Tesekkur ederim canim onun icin hangi hareketler uygun bilgin var mi
Ben sabah yürüyüş yapıyorum 1-1,5 saat sonra eve gelip 100 kere ip atlıyorum 15 dk ara verip 50 mekik çekiyorum aksam 100 ip atlıyorum 50 mekik çekiyorum 😊😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Süpersin canim ;-)
Temmuzun 21 de izin basliyor formumu korumak icin de ip atlamayi düsünüyorum 6 hafta türkiye de kendimi nasil kontrol edicem bilmiyorum ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tamam canim o tesimdekileri basliycam yapmaya. Canim her seyden tadimlik yersin sen de :) ben de suan 67
7 oldum. Bakalim eylule kadar 55 olabilecek miyimm
Tamam canim o tesimdekileri basliycam yapmaya. Canim her seyden tadimlik yersin sen de :) ben de suan 67
7 oldum. Bakalim eylule kadar 55 olabilecek miyimm
Gayet guzel canim ben de spor ve diyetle yaziyacagim insallah 17 gunde 4kilo vrrdim ve suan 67.8im. 55olmak istiyorumBende 1 ayda 69 dan 64 e düştüm buraya dün üye oldum sizinle birlikte motive olayım diye 54 e düşcem inşallah 😜😝hem spor hem diyetle
Iste sorunda o canim bende tadimlik diye bisey yok doyumluk olmali ve yedikce yiyesim geliyor mideme ne kadar yüklenirsem o kadar acikiyorum...
Birara bunun psilojikmen oldugunu düsündüm belki de gercekten öyle ama sevdigim seylerin tadina baktigim an film kopuyor bende
Sen bu sekil devam edersen rahat 55 olursun canim ;-)
bende de öyleydi ya canım. diyordum bir dilim yiyeyim çikolata bakıyorum paket bitmiş. bi de ben bu kiloları çikolata dondurmadan aldım aburcubur yiyen biriyim bi de malum üniversite hayatı yurt yemekleri dısardan yıyordum hergün şimdi eve gelince fırst bildim okulum eylülde acılacak o yüzden eylüle kadar yaparım inşallahIste sorunda o canim bende tadimlik diye bisey yok doyumluk olmali ve yedikce yiyesim geliyor mideme ne kadar yüklenirsem o kadar acikiyorum...
Birara bunun psilojikmen oldugunu düsündüm belki de gercekten öyle ama sevdigim seylerin tadina baktigim an film kopuyor bende
Sen bu sekil devam edersen rahat 55 olursun canim ;-)
canım zaten ekmek hamurişi pilav makarna aburcubur her şeyi kestim :) ki ben çikolata tatlı delisi krizlere giren biriydim ama iradem saglam sanırım şuan iyi motive olurum zayıfladığımı gördükçe deEkmeği Tatlıyı Şekeri Hayatından Çıkarıp fazladan 5 bardak su içsen spor yapmadan da verirsin o zamana kadar canım o kiloları 😀
Bu Konuda Bende Öyleydim Ama Fazla Yemenin Haram Olduğunu Öğrendim 😊
Midenin 1/3 ü yemek 1/3 su 1/3 ü hava ile dolmalıymış böyle düşünürseniz size de yardımcı olur belki ben cok hızlı yemek yiyordum ve doyduğunu bir türlü hissedemiyordum ama şimdi öyle değil 😊😉
Kahvaltim
2 haslanmis yumurta
6 dilim salatalik
4 dilim domates
20 gr. Peynir
20 gr. Ahududu recel
Nescafe
Ara 1 yumurtanin beyazi
4 kücük ince dilim sosis
Merak etme yeter ki iste gerisi çoook kolay gelicek hemen ağır bir diyet yerine yemeni kısıtla önce yavaş yavaş mesela kendine sınır koyup ödüllendir sabah yemeğime dikkat ettim akşam hafif çikolate yşyebilirim gibi
hani sosisi felan bırakıyordun sen canım ne oldu bakimasiden haber var mı bu haftanın 1.si kim merak ediyorum bu arada geçen netten mutfak tartısı aldım kalori hesabıda yapıyor ama daha kullanmaya fırsat olmadı düzene giremedim yine de yarın güzel bir sonuç göreceğim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?