Dene dene güzel oldu valla :))iyi gidiyorsun canim bu arada aksam yemegine bayildim yarin bende denicem ;-)
Sabah sabah sporunu iyi yapabiliyorsun valla iraden Süpermiş!!!4 km Koştum
1 lt su İçtim
Şimdi de Orta şekerli Kahvemi Içiyorum
Haftaya Nasıl Kalkarsan Öyle Gider😀😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dene dene güzel oldu valla :))
Sabah sabah sporunu iyi yapabiliyorsun valla iraden Süpermiş!!!
Anladim canim !!!İlk Defa Bu Kadar Kilo Alınca İnsan Ister Istemez İradeli Oluyor Spora Alışıgım Ben Ortaokul Lise Hayatımı Kosucu Olarak Tamamladım Sonra devam edemedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ara ögün :- 2dilim uno cok tahilli tost
- 30gr beyaz light peynir
- 6 tane yesil zeytin
- 1 haşlanmiş yumurta
- 1 adet ceviz
- 1 salatalik, yarim domates
347 kalori
Kilo veren bütün arkadaslari tebrik ederim seni de canim 1 kilo cok güzel bende dün regl oldum ve kacamaklarima ragmen 1 kilo gitti bu hafta ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben gecen hafta bu forumu okuyarak basladim hic diyet bilmem yazdiklarinizi okuyup aynilarini yapmaya calisiyorum iste bide spor yapmaya calisiyorum bol bol bide bebegim var onunlada baya kosusturmacam oluyo, ama hayatimda ilk defa bir haftada bu kadar kilo verdim bu forum cok motive etti beni ama daha cook vermem lazimki mutlu gunlerime döniyim. boyum 1.60 yasim 26
cok iyimis bende indiriyim belki bu kadar ac kalmama gerek yoktur bazi gunler sirf kahvaltiyla duruyorum, cok tesekkurler
Saol cnm sende guzel vermissin tebrik ederim.
Merhaba canim.seninle yasimiz ve boyumuz ayni.kilonun yazdigi mesaji kavirdim sanirim kac kgsun?ne zamn dogum yaptin?
Ben 2011 nisanda dogum yaptim.80 kilo ile gittim doguma.dogumdan 4 ay sonra diyetisyene basladim 64e kadsr dustum.sonra kendim devam ettim ama hep birakiyodum sıkılip bi ara 58e kadar dustum ama gene aldim gecen hafta 62 ile trkrar basladim insallah 50 rakamini gorurum bu sefer.
Bazen sadece kahvaltiyla kaliyorum demissin yapma bence oyle cunku oda kilo vermemeye sebep.vucud enerji kullanimi icin yedigin seyi yag olarsk depoluyo.sık ve az tuket daha iyi kilo verirsin cnm.
Canim ya aman hedeflerimize kavuşalimda :))
Evet tam tamamina 7 cm var aramizda
Yani fark eder bence
kansızlık etkiliyo mu cidden bende de kansızlık var demir hapı kullanıyorm 5 aydır. az bi yükselme oldu ama sınırn altındaym hala. kansızlığn kilo vermede etkisi var mıymış ilk kez duydum
ben gecen hafta bu forumu okuyarak basladim hic diyet bilmem yazdiklarinizi okuyup aynilarini yapmaya calisiyorum iste bide spor yapmaya calisiyorum bol bol bide bebegim var onunlada baya kosusturmacam oluyo, ama hayatimda ilk defa bir haftada bu kadar kilo verdim bu forum cok motive etti beni ama daha cook vermem lazimki mutlu gunlerime döniyim. boyum 1.60 yasim 26
birden verilen k,ilolar daha teklikeli sen en iyidsini yapmışsın bence. vazgeçme
Fark etmişsindir canim ya :)7 cm o kadar çok değil canımben 5,500 verdim ama çokta fark edilmiyor verdiğim kilo .boydan mı kaynaklı dersin
Günaydin kizlar :)
Kahvaltim
2 yumurta omlett
8 tane zeytin
1 dilim tam tahilli ekmek
1 tk recel
25 gr peynir
ben hala başlangıç kilosundayım kızlar yaa
64-65 arası gidip geliyorum
spor da yapamıyorum, yediklerime dikkat ediyorum ama hareket olmayınca olmuyor işte((
regl de olamadım düzenli doğumdan beri, karnım bi şişiyor bi iniyor, saçmasapan bi haldeyim yani, yaz da geldi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?