60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydin kizlar keyifler nasil

Kahvaltim

2 haslanmis yumurta
7 dilim salatalik
1 kücük domates
20 gr. Peynir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın canım bir gün bende su düzenli beslenme işini halletcem ama ne zaman :44: simitten vazgecemiyorum ki 12 gibi 1 simit yedim sonra 13 gibi ikinci simiti üstüne de ıslak kek farkındayım hep karbonhitrat alıyorum sabahları ama düzenlicem artık yarın yazarım yeni düzenimi eee 1.lik için yarışıyoruz kolay değil

20 dakika yürümeyenlerde var ama neyse ben gecen hafta yemiştim fasulye ...sanırım bizde balık olur aksama ama sorunum balığı yağda seviyorum fırındaki lezzetli gelmiyor damak tadımdan vazgeçemiyorum ....az önce de fırında tuzla kaplama balık tarifi gördüm ama lezzeti nasıl olur ki

Hey yavrum heyyy masallah sana bu yemege kilo veriyorsun yaa valla bravo ....
Aman nazar etmeyelim ;-)

Yarin ki menü nü heycanla bekliyor olacagim ;-)

Firinda balik tam bana göre yag da asla yiyemem cok agir geliyor :)

Öglen yemegim 150 gr. Firinda balikti afiyetle yedim ;-)

gecen pazartesi nazar değdi 500 gr almıştım ama bu pazartesi bomba kilo bildirimi yapcam inşallah ben kilo almama mı kan değerimin yükselmeye başlamasına bağlıyorum çünkü sporsuz normal sartlarda kilo almam lazımdı belki metabolizma hızım normale dönmeye başlamıştır..Belki de yeme düzenimin olmaması bebeğimin olmayışındandır sizin hayatınız da ha düzenli baksanıza.öğlene kadar uyu öğlen kahvaltı yap işe git aksam gel yemek yap ye ....ne kadar monoton bir hayat yaa.zaten yasadıgım yer dolayısıyla spor yürüyüş alanı yok stadyuma gitmek zorunda kalıyorum orda da sporcular çalışıyor aralarına kaynaşmak zorunda kalıyorsun...ama 1 günlük pilates yapmıştım her yerim tutulmuştu o zamanlar düzenli de yürüyordum ama kas ağrılarım oluşmuştu onun üstüne gidip yapmalıydım bıraktım ama silkinip kendime gelmem lazım artık

Saglik herseyden önemli canim benim sen iyi olda kilo zaten gider....;-)

Cocuk evet anne yi düzene sokuyor ister istemez hersey düzenli ama uykuya hasretim acikcasi :)

Ilk pilatese basladigimda bende senin gibi olmustum sabah yataktan zor cikmistim ama simdi hiiiic viz geliyor tiriz gidiyor sanki etki etmiyormus gibi hissediyor bazen belki de dvd mi degistirmem lazim ;-)

Bu arada bugun misafir geldi ayak üstü aksamda sütlü irmik tatlisi yapmistim bende 100 gr yedim 140 kc. Civarinda ;-)

Aksam da salatami yerim ondan sonra spor...

Gercegi disardayim baya bi yürüdüm daha da yürücem yakmisimdir tatliyi ;-)

Aksam yemegim

2 haslanmis yumurta
Salatalik,domates,havuc bol limonlu salata ;-)

Sabah ;
haşlanmış yumurta+domates salatalık+ beyaz peynir+ 1 dilim etimek.
Öğlen;
Şekersiz kahve ve bir dilim limonlu kek
Akşam;
Yoğurt biber dolması domates salatalık,soda ve bir parça çikolata

sabah 45 dakika + akşam 70 dakika 4 km hızla yürüdüm...

Kızlar haftasonu diye limonlu kek ve çikolata yedim ama genel anlamda spor ve menülerim nasıl , fazla mı?

ben genel itibari ile kiloluyum ama hep sporla zayıf kalmaya çalışıyorum . evlenmeden önce 1 saat yürüyüş 1 saat platesle 13 kilo vermiştim şimdi doğum yaptım 69 oldum . on gündür yürüyorum ve plates yapıyorum . olacak inanıyorum akşam geç saatte yemiyorum tatlı tüketmiyorum . kısmet bakalım:)

Kızlar haftasonu diye limonlu kek ve çikolata yedim ama genel anlamda spor ve menülerim nasıl , fazla mı?

Spor yaptigin sürece kek dolma yemende bence bir sakinca yok tabii ölcülü olduktan sonra...

Gayet iyi gidiyorsun canim ;-)

Ama sana tavsiyem sürekli 4 km ile kosma arada yükselt daha fazla yag yakman icin ;-)

Olur canim olur ....;-)

Kac kilo vermek istiyorsun :)

Günaydin kizlar mutlu ve az kalorili günümüz olsun malum yarin kilo bildirimi var ;-)

Kahvaltim
2 yumurta 20 gr. Sucuk (omlet)
1 domates
15 gr. Peynir
1 ck. Recel

Bende forumda yeniyim ve tabiki diyetteyim 😝 veee iki ay sonra düğünüm var 😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aramiza hos geldin canim kac kilosun hedefin kac...

Dügnüne kadar zayiflatiriz biz seni canim ;-)

Yeni üyelerdenim ve bu başlığı görünce katılmak istedim...

67 kiloyum. En azından öncelikli hedefim 60'a, sonrasında 56'ya düşmek.
Hiçbir şekilde kilo veremiyorum umarım burası az da olsa motive eder ve fayda sağlar...
Başarılar hanımlar

13 kilo vermem lazım:)

Hadiyin bakalim gelin adaylari tam gaz dügne kadar hedefledigini kiloya kavusursunuz insallah ;-)

Azmediyoruz veeee direniyoruz citi piti bir gelin oluyorsunuz insallah :) :) :)

Canim bende motivasyonumu kaybetmistim ve burada tekrardan kazandim benimde ilk hedefim 55 olmak ...

Insallah sende istedigin kiloya kavusursun ;-)

Bu arada herkese hayirli kandiller diliyorum ;-)

Hoşbuldum 😀 cnm
Şuan diyetisyen kontrolündeyim 74 düm en son
hedefim 65 aslında bölgesel bacaklarım kalın 😥😥😥😥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…