60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen baya yemiş maşallah :) :) :)

Günaydin canim ;-)

Ben aksam yanlis anlinti yapmisim 4 dilim islak keki sen yedin sandim

Meger ayse yemis sabah sabah güldüm kendime

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben yemedim ewet :)
ö.değil olur öle

Geçen sene yazın 2,5-3 ayda verdim ama il ayda pek yerinden oynamadı kilom sonra patır patır düştü...

Öğle yemeği evet biraz kaçıyor evet çünkü gün içerisinde burada çok ayakta koşturuyorum ondan çok acıkıyorum, akşam evde yememek için kendimi öğlen iyice doyuruyorum..

Kiloları bir anda geri aldım çünkü kış geldi diye bir anda yürüyüşü kestim , evde oturup ve sürekli çayın yanında atıştırma yapınca hoop kilo geri döndü birde en büyük sebebi sigarayı bıraktım zaten bu süre zarfında sigarayı kestiğim sürede aldım kiloları

dün akşam 1 soda ve activa yoğurt yedim.....

bu sabah 3-4 dilim etimekle kahvaltımı ettim beyaz penir+domates+salatalık +1 tatlı kaşığı pekmez
Artık pilavıda çıkarıyorum yavaş yavaş .. öğlen çorba ve sebze yemeği yiyeceğim...
Akşam ekmeksiz sebze yemeği + activa

gün içinde 2,5 lt su ve 2 tane soda

Sabah kahvaltim

2 yumurta yarim kabak omlet
25. Gr peynir
6 dilim salatalik
4 dilim domates
1 tk. Recel
Nescafe tatlandirici ile

Menü gayet ölcülü canim pilav yeme bencede ama aksam cok az yemisin dayanabiliyormusun ?

Selam. Bir haftayı devirdim diyette 👏 ve artık açlık hissetmiyorum sanki ... Bugün 300 tane ip atlayarak güne başladım. Feci şekilde terledim. İnceldiğimi hissettikçe de daha bi azimleniyorum :)

Selam. Bir haftayı devirdim diyette 👏 ve artık açlık hissetmiyorum sanki ... Bugün 300 tane ip atlayarak güne başladım. Feci şekilde terledim. İnceldiğimi hissettikçe de daha bi azimleniyorum :)

Ip atlamak cok guzel bir fikir ... :)

Tatilde kilo mu korumak icin ip atlicam bende ;-)

Sabah kahvaltim

25. Gr peynir
6 dilim salatalik
4 dilim domates
1 tk. Recel
Nescafe tatlandirici ile

Allahıııım! bu nasıl bi iradee? ya da benimki nasıl bi iradesizliiiik?!
domatesler salatalıklar bile dilimle. kız gözünü seveyim 1 domates 1 salatalık ye ve de öyle yaz yaa..

dayanıyorum ama nasıl sen gel birde bana sor

en doğrusu akşam erken vakitte ve az yemek.
ama şimdi 7de akşam yemeği yiyoruz, 11-12 de yatıyoruz. sonra dalmak için yatakta dön dur.
gece kalkıp dolaba dadandığımı biliyorum. birkaç kiraz veya çilekle tatmin oluyorum ama alışkanlık yapması kötü.

kızlar mrb ne var ne yok
ben kaç gündür yoğunluktan yazamıyorum ama diyetime kendi çapımda uyguluyorum akşam yürüyüş
ve koşmalarımı ihmal etmiyorum (=
bugün sabah kahvaltısında 4 zeytin yarım salatalık yarım domates ve bir dilim normal ekmek yedim
öğlen yemeğinde bir porsiyon nohut bir kase yoğurt ve 4 yemek kaşığı pilav yedim
akşam ne yerim bilmiyorum (=
kızlar bu arad 1 günde ne kadar çok konu konuşmuşsunuz hızınıza yetişilmiyor süpersiniz

Allahıııım! bu nasıl bi iradee? ya da benimki nasıl bi iradesizliiiik?!
domatesler salatalıklar bile dilimle. kız gözünü seveyim 1 domates 1 salatalık ye ve de öyle yaz yaa..

Allahiiiim ne kadar cok güldüm

Kiz benim huyumdur biseyi kafaya taktigim zaman böyle oluyorum hersey adetince graminca olmasi gerektigi gibi falan filan iste ...
Ben biraz anormalim sen rahat ol

Bende bir ara oglum bebek iken gece yemek yeme sendromu vardi canim aliskanlik olmustu bebegim uyanmasa bile ben uyanip biseyler yiyip geri yatiyordum ve bu durumdan cok zor kurtuldum

Sabah kahvaltim

25. Gr peynir
6 dilim salatalik
4 dilim domates
1 tk. Recel
Nescafe tatlandirici ile

Ögle

Kücük bir kase yogurt
10 tane makarna
1 ceviz

Ögle

Kücük bir kase yogurt
10 tane makarna
1 ceviz

Aksam yemegim

1 but yagsiz derisiz
1 bardak ayran
1 közlenmis biber ve sogan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…