Ay ayşe ya cok yaşa ya ama beni oralara kimse gönderemez :))))
Benimde spor bitti)) hemen yazayim kacayim duşa gidicem ...
Bugün sporu abartim valla
57 dakika 6.5 km yaptim performansimi biraz artirayim derken))
Bugün aldigim kalori: 715 kalori
Spor ile yaktigim kalori: 400 kalori
Hadi öptüm sizi işim bitince dönerim
Uyarin icin teşekkür ederim...Ya ama çok sert değil mi yanlış anlamazsanız burada birbirimizin sağlığını da gözetmemiz gerek bence.. yakın bir arkadaşımdan yaşadığım için uyarmak istedim vücut besinsiz kalmamalı yoksa damarlardaki besini tüketmeye başlar uzman değilim tabi ama sizden ricam günlük kalori hesabınızı yapın geç olsun güç olmasın benim sloganımız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar merhaba
2 yıl önce bu grupta çok güzel kilo vermiştim, çok güzel arkadaşlar vardı, çok keyifli sohbetler yapıyorduk
aradan zaman geçti, doğum yaptım, şimdi 1 yaşında bir oğlum var ve doğumdan kalan sezaryen olduğu için bide özellikle bel ve göbek çevrem beni sinir ediyor, e yaz da geliyor, her şey incecik, açık renk, eski pantalonlarıma kardeşim el koydu, eşim de sen bunların içine giriyomuydun diyince çok dokundu bana, tekrar eski halime kavuşmak istiyorum, 6-7 kilo versem yetecek zaten, şu an 65 kiloyum, boyum 1.72
Ya ama çok sert değil mi yanlış anlamazsanız burada birbirimizin sağlığını da gözetmemiz gerek bence.. yakın bir arkadaşımdan yaşadığım için uyarmak istedim vücut besinsiz kalmamalı yoksa damarlardaki besini tüketmeye başlar uzman değilim tabi ama sizden ricam günlük kalori hesabınızı yapın geç olsun güç olmasın benim sloganımız
Ya ama çok sert değil mi yanlış anlamazsanız burada birbirimizin sağlığını da gözetmemiz gerek bence.. yakın bir arkadaşımdan yaşadığım için uyarmak istedim vücut besinsiz kalmamalı yoksa damarlardaki besini tüketmeye başlar uzman değilim tabi ama sizden ricam günlük kalori hesabınızı yapın geç olsun güç olmasın benim sloganımız
Tamam anladim şimdi baktim bir siteye korumak icin 2200 civari almam gerekiyor diyor...Yaşına boyuna ve kilona göre günlük Alman gereken kaloriyi hesaplayabileceğin siteler var sonra bu çıkan kaloriden bir miktar az alarak kilo verebilirsinbu arada söylemedim sanırım ben de 26 yaşında 1.71 boyunda 69 kilodayım
arkadaşlar merhaba
2 yıl önce bu grupta çok güzel kilo vermiştim, çok güzel arkadaşlar vardı, çok keyifli sohbetler yapıyorduk
aradan zaman geçti, doğum yaptım, şimdi 1 yaşında bir oğlum var ve doğumdan kalan sezaryen olduğu için bide özellikle bel ve göbek çevrem beni sinir ediyor, e yaz da geliyor, her şey incecik, açık renk, eski pantalonlarıma kardeşim el koydu, eşim de sen bunların içine giriyomuydun diyince çok dokundu bana, tekrar eski halime kavuşmak istiyorum, 6-7 kilo versem yetecek zaten, şu an 65 kiloyum, boyum 1.72
Tamam anladim şimdi baktim bir siteye korumak icin 2200 civari almam gerekiyor diyor...
Kilo vermek icinde 1100 civari diyor acaba dogrumuki
Esw simdi dikkatimi cekti masallah boyun var 1.72 kilon da boyuna göre cok güzel ...
Benim de iki dogumum sezeryan ile gecti bilirim o göbek cevresini ...
Ama senin boyun benden uzun ve yaşinda genc daha az kalori alman gerekirken bende daha fazla almam gerekiyor anlamadim?!?!?Bana 1800 kalori al diyor bu 69 kiloyum korumak için ben günde 1200 civarı aldığımda Sağlıklı şekilde kilo verecek kadar besin alabilirim diye düşünüyorum
ahah o göbek kimi sinir etmezki heleki sezeryan araya girince :-/canım boy var da kurtarıyorum ama doğum öncesi 57-58 kilo olan ve şimdi yazlıklarına giremeyen biri olarak sinir oluyorum kendime
o göbeğimden hele nefret ediyorum ya
o kadar normal doğum olsun diye dua etti ama olmadı işte, göbek de bana hediye kaldı doğumdan
canım boy var da kurtarıyorum ama doğum öncesi 57-58 kilo olan ve şimdi yazlıklarına giremeyen biri olarak sinir oluyorum kendime
o göbeğimden hele nefret ediyorum ya
o kadar normal doğum olsun diye dua etti ama olmadı işte, göbek de bana hediye kaldı doğumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?