kuzum saat 07:30 da yedim 2 tane pişmiş yumurta beyazı, inan bu saat oldu acıkma tık yok... Ki ben günde minimum 1700 kalori alan insanım.. Sabahları en az 400-500 kalori alıyordum, şuan şoklardayım diyebilirim...
benim eşim yer kilo da alır ama boyu var işte...ama iddaya girdik kim istediği kiloya ulaşırsa iddeayı kaybedenden 250 tl alcak..şimdi benim verecek 1 kilom kaldı eşim bu yüzden pes etmek üzere
Eveeeet bugünkü kahvaltim
30 gr cornfleaks
1 bardak light süt
1 tk. Bal
;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende kahvaltıyı öğlen yapıyorum 11,30 gibi..2 yumurta peynir çay 5,6 etimek yedim 5 saat acıktırmadı beni.normal de 2 simit yiyerek 4 saat zor dayanan biriydim..ama sen neden tek beyazını yedin
kuzum saat 07:30 da yedim 2 tane pişmiş yumurta beyazı, inan bu saat oldu acıkma tık yok... Ki ben günde minimum 1700 kalori alan insanım.. Sabahları en az 400-500 kalori alıyordum, şuan şoklardayım diyebilirim...
Günaydin kizlar ;-)
Kahvaltim iki dilim light ekmek 124 kc.
1 tk. Recel 44 kc
1 tk. Krem peynir 32 kc.
Günaydin kizlar ;-)
Kahvaltim iki dilim light ekmek 124 kc.
1 tk. Recel 44 kc
1 tk. Krem peynir 32 kc.
günaydın cnm daha doğrusu tünaydın (=
yediğin şeylerin kalori hesabını yapman harika birşey ya (=
ben hala o bilinci oturtamadım hesaplamadan sadece yediğim şeyleri az yeyip tatlı ve hamur işinden mümkün oldğuğunca uzak durmaya çalışıyorum
Tünaydin canim....
Sende yaparsin canim yedigin aldigin herseyin kalorisine bak zamanla zaten hepsini ezberliyorsun yanliz bu iste mutfak tartisi sart ...
Hamur isleri tatlilar vs...
Bunlardan uzak durabiliyorsan süper senin icin ;-)
5 li rakama inince 1 döner yemeyi düsünüyordum ama hala yiyemedim mideme kiyamiyorum :what:
Kizlar ya kac gundur tartiliyorum gram aliyorm veriyorum hiç farketmiyor napmam lazm
Ara 1 elma
Nescafe
ben dukan yapiyordum, o diyette de yumurta beyazini sinirsiz yiyebilirsiniz diyordu, pek guzel tatlilar vardi yumurta beyaziyla yapilan tatlandiricili da da:)) o kadar yumurta sarisini napicaksiniz, siizin evde kalan sarilari kim yiyor, kolestrolune dikkat etsin.
Dun kahvaltida bir yumurta, 2 yulaf kepegi, 1 kivi, cay
ogle yemegi: semiz otu corbasi, bulgur pilavi yogurt, salata
Ara: 4 dilim karpuz ve bir avuc sari leblebi
Aksam: Balik izgara, ve salata
Ara: Biraz ev yapimi cilekli dondurma, sadece agiz tatlandircak kadar
Gecen hafta hangi gün kilo kaybi olmustu canim ..?
Benden sana tavisye hergün tartilma pazartesi günü kilo bildirimine kadar mesela bazen birgün de bile farkedebiliyor
Ögle yemegim
2 yumurta omlet
25 gr. Peynir
1 domates 220 kc. Civari
sen kazan veren olacağına alan ol gelsin paralar :) :) :)
veren al daha makbul ama alnımın teriyle kazanacağım için içim rahatama bu hafta kilo veremedim tatlıları çok kaçırdım yine...eşimin canı sürekli bir sey çekiyor yapınca bende dayanamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?