60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah : 1 dilim kepek ekmeği , 1 yk incir reçeli , biraz peynir
Ara : 3 kuru incir
Öğle : 1 kase şehriye çorbası , 1 dilim kepek ekmeği , 1 kurabiye
Ara : 1 armut
Akşam : yoğurtlu patates püresi ve biraz Mısır ekmeği

bugunku monum;

sabah: 2 dilim ekmek, kk peynir, 1 cay kasigi bal ve cay
ara: 1 kasik mihlama, 3 zeytin ve 1 dilim ekmek.
ogle: (evyapimi tereyagsiz, az kasarli) kumpir.
aksam: salata.

spor: 1 saat yuruyus.

ozaman bende dukanı denıyeyım aynı boydayım 61 kıloyum 3 kılo vermek için savaşıyorum hadi hayırlısı :d teşekkürlerrr

ben de 65 kiloyum 167 boyundayım
53 kilo olmak istiyorum.
kendi kendimi motive ederek bir ara kilo vermiştim ama sonra geri aldım kilolarımı .
ben de sizinle birlikte kilo vermek istiyorum beni de aranıza alır mısınız?

Sabah : 1 yk incir reçeli , biraz peynir , 1 dilim kızarmış kepek ekmeği , 2 zeytin , 1 haşlanmış yumurta
Öğle : 1 paket form limonlu
Akşam : 1 tabak erişte ve 1 dilim baklava
SPOR : Leslie 2 miles

Selam kizlar 15 gundur kilo vermeye calisiyorum ama sadece 1.5 kilo verebildim oysaki 8 kilo vermem gerekiyo bu gidisle amacima ulasamicam

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızlar..

başlangıç: 69.5
g. hafta: 66.8
bu hafta: 67.3
gelen: 500 gr
toplam giden: 2.2 kg

bu hafta adetim, bu gelen yarım kilonun da ödem olduğunu düşünüyorum.
önümüzdeki hafta daha güzel bi bildirim yapıcam inş

04/03/2014 - 67,2 kg.ile başladım.
14/03/2014 - 65,6 kg.dum.
Bugün ağlamakkkkkk istiyorummmmm 67 kg.

Anlamadım yaaa haftasonu fazla birşey yemedim ama hep dikkat ettim nedennnnnn

Cumartesi :
Sabah 1 dilim ekmek , 1 haşlanmış yumurta , 1 dilim peynir , 5 zeytin (saat 10:30)
Geç kahvaltı ettiğim için öğlen yemedim.(saat 10:30)
Akşama 1 porsiyon ızgara köfte 1/2 lavaş , salata (saat 18:00)

Pazar :

Sabah 1 simit , 1 yumurta , 1 dilim peynir (saat 10:30)
Geç kahvaltı ettiğim için öğlen yemedim.
Akşam Balık + salata + 1 dilim ekmek (saat 18:00)

Şimdi söyleyin kızlar bu menü çok mu ?Neden kilo aldım offffffffffff.....

53 cok az ben 165 cmyım ideal kılom 56-57. ki sen benden 2 cm uzunsun.kaç yasndasın bılmıyorum ama sen 57-58 olsan ıdealdır. ben 28 yasındayım 55 ken suratım cok kotu gorunuyo

04/03/2014 - 67,2 kg.ile başladım.
14/03/2014 - 65,6 kg.dum.
Bugün ağlamakkkkkk istiyorummmmm 67 kg.

Anlamadım yaaa haftasonu fazla birşey yemedim ama hep dikkat ettim nedennnnnn

sağlık olsun yaa, hemen böyle bırakma kendini.
baştan giden o bir iki kilo ödem olabilir. mönün kilo vermek için ideal. hatan; belki öğle yemeğini ve ara öğünleri atlaman olabilir :44:

merhabalar... boyum 1.70 70,7 kiloyum. haftaya 69 lu kilolari gorurum. ben de araniza katilmak istiyorum. ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok moralim bozuk nerde yanlış yapıyorum ne güzel kilo veriyordum niye böyle oldu geçen hafta aynıydım bu hafta da sadece 100 gr gitmiş 62.8 ya offf ne yapmam lazım

sağlık olsun yaa, hemen böyle bırakma kendini.
baştan giden o bir iki kilo ödem olabilir. mönün kilo vermek için ideal. hatan; belki öğle yemeğini ve ara öğünleri atlaman olabilir :44:

Çok moralim bozuldu canım vallahi.Ama yok bırakmayacağım o mu inat ben mi vereceğim kiloları yaza harika bir şekilde giriş yapacağım....

Nasıl gaza geldim ama:)

listeye dahil olmak için başlangıç kilonla yarınki kilonu tartılıp pazartesi günleri bildirim ypacaksın canım

o zaman ben haftaya yazayım pazartesi günü çünkü yeni başladım diyete ben . İnşallah veririm pazartesi gününe kadar :)

Çok moralim bozuk nerde yanlış yapıyorum ne güzel kilo veriyordum niye böyle oldu geçen hafta aynıydım bu hafta da sadece 100 gr gitmiş 62.8 ya offf ne yapmam lazım

Canım haddime değil ama birkaç bir şey söylemek isterim..

bana çok fazla karbonhidrat alıyorsun gibi geldi. proteine ağırlık versen biraz. öğünlerine salata ve diyet yoğurt ekle bence. çok da şekerli yeme incir reçeli yiyorsan incir yeme mesela. ya da 1 tane ye .

moral bozma canım bence.. menün güzel protein var hep. ama simit yiyorsan akşam ekmek yeme bence. bir de kahvaltını 8 buçuk gibi yapıp spor yapmayı dene.. yürüyüş mesela..

Yok estağfurullah çok sağol haklısın öyle yapıcam yoğurt Eklicem . Benim canım çok tatlı çekiyo bu tatlı istekleri nasıl önlenir ?

sağlık olsun sena yaa..
winter haklı, diyetini biraz değiştirebilirsin. az yiyorsun ama belki o tatlı yarıyordur sana.
istemesen de yoğurt ve salataya yönlen bakalım, bir hafta dene. sonuç verebilir..
bi de ne sorucam; büyük tuvalete düzenli çıkıyorsun di mi? kabızlık da kilo vermeye engeldir.

ben de veremedim bu hafta, hiç veren yok mu aramızda yaa?!

Çok moralim bozuldu canım vallahi.Ama yok bırakmayacağım o mu inat ben mi vereceğim kiloları yaza harika bir şekilde giriş yapacağım....

Nasıl gaza geldim ama:)
hadi bakalımm
sen de bu hafta öğün atlamamaya dikkat et bakalımm

acaba benim kaçırdığım püf nokta ne? biri de bana söylesin yahuuu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…