ozaman bende dukanı denıyeyım aynı boydayım 61 kıloyum 3 kılo vermek için savaşıyorum hadi hayırlısı :d teşekkürlerrrben o rejimden sonra iyice kilo aldım 68 e kadar cıktım. ve dukan dıyetıne basladım yılmadan devam ettım 2 ayda 8 kılo verdım 3 yıl once. dukanı deneyın kesın sonuc.zaten cok sısman bı ınsan degılım fazla kılolarım var. 165 cm suan 63 kgyım
listeye dahil olmak için başlangıç kilonla yarınki kilonu tartılıp pazartesi günleri bildirim ypacaksın canımlisteye nasıl dahil oluyoruz acaba ben de dahil olmak istiyorum ?
ben de 65 kiloyum 167 boyundayım
53 kilo olmak istiyorum.
kendi kendimi motive ederek bir ara kilo vermiştim ama sonra geri aldım kilolarımı .
ben de sizinle birlikte kilo vermek istiyorum beni de aranıza alır mısınız?
04/03/2014 - 67,2 kg.ile başladım.
14/03/2014 - 65,6 kg.dum.
Bugün ağlamakkkkkk istiyorummmmm 67 kg.
Anlamadım yaaa haftasonu fazla birşey yemedim ama hep dikkat ettim nedennnnnn
Cumartesi :
Sabah 1 dilim ekmek , 1 haşlanmış yumurta , 1 dilim peynir , 5 zeytin (saat 10:30)
Geç kahvaltı ettiğim için öğlen yemedim.(saat 10:30)
Akşama 1 porsiyon ızgara köfte 1/2 lavaş , salata (saat 18:00)
Pazar :
Sabah 1 simit , 1 yumurta , 1 dilim peynir (saat 10:30)
Geç kahvaltı ettiğim için öğlen yemedim.
Akşam Balık + salata + 1 dilim ekmek (saat 18:00)
Şimdi söyleyin kızlar bu menü çok mu ?Neden kilo aldım offffffffffff.....
sağlık olsun yaa, hemen böyle bırakma kendini.
baştan giden o bir iki kilo ödem olabilir. mönün kilo vermek için ideal. hatan; belki öğle yemeğini ve ara öğünleri atlaman olabilir :44:
listeye dahil olmak için başlangıç kilonla yarınki kilonu tartılıp pazartesi günleri bildirim ypacaksın canım
Çok moralim bozuk nerde yanlış yapıyorum ne güzel kilo veriyordum niye böyle oldugeçen hafta aynıydım bu hafta da sadece 100 gr gitmiş 62.8 ya offf ne yapmam lazım
Cumartesi :
Sabah 1 dilim ekmek , 1 haşlanmış yumurta , 1 dilim peynir , 5 zeytin (saat 10:30)
Geç kahvaltı ettiğim için öğlen yemedim.(saat 10:30)
Akşama 1 porsiyon ızgara köfte 1/2 lavaş , salata (saat 18:00)
Pazar :
Sabah 1 simit , 1 yumurta , 1 dilim peynir (saat 10:30)
Geç kahvaltı ettiğim için öğlen yemedim.
Akşam Balık + salata + 1 dilim ekmek (saat 18:00)
Şimdi söyleyin kızlar bu menü çok mu ?Neden kilo aldım offffffffffff.....
Canım haddime değil ama birkaç bir şey söylemek isterim..
bana çok fazla karbonhidrat alıyorsun gibi geldi. proteine ağırlık versen biraz. öğünlerine salata ve diyet yoğurt ekle bence. çok da şekerli yeme incir reçeli yiyorsan incir yeme mesela. ya da 1 tane ye .
Çok moralim bozuk nerde yanlış yapıyorum ne güzel kilo veriyordum niye böyle oldugeçen hafta aynıydım bu hafta da sadece 100 gr gitmiş 62.8 ya offf ne yapmam lazım
sağlık olsun sena yaa..Canım haddime değil ama birkaç bir şey söylemek isterim..
bana çok fazla karbonhidrat alıyorsun gibi geldi. proteine ağırlık versen biraz. öğünlerine salata ve diyet yoğurt ekle bence. çok da şekerli yeme incir reçeli yiyorsan incir yeme mesela. ya da 1 tane ye .
hadi bakalımmÇok moralim bozuldu canım vallahi.Ama yok bırakmayacağım o mu inat ben mi vereceğim kiloları yaza harika bir şekilde giriş yapacağım....
Nasıl gaza geldim ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?