Merhaba,
Uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım .Verdiğim kiloları koruyamayıp yine deli gibi yemeye başladıktan sonra 04/03/2014 tarihinde 67,2 kg ile diyete başladım.Bakalım ne kadar başarılı olacağım.:26:
Bu arada ne zaman kilo bildirimi yapıyorsunuz?
kızlar merhaba, bende kilo vermek istiyorum 15 günden beri diyet yapıyorum. 65 kiloyum, beyaz ekmeği yemiyorum artık tam buğday ekmeği yiyorum 1 dilim kadar zaten çok fazla yedirmiyor. akşam yemeğinden sonra ekmek yemiyorum birşey yemiyorum:2: siz neler yapıyorsunuz nasıl kilo veriyorsunuz aranıza katılmak istiyorum
Merhaba arkadaşlar , 66.7 kiloyla bugün diyete başladım inşallah devamı gelirhedefim ilk olarak 6'lı rakamlardan kurtulmak sonrası Allah kerim :) boyum 1.63 bu arada
kilo vermek ne zorrr..helede doğum kilosuu....çocuk buyuyo ,kılolar azalamıyo malesef..ıkı haftadır azmettim 2 kilocuk verebıldımm,,iki gündür kaçamkalr yapıyorum şevkim azaldı dıyetle ılgılı..bütün gün tutuyorum kendımı ama akşmaları ınanılmaz açılıyor iştahım özelliklede çocuk uyuyuncaa ..bi kacgundur yazılanları okuyorum ve gerçekten cokkk karalı olanlar var bravoo aksamları özellıkle nasıl azaltabılırım yada yemedem durabılırmm FİKİR VE DENEYİMLERİNİZİ MERAKLA BEKLIYORUMM..ACILEN UYUGULAYACAGIM.
hoşgeldiniz kızlaaar!
sabah merhametin final bölümünü izledim, hala ağlamaklıyım
moralim bozuldu, gıcık senaristleeeeeeeer!!!
film olsa sonu tamam güzel. ama kısa süreli bi tv dizisi.Evet canım akşam izledim bende ama neden böyle saçma sapan bir final yapmışlar anlamadım
helaaaaa!!!Bugünkü menüm:
Sabah: 2 ince dilim kepek ekmeği arası kaşar ile tost
Öğle : Tavuklu salata (Arkadaşlar ile dışarıya çıktık yemeğe)
Akşam : 1/2 pilav üzeri dana sote + bol yoğurt
Şu ana kadar 2 Litre su bitti yatıncaya kadar 3 litreyi geçerim
Birde hayatıma spor ekleyebilsem süper olacak.
Aaaaa bu arada en önemli şeyi söylemeyi unuttum senelerdir deneyip başaramadığım sigara bırakma konusunda bu sefer gayet kararlı ve istikrarlı devam ediyorum bugün 16.gün:122:
Merhaba Nix. bende tam yazdığın durumdayım eski bir mesaj baya bu. o zaman diyet uygulayıp kilo verdiniz mi şu anki kilonuzu merak ediyorum :) bende aynıyım ve zor veriliyor bu kilolarda..
Merhaba ben de katılmak istiyorum bu diyetde lakin çok uzun sürsün istemiyorum bu diyet faslı. bi an önce kurtulalim şu kilolardan:banghead:
bi de ben çok kolay kilo alıyorum ya
isimler geçen hafta bu hafta fark
MRTMUHASEBE 65,40 66,20 800 GR ALDIMMM
SİNCERELYESRA --- 65,00 KİLO ALDI BU ARKADAŞDA :41 :41 :41
ÇUKULUKURABİYE 61,70 61,00 700,00 VERDİ
NFK 68,40 66,80 1600 GR VERDİ
SENA3461 62,90 62,90 ---- KAYBI YOK
TOKOYAY 61,50 60,70 800 GR VERDİ
TEBRİKLER NFK ....ŞAMPİYONSUN
DİĞER VERENLERİDE TEBRİK EDİYORUM...
KİLO ALAN BENİM GİBİLERİ NE YAPMALI BİLMEMKİİİ SİZ KARA VERİN
Bugünkü menüm :)
sabah : 1 etimek 2 zeytin 2 domates bir parça lor peyniri ve yeşillik
yeşil çayımı içtim 1 lt su içtim şimdiye kadar.. 1 litre daha içerim .
öğlen : ton balıklı salata
akşam: 1 kase diyet yoğurt ve 2-3 kaşık müsli yiyeceğim.
spor: leslie 4 mile yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?