Günaydınlar...
Bende iki ileri bir geri gidiyorum işte. Evdekiler tatlı şeyleri çok seviyor. Sinir ediyorlar beni..
Selam topikcanlar....
bayram sonrası toparlanma sürecim devam ediyor... tatlıyı kesme çabam sürüyor... bu gün yemicem inşallah.... sabahtan amaca yönelmek iyidir...
Bu günkü menüm
sabah
1 ayva
öğlen 1 tabak yeşil mercimek yemeği
akşam 1 kalçalı but haşlama yanına bir kaç kaşık mercimek...
niyet bu bakalım akıbet ne olacak....
betüüüşşşşş.... artık silkelenip kendine gelir misin lütfen? bayram bitti gitiii... zaman geçiyor kilolar geri geliyor bak emeğine yazık... sana diyoruz nesfit neyim acıktırıyor, daha çok protein ağırlıklı beslenmelisin... karbonhidrat daha çok acıktırıp diyet moduna sokuyor ve kendini tutamayıp kaçamak yapmakla sonuçlanıyor... kendini aç bırakma... mümkünse kalori say yeme düzenini oturtana kadar ki kontrol sağlarsın. eğer 900 kalorinin altında kalıyorsan aç kalıyosun demektir ki bunun da sonucu yine kaçamaklar oluyor... sağlıklı şeylerle 1000 kaloriyi tutturursan süper oluyor, hiç acıkmıyosun ve iraden maksimumda oluyor... dene derim...
karatay vari bir şey yapıcam ben... böyle olmayacak.....
ben de kalitesiz ve sağlıksız beslendiğimde bol karbonhidrat vücuduma girdiğinde hantal hissediyorum gerçekten... bence öyle bir etkisi oluyor... yavaş yavaş zehirleniyoruz :))
bizim her şekilde tüm hayat boyu sürecek olan sağlıklı yaşam formatında olmamız lazım... kilo verip istediğimiz hedef kiloya ulaştığımızda da bu böyle olmalı... yoksa almak çok kolay malesef2 hafta dikkat etmeden yiyeyim direk hiç şakamyok mininmum 2 kilo alırım ben. o sebeple verme kısmı değil de asıl koruma dönemi bana çok zor geliyor
29 Ekim'i fırsat bildim tatil diye akrabalara gittim löp löp geliyo yine kilolarım geriye 64'e yine merdiven dayadım.Yokya arkadaş ben yapamıyorum ben seviyorum saralleler,bol yağda yumurtalar,patates kızartmaları nasıl duracağım off off hedefe yine 4 kilo kaldı 60 ı görmem 1 aydan fazla alacak anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?