60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım evet biraz metabolizma hızımla da ilgili sanırım halbuki emziriyorum bide ama masabaşı çalışıyorum ve evdeyim, akşama kadar oturuyorum, doğru dürüst hareket edemediğim için çok yavaş gidiyor
mesela bugün kahvaltıda 1 dilim kare peynir, büyüklüğü 6x6 cm falan, 2.5 dilim tam tahıllı ekmek, bir yeşil biber, 2 yumurtadan omlet, bi tk z.yağ ile yaptım, 2 lokma da bal yedim
sonra bi tane elma yedim az önce de dondurma yedim moralim bozuldu, baktım herkes kilo vermiş ne güzel ben aylardır aynı yerdeyim, doğum yapıp dal gibi olan hatunlara gıpta ediyorum walla (((

bide kahvaltından 1.5 saat önce falan 3 kuru kayısı ve bi tk tarçınlı 1 çb süt içtim

ben bu başlıkta 3 sene önce 2.5 ayda 8 kilo vermiştim, kilo vermede hafta birinciliklerim vardı ama o zaman spor yapıyodum, daha hareketliydim, e 3 yaş daha gençtim :) şimdi böyle evde kös kös çalışan birine döndüm, bi an önce eski halime dönmek istiyorum, kıyafetlerim öylece duruyor, etiketli veya 1-2 kez giyilmiş çoğu, hamile kalmadan hemen önce bi sürü alışveriş yapmıştım, planlı bi hamilelik değildi bide, üstüme yapıştı kaldı göbek falan

Bende spor yapmiyorum diyorum ama hergün hafta sonu haric 3.2 km yürüyorum okul ile ev arasi ve yavas yürümeyi bilmedigim icin ister istemez tempolu yürüyorum ...
Kac yasindasin canim merak ettim :)

Bebeginle hergün düzenli yürüyüsler falan yapsan etkili olur kilo vermende...

Bu arada menün gayet ölcülü bence ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım 2 ay sonra 30u doldurcam
bebeğimle yürümeyi ben de çok istiyorum da havalar da düzelmediki bi türlü
bide çok fazla vaktim de yok, evde çalışılorum ama her hafta yetiştirmem gereken işler var maalesef (
menüyü beğenmene sevindim

Ben şuan 60.8 kiloyum ve boyum 1.60.52 kilo hedefim.Sadece 40 günüm var vermek için.Her gün yürüyüşe çıkacağım akşamları.Onu da yapabilirsem tabii.Vücudum açlığa çok dayanıklı.3 gün su içmeden yemek yemeden dursam bana mısın demez.Ama sağlığım bozulmasın istiyorum.Tabi yiyince de ölçüyü kaçırıyorum.Bana verebileceğiniz tavsiyeleriniz varsa söylerseniz çok sevinirim.Yeniyim ben daha

Iyi de canim 40 günde 8 kiloyu vermek bira zor olur senin icin...

Neden 40 gün 2 ay olsa olmaz mi ?

Kalori hesabi yapmani tavsiye ederim kendini ac birakma kilo veremezsin az az ama sık sık ye ;-)

Öğle Yemeğim
3 kaşık tam yağlı yoğurt
Yarım yeşil elma
2tane form mısır ve pirinç patlağı
146 kalori

İkindi öğünüm
2 tane pastırma
5 badem
1bardak tam yağlı süt
195 kalori

Akşam yemeğimi daha yemedim ama yazayım akşam giremiyorum
1tabak pastırmalı kuru fasulye
2 minik salatalık turşusu
2 kaşık tam yağlı yoğurt
423 kalori
Toplamda bugün 1146 kalori aldım gayet iyi ama spor yapmadım bugün

4 km Koştum
1 lt su İçtim
Şimdi de Orta şekerli Kahvemi Içiyorum
Haftaya Nasıl Kalkarsan Öyle Gider😀😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sabah Kahvaltım 1 Kase Nesfit
Arada Domates&Salatalık
Öğlen Kepeksiz Bisküvi
150 ip Atladım 50 Mekik
Bel Bölgesi Çalıştım 15 dk 😁
Akşam Patates Yemeği Ekmeksiz

Kalori saymaya başlamışsn canım bende çok işe yaradı umarım sende de öyle olur en azından kilo veremediğin zaman kalorini biraz daha düşürürsün o zaman bak nasl gidio

Ara 1 redbull

Ögle yemegi 150 gr köfte

Ara 1 nektarin
Nescafe

Aksam icinde 150 gr ispanagi tavada kavurdum yagsiz tuzsuz kimyon kirmizi biber kara biber de ekledim uzerine yumurta kirilcak ve afiyetle yenilcekkkk ;-)

Kahvaltim:
- 2dilim uno cok tahilli tost
- 30gr beyaz light peynir
- 6 tane yesil zeytin
- 1 haşlanmiş yumurta
- 1 adet ceviz
- 1 salatalik, yarim domates
(347 kalori)

Ara ögün :
- 40gr dut kurusu
(70kalori)

Öglen yemegi:
-100ml light süt
-25gr yulaf ezmesi
(149kalori)

Aksam Yemegim:
-3 adet etimek tuzsuz
-1 salatalik, yarim domates
-25gr beyaz light peynir
-200gr karpuz
(229kalori)

Aksamada spor yapcam insallah :))

süpersin Naz ☺️maşallah

Asi Kaç kilosun ve kaç kilo olmak istiyorsun yazmışsındır ama ben kaçırdım mutlaka 😉☺️

Kalori saymaya başlamışsn canım bende çok işe yaradı umarım sende de öyle olur en azından kilo veremediğin zaman kalorini biraz daha düşürürsün o zaman bak nasl gidio

evt cnm basladim senin sayende simdi aksam yemegimi yiyorum daha 1000 kalori bile olmadi karnimda gayet doydu valla bakalim nasil olacak

süpersin Naz ☺️maşallah

Sende süpersin canim masallahin var sabah sporlari falan iyi gidiyorsun...;-)

Bu aralar sıkmam lazim diyeti ilk hedefime 1 kilo 2. Hedefime 4 kilo kaldi ve 4 haftam var ;-)

Hadi hayırlısı bakalm inşallah güzel haberlerini alırız pazartesi kilo bildiriminde

İnş gibi olur canım bende cok kastım kendimi sürekli spor yapıyorum 😁

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…