60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam topikcanlar....

bayram sonrası toparlanma sürecim devam ediyor... tatlıyı kesme çabam sürüyor... bu gün yemicem inşallah.... sabahtan amaca yönelmek iyidir...

Bu günkü menüm

sabah
1 ayva

öğlen 1 tabak yeşil mercimek yemeği

akşam 1 kalçalı but haşlama yanına bir kaç kaşık mercimek...

niyet bu bakalım akıbet ne olacak....

Günaydınlar...
Bende iki ileri bir geri gidiyorum işte. Evdekiler tatlı şeyleri çok seviyor. Sinir ediyorlar beni..

Günaydınlar...
Bende iki ileri bir geri gidiyorum işte. Evdekiler tatlı şeyleri çok seviyor. Sinir ediyorlar beni..

eve sokmamak en güzeli... elimin altında olunca ben yiyiyorum valla...ne güzel almıyodum.... bayramdan beri sapıttım iyice... neyse... almıcam artık....

betüüüşşşşş.... artık silkelenip kendine gelir misin lütfen? bayram bitti gitiii... zaman geçiyor kilolar geri geliyor bak emeğine yazık... sana diyoruz nesfit neyim acıktırıyor, daha çok protein ağırlıklı beslenmelisin... karbonhidrat daha çok acıktırıp diyet moduna sokuyor ve kendini tutamayıp kaçamak yapmakla sonuçlanıyor... kendini aç bırakma... mümkünse kalori say yeme düzenini oturtana kadar ki kontrol sağlarsın. eğer 900 kalorinin altında kalıyorsan aç kalıyosun demektir ki bunun da sonucu yine kaçamaklar oluyor... sağlıklı şeylerle 1000 kaloriyi tutturursan süper oluyor, hiç acıkmıyosun ve iraden maksimumda oluyor... dene derim...

karatay vari bir şey yapıcam ben... böyle olmayacak.....

Günaydın kızlar

Bu sabah - 200
Kahvaltım : 1.5 dilim kızarmış çavdar ekmeği,domates peynir salatalık bi lokmacık tereyağı bal ve 1 şekerle nescafe.şimdi yeşil çayımı içiyorum öğlende yoğurt ya da 1 meyve yerim akşamda yine işte çıkanlardan kendime uydurucam bakalım.

selam kızlar nasılsınız ayy dün bir temizlik bir temizlik yaptım anlatamam heralde 5000 kalori harcamışımdır dicem ama nerdeee komşum sağolsun temizlik yapıyorum diye bi tabak kısır getirmiş off miss gel de yeme ama bugün telafi ederim heralde dünü dicektim ki tammm bu sefer de eşim lahmacun getirmiş öğlen onu da yedim üzerinize afiyet sanırım moda giremedim ben yaa biri beni motive etsin noluuuurrrrrr, kızsın banaaaa

karatay vari bir şey yapıcam ben... böyle olmayacak.....

ha şunu bileydin :) ben %100 olmasa da karatay bacıma göre besleniyorum... kavrulmamış fındık ceviz neyim al... acıktıkça onlardan ye baya tıkıyor... karbonhidratı sadece sebzelerden almaya çalış, ilk başlarda meyveyi de azalt bence... günde bir porsiyon iyidir... valla ben kuru meyve ve meyveyi yemeyince kilo vermem başladı tekrar...

29 Ekim'i fırsat bildim tatil diye akrabalara gittim löp löp geliyo yine kilolarım geriye 64'e yine merdiven dayadım.Yokya arkadaş ben yapamıyorum ben seviyorum saralleler,bol yağda yumurtalar,patates kızartmaları nasıl duracağım off off hedefe yine 4 kilo kaldı 60 ı görmem 1 aydan fazla alacak anlaşılan

aynen öyle bende aynı şeyleri yaşıyorum nasıl çözeriz ki

k flex şekersiz çayla kuru kuru yedim kahvaltı
öğlen çorba biraz makarna salata
şimdi çok açımmmm
akşama da yemeye davetliyim
künefe yapmaz inşallah

azıcık yaklaştıydık hedefe geri tepildik gene... neyse karataya başlayak bacım bence....

Iyi aksamlar kizlar bugun ince dilim tiramisu yedim maalasef aksam yemeginde de kremalı mantarli bonfile tarzi bisey vardi biraz ondan yedim.bu aksam biraz fazla oldu sanki ama neyse 17.30 da gunu kapatmis oldum en azindan.oglende 1 yesil elma yemistim.1 yesil cay 1 kiraz sapi ictim bikac saat sonra 1yesil cay daha icerim ohh mis

Bende çok yedim bugün valla tartılmaya korkuyorum moralim bozuldu .
Burası kilo almak istiyorum topiği gibi oldu :). Kızlar iştahımızı kesip biran önce toparlanmamız lazım

bi işkence çeken ben miyim ya? açım aççççç.... lütfen sizi de açlığa davet ediyorum :)
akşama ızgara köfte yapmıştım ama bu köfte neredeyse bir yıl önce depp freeze e attığım köftelerdi... sonra huylandım, bozulmuş gibi geldi yiyemedim... 3 öğündür yediğim pırasaya talim oldum yine hiç zevk almadım yediğimden o sebeple de aç gibi hissediyorum hep... insan yediğinden tatmin olmadığında gözü hep aranıyo...

Selam kızlar bugünki menüm

sabah okulda arkadaşlar birşeyler hazırlamışlardı dayanamadım yedim. 2 kaşık kısır ve 2 küçük ekler

oğlen 2 kaşık et kavurma biraz yeşilik 1 dililm peynir

ara : 1 küçük kase makarna salatası

akşam : 3 kaşık taze fasulye, 2 kaşık pilav , 2 kaşık tavuk sote ve yağsız tuzsuz salata

bugün suyu çok az içtim.

yazınca farkettim galiba çok yemişim sporda yok bundan sonra daha dikkatli olucam

Bugünkü MENÜM
SABAH: 2 dilim ekmek,çemenli yumurta,peynir ,zeytin
ÖĞLEN:1 kaşık taze fasulye, 1kaşık bulgur pilavı,1 kepçe cacık
Ara:1 ceviz, 2 kayısı
AKŞAM: 2 kaşık bulgur köftesi, çeyrek kase lahana çorbası

Bende size katılmak istiyorum....pazartesi başlıycam inşallah..misafir geldim diye başlat
Yamıyorum..kilom.66 67 68 civarı.evde tartılıb yazarım inşaallah...kızım 7 aylık.emziriyorum.dikkat etmeye çalışıcam...artık dayanamıyorum.fazla bile bekleddimmm

İsteğim kilo 47 48.inşallah olur.ilk hedefim 60.sonra 55 sonrada 50......sabırsızlanıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…