60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kilo bildirimi

Gecen hafta 65
Bu hafta 65.4

Tatili o kadar az hasarla atlatamayacagimi bilmem gerekirdi. Herhalde gecen sefer cok su icmeden tartilmisim, o yuzden bu kilonun daha dogru oldugunu dusunuyorum.

Bu hafta ozenli beslendim, bol bol corba ictim, ama galiba bende corbadan cok protein ise yariyor, hem corbayla ac kaliyorum. Salata miktarini baya arttirdim, o saglik icin lazim zaten.

Gecen ay yogaya ara vermistim tekrar basladim, kursun ucretini iki kere yatirilmis, bir yanlis anlasilma yuzunden, bu donem o yuzden pilatese de gidiyorum bakalim. bu donem yoganin da ust kuruna yazildim, daha zor hareketler yaptiriyor, ama hic terletici hareket yok, daha cok kas guclendirme ve esnetme hareketleri. Pilatesin daha spor gibi olacagini umut ediyorum.

Bağırsak tembelliği var bende gistomal diye bi ilaç kullanıyorum 1 buçuk aydır . Tabi etkisi vardır kilo vermememde ama ilk haftalarda güzel veriyodum noldu sonra şimdi ayran detoksu yapcam yarın sonra da diyetime yoğurt falan Eklicem moralim 0

seni çok iyi anlıyorum canım ya.. ben de kilo vermeyince moralim çok bozuluyor ama bozma moralini daha çok yemeye saldırıyoruz sonra

tatlıyı sormuşsun.. tarçın bir numara bu konuda. İstersen 1 çubuk tarçını 1 bardak sıcak suyun içine koy iç, istersen 1 tane elma rendele üstüne biraz toz tarçın ek tatlı krizlerine bire bir..

kızlar ben de bir şey soracağım . ben sabahları lor peyniri domates salatalık falan klasik bir diyet kahvaltısı yapıyorum ama çok acıkıyorum acaba nesfit falan mı yesem sabahları ? nesfite de zararlı diyenler var bilemedim kafam karışık.

Çok sağol denicem ve bence sen kahvaltıda yumurta ve ceviz ye Karatay diyeti kitabını okumuştum ve bi ara denemiştim çok tok tutuyo ama ben yumurtayı pek sevmediğim için bıraktım daha sonra

Dunku monum;

sabah: kk peynir, 2 dilim ekmek, bir parca tahin helvasi, 2 kayisi ve cay.
ogle: 1 tabak corba, 1 dilim ekmek, salata, 1 elma.
ara: 1 paket mavi yesil light limonlu kepekli biskuvi ve yesilcay.
aksam: 1 tabak haslanmis karnabahar, 2 kasik yogurt, biraz balik ve 1,5 bardak soda.

Merhabaaaaaa kızlar bende 60 li kilolardanım, suan kilom 61 aranızdan kısa bir sure sonra ayrılmayı hedefliyorum günlük olarak yesil kahve,karbonatlı su, limonlu su tüketiyorum ve haftanın 6 gunü spor yapıyorum , 3,5 aydır spora gidiyorum 6 kg verdim, daha oncesinden 15 kg vermisligim var sirkeli su sayesinde.Herkese bol kalori yakmalar umarım kilolardan çabucak kurtuluruz :) bunuda motive olsun diye atıyorum , inanmak başarmanın yarışıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugunku monum

sabah: 1 h yumurta, kk peynir, 2 dilim ekmek, 1 tatli kasigi bal ve cay.
ara: bir kase yogurt ve special k.
ogle: 1 tabak karnabahar ve 1 dilim ekmek.
ara: 1 paket mavi yesil limonlu kepekli biskuvi ve yesilcay.
aksam: 1 kase corba, salata, 4 kasik pilav, 2 kasik kuru fasulye ve bir baget..(ben bugun cozuttum galibaaaa)

Spor: 25 dk eliptik bisiklet ve 50 mekik.

tebrikler...nasıl bir sirkeli su...limon mu elma mı üzüm mü????????????

Tebrik ederim.

Günaydın kızlarrr...

Dünkü menüm :
Sabah : 2 küçük dilim ekmek arası kaşar ile tost + 1 portakal suyu
Ara : 1 kestane şekeri
Öğle : 1/2 kase domates çorbası , 2 parça ızgara tavuk , 1 kase yoğurt
Ara : 1 küçük tuzlu kuru pasta
Akşam : 1 tabak yeşil mercimek yemeği

leslie 2 mil yapmaya çalıştım ama çok yoruldum.

Bugünkü menüm:
Sabah : 2 küçük dilim ekmek arası kaşar ile tost + şekersiz çay
Ara : 1 adet tuzlu kurabiye
Öğle : Tavuksuyu çorba + 1/2 menemen + yoğurt
Ara : 2 adet etiform
Akşam : 1 tabak yeşil mercemek yemeği

bu akşamda leslie yapmaya çalışacağım .

nfk canım senin tavsiyene uyup ara öğün ekledim bakalım nasıl olacak

bu arada hergün 2,5-3 litre su içiyorum.Birde form çay...

dunku monum;
sabah: 1 h yumurta, kk peynir, 1 d ekmek ve cay.
ogle: 1 tabak corba, 1 d ekmek ve salata.
ara: birkac tane balik kraker, 1 paket mavi yesil limonlu kepekli biskuvi ve yesilcay.
aksam: 1 tabak corba ve salata.

spor: 25 dk eliptik bisiklet ve 50 mekik.

kısa bir aradan sonra ben geldim
diyeti hafiften bıraktım gibi.. etrafımdaki herkes bu kadar yeter daha fazla verme abartma dediler.. aslında o kadar çok vermedim kilo ama vücudumda çok gösterdi değişikliği.
hafiften bozdum bu hafta ve geçen hafta. dikkat etmedim o kadar çok.
ama devam edicem biraz daha ellileri görmeden bana huzur yok

bugunku monum

sabah: 2 d ekmek, kk peynir, 2 kayisi, 1 tatli kasigi bal ve cay.
ogle: 9-10 tane patates kizartmasi, 4-5 kasik makarna, 1 kasik kadar ton baligi.
ara: dondurma
aksam: 2 kasik makarna-patates ve bir parca tavuk

bugunku monum;

sabah: kk peynir, 1 h yumurta, 1 d ekmek ve cay.
ara: 1 portakal
ogle: 2 parca tavuk gogus firinda, 2 d ekmek.
ara: 1 paket mavi yesil limonlu kepekli biskuvi ve yesilcay.
aksam: 1 bardak ayran, 1 tabak corba, 3 kasik z karnabahar ve salata.

evlendikten sonra 73 kiloya çıktım zaarr zoooorr 63 kiloya düşmüştüm şimdi tartıldıımm 65 olmuşum yine:84: bende zayıflamak istiyorum

47 kilo ile nişanladım bir yıl içinde 64 ü gördüm aynaya bakamaz oldum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…