60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bak ben 1. olurum diye korkuyorsan korma boşuna ben saldım kendimi kan surubum bitti doktora da gidemedim surup yerine pekmez içmeye başladım kalorileri yüklüyorum bu hafta yani sen yine 1 . olursun kasma kendini

yeme cnm ya ewde onada yaptr rejim yasak koy böle şeyler alıp getrmesin

canım biz rejim yapmıyoruz sadece yediğimize dikkat etmeye çalışıyoruz yine de esim benim yediğimin 2 katını yiyor onun boyu 1,85 civarı olduğu için kilosu çok belli değil ee erkeklerde göbek basende yok rahat o yüzden...birde eşim getirmedi ki ben evde yaptım biz arada böyle kek tatlı yesekte dısardan hazır bir sey almayız ne yaparsak evde yaparız

iş gereğii koşturmak zorun da kalıyorsun ... off kıs gecelerini sorma ben de 3 yıldır kısın en çetin geçtiği yerdeyim 3 yıldır alıp az az veriyorum ...burda 8 aydır kıs var yürüyüşe de gidemez olduk sürekli yağmur var...ee sadece yemekleri azaltarak ta olmuyor ama benim tek artım çay alışkanlığım olmadığı için geceleri atıştırma yapmıyorum hiç bol bol suu içiyorum

bak ben 1. olurum diye korkuyorsan korma boşuna ben saldım kendimi kan surubum bitti doktora da gidemedim surup yerine pekmez içmeye başladım kalorileri yüklüyorum bu hafta yani sen yine 1 . olursun kasma kendini

Bu hafta bende cok kacamak yaptim canim sanmiyorum kilo vericegimi ama tabii belli de olmaz ...;-)

Sen ilacini ihmal etme ilk firsatta git doktoruna ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hım iyimiş bnde ewde yaparım ama kilo wermeye başlıyalı yapmıyorum
bnm eşimde 1.80 62 kilo up uzun ip ince bişey :) :) :)
ama bizler :)

Bu hafta bende cok kacamak yaptim canim sanmiyorum kilo vericegimi ama tabii belli de olmaz ...;-)

Sen ilacini ihmal etme ilk firsatta git doktoruna ;-)

benimkiler kaçamak olmuyor ama canım bildiğin abartı oluyor..bakalım bu abartıya göre bende kilo verebilecek miyim :44:

hım iyimiş bnde ewde yaparım ama kilo wermeye başlıyalı yapmıyorum
bnm eşimde 1.80 62 kilo up uzun ip ince bişey :) :) :)
ama bizler :)

eşimin vanı tatlı çekince dısardan almasın diye ben yapıyorum evde canım ...birde eşin bende de zayif kız kocana bakmıyor musun yoksaaa benim eşimin maşallahı var nazar değmesin 97-98 arası gidip geliyor

bakıyorumda almıyo kayınpederimde öle
bide oturdummu azda yemez ben onun yedini yesem yerimden kalkamm demekki :)
ben daha hiç birşeyin hepsini yiyemem yarısını yerim o bnden kalanıda yer :) ama almıo aman almasında böle iyi :) :) :)

Menu bildireyim, dun icin

sabah: haslanmis yumurta, yulaf kepegi ve cay

ogle:balik yemegi, makarna ve kirmizi biber salatasi, (cok kucuk bir porsiyondu tam doydugumu da soyleyemem)

aksam: semiz otu salatasi, semiz otu sapi corbasi( kardesim dalga gecti ayni ogunde ikisi yenilir mi diye de , semiz otu alinca sapi napayim:))

Aralarda caydan baska sey icmedim.

Dun bir seans pilates'e gittim. bugun hocanin son gunuydu, hoca degisiyor, o yuzden cani cok zorlamak istemedi sanirim.

günaydın kızlar...
Ben dün birisinden bir şey duydum sabahları 2 adet pişmiş yumurta yiyince acayip tok tutuyormuş (ama sarısını çıkarın)
Az önce yedim ve şuan sanki deli gibi kahvaltı yapmış gibi midem dolu geliyor...
Normalde pişmiş yumurta kalorisi 1 adet için 75 kalori, ama sarısını çıkarıp yedim 2 tane 15 x 2=30 kalori.. Bir süre bir hafta 10 gün deniycem..
Her sabah neredeyse 250-300 kalori alıyordum , şimdi 30 kalori yaparsam her gün neredeyse kahvaltıdan 200 kalori yırtarım:)

Günaydin canim bende bunu gecen ebru salli dan duydum kahvaltida yumurta beyazi 3-5 taneden bahsediyordu demek ki gercekten etkili ;-)

Eveeeet bugünkü kahvaltim

30 gr cornfleaks
1 bardak light süt
1 tk. Bal
;-)

Günaydin canim bende bunu gecen ebru salli dan duydum kahvaltida yumurta beyazi 3-5 taneden bahsediyordu demek ki gercekten etkili ;-)

kuzum saat 07:30 da yedim 2 tane pişmiş yumurta beyazı, inan bu saat oldu acıkma tık yok... Ki ben günde minimum 1700 kalori alan insanım.. Sabahları en az 400-500 kalori alıyordum, şuan şoklardayım diyebilirim...

kuzum saat 07:30 da yedim 2 tane pişmiş yumurta beyazı, inan bu saat oldu acıkma tık yok... Ki ben günde minimum 1700 kalori alan insanım.. Sabahları en az 400-500 kalori alıyordum, şuan şoklardayım diyebilirim...

Süpermis canim yarin bende denicem ;-) hem dedigin gibi kaloriden tasaruf ederiz ... :)

benim eşim yer kilo da alır ama boyu var işte...ama iddaya girdik kim istediği kiloya ulaşırsa iddeayı kaybedenden 250 tl alcak..şimdi benim verecek 1 kilom kaldı eşim bu yüzden pes etmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…