Kızlar ben öğün atlasam mesela öğle yemeğini listemden çıkarsam kilo verebilir miyim? Bende geçici bir yemek yeme sorunu oluştu da pek bir şey yiyemiyorum.Lütfen yardımcı olun.
kaçamak yok şimdilikama benim en büyük sorunum suuu.. öyle 2 litre filan su içemiyorum ben. e o da haliyle kabızlık vs. yapıyor biraz da egzersiz yapmam lazım.. yoksa zaten zayıf olan kaslarım daha da zayıflayacak
2 sene önce 79 dum 10 kilo verdim ,şimdi hedefim önce 60 daha sonra inebilirsem 55 :)
bende yeniyim ama bari ben hoş geldin deyim. ben de bugün başladım bu sefer kararlıyım gitsin kilolar .
bu arada yaş :32 , boy: 170 kilo: 68,5 hedef: 60
ben de bugün başladım, hadi bismillah.. bakalım ne kadar sürecek62.5 ile başladım hedefim 55-56 olmak. yaa ben de o çizelgeden yapmak istiyorummm ama yapamıyorum :44: bu arada hiç kimse hoş geldin bile demedi aşk olsun ben de sizin desteğinize güvenmiştim oysa
selam arkadaşlar galiba geç kaldım ama yeni üye oldum.. yaşım:26 boy:156 kilo:69( ben de aranıza katılmak istiyorum listeye benide alırmısınızzzzz (
Evet, biraz önce tartıldım ve 64.2 çıktım. Üzerimde fazladan 6 kilo taşıyorum. Hadi bakalım bismillah.
Henüz kahvaltı yapmadım, sabah kalkınca tarçınlı yeşil çay içtim. Yürüyemedim de bu sabah. Bel ağrım coştu yine, ah bu fıtık, fıtık etti beni :)
Şimdi çorba içmeyi planlıyorum en düşük kalorilisinden.
Bugün ne yiyeceğim de belli değil henüz, yazarım yedikçe
Güzel haftalar olsun hepimize...
Kızlar ben öğün atlasam mesela öğle yemeğini listemden çıkarsam kilo verebilir miyim? Bende geçici bir yemek yeme sorunu oluştu da pek bir şey yiyemiyorum.Lütfen yardımcı olun.
kızlaar listenin son hali anam ne kalabalıklaşmışız güyaa gene kimseler yok :)))
Eki Görüntüle 841730
listede yanlışım varsa düzeltin..... herkez kendi kilosunu kontrol etsin ..... özellikler bayram sonrası ve geçen haftaki kilolarını bulabildiklerimi yazdım bulamadıklarımı göremediklerimi bir hafta önceki kilosunu yazdım.....
.
Liste moralimi bozdu daha 57 ye çok varrrrr.
Kızlar bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi paylaşmak istiyorum
Sabah 1 dilim kızarmış ekmek çok az da peynir yedim
Öğlen 1 bardak yeşil çay içicem, 1 adet salatalık ve biraz maydonoz yiycem
Akşam 1 kase light yogurt 1 kase salata yiycem
gece yatmadan 2 diş sarımsak yutucam ve bol su..
Nasıl ? =)
moralinin bozulmaması için hedefini yakın tut 65 kilosun önce 60 yap hedefine ulaşınca 57 yaparsın..
ben öyle yaptım şimdi aynı kilodayız seninle ilk hedefim 60 inşallah ulaşırsam ikinci hedefim (ideal kilommuş) 55 olmak bence sende öyle yap
bende bir düşünüyorum ideal kiloma 10 kilo var oturup ağla yanimoralimi bozuyor ama böyle ikiye bölünce daha iyi hissediyorum
listene gelince benim fikrim ama bence öğünlerinde yemek olmalı sağlıklı ve kalıcı zayıflamak için
Liste moralimi bozdu daha 57 ye çok varrrrr.
Kızlar bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi paylaşmak istiyorum
Sabah 1 dilim kızarmış ekmek çok az da peynir yedim
Öğlen 1 bardak yeşil çay içicem, 1 adet salatalık ve biraz maydonoz yiycem
Akşam 1 kase light yogurt 1 kase salata yiycem
gece yatmadan 2 diş sarımsak yutucam ve bol su..
Nasıl ? =)
yarım litrelik şişe al yanına öyle bardakla fala uğraşma dik kafaya bittikçe doldur ben öyle yapıyorum.... yoksa bende içmiyrum su falan....
hoş bulduk bacıminebilirsem diye bişi yok inicez inşallah :)
listeye ekledim....
aaaa çok gelen olmuş görmemişizdir bacıım... oooj geldin...... çizelgenin linkini attım ve siteede nasıl yapılacağını anlatan bir topik var linkini ara bulursun zaten....
listeye ekliyorum beybi...
atcaz o fazlalıkları en kısa zamanda inşallah....
öğün atlamayı arıtk kimse tasvip etmiyor.... illa bir şey ye diye uzmanlar bile söylüyor... bunu sende biliyosun muhtemelen o yüzden düzenli ye hımmmm kızdım....
Eki Görüntüle 841903
bu ne burada hiç yiyecek bir şey yok ki bunların hepsi ara öğün sadece. bunlar sağlığına zarar. yarın gözlerin kararmaya ve tansiyonun düşmeye başlar. bence farklı bir diyet listesi uygulamalısın.
benim için de aslında en iyi kilo 57 ama şimdilik hedefimi 60 tutuyorum. hele bir 60 olayım sonra da 57 olurum kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?