arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı kandiller
bugün kahvalrı da 2 dilim ekmek haşlanmış yumurta zeytin peynir domates salatalık maydanoz yedim(0
öğlen yemeğinde karpuz
akşam yemeğinde de 1 porsiyon zeytinyağlı bakla ve yoğurtlu semziotu salatası yedim
30 dk yürüyüş 30 dk koşu ile günü tamamladım
şimdi sadece su içyorum artık koşmaya bacaklarım alıştı daha az ağrı yor (=
Gayet güzel arkadasim devam menü süper ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oluruz tabii canim dogru adrestesin.... ;-)
Ay topigin bereketi artti bi kac gündür masallah:)
Gazlariz birbirimizi artik...;-)
Hedef kilon kac canim ne gibi diyet uyguluyorsun ?
arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı kandiller
bugün kahvalrı da 2 dilim ekmek haşlanmış yumurta zeytin peynir domates salatalık maydanoz yedim(0
öğlen yemeğinde karpuz
akşam yemeğinde de 1 porsiyon zeytinyağlı bakla ve yoğurtlu semziotu salatası yedim
30 dk yürüyüş 30 dk koşu ile günü tamamladım
şimdi sadece su içyorum artık koşmaya bacaklarım alıştı daha az ağrı yor (=
Tesekkur ederim oncelikle. Diyet olarak sabah kahvaltima onem verip diger ogunlerde normal tutuyorum . Ara ogun bazen yapiyorum. Spor olarak da ebru sallinin skinny jeans e yarin baslamaui dusunuyorum.
İyi geceler, tam anlamıyla yarın diyete başlıcam inş.. Bugüm sabah iyiydim ama akşama yine dayanamayıp tatlı yedim.. Şu emzirme olayı çok tatlı istetiyo bana var mı aramızda bu durumda olan ben atlatamadım bir türlü şu krizi😩
Hamile kalmadan önce bende plates ve yüzmeye gidiyordum ozmn 51 kilo fln olmuştum 10 kilo vermiştim hemde yaz boyunca fıstıktım valla iniallah o günlerime döneceğim. 😇
Yarın yürüyüş+plates yapmaya da başlayacağım.. Kısmet bakalım bir dahaki pazartesi bende kilo bildirimimi yaparım artık ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insallah diledigin kiloya yine kavusursun canim...
Aslinda emziren kisi cabuk kilo verir diyorlar ama bilmem dogru mu?
Tatli krizin icin kuru kayisiyi tarcinlayip yiyebilirsin cok etkili ;-)
Kizlar ya ben geceleri cok acikiyorummeyveli yogurt filan yaptim atistiriyorum ama hiç icime sinmiyor bir el atin (!)
Kizlar ya ben geceleri cok acikiyorummeyveli yogurt filan yaptim atistiriyorum ama hiç icime sinmiyor bir el atin (!)
anlaşılan sen kilo verdin canım o yüzden sabirsizlaniyorsun ama ben pek umutlu değilim :-D menüye de dikkat edicem artik.asi yokken hirslandim biraz:-Dister misin asi yarın sırf gicikligina girip kilo bildirimi yapıp gitsin.senin birincilik yalan olsun:-D ben bu haftadan umutlu değilim önümüzde ki maclara bakicaz artik:-DMenü bugün cok güzel begendim ;-) yarinida sabirsizlikla bekliyorum kilo bildirimi vaaaaar :)
pist napiyosun bakim bu saatte ne yemeği bu:-D aç olsanda yeme bu saatler cok tehlikeli hemen kiloya dönüşür.bende açım ama yapacak birşey yok sabah kilo bildirimi var:-DKizlar ya ben geceleri cok acikiyorummeyveli yogurt filan yaptim atistiriyorum ama hiç icime sinmiyor bir el atin (!)
Benim iki ay önceki hallerim :-D merak etmeyin diyet duzene girince yemeklerden sogursunuz .hatta yemek lafını duymak bile istemezsiniz.ben Suan açım ama canım bir şey yemek istemiyor:-DBende çok yiyorum ya gözüm hiç doymuyor anlamadim hiç niye böyleyiz
bende eskiden 1 saate yakın yürürdüm şimdi sizlere ozeniyorum .sürekli yağmur yağıyor yürüyüş yapamıyorum.önümüzde ki 1 hafta daha yağışlı gösteriyor.şu leslie ye başlasam iyi olacak ama oda yürüyüş kadar zevk vermiyor:-Daynen cnm o gün fazlaca yorgundum hiç takatim kalmadığı için acna 290 dk yürüyebildim normalde en az 30 dk yürüyüp 15 dk koşuyoruym (=
pist napiyosun bakim bu saatte ne yemeği bu:-D aç olsanda yeme bu saatler cok tehlikeli hemen kiloya dönüşür.bende açım ama yapacak birşey yok sabah kilo bildirimi var:-D
Bende çok yiyorum ya gözüm hiç doymuyor anlamadim hiç niye böyleyiz
Galiba bende şimdi kalkıp kiraz yicem aklıma o geldii 😉
Bence bu saate kadar ayakta kalmassak canımız istemesez, azcık üşengeç olsaymışım hayatta kalkmazdım 😁 ama yemek olunca fırlıyorum 🙈
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim iki ay önceki hallerim :-D merak etmeyin diyet duzene girince yemeklerden sogursunuz .hatta yemek lafını duymak bile istemezsiniz.ben Suan açım ama canım bir şey yemek istemiyor:-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?