Herbalife Formula 1 Milkshake canım :) ilk kez deniyorum. Yengem bununla 20 kilo vermişti. Ben bakalım ne yapıcam :) hemde tok tutuyor acıkmıyorum
Peki kilo geri aldimi yengen 20 kg az degil süper vermiş...sende kullandigina göre geri almamiştir sanirim :)
Anladim canim ... Allah bir daha yaşatmaz inşallah...Valla 3 kere çocuk düşürdü 5-6 aylık daha sonra 10 kilo kadar aldı canım.
Anladim canim ... Allah bir daha yaşatmaz inşallah...
Ama bu ürün başka bir markada daha var türkiyede yok satişi bildigim kadar oda etkili.
Bu yüzden merak ettim)
Peki fiyatlari nasil? bir kutusu ne kadar gider ? biraz bilgi verebilirmisin ??
Tarçın metabolizma hızlandirci hemde tatlı olması kısmende olsa tatlı duygusunu yatıştırıcı oluyor :)
Ama bu ürün başka bir markada daha var türkiyede yok satişi bildigim kadar oda etkili.
Bu yüzden merak ettim)
Bu yüzden merak ettim)
Bu yüzden merak ettim)
Merhabalar,
Benim şu anki kilom 67 boyum 165. Hedefim temmuza kadar 55 olmak. Bu hafta ki hedefim 2 kilo verebilmek ayın 16 sı cumaya kadar. Ben daha evvel çok rejim denedim. Belli bir listeye uymakta hep zorluk çekiyorum. O yüzden faklı bir yol deniyorum kendimce. Çok hızlı kilo vermek için.
Dünkü menüm;
Sabah: Milkshake (Düşük kalorili vitamin ve mineral içeriği olan bir ürün hepinizin bildiği bir üründür ama yazmam belki sorun olur diye yazmadım.)
Arada: 1 yeşil elma
Öğlen Milkshake (Aynı ürün)
Arada: 3 adet kuru tarçınlı kayısı
Akşam: Yeşil elma
Toplam 2 litre su içtim.
Henüz spora başlamadım ama termal korse ve detoks kremlerden aldım. Evde uygulanan bir egzersiz aleti sipariş ettim pazartesi günü ona da başlayacağım.
Ben Herbalife Formula 1 Milkshake kullanıyorum canım süt ile karıştırıp.Milkshake bu zayiflatan tozlar var süt ile karistiriliyor o mu ki...?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yengene gecmis olsun canim allah sag salim bebek nasip etsin insallah ...
Allah sag salim bebek nasip etsin insallah yengene...
Acaba yurt disinda var mi :)
Almanyada da var canim ona benzer slimfast diye?!?!?Milkshake bu zayiflatan tozlar var süt ile karistiriliyor o mu ki...?
Ben Herbalife Formula 1 Milkshake kullanıyorum canım süt ile karıştırıp.
Almanyada da var canim ona benzer slimfast diye?!?!?
Ama burda satilmiyor sanirim :-/
İnertnetten satiş görmedim türkiye ici yoksa denerdim ondan :))
Teşekkür ederim bilgilendirdigin icin.Canım ben internetten sipariş verdim. İki kutu aldım 150 tl. Bir kutu 21 öğün kullanılıyor.
He tamam anladim :)))Anladim canim tahmin ettim...;-)
Ben safiyane kendi evde su bildigimiz milchshakelerden yapip iciyor sandim... :)
Sporumuda yaptim :
-48 dakika koşu bandi
- 5 dakika mekik
- 5 dakika ip atlama
Öldüm bittim ben offfff.....
Bugün toplam aldigim kalori:
703 kalori
Yaktigim kalori sadece spor:
400kalori
Valla gidecek bu kilolar gitmezse cildiririm :)))
Yoruldum ama duş alinca bir rahatlama oluyor birde her aynaya baktigimda dahada bir hirs yapiyorum :)))Baya yapmisin canim bravo sana ;-)
Bende cocuklarin uyku saatlerini bekliyorum onlar yataga ben eliptik bisikletin tepesine ;-)
Yoruldum ama duş alinca bir rahatlama oluyor birde her aynaya baktigimda dahada bir hirs yapiyorum :)))
Sen bir binişte 600 yakiyorsun anammm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?