60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçen hafta:61,7
bu hafta:61,0
hedefe doğru emin adımlarla ilerliyorum, en güzeli de zayıfladıkça etraftan ve hatta çok kilo aldın diye benimle dalga geçen sevgilimin övgüleri, iltifatları

geçen hafta:61,7
bu hafta:61,0
hedefe doğru emin adımlarla ilerliyorum, en güzeli de zayıfladıkça etraftan ve hatta çok kilo aldın diye benimle dalga geçen sevgilimin övgüleri, iltifatları

tebrikler
verilen kilonun görülüp iltifat edilmesi hakikaten büyük şevk veriyor insana.

merhaba arkadaşlar..diyetlernzde sabır sebat diliyorum sizlere ve umarm en yakın zamanda kalıcı olarak kutuluryuz kilolarımızdan:))ya ben sabahlaruı 59,5 falan geliyorm şu an 60 kg..ben hangi gruba girsem acaba bilemedm kii:)))

evet kesinlikle
asıl ben seni tebrik ediyorum bu hafta birinci sensin herhalde böyle devam eder inşallah

tesekkür ederim. önemli olan istikrar, hep diyorum 500 gr olsun her hafta olsun

sen toplamda kaç kilo verdin? 50lere yaklaşmışsın, hedefini merak ediyorum

Son düzenleme:
tesekkür ederim. önemli olan istikrar, hep diyorum 500 gr olsun her hafta olsun

sen toplamda kaç kilo verdin? 50lere yaklaşmışsın, hedefini merak ediyorum
toplamda 6 kilo 200 gram verdim 1 buçuk ay falan oldu sanırım diyete başlayalı. ilk hedefim 57 daha sonra 55 olursa, olmazsa zorlamam bu kiloda bile böyle iyi diyorlar eski halim gözlerinde canlanınca ama 57 olunca daha güzel olacak

selam hanımlar 68 kiloyla aranızdayım şşşş aramızdaben antidepresan magduruyum 60 kiloydum ilacı kullanmaya başladıgımda 68 le bıraktım yani hedefim 60..bu arada birde bebek istiyoruz..ben hiç ekmek yemiyorum ama öyle bilinçli yaptıgım bi diyette yok..şeker i ekmeği ve abur cuburu çıkarttım ve bol su içmeye çalışıyorum..bide akşam ki çay faslını bırakmak istiyorum ama zaman geçmiyo sanki çaysız:S..

bugunku monum;

sabah: 1 h yumurta, kk peynir, 2 dilim ekmek, bir parca tahin helvasi ve cay.
ara: 1 paket eti form pirinc patlagi
ogle: 1 portakal, 1,5 kk peynir, 1 dilim ekmek.
ara: 1 paket mavi yesil limonlu kepekli biskuvi ve cay.
aksam: 2 kasik yogurt, 5 kasik zeytinyagli kabak, 3 kasik makarna ve salata.

Spor: 50 mekik

Sabah : 1 dilim kepek ekmeği , biraz peynir , 1 yk incir reçeli
Ara : 3 kuru incir
Öğle : 1 paket form limonlu
Akşam : 1 kase işkembe çorbası , 1 tabak sebzeli makarna

bugünkü menüm
sabah dışarda olduğum ve işim olduğu için bir şey yiyemedim
öğlen: tavuklu salata+bir bardak ayran+ bir dilim kepek ekmeği
akşam:bir buçuk kepçe çorba+ bir porsiyon tavuk sote+ bir dilim kepek ekmeği+ bir bardak ace tea
spor:30 dkya yakın yürüyüş (spordan sayılırsa)

Merhaba,
Uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım .Verdiğim kiloları koruyamayıp yine deli gibi yemeye başladıktan sonra 04/03/2014 tarihinde 67,2 kg ile diyete başladım.Bakalım ne kadar başarılı olacağım.:26:
Bu arada ne zaman kilo bildirimi yapıyorsunuz?

Menüm :
Sabah : 2 dilim tam buğday ekmek arası 1 ince dilim kaşar ile yapılan tost.
Öğlen : Taze fasulye + yoğurt +havuç salatası
Akşam :1/2 kase şehriye çorbası + Ispanak + yoğurt

Toplam 3 litre su .Suyu diyette olayım olmayayım hep içtiğim için sorun yok.

hoşgeldiiiiin :)
kararlı olursan yapamayacağın hiç bir şey yok
seninle başlangıç kilomuz aynı benimde 67,2ydi pazartesi kilo bildirimi yapılıyor birde

Sabah : 1 dilim kepek ekmeği , biraz peynir , 1 yk incir reçeli
Öğle : 1 tabak tavuklu makarna
Akşam : 6 kaşık sucuklu kuru fasülye , yarım kase yoğurt , 1 dilim kepek ekmeği

kızlar merhaba, bende kilo vermek istiyorum 15 günden beri diyet yapıyorum. 65 kiloyum, beyaz ekmeği yemiyorum artık tam buğday ekmeği yiyorum 1 dilim kadar zaten çok fazla yedirmiyor. akşam yemeğinden sonra ekmek yemiyorum birşey yemiyorum:2: siz neler yapıyorsunuz nasıl kilo veriyorsunuz aranıza katılmak istiyorum

bir kaç sayfa okudum sizde benim gibi yapıyorsunuz ekmeği kestim dikkatlice yiyorum diğer şeyleri. sporumuda yapıyorm(bir kaç günden beri aksadı ) hadi bakalım

Merhaba Nix. bende tam yazdığın durumdayım eski bir mesaj baya bu. o zaman diyet uygulayıp kilo verdiniz mi şu anki kilonuzu merak ediyorum :) bende aynıyım ve zor veriliyor bu kilolarda..

Merhaba arkadaşlar , 66.7 kiloyla bugün diyete başladım inşallah devamı gelir hedefim ilk olarak 6'lı rakamlardan kurtulmak sonrası Allah kerim :) boyum 1.63 bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…