- 8 Ağustos 2011
- 12.713
- 15.176
- 498
bu hafta yalnızca 500 gr vermişim
geçen hafta:64,2
bu hafta:63,7
oysaki daha önce tartıldığımda daha çok gitmişti sanırım bu pazar izin günümde şımardım biraz...
birde canım bir şeyler yemek istiyor hep yoksa halimden memnundum normalde hiç acıkmazdım bir tuhaflık oldu bu hafta ama vazgeçmek yok canım istese de yemeyeceğim bir yemeye başlarsam hep öyle gider kendimi durdurmam çok zor olur çünkü
dün 3. haftamı doldurdumne zamandır diyet yapıyorsun?
hem yarım kilo az mı bacım?..
her hafta kilo veriliyor mu, ben onu merak ediyorum.. :44:
dün 3. haftamı doldurdumevet her hafta kilo verdim ama azalarak ilk hafta 2 kilo, ikinci hafta 1 kilo, 3. hafta 500 gr işte yani verdim ben her hafta ama ne olacak bilemem şimdiden sonra bir de herkesin bünyesi farklı benim böyle olmuş olabilir
ilk hedefim en fazla 57 olmakvuuu!!! iyi başlamışsın.. ne kadar fazlan var peki?
ben de bu hafta 1 kg verdim görünüyor, ama önümüzdeki hafta ne olacak merak ediyorum..
bu hafta çok moralim bozuldu bu hafta böyle geçsin işlerde yoğun zaten...hamside bol...balık yiycembu hafta kimse dokunmasın bana ne olur ....haftaya dukan olabilir...listeyi çıkarıcam bu akşam...
huuuu, nerdesiniz hanimlar?
Yeni giren arkadaşlar bildirim yapmak istiyorlarsabaşlangıç kilolarını yazdım
sena3461 64,50 kg
deryaderya 63,00 kg
şaşkın00 64,40 kg
michi ----
devam etmek isteyen yeni arkadaşlar pazartesi günü tekrar bildirim yapacak ve yediklerini yazacak
ama bu hafta ben izinliyim...tabi izin verirseniz...ceza verirseniz onada katlanırım....
Iyigeceler arkadaşlar
canım merhaba ben de bu konuda sizlere katılmak istiyorum. neler yapmak gerekiyor burada. örneğin şu kilo skalasını nasıl ekliyoruz profilimize hemen zayıflamam lazım haziranda düğünüm var
GEÇEN HAFTA BU HAFTA FARK
MRTNUHASEE 65,60 65,30 300 GR VERMİŞ
FİŞHER ---- 63,10
CHNB 58,30 58,00 300 GR VERMİŞ
DAİSBETİ 64,80 64,40 400 GR VERMİŞ
ÇUKULUKURABİYE 64,20 63,70 500 GR VERMİŞ
NFK 69,50 68,50 1000 GR VERMİŞ
BU HAFTANIN 1.Sİ NFK TEBRİK EDERİZ.İYİ KİLO VERMELER
BENİM KİLO VERMEM SAYILMAZ TABİ ÇÜNKÜ BİR ÖNCEKİ HAFTA DA AYNI KİLODAYDIMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?