Merhabalar
Ben geldim dedim ama gelemedim bana geldiler misafirler yatılısından.Zaten haftaya cuma tatile gitcem başlar başlamaz bozmuş olucam tatil sonrası başınızın etini yiycem hazır olun tamam mı ciciler.Şimdilik depo edeyim bana neler tavsiye edersiniz.Mavi beneğim sen çok iyi kilo vermişsin çizelgenden anladığıma göre ne kadar zamanda ve neler yaptın canım.
Nasıl canım sıkkın alışverişe gittim ve hiç bişey alamadan döndüm istediğim elbiseler beni istemiyor ne küçük bedeniz nedene büyük nasıl sıkıntı oluyor alışveriş beni bi siz anlarsınız offffffff of
Ya ben de sinir oldum geldim alışverişten...Aynı markanın M beden bir blüzunu giyorsun içine rahatlıkla sığıyorsun,L beden başka bir bluzunu deniyorsun,küçük geliyor..Ya ben hangi bedeni giydiğimi inanın bilmiyorum şu an.Beden bedeni tutmuyor.
Benin bütün bikinilerim 38 bedendir.8 kilo verdim İnanın bugün 38 beden bikinilerin içine sığmadım,olabilir mi böyle birşey .Bakıyorsun kumaşları elimin içi kadar olmuş .E düşünüyorum o zama her parçadan 10cm. kaçırsalar,seri üretimde metrelerce kar ederler.Olmaz böyle şey ya...Ayıptır ya hu...lmaz:
ah lunam ahhh,aynı sorunu ben de yaşıyorumbir bakıyorum 38 beden bol geliyor!bir bakıyorum 40 bedene ancak sığıyorum!!!yaaa neden bu beden ölçüsünün bir standardı yok ki bırak farklı markaların bedenlerini,aynı markanın farklı ürünlerinde bile bedenler birbirini tutmuyor...
ben de bu konuya değinmiştim kızlar.. maalesef artık beden ölçüsü diye bir netlik kalmamıs. kac beden oldugumu bende net bılmıyorum.
Sağol tatlım... Tabi bugün burdayım daha..
Buarada bağırsak sorunu olanlara şiddetle tavsiye edilir... 1 haftadır falan sabahları aç karnına evden çıkmadan 2-3 tane kuru kayısı atıyorum ağzıma.. Tabi su içiyorum bi de bolca.. Çok susamış kalkarım hep.. Harika bağırsak çalıştırıyor.. Hatta bugün biraz fazla çalıştırmış galiba..:kedi:
canımmm tatilde çoook iyi eğlen olurmu tadını çıkar bodrumun.offf çok özledim bodrumu yaaa :gitme:
aa ne güseeel canım bugun daha konusuruz ama iyi tatiller sımdıden...
tebrık edıyorum sizi.. ne büyük basarı..
lakin bel ve karın bölgesi için tavsyelerınız yanlızca yan bel ve üst bel için gecerli.sorunu varsa arkadasın alt karnı ıcın de bısıler yapmalı...
hoscakalın
Kızlar bu akşam ki haberlerde maranki vardı kiraz ve karpuz kürü diye bi program verdi seyretmeyenler için aktarıyorum ; Kür sadece 3 gün uygulanıyor iki hafta sonra bir 3 gün daha kesinlikle riski yok cünkü vücut kas kaybetmiyor aksine detoks etkisiyle toksinleri ve ödemi atıyoruz. ve HAFTADA 3 İLA 6 KİLO verebiliyormuşsun
Sabah kahvaltı YARIM KİLO KİRAZ
Ara : bir fincan yeşil çay
öğle : YARIM KİLO KİRAZ
Ara : Bir fincan yeşil cay
Akşam : YARIM KİLO KİRAZ
ve yatmadan yine yeşil çay
aynı kürü kiraz yerine karpuzlada yapabilirmişsiniz Ne dersiniz yapılabilirmi acaba ben bi deneyim istiyorum yerimseniben
ah canım..
ben hergun yapıyorum onu ..sanırım bünye alıstı .. pek işe yaramıyor..
bu arada nereye gidiyorsunuz tam olarak?
bu arada kızlar regl olabildim hele şükür..
sabahki kilom 62.8
ah canım..
sabahki kilom 62.8
Günaydın şekerli abideleri..
Nassınız bakalım.. Ben bomba gibiyim valla... Yarın sabah bodruma yolculuk varrrr...:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
İstediğim hedefe ulaşamadım.. Hatta 1 kere 58 çıktım ondan sonra hem 58,5 falan çıktım ama olsun.. Oda bişey.. Döndükten sonra çaresine bakarım..
ama şimdi 1 hafta.. it's holiday timeeeeee... Oleeeyyyhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Canlarım hepinize iyi günler diliyorum..
sorunun ne acaba senin? reglden mi böylesin yoksa arastırmak mı lazım?ben de berbat durumdayım.etrafımdaki herkesi kılıçtan geçiresim var ama benımki tipik adet öncesi sendromu(PMS).. sende de aynı durum varsa geçer canım ..bıraz daha az salmaya calıs kendını ama sorun başkaysa araştıralım.. tamam mı???
sabahki kilom 62.8
günaydııınna.s.:1hug:
bende 2,5 ayın sonunda bu hafta nihayet regl olabildim.ama sadece 3 gün sürdü sayılır.olamamak çok kötü oluyo değilmi.:CüvCüv: hamile gibi hissediyo insan kendini.hem şiş hemde çok sinirlii,huzursuz.
Kızlar elma sirkesi ve ballı suyu sabahları aç karnınamı içiyorsunuz?
Balsız olsa olmazmı, ben şeker sevmiyorum da
Bence balsız da olur herhalde.Ben balı açıkcası tadını biraz iyileştiriyor diye katıyorum o da çok çok az damlatıyorum içine...Bu arada sabah kalkınca,kahvaltıdan önce ve gece yatmadan hemen önce sıcağa yakın ılık suya yapıp içiyorum...
off ya bende aynı dertten muzdaribimm.dün çok hoş bir gömlek aldım.38 beden.bide denemedim.salak kafam deneseymişim ya.olmadııııı.
canım sana hayırlı yolculuklar şimdiden.iyice eğlen.ben bu yaz tatile gidemicem heralde.benim yerimede dinlen biraz.şu kayısılar,yeşil çaylar bende bir işe yaramıyo.bende bi sorun var ama bilemedim.
ahh ahh.tatil demeyin banaaa.mafoldumben
fiumeciğim
bende 2,5 ayın sonunda bu hafta nihayet regl olabildim.ama sadece 3 gün sürdü sayılır.olamamak çok kötü oluyo değilmi.:CüvCüv: hamile gibi hissediyo insan kendini.hem şiş hemde çok sinirlii,huzursuz.
ah canım..
sabahki kilom 62.8
Teşekkür ederim canım, arkadaş 81 cm bel kalınlığım demişti.
Yan bölgeyi önemli ölçüde inceltiyor, ayrıca sağa ve sola doğru çevirmekde fayda sağlıyor. Karın bölgesi için yarım mekik çok etkili.
hayırlı olsun tatlım.. rahatlamışsındır biraz..
iasos diye biyere gidiyoruz canım.. Bodruma yaklasık bir saat falan uzaklıkta.. Haa Milasa daha yakın aslında..
off ya bende aynı dertten muzdaribimm.dün çok hoş bir gömlek aldım.38 beden.bide denemedim.salak kafam deneseymişim ya.olmadııııı.
canım sana hayırlı yolculuklar şimdiden.iyice eğlen.ben bu yaz tatile gidemicem heralde.benim yerimede dinlen biraz.şu kayısılar,yeşil çaylar bende bir işe yaramıyo.bende bi sorun var ama bilemedim.
ahh ahh.tatil demeyin banaaa.mafoldumben
fiumeciğim
mersi... her ay gecıkıyor benımkı.. sizin de kafanıız agrıtıyorum.
ben hiç hoşlanmadım bu kürden . . .
aha fiufium gözümüz aydın . . . kaydirigubbakcemile3
hanımla bende dün bi önceki gün kaçamağımı firesiz telafi ettim . . .
de gece 2 adet nektarin ve kuru kayısı yedim . . .
b şi olmaz umarım . . . benneyaptımki
canım zaten milasın köyü orası.. bodrumla alakası yok ama cok güzeldir.. bodrumun koylarından daha temizdir.. ilk kez mi gideceksin bilmiyorum ama suyu yemyeşilldir...dalga falan da pek olmaz.. ama eglence hayatından müzdariptir.. bodruma kacarsın artık eger gece hayatı da olsun diyorsanız tabi..hayırlı olsun tatlım.. rahatlamışsındır biraz..
iasos diye biyere gidiyoruz canım.. Bodruma yaklasık bir saat falan uzaklıkta.. Haa Milasa daha yakın aslında..
Canım iyi tatiller..Bol bol eğlen oldu mu?zemuszemus
Reglden hayatım reglden...Bi de sanırım yasmin beni fena sarstı bu anlamdakafamçokkarıştı...Ama bugün bayaca iyiyim çok şükür...
İkinizin de gözü aydın şekerler...zemuszemus
Bence balsız da olur herhalde.Ben balı açıkcası tadını biraz iyileştiriyor diye katıyorum o da çok çok az damlatıyorum içine...Bu arada sabah kalkınca,kahvaltıdan önce ve gece yatmadan hemen önce sıcağa yakın ılık suya yapıp içiyorum...
regl olabilmeyi başaran kızlarımız hayırlı olsun rahatlamışsınızdır tadını çıkarın kaydirigubbakcemile3
canım yarım mekik sadece üst karını çalıştırır (fitness hocamdan öğrendiklerim) ama genelde bizim sorunumuz alt karında onun içinde düz bi sehpa gibi bişeyin üzerine yatıyoruz sonra kollarımızı başımızın üstünden sehpadan destek alacak şekilde sıkıca sehpaya tutunuyoruz.sonra dizlerimizi kıvırıp önce karnımıza çekiyoruz sonra dümdüz öne uzatıyoruz bunu 4 set 25 tane yapıyoruz.toplam 100 tane oluyo ve olay bittikten sonra karnınızın nasıl yandığını göreceksiniz :kedi:
bizim yazlıkla çok yakınmışızya kuzumm bizimkide örende ve iasos a gezmeye çok gelirdik eskiden opuyorumnanaktan ama bu sene gidemeyecek gibiyim yazlığa mafoldumben
canım yarım mekik sadece üst karını çalıştırır (fitness hocamdan öğrendiklerim) ama genelde bizim sorunumuz alt karında onun içinde düz bi sehpa gibi bişeyin üzerine yatıyoruz sonra kollarımızı başımızın üstünden sehpadan destek alacak şekilde sıkıca sehpaya tutunuyoruz.sonra dizlerimizi kıvırıp önce karnımıza çekiyoruz sonra dümdüz öne uzatıyoruz bunu 4 set 25 tane yapıyoruz.toplam 100 tane oluyo ve olay bittikten sonra karnınızın nasıl yandığını göreceksiniz :kedi:
canım dert etme gömleği.. daha iyi olmus. hırs yaparsın içine girebilmek için..
mersi... her ay gecıkıyor benımkı.. sizin de kafanıız agrıtıyorum.
canım zaten milasın köyü orası.. bodrumla alakası yok ama cok güzeldir.. bodrumun koylarından daha temizdir.. ilk kez mi gideceksin bilmiyorum ama suyu yemyeşilldir...dalga falan da pek olmaz.. ama eglence hayatından müzdariptir.. bodruma kacarsın artık eger gece hayatı da olsun diyorsanız tabi..
o zaman sorun yok.. regl geçince geçecekse panik yapmayalım. daha yasminle ilk ayın hem.. alışma sürecidir bence..
aman aman tadını çıkarıyos regl olmanın.. agrıdan kıvarnıyorum be yaffffffffff mafoldumben
butun forumda benım memleketten cıktı.. bu kıs da ören diyor :lepi:
Bak ben bu egzersizi bilmiyordum, tam olarakta anlamadım nasıl yapıldığını
Kızlar elma sirkesi ve ballı suyu sabahları aç karnınamı içiyorsunuz?
Balsız olsa olmazmı, ben şeker sevmiyorum da
Canım iyi tatiller..Bol bol eğlen oldu mu?zemuszemus
Reglden hayatım reglden...Bi de sanırım yasmin beni fena sarstı bu anlamdakafamçokkarıştı...Ama bugün bayaca iyiyim çok şükür...
İkinizin de gözü aydın şekerler...zemuszemus
regl olabilmeyi başaran kızlarımız hayırlı olsun rahatlamışsınızdır tadını çıkarın kaydirigubbakcemile3
bizim yazlıkla çok yakınmışızya kuzumm bizimkide örende ve iasos a gezmeye çok gelirdik eskiden opuyorumnanaktan ama bu sene gidemeyecek gibiyim yazlığa mafoldumben
canım dert etme gömleği.. daha iyi olmus. hırs yaparsın içine girebilmek için..
mersi... her ay gecıkıyor benımkı.. sizin de kafanıız agrıtıyorum. :emir_bebek
canım zaten milasın köyü orası.. bodrumla alakası yok ama cok güzeldir.. bodrumun koylarından daha temizdir.. ilk kez mi gideceksin bilmiyorum ama suyu yemyeşilldir...dalga falan da pek olmaz.. ama eglence hayatından müzdariptir.. bodruma kacarsın artık eger gece hayatı da olsun diyorsanız tabi..
o zaman sorun yok.. regl geçince geçecekse panik yapmayalım. daha yasminle ilk ayın hem.. alışma sürecidir bence..
aman aman tadını çıkarıyos regl olmanın.. agrıdan kıvarnıyorum be yaffffffffff mafoldumben
butun forumda benım memleketten cıktı.. bu kıs da ören diyor :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?