60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydııınna.s.:1hug:

ben de bu konuya değinmiştim kızlar.. maalesef artık beden ölçüsü diye bir netlik kalmamıs. kac beden oldugumu bende net bılmıyorum.

off ya bende aynı dertten muzdaribimm.dün çok hoş bir gömlek aldım.38 beden.bide denemedim.salak kafam deneseymişim ya.olmadııııı.

canım sana hayırlı yolculuklar şimdiden.iyice eğlen.ben bu yaz tatile gidemicem heralde.benim yerimede dinlen biraz.şu kayısılar,yeşil çaylar bende bir işe yaramıyo.bende bi sorun var ama bilemedim.

canımmm tatilde çoook iyi eğlen olurmu tadını çıkar bodrumun.offf çok özledim bodrumu yaaa :gitme:

ahh ahh.tatil demeyin banaaa.mafoldumben

fiumeciğim
bende 2,5 ayın sonunda bu hafta nihayet regl olabildim.ama sadece 3 gün sürdü sayılır.olamamak çok kötü oluyo değilmi.:CüvCüv: hamile gibi hissediyo insan kendini.hem şiş hemde çok sinirlii,huzursuz.

Teşekkür ederim canım, arkadaş 81 cm bel kalınlığım demişti.
Yan bölgeyi önemli ölçüde inceltiyor, ayrıca sağa ve sola doğru çevirmekde fayda sağlıyor. Karın bölgesi için yarım mekik çok etkili.

Son düzenleme:
kızlar selamlar hepınıze nasılsınız...bu aralar pek gelmıyorum,,dıyeetı bıraktımmı hayır aslaaaa....59.7 kıloya dustum ama aşırı derecede ağır bır kılo kaybedısı var onun farkındayım sabahları tempolu yarım saat aksmları tempolu 20 dk yuruyorumm...bırde masaj yagı aldım aktardan yanındada kabak lifi ve yosun sabunu,,,selulıt ve sıkılasma için....bu yazı bu sekılde cıkartmak ıstıyorum ,dıyetı bozmadan yanı ..hatta dıyetısyen olayını da ramazana saklıyorum.....bu arada sizede bol şans dıyette

ben hiç hoşlanmadım bu kürden . . .

ah canım..
ben hergun yapıyorum onu ..sanırım bünye alıstı .. pek işe yaramıyor..

bu arada nereye gidiyorsunuz tam olarak?

bu arada kızlar regl olabildim hele şükür..

sabahki kilom 62.8

aha fiufium gözümüz aydın . . . kaydirigubbakcemile3

hanımla bende dün bi önceki gün kaçamağımı firesiz telafi ettim . . .
de gece 2 adet nektarin ve kuru kayısı yedim . . .
b şi olmaz umarım . . . benneyaptımki

Günaydınnnnnnnnnnn
Mavibenek umarım problem çıkmaz canım ya.Bu ara benimde sırtım ve boynum ağrıyor terleyip rüzgaza çıkıyoruz ya da klima inşallah öyle bir durumdur çok geçmiş olsun.
Bu marankinin kürü üç gün nasıl yapılır ki acaba?Çok zor gibi

ah canım..

sabahki kilom 62.8

hayırlı olsun tatlım.. rahatlamışsındır biraz..

iasos diye biyere gidiyoruz canım.. Bodruma yaklasık bir saat falan uzaklıkta.. Haa Milasa daha yakın aslında..

Kızlar elma sirkesi ve ballı suyu sabahları aç karnınamı içiyorsunuz?
Balsız olsa olmazmı, ben şeker sevmiyorum da

Canım iyi tatiller..Bol bol eğlen oldu mu?zemuszemus

Reglden hayatım reglden...Bi de sanırım yasmin beni fena sarstı bu anlamdakafamçokkarıştı...Ama bugün bayaca iyiyim çok şükür...

sabahki kilom 62.8

İkinizin de gözü aydın şekerler...zemuszemus

Bence balsız da olur herhalde.Ben balı açıkcası tadını biraz iyileştiriyor diye katıyorum o da çok çok az damlatıyorum içine...Bu arada sabah kalkınca,kahvaltıdan önce ve gece yatmadan hemen önce sıcağa yakın ılık suya yapıp içiyorum...

Bi faydasını gördünmü canım,
Çok sık duyar oldum elma sirkesi olayını,
Deneme istiyorum ama inanamıyorum da kafamçokkarıştı

ah canım..

sabahki kilom 62.8

regl olabilmeyi başaran kızlarımız hayırlı olsun rahatlamışsınızdır tadını çıkarın kaydirigubbakcemile3

canım yarım mekik sadece üst karını çalıştırır (fitness hocamdan öğrendiklerim) ama genelde bizim sorunumuz alt karında onun içinde düz bi sehpa gibi bişeyin üzerine yatıyoruz sonra kollarımızı başımızın üstünden sehpadan destek alacak şekilde sıkıca sehpaya tutunuyoruz.sonra dizlerimizi kıvırıp önce karnımıza çekiyoruz sonra dümdüz öne uzatıyoruz bunu 4 set 25 tane yapıyoruz.toplam 100 tane oluyo ve olay bittikten sonra karnınızın nasıl yandığını göreceksiniz :kedi:

iasos diye biyere gidiyoruz canım.. Bodruma yaklasık bir saat falan uzaklıkta.. Haa Milasa daha yakın aslında..

bizim yazlıkla çok yakınmışızya kuzumm bizimkide örende ve iasos a gezmeye çok gelirdik eskiden opuyorumnanaktan ama bu sene gidemeyecek gibiyim yazlığa mafoldumben

canım dert etme gömleği.. daha iyi olmus. hırs yaparsın içine girebilmek için..

mersi... her ay gecıkıyor benımkı.. sizin de kafanıız agrıtıyorum.

canım zaten milasın köyü orası.. bodrumla alakası yok ama cok güzeldir.. bodrumun koylarından daha temizdir.. ilk kez mi gideceksin bilmiyorum ama suyu yemyeşilldir...dalga falan da pek olmaz.. ama eglence hayatından müzdariptir.. bodruma kacarsın artık eger gece hayatı da olsun diyorsanız tabi..

o zaman sorun yok.. regl geçince geçecekse panik yapmayalım. daha yasminle ilk ayın hem.. alışma sürecidir bence..

aman aman tadını çıkarıyos regl olmanın.. agrıdan kıvarnıyorum be yaffffffffff mafoldumben
butun forumda benım memleketten cıktı.. bu kıs da ören diyor :lepi:

Bak ben bu egzersizi bilmiyordum, tam olarakta anlamadım nasıl yapıldığını

kıyamam ben sanaaa allaha şükür ben hiç hissetmeden regl geçiriyorum o yüzden benim için keyif çıkarma oluyo şişkinliğin geçme keyfi kaydirigubbakcemile3
bu arada ören e bayılıyorum tam tatil oluyo orası benim için sessiz sakin istersen bodrum dibinde off çok özledim yaa :kedi:

Bak ben bu egzersizi bilmiyordum, tam olarakta anlamadım nasıl yapıldığını

bak tatlım sehpa gibi bi yere uzanıyosun önce
sonra ellerini başının yanından kuvvet alacak şekilde sehpaya tutunuyosun.
sonra ayaklarını önce dümdüz uzatıyosun sonra kıvırıp karnına çekiyosun
ayakların birleşik oluyo
bunu 4 set 25-25 yapıyosun ve toplam 100 oluyo
bittiğinde karnın deli gibi sızlıyoo :kedi:
umarım anlatabilmişimdir yerimseniben

canlarım balı mideyi korusun, sirke zarar vermesin diye konuluyor. Bence balsız içmeyin..

Teşekkürler tatlım...kaydirigubbakcemile3

Sende gelseydin keşkeee....:sinifsinif:

Evet canım köy, Geçen senede gitmiştim.. Bayılıyorum oraya sessiz sakin.. Çok gece hayatı merakım yoktur.. Yaşlandım artık..kaydirigubbakcemile3 Sessiz sakin terdihimdir. Oyüzden bayılıyorum zaten canım..

Herkeze merhaba size bahsettiğim kiraz kürüne bugün başladım bakalım 3 günün sonunda neler olcak maranki israrla zararlı olmadığını ve tüm vucudun toksinlerden arınarak zayıfladığını söyledi
sabah yarim kilo kiraz yedim ara yeşil çay biraz sonrada bi yarım kilo daha kiraz yiyeceğim şu anda kötü hissetmiyorum kendimi çok zorlanmayacağım diye düşünüyorum bende işe yararsa sizlerde denersiniz bakın kendimi feda ettim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…