Merhaba Bilgine ,Merhaba kızlar,
Dün ne yapayım ne yiyeyim diye düşünürken aldım evdeki lahanayı karşıma dedim senden çorba yapsam beni zayıflatır mısın diye:)
Dün sınırsız lahana çorbası (4 kase) ve sınırsız meyve yedim (mandalina- 5 adet, greyfurt-1 adet, cennet hurması-2 adet). Ve durum böyle olunca susamadım da, dolayısıyla suda 1,5 litrede kaldım, gerisi gelmedi.
Bu sabahsa acil ilaç içmem gerektiği için 1 paket çubuk krakerle geçiştirdim kahvaltımı. Ama günün devamında çorba, brokoli ve ıspanak var.
Hadi bakalım, kolay gelsin hepimize...
Evet geçirdim. Henüz tadına da bakmadım ilk kez deneyeceğim.Lahana çorbasını blenderdan geçiriyor musunuz?
Öbür türlü kapuska gibi oluyor ki...
Merhaba,Merhaba Bilgine ,
Yazını okuyunca sevindim çünkü şuan ocağın üstünde lahana çorbam var :) . Bende diyete lahana çorbası şokuyla başlamak istedim. Bugünden itibaren başlayacağım. Sabah kahvaltım pek uymasa da günü lahana ile tamamlamayı düşünüyorum. Bakalım pazar günü sonuç ne olacak. :26:
Günaydın kızlar bugün -300 ile uyandım cok mutluyum.1 haftada 1600 gr gittiah bide en azından yürüyüş yapabilsem.Allahtan işte devamlı oturmuyorum da biraz onun faydası var sanırım.
Evet geçirdim. Henüz tadına da bakmadım ilk kez deneyeceğim.
selamun aleyküm kıslar
ben yokken neler yaptınız bakalım
aleyküm selam.. nerelerdeydin?
biz bildiğin gibi mücadeleye devam + lar - ler
ine çıka yola devam...
sen neler yapıyorsun?
valla ben biraz koptum saldım gitti
ama böle olmuyor kendimi çok ağır ve hantal hissediyorum. yalnış yaptım kabul ediyorum doğrru yola dönüyorum .
karnımı doyudum geri geldim kıslar
Ben limonlu sevmedim ama kırmızı biberli kısmına katılıyorum. Güzel bir şekilde devam ediyorsun. Ben de aslında lahana ağırlıklı 1 hafta geçirmek istiyordum ancak vazgeçtim. Yani senin menüne benzer olacak , sadece lahana olmayacak. Sebze ve haşlanmış et ile öğlen yapmayı planlıyorum. En azından sağlıklı olsun.Merhaba,
Bol limonlu ve kırmızı biberli çok güzel oluyor ya da ban öyle geliyor. Egeliyim de ben. 3-4 gün lahana çorbasıyla devam edeceğim, yanında da bol bol sebze meyve, yeşilgillerden.
Yalnız masamla wc arasıda mekik dokumaktan bıktım:) Balık oldum balık.
İnşallah güzel haberler veririz birbirimize...
Bencede öyle :)Ben de iri iri doğradığım için blenderdan geçiriyorum daha yenilebilir oluyor. Diğer türlü lahana, maydanoz, soğan vs suyun içinde yüzüyormuş gibi görünüyor.
Afiyet olsun.Selam kizlar
Aksam yemegim 2 3 dilim tavuk sarma 1 küçük parça biftek ve yoğurt. Birazdan 2. Yesil cayimida icerim ve butun gun bol su iciyorum.bu sabah uykuya yenik dustum yarin sabah kismetse yuruyuse gidicem
Of çok iştahlıydım bugün evde ne varsa yedimeşimde saolsun yediriyo fiziğin güzel diye ama ayna öyle demiyor
Sabah : domates - peynir - zeytin - yumurta - salatalık - yarım dilim ekmek - lactamil
Ara : 1 ev poğaçası - 3/1 limonata
Öğle : çorba - 1 mandalina - 1 kat kat
Ara : çekirdek
Akşam : 1 çatal makarna - tahinpekmez - ekmek - bitter çikolata
Sabah yürüyüş yaptım ve koştum. Bugün dikişlerim ağrıyordu koşu yüzünden oldu sanırım
Spor : 1,5 saat
Su : 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?