60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugunku monum

sabah: 2 kayisi, kk peynir, 1 dilim ekmek, 1 zeytin ve cay.
ara: kucuk bir muz, 1 galeta.
ogle: 2 zeytin, 2 dilim ekmek, kk peynir ve 1 portakal.
ara: 3 kasik yogurt ve 2 kasik musli
aksam: 7 tane lahana sarmasi, 1 tabak corba, salata, 2 kasik yorgurt ve 2 kasik tursu.

spor; 30 dk yuruyus ve 50 mekik.

Merhaba kizlar bende bu gruptayim 65kiloyum şuan 2 aydir spor yapiyor birazdadikkat ediyorum 4 kilo verdim son birayinda baya bi az yiyiyorum abur cuburu baya bi azazalttim yemek haricher şeyden tadimlik yiyorum kizin doğduktan sonra çok diyet yaptim ama geri aldim kilolari en iyisi az yemeyi aliskanlik haline getirmek bence

ve bsrbsr, dijital gostergeli bi tarti cok ise yariyor. 100 gr bile diyetteyken cok onemli

Bendeki arzum, ama tefalin ve fakirin modellerini gordum, 35-40 liraya. Sen de en kisa surede bi tane al

Bizde de var sanırım arzum ama göstergesi bozuldu tamire gitmesi gerek en kısa zamanda hallediyorm cnkü veremedim gibi geliyo sinirim bozuluyo
😞

Ben tekrar dogru durust basladim bakalim. 3 haftalik tatilde, sanirim bir senede yemedigim karbonhidrat kadar karbonhidrat yedim. Tabi dolayisiyla baya ici bos kilo olarak donmustur bunlar bana. Ama bakalim tartilmiyorum simdi, pazartesi sizinle tartilacagim, ona kadar birazi gider.

Tatile gitmeden 64 faalndim. Pazartesi hasar tespiti yapariz artik.

Bugun yediklerimi yazayim.

Sabah yulaf kepegi pogacasi ve beyaz peynire kirilmis yumurta.

Ara: Sekersiz Latte Kahve

Oglen Yerli somon ve bol yesil salata

Birinci ara bir elma

ikinci ara bir bardak greyfurt suyu.

Aksam tekrar balik ve salata.

Bu arada markette greyfurtun kilosu 1 liraydi herhalde mevsimi falan, yag yakmaya cok yardimci bir meyveymis. Pek yenmiyor ama, ben suyunu icebiliyorum sadece, normalde meyve suyu icmem ama bu greyfurtunki cok zararli gibi gelmiyor.

Son düzenleme:
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği , 1,5 yk incir reçeli , biraz peynir , biraz tahin helvası
Ara : 2 kuru incir , bir avuç fındık
Öğle : 1 kase valide sultan çorbası , 1 dilim kepek ekmeği
Ara : 2 Medine hurması , sticks 49 kalori
Akşam : 1 kase işkembe çorbası
SPOR : Leslie 2 miles

bugunku monum

sabah: 6-7 tane cig badem, kk peynir, 2 dilim ekmek, 1 tatli kasigi bal ve cay.
ara: 1 portakal ve 3 tane eti cin biskuvi.
ogle: 1 dilim ekmek, balik ve salata.
ara: 1 paket mavi yesil elmali biskuvi ve yesil cay.
aksam: kucuk bir kase corba, 7 tane etli lahana sarmasi, 2 kasik yogurt ve 2/3 elma.

spor: 50 mekik

ve bsrbsr, dijital gostergeli bi tarti cok ise yariyor. 100 gr bile diyetteyken cok onemli

Bendeki arzum, ama tefalin ve fakirin modellerini gordum, 35-40 liraya. Sen de en kisa surede bi tane al

ben merak edip yag olcenlisini almistim, galiba biraz yalan, matematiksel formulle hesapliyolar sanirim. gerci bir suru merasimi var, corabini cikariyorsun, oyle tartiliyosun, boy yas giriyosun falan. Ben pek faydasini goremedim, ama aile eglencesi oldu. Teyzemler geldiginde her biri cikip aa bak benim yag oranim senden azmis muhabbeti yapiyolar. Hala neden o kadar eglendiklerini anlayamiyorum:))

Diyetim 9. Günündeyim.
8 günde 2 kilo gitti 64 kiloyum suanda :)
Bugünkü menüm;
Sabah;
Peynirli yumurta
Yarım yeşil biber
Beyaz peynir
Yeşil çay şekersiz

Ara;
Bir avuç badem

Aksam;
Taze fasulye
2 kaşık yoğurt

Şuana kadar 2 lt su içtim
Yürüyüşe pazartesi baslıcam insallah :)

merhaba ben 17 yaşında 1.59 boyu şuanda 63.8 kilosu olan bir kızım bundan 3 buçuk hafta önce diyetisyene gitmeye karar verdim ve diyete başladım belkide şu zamana kadar yaptığım en kesin diyettir diyebilirim. 2 buçuk haftadır diyetteyim ve yaklaşık 2 kiloya yakın verdim tiroit sorunum olduğu için yavaş ve az kilo veriyorum her gün levotiron ilacı kullanıyorum. Allah'ım hepimize yardım etsin inşallah hepimiz kilo verebiliriz. Azim işi bu ben her şeyde azimliydim ama şu diyet konusunda 0 azimdi yani boğazıma dur diyemiyordum şimdi ise kendimi frenliyorum abur cuburları saklamak yerine gözümün önünde tutuyorum ve cidden canım hiç istemiyor sizlerede tavsiyem inancınızı yitirmeyin her zaman dua edin.

boy:1.59
kilo:63.8

gunaydin kizlaar..

Soru: Zayiflayinca gogusler de kuculur mu?

Evet kuculur, ama mesela 20-25 kilo falan verdin o zaman gorulebilir kendimden biliyorum. 5-6 kilo da cok fark gorulmez.

Bazilari bolgesel veriyor aliyor ancak, benim soyledigim butun vucuda orantili alanlar verenler icin gecerli.

Hem sen soyle 45 kilo silikon yaptirmamis buyuk goguslu hatun gordun mu:)) Sofia Vergara'yi dinlersen, kilo vermemek istemesinin nedeni kalcalarinin ve goguslerinin kuculmesiymis kilo verirken, her ikisi de latinlerde cok cok onemli ya.

Sabah : biraz tahin helvası , 4 zeytin , 2 dilim kepek ekmeği , biraz sarelle
Ara : biraz ayçekirdeği
Öğle : haşlanmış tavuk , 1 paket special k fesleğenli
Ara : sticks 49 kalori
Akşam : form limonlu ve 2 tane kuru dolma

bugun annemdeyim, burada diyet coook zoooor!

sabah: kk peynir, 1/2 simit ve cay
ara: 8-10 tane patates kizartmasi.
ogle: bir tabak kisir
ara: kucuk bir muz, 6-7 tane biscolato mode
aksam: bir kase corba, 2ser kasik nohut-Pilav ve salata

Merhabalar ,
Ben de kilo vermek istiyorum buraya katıldım çünkü desteğe ihtiyacım var 1.63 boyunda 27 yaşındayım hayatım boyunca fazla kilolu oldum hele lise bu anlamda çok sıkıntılı geçti ne yazıkki insanlar dış görünüşe göre sana davranıyor hele ki lisede neyse aslında ben hep kendimi beğenen biri oldum ama eşim kilo konusunda çok takıntılı ve çocuk düşünüyoruz seneye mutlaka kilo vermeliyim ama bu arada da tez yazıyorum çalışıyorum içkiyi seviyorum ve dışarı çıkınca da yiyiliyor içiliyor kendimi sadece bi süre sabredeceksin diye telkin ediyorum şu an 68.7 kiloyum adet olacağım bu hafta geçen hafta 68,4 düm ondan 2 hafta önce de 69,9 ilk kez bu kadar çok kilo aldım normalde kilom 65 bi tek lise dönemimde 56 kilo olmuştum ama 1 sene içinde aldım öss falan derken sporu sevmiyorum ama bir klübe üyeyiz haftada 2 kere gitmeye çalışıyorum evde de bisikletim var. Neyse inşallah kısa sürede hepimiz veririz hedefim 55 yaza kadar inşallah

Bu sabah yediklerim:1/2 litre karbonatlı su (günde en az 2 litre içiyorum)
1/2 dilim çavdar ekmek 1 dilim peynir 1 yumurta 1/2 domates 2 zeytin 2 ceviz 1 bardak şekersiz çay

1.ara öğün: 1 kuru kayısı 1 şekersiz nescafe

Not: Ben yeni olduğum için kilo bildirimini ne zaman yapmam gerekiyor bilmiyorum.

Hosgeldin dugu6, kilo bildirimi pazartesi gunu yapiliyor

Yazmasam daha iyi ama yazicam.
Bugunku monum;

sabah: 2 kasik ispanakli yumurta, kk peynir, 1/2 simit ve cay.
ara: mini porsiyon alman pastasinin yarisi.
ogle: kk peynir ve 1/2 simit.
ara: 2ser kasik yogurt ve musli.
aksam: balik, salata, 1,5 bardak soda.

spor: 20 dk eliptik bisiklet, 100 mekik.

Kizlar daha once de soylemistim.
Bugun belimi olctum; 93 cm. (1 ay kadar once 98 cm di. Mekige devam

Son düzenleme:
Sabah : 1 dilim kızarmış kepek ekmeği , biraz peynir , 1 yk incir reçeli
Öğle : biraz şekerli leblebi ve 1 paket special k domates naneli
Akşam : 1 kase şehriye çorbası ve biraz Mısır ekmeği

Sabah : 1 dilim kızarmış kepek ekmeği , biraz peynir , 1 yk incir reçeli
Öğle : biraz şekerli leblebi ve 1 paket special k domates naneli
Akşam : 1 kase şehriye çorbası ve biraz Mısır ekmeği

kuzuuum, sen bu yediklerinle doyuyor musun, açlık hissediyor musun merak ediyorum.

kuzuuum, sen bu yediklerinle doyuyor musun, açlık hissediyor musun merak ediyorum.

Ya açlık hissetmiyorum ama tatlı çok sevdiğim için sürekli canım tatlı çekiyo ve menülerimde fazla tatlı oluyo farkındayım ve bu hafta hiç veremedim galiba :/ şu tatlı isteği bi gitse of

tatliya duskun kisinin diyet yapmasi da ne kadar zor..:100:
Esim de tatliyi cok sever. Bazen bi tatli aklima dusuyor, deli oluyorum diyor. Oyle meyve, cikolata falan kesinlikle kesmiyor. İlla onu yemesi lazim. Bi de en agir seyleri seviyor; serbetli tatlilari. Sen yine bu atistirmaliklarla kendini teskin edebiliyorsun belliki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…