil çay içtim. Yürüyemedim de bu sabah. Bel ağrım coştu yine, ah bu fıtık, fıtık etti beni :)
Şimdi çorba içmeyi planlıyorum en düşük kalorilisinden.
Bugün ne yiyeceğim de belli değil henüz, yazarım yedikçe
Güzel haftalar olsun hepimize...

Kızlar ben öğün atlasam mesela öğle yemeğini listemden çıkarsam kilo verebilir miyim? Bende geçici bir yemek yeme sorunu oluştu da pek bir şey yiyemiyorum.Lütfen yardımcı olun.

Kızlar ben öğün atlasam mesela öğle yemeğini listemden çıkarsam kilo verebilir miyim? Bende geçici bir yemek yeme sorunu oluştu da pek bir şey yiyemiyorum.Lütfen yardımcı olun.

Bence ögunu tamamen atlamak yerine hic degilse ufak atistirmalarla gecir. Cunku oglen ne kadar da istahsiz olsan bunyen aksam yemeginde daha fazlasini isteyecektir ve bence aksam en tehlikeli ogunlerden cunku gun icine gore daha hareketsiz oluyoruz.

yarım litrelik şişe al yanına öyle bardakla fala uğraşma dik kafaya bittikçe doldur ben öyle yapıyorum.... yoksa bende içmiyrum su falan....

2 sene önce 79 dum 10 kilo verdim ,şimdi hedefim önce 60 daha sonra inebilirsem 55 :)

inebilirsem diye bişi yok inicez inşallah :)

bende yeniyim ama bari ben hoş geldin deyim. ben de bugün başladım bu sefer kararlıyım gitsin kilolar .

bu arada yaş :32 , boy: 170 kilo: 68,5 hedef: 60

listeye ekledim....

aaaa çok gelen olmuş görmemişizdir bacıım... oooj geldin...... çizelgenin linkini attım ve siteede nasıl yapılacağını anlatan bir topik var linkini ara bulursun zaten....

selam arkadaşlar galiba geç kaldım ama yeni üye oldum.. yaşım:26 boy:156 kilo:69 ( ben de aranıza katılmak istiyorum listeye benide alırmısınızzzzz (

listeye ekliyorum beybi...

atcaz o fazlalıkları en kısa zamanda inşallah....

öğün atlamayı arıtk kimse tasvip etmiyor.... illa bir şey ye diye uzmanlar bile söylüyor... bunu sende biliyosun muhtemelen o yüzden düzenli ye hımmmm kızdım....

boyum 158 cm yaşım ise 29. güzel listeymiş. hadi bakalım bir an önce bu kiloya ulaşırım inşallah.
bugün sabah kahvaltıda 1 ince dilim kepek ekmeği, çok az beyaz peynir, 1 domates ve 1 salata yedim. 1 bardak da şekersiz çay içtim
ara öğün olarak 1 armut
öğlen yemeği olarak da 1 tabak ıspanak ve yarım kase yoğurt yedim.
bu saate kadar iyi gidiyorum da saat 9 dan sonra sapıtıyorum ben

Liste moralimi bozdu daha 57 ye çok varrrrr.

Kızlar bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi paylaşmak istiyorum

Sabah 1 dilim kızarmış ekmek çok az da peynir yedim
Öğlen 1 bardak yeşil çay içicem, 1 adet salatalık ve biraz maydonoz yiycem
Akşam 1 kase light yogurt 1 kase salata yiycem
gece yatmadan 2 diş sarımsak yutucam ve bol su..

Nasıl ? =)

moralinin bozulmaması için hedefini yakın tut 65 kilosun önce 60 yap hedefine ulaşınca 57 yaparsın..

ben öyle yaptım şimdi aynı kilodayız seninle ilk hedefim 60 inşallah ulaşırsam ikinci hedefim (ideal kilommuş) 55 olmak bence sende öyle yap

bende bir düşünüyorum ideal kiloma 10 kilo var oturup ağla yani moralimi bozuyor ama böyle ikiye bölünce daha iyi hissediyorum

listene gelince benim fikrim ama bence öğünlerinde yemek olmalı sağlıklı ve kalıcı zayıflamak için

benim ideal kilom 52. Ama yazın 57 kiloydum çok güzel duruyodu o yüzden hedef olarak onu koydum ama ilk olarak 60 hedeflemek daha mantıklı sanırım...
Ben 1-2 hafta böyle az yiycem ondan sonra düzenli bir diyet listesi oluşturucam. Zaten bu aralar pek bişey yiyemiyorum

bu ne burada hiç yiyecek bir şey yok ki bunların hepsi ara öğün sadece. bunlar sağlığına zarar. yarın gözlerin kararmaya ve tansiyonun düşmeye başlar. bence farklı bir diyet listesi uygulamalısın.
benim için de aslında en iyi kilo 57 ama şimdilik hedefimi 60 tutuyorum. hele bir 60 olayım sonra da 57 olurum kısmetse

26 ekim itibariyle 60 kiloyum.. nacizhane size onerim kilo verme kistasinin yaninda bel cevresi göbek çevresi gibi değişkenleri de dikkate almak. Örneğin ben pilatese basladim. Belim inceldi ama kilom artti. Sebebi kas yoğunluğunun artmasi. Kilom artti ama daha ince gorunuyrm. Bir de tatli krizlerinin çözümü kapsaminda tarcin cayi tavsiye ediyorum. Su kabuk tarcinlarin kaynatilmasi ile yapilan..

bende katılmak istiyorum aranızaa motivasynum gelip gelip gidio:)

hoş bulduk bacım teşekkürler listeye eklemişsin umarım utanmam:44:

Iyi aksamlar kızlar

Bu hafta aksam calisiyorum oyuzden sabah evdeydim esimde ayni sekilde.birlikte olunca kahvalti biraz fazla yedim.1 dilim cavdar ekmegi sucuklu yumurta peynir domates salatalik
Kahvalti biraz gec olunca ogleni atladim maalesef .aksamda 5.30 da 3 kucuk misket kofte 2 3 parca kucuk tavuk sarma dilimi ve yogurt yedim.simdide 2. Yesil cayimi iciyorum.eve gidincide biraz yogurt yerim.bugunluk boyle olsun artik, nezamandir aksamci calismamistim adapte olamadim birden.yarin duzene girer.

Kızlar merhaba. Ben burada ki diyalogların kilo vermeye çok yardım ettiğini düşünüyorum. Öncesinde hiç kilo veremezken burada 9,5 kg verdim. Burayı bırakınca yine almaya başladım. Hayatımı sağlıklı ve düzenli beslenmeye entegre edene kadar sanırım burada kalmak gerekiyor. Bu yüzden sizlerle olmak istiyorum. Her gün menü ve spor durumumu paylaşmaya çalışacağım. 1 hafta sonra da kilo bildirimini başlamak istiyorum. yapacağınız her türlü eleştiriye açığım. Arada sen daha oturuyor musun kalk spor yap demenizi isterim. İsmim Hatice. Bol kilo vermeli haftalar dilerim.

Öglen ağır yedik. Akşam yemeyecem dedim ama meyve falan yiyince daha bir çok aç hissetmeye başladım.
Şu an buraya kayıtlı olmasam var ya... Öyle bir yerdim ama..iyiki burdayım...otokontrol yapıyor...

Sabah : elma - açma - süt

Ara : hurma

Öğle : poğaça - çorba - minik çikolata

Ara : kuru incir

Akşam : roka salatası - somon balığı

Ya bugün çok fena tatlı ve abur cubur istedi

canım bu listeyi sadece 1 hafta uygulayacağım ondan sonra düzenli bir program yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…