- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
:18:
canım bu yaptığın spor ne, tam olarak ne için?
Bacak kalça çalıştıyo canm genel olarak karında çalışıyo biraz ama daha 2 3günden beri yapıyorum ama çok yoruyo bitince bacaklarım titriyo resmen youtubeye birazilian butt lift workout diye yazdığında ilk çıkan videoyu yapıyorum 34 dk
Günaydin kizlar
Kahvaltim diyet tost 280 kalori ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
her gün mü yapıyosun?
haftada 2-3 kere yapılsa faydası olmazmıki?
benim pek vaktim yok çünkü, hiçbişeye yetişemiyorum nedense, tatili bekliyorum artık sabırla
Canm ben bayrama kadar her gün yapmayi düşünüyorum ama zorlayıcı bi spor ve vücudu harika çalıştırıyo bence haftada 3 gün yapsan çok gzl sonuçlar alırsn tatlm
hmm anladım canım
aslında ben de yapsam fena olmayacak, yaz geldi tatile gidicez, şortlarım zaten olmuyo üstüme, bikinimin de olacağını düşünmüyorum, kilo vermem lazım oof ooof
Işte canm bu spor tam sana göre o zaman çünkü kalça ve bacağı harika çalıştırıyo devam eder yaparsan şortların harika durur üstünde benimde bacaklarmda yumuşama var bide basenlerim için yapıyorum ama tabi doğumdan sonra göbeğiminde toparlanmaya ihtiyaci var sıkı bir vücut istiyooooruuuuuuuuummmm
aynen canım yaa
bende var biraz basen, 56 kilo olduğum zamanlarda bile yanlardan pırt pırt çıkardı pantalonlardan falan, ozamanlar sorun etmezdim ama şimdi tabi 64 kilo olunca insan sorun ediyor
iyi ozaman bende yapayım bunu, bide o videoyu açınca 10 dk da karın bölgesi için olan bi video gördüm yan tarafta 2. sırada, sabah-akşam ayrı ayrı yapabilsem ne güzel olur :))
Süpermiş bide ben bakiyim karn bölgesi için olana belki bir gün karn yaparm bir gün bunu yaparm saol söylediğin için tatlm ben görmemistim
rica ederim canım:)
10 Min Abs Workout -- At Home Abdominal and Oblique ismi bu canım videonun
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]isimler
[/TD]
[TD]geçen hafta
[/TD]
[TD]bu hafta
[/TD]
[TD]fark GR
[/TD]
[TD]KİLO açıklama
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MRTMUHASEBE
[/TD]
[TD]67,10
[/TD]
[TD]66,50
[/TD]
[TD]600
[/TD]
[TD]VERDİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DİNGONUNAHIRI
[/TD]
[TD]65,20
[/TD]
[TD]63,50
[/TD]
[TD]1700
[/TD]
[TD]VERDİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ASİ83
[/TD]
[TD]65,50
[/TD]
[TD]63,80
[/TD]
[TD]1700
[/TD]
[TD]VERDİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AYŞE4968
[/TD]
[TD]63,30
[/TD]
[TD]63,00
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD]VERDİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]XNAZX
[/TD]
[TD]57,00
[/TD]
[TD]56,00
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]VERDİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BSRA35
[/TD]
[TD]64,40
[/TD]
[TD]63,00
[/TD]
[TD]1400
[/TD]
[TD]VERDİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MAYA55
[/TD]
[TD]63,60
[/TD]
[TD]62,70
[/TD]
[TD]900
[/TD]
[TD]VERDİ
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ara 1 redbull 112 kalori
Ögle light sandavic 200 kalori
Ekmegimi degistirdim bugün yine tam tahilli dilim olarak kücük ve gr. az 1 dilim 62 kc. ;-)
Toplamda alinan kalori 600 civari
Ara 1 nektarin 50 kalori
Aksama 150 gr. Izgara balik ve salata düsünüyorum ;-)
insallah veririmde iste ben bu iki ayda vermek istiyorum memlekete gidicem biliyorum orda mutlaka kilo alirim bide herkes bakicak dogurmus şişmanlamis demesinler
Birazdan yeşil kahvemi içip yarm saat sonra da yemeğimi yicem
AKŞAM YEMEĞIM
1 tabak pastırmalı kuru fasulye
4 çorba kaşığı yoğurt tam yağlı
2 tane minik salatalık turşusu
460 kalori
Toplamda bugün 1133 kalori aldım
aaa olmaz mı kansızlık kilo yapar kilo yaptığı gibi kilo vermeni de zorlaştırır..5 ay çok değil mi kan hapı kullanımı (kan değeri çok düşükse 6 aylık tedavi uygulanıyor)..bende 3 ayı geçti galiba kan surubu kullanıyorum 2 ayda 9 dan 10 a çıkmıştı benim değerim şimdi kaç bilmiyorrum demir depolarım boştu benim..senin değerin kaçtı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?