60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İlk günden bünyeyi ürkütmemek lazım 100 tane leg magic 45 tane squat ve 20 dakika hızlı tempoda yürüyüş.. akşam yemeğinde fazla kaçırdığımı da itiraf etmeliyim sanırım.. ama daha dikkatli olucam :sly:

Eklentiler

• $1400016689672.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 53

Ya ama çok sert değil mi yanlış anlamazsanız burada birbirimizin sağlığını da gözetmemiz gerek bence.. yakın bir arkadaşımdan yaşadığım için uyarmak istedim vücut besinsiz kalmamalı yoksa damarlardaki besini tüketmeye başlar uzman değilim tabi ama sizden ricam günlük kalori hesabınızı yapın geç olsun güç olmasın benim sloganımız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uyarin icin teşekkür ederim...
Hergün bu kadar az kalori yememeye calişirim azicik artirayim bari ama acikmiyorum yani aciksam zaten birseyler atiştiririm...
Sabah kahvaltimi yaparim ögleden sonra birşeyler atiştiririm akşam yemegimi yerim vs... :)
Günlük kalori hesabi derken ???

Esw aramiza hos geldin canim ...;-)

Günaydin kizlar keyifler nasil ....;-)

Bende eliptike fazla yüklendigimi düsünüyorum hem az kalori hem spor mazAllah sagligimizdan olmayalim...;-)

Birde daha önce doktoruma danismistim sizin de bilginiz olsun nabiz 118-140 ara isen vücud yag yakiyormus arkadaslar 140 üstü yag degil bedenden baska seyler götürüyormus acikcasi tehlikeli...

Bende zaten kendimi kaybediyorum onun üstünde ama bundan sonra daha dikkatli olucam uyarin icindr sagol tatlim ;-)

Yaşına boyuna ve kilona göre günlük Alman gereken kaloriyi hesaplayabileceğin siteler var sonra bu çıkan kaloriden bir miktar az alarak kilo verebilirsin bu arada söylemedim sanırım ben de 26 yaşında 1.71 boyunda 69 kilodayım

Bana 1800 kalori al diyor bu 69 kiloyum korumak için ben günde 1200 civarı aldığımda Sağlıklı şekilde kilo verecek kadar besin alabilirim diye düşünüyorum

Eklentiler

• $1400047624014.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 48
Günaydın herkese

dünkü menümü paylaşayım

sabah: limonlu su ve 1 haşlanmış yumurta saat 7 de
işyerinde ede yaptıgım tuzsuz ekmek ve yagsız tost , şekersiz çay

ara: şekersiz çay, 2 erik

öğle: 1 kase çorba
1 kepçe kuru fasulye
1 kaseden az yoğurt
1 dilim kepek ekmek

ara: 2 yenidünya, nescafe , arkadaşın doğum günüydü 3 çatal pasta almak zorunda kaldım

akşam:Ah annem ah ah yaktın beni
biber ve patates kızartması ama çok azdı valla
2 kaşık menemen
4 kaşık pilav
2 dilim karpuz ( dilimlerin ikisi bir avuç içi kadardı)

spor: malesef misafirliğe gittiğimden yapamadım
su: 3lt ye yakın oldu

Arkadaşım kesinlikle katılıyorum sağlığımız herşeyden önemli mesela benim rahatsızlığımda bağışıklık sistemimi güçlendirmem için yemem gereken şeyler var ve doktorum fazla spor önermiyor en fazla yürüyüş oda yorulmadan, yüzme ve plates başka hiçbir spor benim vücuduma kaslarıma uygun değilmiş çünkü

ben de şimdi bi kaşarlı tost yedim, işyerindeyim çünkü, sabah bişiler hazırlama fırsatım da olmadı
ama 7.30 gibi bi çay bardağı tarçınlı süt ve 3 tane kuru kayısı yemiştim

Kahvaltim kabakli 20 gr. Peynirli omlet ...

Omlete devam :))))

Tamam anladim şimdi baktim bir siteye korumak icin 2200 civari almam gerekiyor diyor...
Kilo vermek icinde 1100 civari diyor acaba dogrumuki

Esw simdi dikkatimi cekti masallah boyun var 1.72 kilon da boyuna göre cok güzel ...

Benim de iki dogumum sezeryan ile gecti bilirim o göbek cevresini ...

Tamam anladim şimdi baktim bir siteye korumak icin 2200 civari almam gerekiyor diyor...
Kilo vermek icinde 1100 civari diyor acaba dogrumuki

Bende baktim benim de öyle cikti canim sanirik dogru ;-)

canım boy var da kurtarıyorum ama doğum öncesi 57-58 kilo olan ve şimdi yazlıklarına giremeyen biri olarak sinir oluyorum kendime
o göbeğimden hele nefret ediyorum ya
o kadar normal doğum olsun diye dua etti ama olmadı işte, göbek de bana hediye kaldı doğumdan

Ama senin boyun benden uzun ve yaşinda genc daha az kalori alman gerekirken bende daha fazla almam gerekiyor anlamadim?!?!?
Ben 31 yasindayim 1.60 boyunda ve 66.7 civarindayim :)

1100 kalori çok çok iyi birer rakam bence daha sağlıklı kilo verilebilir bu da benim ara öğünüm.. bu arada arkadaşlar sık fotoğraf paylaşmanın sakıncası var mı

Eklentiler

• $1400051481970.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 65
ahah o göbek kimi sinir etmezki heleki sezeryan araya girince :-/
Ben hamile kalirken 74 ile hamile kalmiştim tombiştim yani :)))
Doguma 86 ile gittim sonradan 74lere indim ama oooo göbek varya o göbek dahada büyüktü :)))
Normal dogumu bende cok istedim ama olmadi kismet degildi işte.

Kismet degilmis bize ne diyelim

Canim diyetinin yaninda haftanin belirli günleri pilates yapmayi dene sonucu göreceksin ben cok faydasini görüyorum ;-)
Yeni basladigim zamanlar cok zorlandim hatta dvd hocasina sayip duruyordum nasil yapicam ben bunlari diye :)

Ama alistim ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…