60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar,
Dün ne yapayım ne yiyeyim diye düşünürken aldım evdeki lahanayı karşıma dedim senden çorba yapsam beni zayıflatır mısın diye:)
Dün sınırsız lahana çorbası (4 kase) ve sınırsız meyve yedim (mandalina- 5 adet, greyfurt-1 adet, cennet hurması-2 adet). Ve durum böyle olunca susamadım da, dolayısıyla suda 1,5 litrede kaldım, gerisi gelmedi.
Bu sabahsa acil ilaç içmem gerektiği için 1 paket çubuk krakerle geçiştirdim kahvaltımı. Ama günün devamında çorba, brokoli ve ıspanak var.
Hadi bakalım, kolay gelsin hepimize...

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN arkadaşlar....

bu gün sabah ev işlerinden kahvaltı yapamadım tabi iyice acıkınca bir cocostar yedim çiğnemeden yuttum valla lüp diye götürdüm... çöp öğütücü gibiyim...

öğlen haşlama tavuk patatesli havuçlu

ara special k 60 k

akşam yeşil mercimek yetişirse yetişmezse çorbada içebilirim....

şimdi işteyim bakalım....

Merhaba Bilgine ,
Yazını okuyunca sevindim çünkü şuan ocağın üstünde lahana çorbam var :) . Bende diyete lahana çorbası şokuyla başlamak istedim. Bugünden itibaren başlayacağım. Sabah kahvaltım pek uymasa da günü lahana ile tamamlamayı düşünüyorum. Bakalım pazar günü sonuç ne olacak. :26:

Lahana çorbasını blenderdan geçiriyor musunuz?
Öbür türlü kapuska gibi oluyor ki...

Günaydın kızlar bugün -300 ile uyandım cok mutluyum.1 haftada 1600 gr gitti ah bide en azından yürüyüş yapabilsem.Allahtan işte devamlı oturmuyorum da biraz onun faydası var sanırım.

Kahvaltım 1 dilim çavdar ekmeği,1 rafadan yumurta,domates,salatalık,peynir,2 lokmacık ekmeğin üstüne tereyağı bal
yeşil çayımı içtim,işe gitmeden de 1 elma ya da 1 kase sütle special k yerim.Akşamda işte ne yemek çıkarsa ona göre bakıcaz bakalım.

Merhaba,
Bol limonlu ve kırmızı biberli çok güzel oluyor ya da ban öyle geliyor. Egeliyim de ben. 3-4 gün lahana çorbasıyla devam edeceğim, yanında da bol bol sebze meyve, yeşilgillerden.
Yalnız masamla wc arasıda mekik dokumaktan bıktım:) Balık oldum balık.
İnşallah güzel haberler veririz birbirimize...

Günaydın kızlar bugün -300 ile uyandım cok mutluyum.1 haftada 1600 gr gitti ah bide en azından yürüyüş yapabilsem.Allahtan işte devamlı oturmuyorum da biraz onun faydası var sanırım.

Yürümek gerçekten de çok faydalı, ben de niyet ettim ama fıtığım sağolsun başlayamadım daha. Ama eminim başlayınca tıkır tıkır gidecek kilolar, inşallah...

selamun aleyküm kıslar
ben yokken neler yaptınız bakalım

dönüşüm muhteşem olacak kaçamak yok yarın yeni bir hayat başlıyor evet gitsin kilolar yaza dal gibi girecem inşallah

aleyküm selam.. nerelerdeydin?

biz bildiğin gibi mücadeleye devam + lar - ler

ine çıka yola devam...

sen neler yapıyorsun?

valla ben biraz koptum saldım gitti
ama böle olmuyor kendimi çok ağır ve hantal hissediyorum. yalnış yaptım kabul ediyorum doğrru yola dönüyorum .
karnımı doyudum geri geldim kıslar

valla ben biraz koptum saldım gitti
ama böle olmuyor kendimi çok ağır ve hantal hissediyorum. yalnış yaptım kabul ediyorum doğrru yola dönüyorum .
karnımı doyudum geri geldim kıslar

ben de kalitesiz ve sağlıksız beslendiğimde bol karbonhidrat vücuduma girdiğinde hantal hissediyorum gerçekten... bence öyle bir etkisi oluyor... yavaş yavaş zehirleniyoruz :))

bizim her şekilde tüm hayat boyu sürecek olan sağlıklı yaşam formatında olmamız lazım... kilo verip istediğimiz hedef kiloya ulaştığımızda da bu böyle olmalı... yoksa almak çok kolay malesef 2 hafta dikkat etmeden yiyeyim direk hiç şakamyok mininmum 2 kilo alırım ben. o sebeple verme kısmı değil de asıl koruma dönemi bana çok zor geliyor

Selam kizlar

Aksam yemegim 2 3 dilim tavuk sarma 1 küçük parça biftek ve yoğurt. Birazdan 2. Yesil cayimida icerim ve butun gun bol su iciyorum.bu sabah uykuya yenik dustum yarin sabah kismetse yuruyuse gidicem

Of çok iştahlıydım bugün evde ne varsa yedim eşimde saolsun yediriyo fiziğin güzel diye ama ayna öyle demiyor

Sabah : domates - peynir - zeytin - yumurta - salatalık - yarım dilim ekmek - lactamil

Ara : 1 ev poğaçası - 3/1 limonata

Öğle : çorba - 1 mandalina - 1 kat kat

Ara : çekirdek

Akşam : 1 çatal makarna - tahinpekmez - ekmek - bitter çikolata

Sabah yürüyüş yaptım ve koştum. Bugün dikişlerim ağrıyordu koşu yüzünden oldu sanırım
Spor : 1,5 saat
Su : 2 lt

Selam kizlar herkesin Cumhuriyet Bayrami kutlu olsun.
Sabah torende gorevliydim. Sonra hava cok guzel diye ailecek disari ciktik . anca yazabildim. Dunku menum
Sabah: 2 dilim kepekli ekmek arasi light peynir
Ara: 3 tane gun kurusu kayisi ve 1 ceviz ici
Oglen:4 kasik taze fasulye 2 kasik et kavurma ve 2 kasik pilav bolca yagsiz salata
Aksam:3 kasik ciger kavurma ve 3 kasik bulgur pilavi ve salata

1,5 litre su

Bugun ki menum;

Sabah : 1 haslanmis yumurta ,1 dilim peynir,
Domates salatalik ve 1 dilim kepekli ekmek

Oglen; 2 dilim ekmek 3 tane zeytin biraz peynir ve biraz recel

Aksam; balik izgara ve 2 dilim ekmek ve salata

1,5 litre su

Ben limonlu sevmedim ama kırmızı biberli kısmına katılıyorum. Güzel bir şekilde devam ediyorsun. Ben de aslında lahana ağırlıklı 1 hafta geçirmek istiyordum ancak vazgeçtim. Yani senin menüne benzer olacak , sadece lahana olmayacak. Sebze ve haşlanmış et ile öğlen yapmayı planlıyorum. En azından sağlıklı olsun.
Ben de iri iri doğradığım için blenderdan geçiriyorum daha yenilebilir oluyor. Diğer türlü lahana, maydanoz, soğan vs suyun içinde yüzüyormuş gibi görünüyor.
Bencede öyle :)

Selam kizlar

Aksam yemegim 2 3 dilim tavuk sarma 1 küçük parça biftek ve yoğurt. Birazdan 2. Yesil cayimida icerim ve butun gun bol su iciyorum.bu sabah uykuya yenik dustum yarin sabah kismetse yuruyuse gidicem
Afiyet olsun.

Afiyet olsun.

Bende menümü ve sporumu paylaşayım .
Sabah : Haşlanmış 2 yumurta,yarım dilim ekmek, 1lokma kaymaklı reçel
ARA: 1bardak süt
ÖĞLEN: 1kase lahana çorbası
ARA: Çeyrek nar
AKŞAM: 330ml sade kefir

SPOR: 7.5 km yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…