Canim ben sali perşembe cumartesi yapicam bu hafta pazarida ekleyebilirim :)) duruma bagliKesinlikle canim öyle yapalim ...
Hangi günler onu ayarlayalim simdi:what:
Asi canim sen hangi günler kosu bandi yapiyorsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim ben sali perşembe cumartesi yapicam bu hafta pazarida ekleyebilirim :)) duruma bagli
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Siteyi inceleyip yarından itibaren kalori diyetini uygulamaya başlıyorum. Bakalım pazartesiye fark edecek mi..
Şuan 70.2 tam olarak
Akşama spor var :))) süperrrr!!!!Oooo süper bana uyar zaten cumartesi pazar benim de eliptik günlerim ;-) diger günleri de ekledim gitti
Ben 71.2 ile başlamiştim kalori hesabina 3.haftama girince başlamiştim onunlada 2.300 vermişim iki haftada :) toplamda 4.5 verdimYardımlarınız için çok teşekkür ederim. Siteyi inceleyip yarından itibaren kalori diyetini uygulamaya başlıyorum. Bakalım pazartesiye fark edecek mi..
Şuan 70.2 tam olarak
Hedef kac ti... vericegin kilo yu gözünde büyütme sakin...
Alistigin zaman uyguladigin zaman her hafta incelicek ve kilo kaybedeceksin yeter ki iste canim ;-)
Akşama spor var :))) süperrrr!!!!
Ben 71.2 ile başlamiştim kalori hesabina 3.haftama girince başlamiştim onunlada 2.300 vermişim iki haftada :) toplamda 4.5 verdim
hedefim 55 olmak. Yaklaşık 15 kilo..
Çok güzel. Bu şekilde dikkat edersem ayda 5-6 kilo veririm o zaman :))
Günlük 700-800 çok az değil mi :'( ben de 69 dan 60 â düşmek istiyorum hatta 59 bile Olur kulağa güzel bir şarkı gibi geliyor :)
Saat 10 da omlett
Saat 14 aktivia müsli ;-)
Ara 1 elma
Aksam icinde balik ve salata düsünüyorum
2 gündür pilates yapiyorum bu aksam eliptik bisiklet olucak sanirim ;-)
:))) iste benim gibi ve bazi insanlar icin emin ol sigara bazen daha önemli olabiliyor ayse cim :)))
Tabii yeter ki insan istesin istedikten sonra neler yapilmiyor ki ama iste ...... ;-)
aç kalırım ama sigarasız kalmam mı diyorsun yaniseneye sigarayı bırakamayan herkesi survivora yollıcam orda da içinde görim
Ay ayşe ya cok yaşa ya ama beni oralara kimse gönderemez :))))Ne güzel olur ayse hem sigaradan kurtuluruz hem kilolardan ;-)
Benimde spor bittiSporum da bu günlük bitti arkadaslar
Olsun ya bir kereden birşeycik olmaz :)Aksam yemegimi afiyetle yedim...;-)
Buraya kadar hersey cok güzel yemekten sonra dayanamadim cocuklar cikolata yerken bende kacamak yaptim
25-30 gr yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?