Eveet kızlarr . :))) Gittim diyetisyene bugün ve mutlu son 63.300 ile başlamıştım .. 61.900 çıktım bugün 1 haftada 1.400 gitmiş benden . Cok mutluyum eve geldim , 1 saat yürüyüşümü de yaptım kosu bandında. İlk 3-4 gün cok acıktım ben ama simdi aklıma gelmiyor yemek yemek . Alıştı vücut yani artık.Bakalım bu hafta ne kadar vereceğim ? :)) Pes etmek yok istediğimiz kiloya ulaşıncaya kadar devam)
Eveet kızlarr . :))) Gittim diyetisyene bugün ve mutlu son 63.300 ile başlamıştım .. 61.900 çıktım bugün 1 haftada 1.400 gitmiş benden . Cok mutluyum eve geldim , 1 saat yürüyüşümü de yaptım kosu bandında. İlk 3-4 gün cok acıktım ben ama simdi aklıma gelmiyor yemek yemek . Alıştı vücut yani artık.Bakalım bu hafta ne kadar vereceğim ? :)) Pes etmek yok istediğimiz kiloya ulaşıncaya kadar devam)
Şuan öğle yemeğimi yiyorum
Yarım elma
2 buçuk eti form mısır ve pirinç patlağı
101kalori
Şuan öğle yemeğimi yiyorum
Yarım elma
2 buçuk eti form mısır ve pirinç patlağı
101kalori
Öglen arasi :Kahvaltim:
- 3 dilim uno cok tahilli ekmek
- 30 gr light beyaz peynir
- 30 gr sucuk :))
- 1yumurta
- 1 salatalik
- 5 yeşil zeytin
(477kalori)
Bugün kendime ödül verdim azicik.
kac gündür cok başım agriyor acliktan mi ne !?!?!?
Vaaay tebrik ederim tatlm süper gidiyosun son hızla kalan kilolarını da verirsin inşallah boyun kaç ve hedef kilon ne canm
Tebrik ederim canım, çok sevindim senin adına..... Evet ilk 3-4 gün çok zor geçiyor sonra insan alışıyor....
Ben işin bu kısmını aşmıştım ama nedense bir anda son 2 gündür iştahım arttı bende anlamadım
Çok tesekkür ederiim.
Hareket ediyor musun canım ? Egzersiz yapıyor musun ?
Daha kolay olur yakım için ve metobolizman için.
Çünkü egzersiz ile desteklenmeli mutlaka diyetisyenin de bana söylediği.
En az 30 dk'dan sonra yağ yakımı başlıyormuş vücutta.
Ben her aksam 40 dk yürüyorum çok iyi geliyor gerçekten unutturuyor açlığı falan.[/QUO
Ben her akşam saat km hızla yürüyorum :26::26::26:
Kızımı uyuttuktan sonrada spor yapıcam 34 dk birazilan butt lift workout kolay gelsin banaaaa
Sporumuda yaptmmm çoktann birazdan ikindi öğünümü yapıcam
1bardak tam yağlı süt
çeyrek elma
10 tane yaban mersini
1 ceviz
1 fındık
1 badem
219 kalori :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?