sağlık olsun sena yaa..
winter haklı, diyetini biraz değiştirebilirsin. az yiyorsun ama belki o tatlı yarıyordur sana.
istemesen de yoğurt ve salataya yönlen bakalım, bir hafta dene. sonuç verebilir..
bi de ne sorucam; büyük tuvalete düzenli çıkıyorsun di mi? kabızlık da kilo vermeye engeldir.
ben de veremedim bu hafta, hiç veren yok mu aramızda yaa?!
hadi bakalımm
sen de bu hafta öğün atlamamaya dikkat et bakalımm
acaba benim kaçırdığım püf nokta ne? biri de bana söylesin yahuuu
Bağırsak tembelliği var bende gistomal diye bi ilaç kullanıyorum 1 buçuk aydır . Tabi etkisi vardır kilo vermememde ama ilk haftalarda güzel veriyodum noldu sonraşimdi ayran detoksu yapcam yarın sonra da diyetime yoğurt falan Eklicem moralim 0
seni çok iyi anlıyorum canım ya.. ben de kilo vermeyince moralim çok bozuluyor ama bozma moralini daha çok yemeye saldırıyoruz sonra
tatlıyı sormuşsun.. tarçın bir numara bu konuda. İstersen 1 çubuk tarçını 1 bardak sıcak suyun içine koy iç, istersen 1 tane elma rendele üstüne biraz toz tarçın ek tatlı krizlerine bire bir..
kızlar ben de bir şey soracağım . ben sabahları lor peyniri domates salatalık falan klasik bir diyet kahvaltısı yapıyorum ama çok acıkıyorum acaba nesfit falan mı yesem sabahları ? nesfite de zararlı diyenler var bilemedim kafam karışık.
Merhabaaaaaa kızlar bende 60 li kilolardanım, suan kilom 61 aranızdan kısa bir sure sonra ayrılmayı hedefliyorumgünlük olarak yesil kahve,karbonatlı su, limonlu su tüketiyorum ve haftanın 6 gunü spor yapıyorum , 3,5 aydır spora gidiyorum 6 kg verdim, daha oncesinden 15 kg vermisligim var sirkeli su sayesinde.Herkese bol kalori yakmalar umarım kilolardan çabucak kurtuluruz :) bunuda motive olsun diye atıyorum , inanmak başarmanın yarışıyor
Eki Görüntüle 1028370
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tebrikler...nasıl bir sirkeli su...limon mu elma mı üzüm mü????????????
Merhabaaaaaa kızlar bende 60 li kilolardanım, suan kilom 61 aranızdan kısa bir sure sonra ayrılmayı hedefliyorumgünlük olarak yesil kahve,karbonatlı su, limonlu su tüketiyorum ve haftanın 6 gunü spor yapıyorum , 3,5 aydır spora gidiyorum 6 kg verdim, daha oncesinden 15 kg vermisligim var sirkeli su sayesinde.Herkese bol kalori yakmalar umarım kilolardan çabucak kurtuluruz :) bunuda motive olsun diye atıyorum , inanmak başarmanın yarışıyor
Eki Görüntüle 1028370
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?