60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bu hafta liste yazmıyorum...Ama sizi gözetliyorum.

siz bana ceza vermediniz ama ben size veririmmmm

ha ha ha ...

bugünkü menüm
sabah: ilk olarak yeşil çay daha sonra haşlanmış yumurta , iki minik dilim peynir , 6 adet zeytin, domates bir dilm tam tahıllı ekmek herzamanki gibi şekersiz çay
öğlen: dışarıda olduğum için bir paket eti form çikolata kaplı bisküvi 200 kaloriymiş
akşam: bir yumurta(sahanda) , bir dilim peynir, 5-6 zeytin, yarım domates, bir dilim tam tahıllı ekmek ve çay (evde yemek yoktu)
spor:2 mile leslie+ bölgesel zayıflama egzersizleri 20 dakika yaklaşık
bir de burda okuyorum genelde öğünlerinde simit yazanlar var bir simit yaklaşık dört dilim ekmek demek çok fazla bence yemeyin simit

Kızlarrrr

2 ay içinde 5 kilo vermem gerekiyorrr ama nasıl olacakkk

ofis ortamında çalışan yok mu burda yardımcı olabilir mi neler yapıyorsunuz nasıl veriyosunuz kilolarııı :97:
iki ayda 5 kiloyu rahat verirsin bence canım :)
yediklerini azaltıp pilav makarna hamur işi şeker beyaz ekmek gibi şeylerden uzak durmalısın.mesela normalde 2 kaşık yemek yiyorsan 1 kaşığa indir azalt hep yani bir de spor

merhaba bende aranıza katılmak istiyorum. yaşım 23 kilo:66 boy:168 hedefimse:60 uzun zamandır kilo vermek istiyorum bugün yarın derken bir türlü başlayamadım aksine kilo bile aldım :/ burada sizinle motive olarak başarmak istiyorum :)

bir de burda okuyorum genelde öğünlerinde simit yazanlar var bir simit yaklaşık dört dilim ekmek demek çok fazla bence yemeyin simit
haklısın, simit masum değil de işte, haftasonu kahvaltıda bi gelenek olmuş.
az da olsa yiyorum

ben de son günlerde iki üç kez diyette olmayan şeyler yedim. kısır, kumpir ve soda..
şimdi dikkat ediyorum, spor da yapıyorum ama inş üç yanlış, diğer doğruları götürmez..:18:

bugünlerde yeterince su içmiyorum.
1,5 litrelik şişe su aldım, artık sabah onu doldurup akşama kadar içmiş olucam inş..

soda...dikkatimi çekti diyet listelerinde var ama...

kızlar, nerdesiniz yaa?
sürekli girip bakıyorum, hiç yeni mesaj yok.. gaza gelelim, birbirimize destek olalım kurtulalım şu kilolardan diye katıldım.
şimdi in cin top oynuyo, ama böyle olmuyoo

kızlar, nerdesiniz yaa?
sürekli girip bakıyorum, hiç yeni mesaj yok.. gaza gelelim, birbirimize destek olalım kurtulalım şu kilolardan diye katıldım.
şimdi in cin top oynuyo, ama böyle olmuyoo

sen konuş tatlım yaz bişeyler biz arada okuruz valla benim işler pazartesi akşamına kadar yoğunnnn

motivasyona devam...

oyle mii? Benim listede icecek namina bi ayran var. Sodanin da kalorisine bakmistim 80 yada 90 gibi bi seydi. Balik yerken yanina asitli bisey araniyor yanii .

bilmem bana spor hocası liste hazırlamıştı orada var...ama meyvasız...

Bugün yediklerim :
Sabah :
1 dilim çavdar ekmeği , biraz peynir , domates , roka , 1 tatlı kaşığı reçel
Ara :
4 tane kuru incir
Öğle : 6 kaşık mantar , 1 dilim çavdar ekmeği
Ara :2 tane kuru incir
Akşam : 4 kaşık pilav , 5 kaşık mantar
Spor : malesef yok

bugunku monum;

sabah: 3 kayisi, kk peynir, 1 h. Yumurta, 2 dilim ekmek, 2 zeytin ve cay.
ara: 3 galeta ve 1 bardak ayran.
ogle: 1 tabak corba, salata
ara: yesil cay, yarim simit, 2 salatalik.
aksam: 2 tabak ispanak, 1 kase yogurt, bir kase corba, 2 kornison tursu ve 2 dilim ekmek

spor: 20 dk eliptik bisiklet.

not: bugun yemek konusunda biraz cozuttum, regl oldugum icin fena halde yeme istegi var

kızlar, regl döneminde kilo vermek zorlaşıyor mu? :44:

geçen haftaya göre belki biraz daha fazla yedim ama sporu da aynı paralelde artırdım.
çarşamba regl oldum ve bu hafta kilo veremedim gibi hissediyorum. :26:

evet maalesef öyle oluyor

Bugün yediklerim :
Sabah :
1 dilim tam buğday ekmek , 4 zeytin , biraz peynir , domates , roka , 1 bardak şekersiz çay
Öğle :
5 tane kuru incir , 1 paket mavi yeşil light kakao kremalı kepekli bisküvi
Akşam :
1 dilim çavdar ekmeği , 1 tabak lahana dolması
SPOR: Leslie 2 miles

bugunku monum;

sabah: 2 kayisi, 1 h. Yumurta, kk peynir, 3 zeytin, 2 dilim ekmek ve cay.
ara: yeisilcay, 1 galeta, 3 tane lokmalik eti cin biskuvi
ogle: 1 dilim ekmek, 1 tabak yesil mercimek, 1 havuc
ara: 1 kucuk muz, 1 paket eti form kepekli biskuvi ve yesilcay.
aksam: 7-8 kasik pirasa, 3 kasik yogurt, 1 dilim ekmek ve salata.

spor: 30 dk eliptik bisiklet, 40 mekik.

bugunku monum

sabah: 2 kayisi, 1/2 kk peynir, 1 zeytin, 2 dilim ekmek, 3 kasik kadar mihlama ve cay.
ara: 1 galeta ve 3 kasik yogurt.
ogle: 8-9 kasik pirasa, 1 dilim ekmek, 4 kofte, 1 kornison tursu, 2 kasik yogurt.
ara: 1 portakal
aksam: (henuz yemedim) 1 elma.

spor: 30 dk eliptik bisiklet ve 40 mekik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…