60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi gidiyorsun canim bu arada aksam yemegine bayildim yarin bende denicem ;-)
Dene dene güzel oldu valla :))

4 km Koştum
1 lt su İçtim
Şimdi de Orta şekerli Kahvemi Içiyorum
Haftaya Nasıl Kalkarsan Öyle Gider😀😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sabah sabah sporunu iyi yapabiliyorsun valla iraden Süpermiş!!!

Dene dene güzel oldu valla :))

Sabah sabah sporunu iyi yapabiliyorsun valla iraden Süpermiş!!!

İlk Defa Bu Kadar Kilo Alınca İnsan Ister Istemez İradeli Oluyor Spora Alışıgım Ben Ortaokul Lise Hayatımı Kosucu Olarak Tamamladım Sonra devam edemedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

- 2dilim uno cok tahilli tost
- 30gr beyaz light peynir
- 6 tane yesil zeytin
- 1 haşlanmiş yumurta
- 1 adet ceviz
- 1 salatalik, yarim domates
347 kalori

Ya uzun zaman oldu yediklerimi paylaşmiyorum ara verdim ya :))
Bugün itibari düzenli paylaşacam inşallah :)))

Anladim canim !!!

Ben bir iki kez sabah yapmayi denemiştim ama bütün günüm baş agrisyla gecmişti :-/
Hem zaten kızımdan dolayi gündüz firsatim olmuyor akşama yapiyorum sporumu :)

Günaydin kizlar :)

Kahvaltim

2 yumurta omlett
8 tane zeytin
1 dilim tam tahilli ekmek
1 tk recel
25 gr peynir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kahvaltim
1 yumurta ile peynirli omlet
5 siyah 4 yesil zeytin
bir parca peynir (kibrit kutusunun yarisi)
yarim domates
1 tk recel
1 dilim kepek ekmegi

40 dk kosu bandinda 5km hizda tempolu yurudum

Kilo veren bütün arkadaslari tebrik ederim seni de canim 1 kilo cok güzel bende dün regl oldum ve kacamaklarima ragmen 1 kilo gitti bu hafta ;-)

Saol cnm sende guzel vermissin tebrik ederim.

cok iyimis bende indiriyim belki bu kadar ac kalmama gerek yoktur bazi gunler sirf kahvaltiyla duruyorum, cok tesekkurler

Merhaba canim.seninle yasimiz ve boyumuz ayni.kilonun yazdigi mesaji kavirdim sanirim kac kgsun?ne zamn dogum yaptin?
Ben 2011 nisanda dogum yaptim.80 kilo ile gittim doguma.dogumdan 4 ay sonra diyetisyene basladim 64e kadsr dustum.sonra kendim devam ettim ama hep birakiyodum sıkılip bi ara 58e kadar dustum ama gene aldim gecen hafta 62 ile trkrar basladim insallah 50 rakamini gorurum bu sefer.
Bazen sadece kahvaltiyla kaliyorum demissin yapma bence oyle cunku oda kilo vermemeye sebep.vucud enerji kullanimi icin yedigin seyi yag olarsk depoluyo.sık ve az tuket daha iyi kilo verirsin cnm.

mrb ben 4 ay once dogum yaptum 57 ile hamile kaldim 70 ile dogurdum simdide 62.7 kiloyum ama cooook zor gidiyo neden böyle anlamadim cokta spor yapiyorum yediklerimede dikkat ediyorum ama mesela iki gundur hic gitmemis bugun kalori sayimina basladim insallah gider cok moralimi bozuyo bu kilolar benim. insallah birlikte veririz.

kansızlık etkiliyo mu cidden bende de kansızlık var demir hapı kullanıyorm 5 aydır. az bi yükselme oldu ama sınırn altındaym hala. kansızlığn kilo vermede etkisi var mıymış ilk kez duydum

aaa olmaz mı kansızlık kilo yapar kilo yaptığı gibi kilo vermeni de zorlaştırır..5 ay çok değil mi kan hapı kullanımı (kan değeri çok düşükse 6 aylık tedavi uygulanıyor)..bende 3 ayı geçti galiba kan surubu kullanıyorum 2 ayda 9 dan 10 a çıkmıştı benim değerim şimdi kaç bilmiyorrum demir depolarım boştu benim..senin değerin kaçtı ki

ben diyet yapmıyorum yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum...ekmek olarak kepekli ekmek yiyorum bazen de etimek (ama sadece kahvaltılarda)
aksam 8 den sonra da su dışın da birsey yiyip içmiyorum....ve bazı seyleri hayatımdan tamamen cıkardıgım(Cola,salam sosis sucuk vb) için her hafta en az 100 gr veriyorum...ben 1,67 boyundayım 63 kg mım suan .vermem gereken 3 kg kaldı

Kahvaltim:
- 2dilim uno cok tahilli tost
- 30gr beyaz light peynir
- 6 tane yesil zeytin
- 1 haşlanmiş yumurta
- 1 adet ceviz
- 1 salatalik, yarim domates
(347 kalori)

Ara ögün :
- 40gr dut kurusu
(70kalori)

Öglen yemegi:
-100ml light süt
-25gr yulaf ezmesi
(149kalori)

Bayanlar nasıl gidiyor diyet ?
İrade etmeye devam.
Ben diyet listesine birebir uymuyorum artık.Evde ne pişiyorsa ondan 3 kaşık falan yiyorum.
Şuan elimde 1 grissini ve light süt var ara öğün olarak.
Araştırdığım kadarı ve diyetisyenin söylediği ile spor , egzersiz çok çok önemli.
Kardiyo hayatında olmalı dedi.Yüzme , yürüyüş hiç birşey yapamıyorsan radyoyu aç 40 dk günde dans et dedi.
Yapılan egzersiz en az 30 dk olmalıymış.30 dk'dan sonra yağ yakımı başlıyormuş vücutta.
Diyet egzersizle desteklenmediğinde verilen kilo kastan ya da sudan oluyor çünkü.Bu da herşeyden
önce sağlıksız ve kötü bir görüntü meydana getiriyor.
Ben her akşam düşük hızda 40 dk yürüyorum.
63.300 kg ile başladım.
Bu akşam 17 : 30'da randevum var bakalım kaç kilo gitmiş benden çok heyecanlı ve meraklıyım. :)))

ben hala başlangıç kilosundayım kızlar yaa
64-65 arası gidip geliyorum
spor da yapamıyorum, yediklerime dikkat ediyorum ama hareket olmayınca olmuyor işte ((
regl de olamadım düzenli doğumdan beri, karnım bi şişiyor bi iniyor, saçmasapan bi haldeyim yani, yaz da geldi (

Günaydin kizlar :)

Kahvaltim

2 yumurta omlett
8 tane zeytin
1 dilim tam tahilli ekmek
1 tk recel
25 gr peynir

Ara 1 redbull

Ögle yemegi 150 gr köfte

Canim acaba biseyleri yanlis mi yapmiyorsun ki neler yiyorsun bi yazarmisin belki cözüm yolu buluruz...

Bende 2 haftadir spor yapmiyorum 2 kilo gitti günlük aldigim kaloriye dikkat ediyorum yag tuz hic kullanmiyorum yemeklerimde hatta bazen kacamaklarim bile oluyor...

Metabolizman agir calisiyor olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…