- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
evt cnm basladim senin sayendesimdi aksam yemegimi yiyorum daha 1000 kalori bile olmadi karnimda gayet doydu valla bakalim nasil olacak
kahvaltim
1 yumurta ile peynirli omlet
5 siyah 4 yesil zeytin
bir parca peynir (kibrit kutusunun yarisi)
yarim domates
1 tk recel
1 dilim kepek ekmegi
40 dk kosu bandinda 5km hizda tempolu yurudum
Hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız pazartesi kilo bildiriminde:)))
Hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız pazartesi kilo bildiriminde:)))
insallahhh gerci iki gundur hic tik yok ama pes etmekde yok cok zor veriyom yaa
Şöyle söyleyim 71.200 ile başladim 9.haftanin sonunda 63.800 yani dün :))Asi Kaç kilosun ve kaç kilo olmak istiyorsun yazmışsındır ama ben kaçırdım mutlaka 😉☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şöyle söyleyim 71.200 ile başladim 9.haftanin sonunda 63.800 yani dün :))
İki haftada ara vermiştim ....
İlk hedefim 60'ı görmek daha sonra 58 olmak.
Bu istedigim kiloya ulaştiktan sonra dahada vermeyi isterim tabiki :))
ama dedigim gibi önce 60-58 :)))
1 haftada 900 gram iste o kadarKaç kilo verdin bu zamana kadar
Evet hedeflerimize insallah hep birlikte ulaşiriz :))Süpersin 😊Bende öyle istiyorum 64.4 ile başladım gecen hafta bu hafta 63 tüm dün aynen devam bakalım 😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
1 haftada 900 gram iste o kadar
1 haftada 900 gr süper daha ne olsun canim hic degilse veriyorsun ona bak sen :))1 haftada 900 gram iste o kadar
Aslında ilk başlarda daha çok gitmesi gerekiyor ama neyse yılmadan devam et inşallah daha hızla vermeye başlarsn ben 13 kilo verdim ilk başlarda hızlı gidiyodu ama şimdi benimdr gram gram gidiyor
1 haftada 900 gr süper daha ne olsun canim hic degilse veriyorsun ona bak sen :))
Ara 1 nektarin
Nescafe
Aksam icinde 150 gr ispanagi tavada kavurdum yagsiz tuzsuz kimyon kirmizi biber kara biber de ekledim uzerine yumurta kirilcak ve afiyetle yenilcekkkk ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gider gider kilo almasi kolayda vermesi zor oluyor işte inatci oluyor ve sabir gerektiriyor malesef...ama bu ilk defa oldu iste devam edermi bilmiyorum cok zor gidiyo insallah devam ederr
Ohhhh afiyet olsun :))Aksam yemegi 18 gibi yedim
Simdi azcik kuru yemis hüplettim hemen yazayim
3 tane fındık
1 tane ceviz
2 badem
10 kuzu üzüm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mrb ben 4 ay once dogum yaptum 57 ile hamile kaldim 70 ile dogurdum simdide 62.7 kiloyum ama cooook zor gidiyo neden böyle anlamadim cokta spor yapiyorum yediklerimede dikkat ediyorum ama mesela iki gundur hic gitmemis bugun kalori sayimina basladim insallah gider cok moralimi bozuyo bu kilolar benim. insallah birlikte veririz.
Senin dogumun daha cok yeniymis cnm bence rahatlat kafani biraz verirsin.sen taktikcada gitmez kilolar.ac birakma fazla kendini.ben 64 ile hamile kaldim doguma 80 ile gittim.15 gunde 70e dustum ama geri aldim 7 kiloyu.oglum 4 aylikken diyetisyene basladim77 kiloydum.
Hergun dusmesede tartida birden gidebilir.cokta fazlan yok verirsin bencee kalori hesabida etkili olur.
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından
insallah veririmde iste ben bu iki ayda vermek istiyorum memlekete gidicem biliyorum orda mutlaka kilo alirim bide herkes bakicak dogurmus şişmanlamis demesinler
Bayanlar nasıl gidiyor diyet ?
İrade etmeye devam.
Ben diyet listesine birebir uymuyorum artık.Evde ne pişiyorsa ondan 3 kaşık falan yiyorum.
Şuan elimde 1 grissini ve light süt var ara öğün olarak.
Araştırdığım kadarı ve diyetisyenin söylediği ile spor , egzersiz çok çok önemli.
Kardiyo hayatında olmalı dedi.Yüzme , yürüyüş hiç birşey yapamıyorsan radyoyu aç 40 dk günde dans et dedi.
Yapılan egzersiz en az 30 dk olmalıymış.30 dk'dan sonra yağ yakımı başlıyormuş vücutta.
Diyet egzersizle desteklenmediğinde verilen kilo kastan ya da sudan oluyor çünkü.Bu da herşeyden
önce sağlıksız ve kötü bir görüntü meydana getiriyor.
Ben her akşam düşük hızda 40 dk yürüyorum.
63.300 kg ile başladım.
Bu akşam 17 : 30'da randevum var bakalım kaç kilo gitmiş benden çok heyecanlı ve meraklıyım. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?