60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar haftasonu diye limonlu kek ve çikolata yedim ama genel anlamda spor ve menülerim nasıl , fazla mı?

o limonlu bi dilim de cikolatayi bi parcada nasil birakiyorsunuz anlamiyorum, bizim eve geldi mi bitcek onlar:)) o yuzden ave hic sokmamaya calisiyorum, sizin gibi bi parcada birakabilsem, evde olcakta, yok olmuyor ki:))

arada metabolizmayi sasirtmak iyi oluyor.

Bacaklarin icin eliptik bisiklet tavsiye ederim canim benim bacaklarim müthis derece inceldi tabii diyetin de etkisi var ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bacaklarin icin eliptik bisiklet tavsiye ederim canim benim bacaklarim müthis derece inceldi tabii diyetin de etkisi var ;-)

Hmmm deniycem tşkler 😉☺️
Hayırlı kandiller 🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ara 1 dilim elma 4 tane erik ;-)

Ögle yemegi yiyemedim bugün

Ama 1 tane nuggets
Ve külahsiz vanilyali dondurma hüplettim ;-)

Aksam icinde ton balikli salata ...

Bende bir zamanlar senin gibi düsünüyordum canim asla biseyin tadina bakamazdim tadimlik yoktu bende dibini görene kadar yerdim .... :)

Psikolojikmen mis simdi kendimi cok güzel kontrol edebiliyorum ;-)

merabalar aranıza yeni katıldım bnde 69 kiloyum aslında 71 dim 20 günde 2 kilo verdim oda çok su içmemden kaynaklandı galbi ben hiç su içmezdim şimdi ise günde 2 litre içiyorum

Son düzenleme:
Ögle yemegi yiyemedim bugün

Ama 1 tane nuggets
Ve külahsiz vanilyali dondurma hüplettim ;-)

Aksam icinde ton balikli salata ...

Aksam yemegimde degisiklik yaptim...
100 gr. Salata 200 gr. Ispanak yemegi 1 kase light yogurt 1 dilim light ekmek 62 kcl.

Bu arada herkese hayirli kandiller diliyorum ;-)

hayırlı kandiller canım
sabah salatalık ,domates ,yumurta,peynir ve 1 simit yedim ( normalde 2 simit yerdim ama menü sayesin de 1 e düşürdüm birde simit dünden kalmıştı bitirmek için ugrasdım o yüzden..Cidden tok tutuyormuş acıkmadım ikindin sufle yaptım yedim aksam da 1 kase special k yedim

merabalar aranıza yeni katıldım bnde 69 kiloyum aslında 71 dim 20 günde 2 kilo verdim oda çok su içmemden kaynaklandı galbi ben hiç su içmezdim şimdi ise günde 2 litre içiyorum

hosgeldin canım duraklamaya girebilirsin ama sakın bırakma ...sen benim gibi olma

Menü bugün cok güzel begendim ;-) yarinida sabirsizlikla bekliyorum kilo bildirimi vaaaaar :)

cnm hoş geldin seni çok iyi anlıyorum ben de 66.6 kg ile başladım yrn bildirimde yeni kilo mu söyleyecem (=
adım adım istediğimiz kiloya birlikte ulaşmak dileğiyle (=

inşallah en kısa zamanda dilediğim,iz kiloya ulaşırız (=

arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı kandiller
bugün kahvalrı da 2 dilim ekmek haşlanmış yumurta zeytin peynir domates salatalık maydanoz yedim(0
öğlen yemeğinde karpuz
akşam yemeğinde de 1 porsiyon zeytinyağlı bakla ve yoğurtlu semziotu salatası yedim
30 dk yürüyüş 30 dk koşu ile günü tamamladım
şimdi sadece su içyorum artık koşmaya bacaklarım alıştı daha az ağrı yor (=

Arkadaslar merhaba. Ben de araniza yeni katildim. 65 kiloyum 165 boyum var zayiflamak istiyorum. Yardimci olur musunuz bana??

Arkadaslar ben alinti yapiyorum niye ki app ten giriyorum acaba bi degisiklik mi oldu ki ne ?

Arkadasim dingonunahiri fazla yüklenme bacaklarina cok güzel ama cok cok fazla canim sonra sıkıntı olmasin sana ;-)

Arkadaslar merhaba. Ben de araniza yeni katildim. 65 kiloyum 165 boyum var zayiflamak istiyorum. Yardimci olur musunuz bana??

Oluruz tabii canim dogru adrestesin.... ;-)

Ay topigin bereketi artti bi kac gündür masallah:)

Gazlariz birbirimizi artik...;-)

Hedef kilon kac canim ne gibi diyet uyguluyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…