60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız kilo almışsın dikkat ettt
biliyorsun, bu hafta biraz saldım. haftasonu da otelde açık büfeeee
ben yine şükrediyorum halime

geçen hafta:61,8
bu hafta:61,7
yalnızca 100 gr bu hafta regl oldum büyük ihtimal ondan bu kadarcık, ödem var şişkinlik var hissediyorum
bu hafta düzelticem inşallah ama ...
dediğin gibi regl döneminde çok bi şey beklememek lazım..
her hafta birinci mi olucan kıııız?! accık halka in, ahahahahah

sen istedin, kın kın kınıyorum seni

Sabah : 1,5 yk incir reçeli , biraz peynir , 1 dilim kızarmış kepek ekmeği , biraz tahin helvası
Ara : sticks 49 kalori , 2 kuru incir
Öğle : 150 gr nugget
Ara : 2 kuru incir , 2 Medine hurması
Akşam : öğlenle aynı

bugunku monum

sabah: 2 kayisi, 2 dilim ekmek, kk peynir, 2 zeytin ve cay.
ara: 2 galeta, 1 bardak ayran.
ogle: 1 dilim ekmek, 1,5 kk peynir, 2 zeytin, 1 portakal. 1/3 bardak ayran.
ara: yesilcay ve bir paket mavi yesil limonlu kepekli biskuvi (167 cal)
aksam: 7 tane etli lahana sarmasi, 3 kasik yogurt, salata, 1 kasik lahana tursusu ve1/4 bardak soda.

spor: 50 mekik.

Son düzenleme:
bugünkü menüm

sabah: bir porsiyon k fleks sütlü + küçük bir muz koydum birde
öğlen:yeşil çay+ 2 kuru incir
akşam: bir porsiyon hamsi + 1,5 dilim tahıl ekmeği + az salata
yemekten sonra yeşil çay
spor: sabah 40 dakika yürüyüş+ egzersizler 20 dakika kadar

Merhabada . Ben de onbes gündür dıyetteyım.
Başlangıç kilom 62,9 suan 60,9

Sabah 2 dilim Çavdar ekmeği peynir tost
Ara 2 k.kayısı 2 ceviz
Öğle az kavurma salata
Ara 3 adet diyet bisküvi küçük paket süt
Akşam 1 kase yoğurt 8yk ıspanak 1,5 dilim Çavdar ekmeği

Kaçırdıklarım: 1 adet kakaolu bıskuvi ve 2 adet küçük gofret

GEÇEN HAFTA BU HAFTA FARK

MRTMUHASEBE 65,70 65,40 300 GR
CHNB 58,60 58,60 000
ÇUKULUKURABİYE 61,80 61,70 100 GR
NFK 67,90 68,40 500 GR ALMIŞ
SENA3461 63,70 62,90 800 GR
TOKOYAY 61,90 61,50 400 GR

HAFTANIN BİRİNCİSİ SENA 3461 800 GR VERDİ TEBRİKLER

BU HAFTA ilk kez kilo bildirimi yapanlar haftaya ki listede kilo bildirimi yaptıkları taktirde listeye alınacaktır.

merhaba kızlar ben 69 70 civarı olduğum için hem buraya hem 70 kiloya cevap yazıyorum, burası daha aktif galiba herkes önce-sonra yapıyor, ben sonra-önce yapacağım. yıllar önce ve şimdiki halim şu şekilde

57 kiloydum o zamanlar şuan ise 69.70 im 13 kilo vermem şart

tebrikler senaaaaa :119: :124:

hosgeldin. Hepimizde benzer hikayeler be resimler var malesef. Ben de universitedekinden 10 kg fazlayim suan. Ama o kiloya donmek bana utopik geliyor. Sonucta yasim ilerledi, metabolizma hizi farkli, hamile kaldim dogum yaptim. Vucuttaki kas yag oranlari altust oldu falan.. Sonucta kisa vadede kendime ulasabilecegim bi rakam belirledim ins birlikte kilo verebiliriz.:13:

sen ne zaman başladın :) sen de mi yeni başlıcaksın yoksa benim gibi:)) bu arada doğum yapmış olsan bile emin ol gene çok güzel görünebilirsin cnm :)

sen ne zaman başladın :) sen de mi yeni başlıcaksın yoksa benim gibi:)) bu arada doğum yapmış olsan bile emin ol gene çok güzel görünebilirsin cnm :)
yok 3-4 hafta oluyor.
Cocuk dogurmak tabi bahane deil, bunyenin de etkisi var ama bazi anneler hic dogurmamis gibi..ben de cillop olucam ins

Bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz. 8 gündür karbonhidrat diyeti yapıyorum , 66 kiloyla basladım 65in biraz altına düştüm ama normal tartı oldugu için gramları göremiyorm malesef. 22 yaşındayım boyum 1.72 cm ilk hedef kilom ise 58 :)

Bende aranıza katılmak istiyorum müsade edersiniz :) kendimi tanıtayım 22 yaşındayım 1.72 boyum var ve 8 gündür diyetteyim 66 kiloyla basladım suan 65 in biraz altında gösteriyo normal tartı oldugu için gramları göremiyorum malesef ilk hedef kilom ise 58 daha sonra biraz daha sabrederek 54-55 olmak istiyorum :)

ve bsrbsr, dijital gostergeli bi tarti cok ise yariyor. 100 gr bile diyetteyken cok onemli

Bendeki arzum, ama tefalin ve fakirin modellerini gordum, 35-40 liraya. Sen de en kisa surede bi tane al

Sabah : 1 avuç fındık
Ara : 3 kuru incir
Öğle : 6 kaşık mantar , 1 dilim kepek ekmeği
Ara : 1 Medine hurması , 1 avuç şekerli leblebi
Akşam : 2 küçük kurabiye , 1 paket special k 66 kalori

selam kizlar bende diyete devam ediorm..kilo bildirimi malesef yapamadim..evimde degilim.ayin 17 sinde kilo bildirimi yapicam..tam 1 ayda kac kilo verdiğim netlesir hem.63 le baslamistim..su an kac oldum bilmiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…