60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kesinlikle canim öyle yapalim ...

Hangi günler onu ayarlayalim simdi:what:

Asi canim sen hangi günler kosu bandi yapiyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim ben sali perşembe cumartesi yapicam bu hafta pazarida ekleyebilirim :)) duruma bagli

Canim ben sali perşembe cumartesi yapicam bu hafta pazarida ekleyebilirim :)) duruma bagli

Oooo süper bana uyar zaten cumartesi pazar benim de eliptik günlerim ;-) diger günleri de ekledim gitti

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Siteyi inceleyip yarından itibaren kalori diyetini uygulamaya başlıyorum. Bakalım pazartesiye fark edecek mi..
Şuan 70.2 tam olarak

Benim gün için sıkıntım pek yok haftasonları da bostancıya bisiklete binmeye gidiyorum oda fayda eder umarım. En yakın arkadaşlarım sporcu erkek arkadaşım voleybolcu ama bende yıl yok neyse ki metabolizmam çabuk cevap veriyor

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Siteyi inceleyip yarından itibaren kalori diyetini uygulamaya başlıyorum. Bakalım pazartesiye fark edecek mi..
Şuan 70.2 tam olarak

Hedef kac ti... vericegin kilo yu gözünde büyütme sakin...
Alistigin zaman uyguladigin zaman her hafta incelicek ve kilo kaybedeceksin yeter ki iste canim ;-)

Oooo süper bana uyar zaten cumartesi pazar benim de eliptik günlerim ;-) diger günleri de ekledim gitti

Akşama spor var :))) süperrrr!!!!

Şuan 70.2 tam olarak
Ben 71.2 ile başlamiştim kalori hesabina 3.haftama girince başlamiştim onunlada 2.300 vermişim iki haftada :) toplamda 4.5 verdim

Çok güzel. Bu şekilde dikkat edersem ayda 5-6 kilo veririm o zaman :))

Kesinlikle verirsin nuray zamanla alisinca kalorini düsür biraz ben 8 kiloda kalori hesabi yaparak vermistim günlük 700-800 arasi

Günlük 700-800 çok az değil mi :'( ben de 69 dan 60 â düşmek istiyorum hatta 59 bile Olur kulağa güzel bir şarkı gibi geliyor :)

Günlük 700-800 çok az değil mi :'( ben de 69 dan 60 â düşmek istiyorum hatta 59 bile Olur kulağa güzel bir şarkı gibi geliyor :)

Biraz az ama rayina oturtana kadar zor sonrasi kolay ;-)

Hedefin 10 kilo verirsin canim yeter ki iste ;-)

Aksam yemegimi afiyetle yedim...;-)

Buraya kadar hersey cok güzel yemekten sonra dayanamadim cocuklar cikolata yerken bende kacamak yaptim

25-30 gr yedim

aç kalırım ama sigarasız kalmam mı diyorsun yani seneye sigarayı bırakamayan herkesi survivora yollıcam orda da içinde görim

aç kalırım ama sigarasız kalmam mı diyorsun yani seneye sigarayı bırakamayan herkesi survivora yollıcam orda da içinde görim

Ne güzel olur ayse hem sigaradan kurtuluruz hem kilolardan ;-)

Sporum da bu günlük bitti arkadaslar

Eklentiler

• $1400002117936.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 62
Ne güzel olur ayse hem sigaradan kurtuluruz hem kilolardan ;-)

Ay ayşe ya cok yaşa ya ama beni oralara kimse gönderemez :))))
Sporum da bu günlük bitti arkadaslar

Benimde spor bitti )) hemen yazayim kacayim duşa gidicem ...
Bugün sporu abartim valla
57 dakika 6.5 km yaptim performansimi biraz artirayim derken ))

Bugün aldigim kalori: 715 kalori
Spor ile yaktigim kalori: 400 kalori

Hadi öptüm sizi işim bitince dönerim

Olsun ya bir kereden birşeycik olmaz :)
Bende yemegimi yedikten sonra eşim eve meyve almişti canim cok cekti görünce bir tane şeftali yedim

arkadaşlar merhaba
2 yıl önce bu grupta çok güzel kilo vermiştim, çok güzel arkadaşlar vardı, çok keyifli sohbetler yapıyorduk
aradan zaman geçti, doğum yaptım, şimdi 1 yaşında bir oğlum var ve doğumdan kalan sezaryen olduğu için bide özellikle bel ve göbek çevrem beni sinir ediyor, e yaz da geliyor, her şey incecik, açık renk, eski pantalonlarıma kardeşim el koydu, eşim de sen bunların içine giriyomuydun diyince çok dokundu bana, tekrar eski halime kavuşmak istiyorum, 6-7 kilo versem yetecek zaten, şu an 65 kiloyum, boyum 1.72

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…