60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınn!!! Sabah sabah aklıma tahinli çörek geldi ya

günaydın..

aman aman ne olur kovala onu kış kış...insanın aklına düşmeye görsün

benim dünkü yaptığım kaçamak bugün tartıya yansımış bide wc sorunu var iyice binmiş tepeme
çok pişmanım

yarında cuma ne yapıcam ben yaaa 64 ü yine mi göremicem

68.5'im. Büyük ihtimal yarın ki bildirim de böyle olacak. Zira 3 gündür aynı. Hic kıpırdamıyor.
(ben tahinli çörek yedim.hakkını vermem gerekti..hi hi)

aman bee şu kilo çizelgesinden ben de yapıp paylaşayım dedim yaptım ama kopyaladığım şeyi nereye yapıştıracağımı bulmamadım :44::44: imza diye bi şey yok bende yapan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim neyse biraz bitki çayı içtim, ekmekten kestim, yemeği azalttım derken 61.9 0lmuşum inşallah daha da gider.

ben de yeni yaptım
profil düzenle ye gir orada aşağılara doğru çizelge yazıyor onun yanındaki kutucuğa kopyalıyorsun

Bende çok yedim bugün valla tartılmaya korkuyorum moralim bozuldu .
Burası kilo almak istiyorum topiği gibi oldu :). Kızlar iştahımızı kesip biran önce toparlanmamız lazım

süperdi valla
ben motiveyim haftaya diyetisyene gitcem böle olmadı yaza böyle girememeeeeem

iyi akşamlar kızlar

bugunde -100 ve 63.9 ile 63 leri gordum.

kahvaltim : 1 dilim cavdar ekmegi domates peynir azicik tereyag bal ve biraz kizarmis sucuk ve nescafe
aksam biraz mantarli tavuk sote 3 kofte yogurt bikac catal humus.bu saatten sonrada ancak bitki cayi icerim 1-2 fincan.

selm kızlar bende bu yemeyle anca 500 gr vermişim

Allah bazılarını şanslı yaratmış bugün bizim arkadaş sabah 2 simit bir poğaça yedi şaştım kaldım. ben öyle yesem fil gibi olurum . biz yemiyoruz yine kilo veremiyoruz. Ne olcak bizim bu halimiz.:84::84:

neyse bugün ki menüm:

sabah : 2 dilim kepekli ekmek arası peynir

ara: 1 küçük elma

ara: 2 kuru kayısı ve 1 ceviz içi

öğlen: evde hazır yemek yoktu bende kahvaltı yaptım.
1 haşlanmş yumurta, 1 dilim peynir ,domates, salatalık , maydanoz , 1 dilim kepekli ekmek ve 1 kase yoğurt

akşam : 1 kase yeşil mercimek çorbası , 1 dilim fırında kabak mücver ve 2 tane çiğ köfte marulla

1,5 lt su , spor yine yok. spor yapmadan bu iş olmayacak. :44::44:

yok be ya, fil gibi olmayız bence...
en çok kaç kilo oldun ki canım?
sonuçta 60-69 kilo aralığı grubundayız.
bizde fil potansiyeli yok

çok iyimser günümdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…