Ben iki günde bir kosu bandini kullaniyorum
Bugün birde kosu bandindan sonra 5 dakika kadar dans yaptim ve 500 tane ip atladim gerci ipim yoktu ama varmiş gibi atladim :))
30 dakikada kosu bandi yaptim.
Bu hafta bitince bir ayim bitecek bakalim kac olacak toplam.şimdilik 4 kilo gitmiş duraklama henüz yaşamadim.
Eee süper darisi bize artik...😉
Bende su duraklama döneminde ne yaparim diye düsünüyorum ama 1 ayda 6-7 kilo verirsem duraklama dönemini daha rahat atlarim heralde😊😊😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ee sen zaten kac kilodun 61 degilmidi kilon ??? 6-7 versen incecik dal gibi olursun valla...benim şuanki hedefim 60 ama dahada versem güzel olur???benimde aklima takilmiyor degil hani duraklama dönemine gelirsem ne yaparim bilmiyom care bulmak gerek???Ben iki günde bir kosu bandini kullaniyorum
Bugün birde kosu bandindan sonra 5 dakika kadar dans yaptim ve 500 tane ip atladim gerci ipim yoktu ama varmiş gibi atladim :))
Eee süper darisi bize artik...😉
Bende su duraklama döneminde ne yaparim diye düsünüyorum ama 1 ayda 6-7 kilo verirsem duraklama dönemini daha rahat atlarim heralde😊😊😊
Ee sen zaten kac kilodun 61 degilmidi kilon ??? 6-7 versen incecik dal gibi olursun valla...benim şuanki hedefim 60 ama dahada versem güzel olur???benimde aklima takilmiyor degil hani duraklama dönemine gelirsem ne yaparim bilmiyom care bulmak gerek???
Evet canim 61 kiloyum ama 55 e yogun istek var basta ben kendim sonra esim 😉😉😉
Hedef zaten dal gibi olmak 😀
Bugun biraz arastirdim da protein diyeti var 5 günlük onu uygulamayi düsünüyorum duraklamada yada 2 gün istediginiz herseyi yiyin diyo ve 2 gün sporda yok vücudu sasirtmak lazim mis 😉
Ben o kilolara gelsem oohoo kac yil olmuştur 55 kilo olmayali :))Evet canim 61 kiloyum ama 55 e yogun istek var basta ben kendim sonra esim 😉😉😉
Hedef zaten dal gibi olmak 😀
Bugun biraz arastirdim da protein diyeti var 5 günlük onu uygulamayi düsünüyorum duraklamada yada 2 gün istediginiz herseyi yiyin diyo ve 2 gün sporda yok vücudu sasirtmak lazim mis 😉
Evlenmeden önce 58 mesela.
Evet protein diyeti bende gecenlerde okudum.
ben mesela yok bunu ye yok şunu ye yapamiyorum ya listedelere uymak zor geliyor bana...
Birde 2 günlük pirinc lapa diyeti var duymuşsundur belki...ödem atiriyormuş
Birde Adet döneminde dahada etkilimiş.
Ben o kilolara gelsem oohoo kac yil olmuştur 55 kilo olmayali :))
Evlenmeden önce 58 mesela.
Evet protein diyeti bende gecenlerde okudum.
ben mesela yok bunu ye yok şunu ye yapamiyorum ya listedelere uymak zor geliyor bana...
Birde 2 günlük pirinc lapa diyeti var duymuşsundur belki...ödem atiriyormuş
Birde Adet döneminde dahada etkilimiş.
Aynen canim bende öyle uzun zaman oldu 55 olmayali...😊
Listelere uymak banada zor geliyor bende sevmem ama mecbur kalirsam denerim...
Pirinc diyetini duydum ama hic denemedim 😯
Ama mantikli geldi bana deneyebilirim duraklamada hem daha kisa 2 gün 😉😉
Yani mecbur kalinca insan herseyi denemek istiyor.gecen yil diyet yaptigim zaman listeye uyarak yapmiştim ama gelde birde bana sor gerci yine bir deneme yapabilirim kesin ihtiyac duyacagim zaman gelir.Aynen canim bende öyle uzun zaman oldu 55 olmayali...😊
Listelere uymak banada zor geliyor bende sevmem ama mecbur kalirsam denerim...
Pirinc diyetini duydum ama hic denemedim 😯
Ama mantikli geldi bana deneyebilirim duraklamada hem daha kisa 2 gün 😉😉
Bu pirinc diyetini bende mutlaka deneyecem bakalim...
Birde bir diyet var bir gün patates günü bir gün sebze sonra meyve,et,yumurta
Vs. diye ay bu diyeti nasil yapiyorlar anlamiyorum ben şahsen dayanamam gün icinde akşama kadar ayni şeyi yemekten...
Ben iki günde bir kosu bandini kullaniyorum
Bu hafta bitince bir ayim bitecek bakalim kac olacak toplam.şimdilik 4 kilo gitmiş duraklama henüz yaşamadim.
o ipi koparacak kadar spor yaptın yani .Ne bu şiddet bu celalbenim yaptığım tek sey okulda stajerimle pas oynamaktı başka da bir sey yapmadım
Yani mecbur kalinca insan herseyi denemek istiyor.gecen yil diyet yaptigim zaman listeye uyarak yapmiştim ama gelde birde bana sor gerci yine bir deneme yapabilirim kesin ihtiyac duyacagim zaman gelir.
Bu pirinc diyetini bende mutlaka deneyecem bakalim...
Birde bir diyet var bir gün patates günü bir gün sebze sonra meyve,et,yumurta
Vs. diye ay bu diyeti nasil yapiyorlar anlamiyorum ben şahsen dayanamam gün icinde akşama kadar ayni şeyi yemekten...
Evet o diyeti biliyorum ilk denemem de 3 gün dayana bildim cok fena oldum bayilcaktim nedense ama 3 kilo da gitmisti bidaha yapmam heralde...😉
Pirinc lapasi daha mantikli geldi sanki😊
Belki baska diyetlerde cikar karsimiza😉😉
Azim yaptim azim gidecek bu kilolar başka yolu yok her yolu deneyecem yaz'da yaklaşti kapıda. bari azda olsa bu sene azicik fit olayim yaaaa :)Ben iki günde bir kosu bandini kullaniyorum
o ipi koparacak kadar spor yaptın yani .Ne bu şiddet bu celalbenim yaptığım tek sey okulda stajerimle pas oynamaktı başka da bir sey yapmadım
iyi dayanmişsin 3.gün :))Evet o diyeti biliyorum ilk denemem de 3 gün dayana bildim cok fena oldum bayilcaktim nedense ama 3 kilo da gitmisti bidaha yapmam heralde...😉
Pirinc lapasi daha mantikli geldi sanki😊
Belki baska diyetlerde cikar karsimiza😉😉
Bende birkez patates diyeti yaptim 2 gün zor dayandim ve lahana corbasi diyeti anca bir gün dayandim yapilacak gibi degil bu diyetler ...
Birde Süt ve Muz diyeti var oda 2-3 günlük diyet onuda merak ediyom.
iyi dayanmişsin 3.gün :))
Bende birkez patates diyeti yaptim 2 gün zor dayandim ve lahana corbasi diyeti anca bir gün dayandim yapilacak gibi degil bu diyetler ...
Birde Süt ve Muz diyeti var oda 2-3 günlük diyet onuda merak ediyom.
Ve sagliklida degil canim, aslinda az yemek sık yemek isin formulu ama oda bana göre degil😉😉😉
Muz ve süt diyetini de ilk defa duyuyorum nasil bisey ki acaba 😉😉
Weight watchers var puana göre yemece onunla da cooook zayiflayanlar var 😊😊😊
Tam hatirlamiyorum bakmam gerek ama hatirladigim kadar 1litre süt ve 3 tane midi bilmiyom muz hakkin var günde.güne bölerek yiyip iciyosun.süt ile muzu karisitirip mix yapip icebilirsinde.Ve sagliklida degil canim, aslinda az yemek sık yemek isin formulu ama oda bana göre degil😉😉😉
Muz ve süt diyetini de ilk defa duyuyorum nasil bisey ki acaba 😉😉
Weight watchers var puana göre yemece onunla da cooook zayiflayanlar var 😊😊😊
Evet weight wachters'i bende duydum başarili ama hic denemedim :))
Tam hatirlamiyorum bakmam gerek ama hatirladigim kadar 1litre süt ve 3 tane midi bilmiyom muz hakkin var günde.güne bölerek yiyip iciyosun.süt ile muzu karisitirip mix yapip icebilirsinde.
Evet weight wachters'i bende duydum başarili ama hic denemedim :))
Hmm muz ve süt degisik bir diyet 😐
Weight wachters kendisini ona programlayanlar icin süper bir diyet ama ben basaramam saniyorum...
Cünkü sevdigim birseyin tadina bile bakmak istemem cünkü kendime hakim olmam cok zor o durumda 😉😉😉
sıkı durun 60-69 bloğu çok yakında sizlerleyim :) iddialı bir giriş yapayı dedim....
Azim yaptim azim gidecek bu kilolar başka yolu yok her yolu deneyecem yaz'da yaklaşti kapıda. bari azda olsa bu sene azicik fit olayim yaaaa :)
havalar yine bozdu yürüyüşe de çıkamaz oldum ama bugün DVD lerim geldi bende fit olcammm
O zaman sana göre degilHmm muz ve süt degisik bir diyet 😐
Weight wachters kendisini ona programlayanlar icin süper bir diyet ama ben basaramam saniyorum...
Cünkü sevdigim birseyin tadina bile bakmak istemem cünkü kendime hakim olmam cok zor o durumda 😉😉😉
Bana görede degil yaaa
Hoşgeldin o zaman aramiza :)sıkı durun 60-69 bloğu çok yakında sizlerleyim :) iddialı bir giriş yapayı dedim....
Ee kullanmaya başlarsin artikhavalar yine bozdu yürüyüşe de çıkamaz oldum ama bugün DVD lerim geldi bende fit olcammm
Benimde kremim geldi sipariş vermiştim yaaa bakalim
O zaman sana göre degil
Bana görede degil yaaa
Hoşgeldin o zaman aramiza :)
Ee kullanmaya başlarsin artik
Benimde kremim geldi sipariş vermiştim yaaa bakalim
tamam birbirimize durum bildirimi ve tavsiyelerde bulunuruz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?