Aynen canim 1 top ama cikolatali vanilyali yemis olsaydim sadece 80 kc.
Olan oldu artik bugun sosisler dondurma ...
Daha dikkatli olmam lazim artik haftaya...
Pazartesi kilo vermesem de olur gec olsun saglikli olsun ama gücte olmasin yaw ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yeme cnm ya ewde onada yaptr rejim yasak koy böle şeyler alıp getrmesin
Geçen sene yazın 2,5-3 ayda verdim ama il ayda pek yerinden oynamadı kilom sonra patır patır düştü...
Öğle yemeği evet biraz kaçıyor evet çünkü gün içerisinde burada çok ayakta koşturuyorum ondan çok acıkıyorum, akşam evde yememek için kendimi öğlen iyice doyuruyorum..
Kiloları bir anda geri aldım çünkü kış geldi diye bir anda yürüyüşü kestim , evde oturup ve sürekli çayın yanında atıştırma yapınca hoop kilo geri döndübirde en büyük sebebi sigarayı bıraktım zaten bu süre zarfında sigarayı kestiğim sürede aldım kiloları
bak ben 1. olurum diye korkuyorsan korma boşuna ben saldım kendimikan surubum bitti doktora da gidemedim surup yerine pekmez içmeye başladım kalorileri yüklüyorum bu hafta yani sen yine 1 . olursun kasma kendini
canım biz rejim yapmıyoruz sadece yediğimize dikkat etmeye çalışıyoruz yine de esim benim yediğimin 2 katını yiyoronun boyu 1,85 civarı olduğu için kilosu çok belli değil ee erkeklerde göbek basende yok rahat o yüzden...birde eşim getirmedi ki ben evde yaptım biz arada böyle kek tatlı yesekte dısardan hazır bir sey almayız ne yaparsak evde yaparız
Bu hafta bende cok kacamak yaptim canim sanmiyorum kilo vericegimi ama tabii belli de olmaz ...;-)
Sen ilacini ihmal etme ilk firsatta git doktoruna ;-)
hım iyimiş bnde ewde yaparım ama kilo wermeye başlıyalı yapmıyorum
bnm eşimde 1.80 62 kilo up uzun ip ince bişey :) :) :)
ama bizler :)
eşimin vanı tatlı çekince dısardan almasın diye ben yapıyorum evde canım ...birde eşin bende de zayif kız kocana bakmıyor musun yoksaaabenim eşimin maşallahı var nazar değmesin 97-98 arası gidip geliyor
Aksam yemegim
1 but yagsiz derisiz
1 bardak ayran
1 közlenmis biber ve sogan
10 tane markarnayı nasıl yedin:)
sayarak mı :) :) :)
Valla sayarak tek tek tadini cikara cikara yedim canim :)
Valla sayarak tek tek tadini cikara cikara yedim canim :)
günaydın kızlar...
Ben dün birisinden bir şey duydum sabahları 2 adet pişmiş yumurta yiyince acayip tok tutuyormuş (ama sarısını çıkarın)
Az önce yedim ve şuan sanki deli gibi kahvaltı yapmış gibi midem dolu geliyor...
Normalde pişmiş yumurta kalorisi 1 adet için 75 kalori, ama sarısını çıkarıp yedim 2 tane 15 x 2=30 kalori.. Bir süre bir hafta 10 gün deniycem..
Her sabah neredeyse 250-300 kalori alıyordum , şimdi 30 kalori yaparsam her gün neredeyse kahvaltıdan 200 kalori yırtarım:)
Sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün..
Günaydin canim bende bunu gecen ebru salli dan duydum kahvaltida yumurta beyazi 3-5 taneden bahsediyordu demek ki gercekten etkili ;-)
kuzum saat 07:30 da yedim 2 tane pişmiş yumurta beyazı, inan bu saat oldu acıkma tık yok... Ki ben günde minimum 1700 kalori alan insanım.. Sabahları en az 400-500 kalori alıyordum, şuan şoklardayım diyebilirim...
bakıyorumda almıyo kayınpederimde öle
bide oturdummu azda yemez ben onun yedini yesem yerimden kalkamm demekki :)
ben daha hiç birşeyin hepsini yiyemem yarısını yerim o bnden kalanıda yer :) ama almıo aman almasında böle iyi :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?