60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:18:

canım bu yaptığın spor ne, tam olarak ne için?

Bacak kalça çalıştıyo canm genel olarak karında çalışıyo biraz ama daha 2 3günden beri yapıyorum ama çok yoruyo bitince bacaklarım titriyo resmen youtubeye birazilian butt lift workout diye yazdığında ilk çıkan videoyu yapıyorum 34 dk

her gün mü yapıyosun?
haftada 2-3 kere yapılsa faydası olmazmıki?
benim pek vaktim yok çünkü, hiçbişeye yetişemiyorum nedense, tatili bekliyorum artık sabırla

Günaydin kizlar

Kahvaltim diyet tost 280 kalori ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ara 1 redbull 112 kalori

Ögle light sandavic 200 kalori

Ekmegimi degistirdim bugün yine tam tahilli dilim olarak kücük ve gr. az 1 dilim 62 kc. ;-)

Toplamda alinan kalori 600 civari

Aksama 150 gr. Izgara balik ve salata düsünüyorum ;-)

her gün mü yapıyosun?
haftada 2-3 kere yapılsa faydası olmazmıki?
benim pek vaktim yok çünkü, hiçbişeye yetişemiyorum nedense, tatili bekliyorum artık sabırla

Canm ben bayrama kadar her gün yapmayi düşünüyorum ama zorlayıcı bi spor ve vücudu harika çalıştırıyo bence haftada 3 gün yapsan çok gzl sonuçlar alırsn tatlm

Canm ben bayrama kadar her gün yapmayi düşünüyorum ama zorlayıcı bi spor ve vücudu harika çalıştırıyo bence haftada 3 gün yapsan çok gzl sonuçlar alırsn tatlm

hmm anladım canım
aslında ben de yapsam fena olmayacak, yaz geldi tatile gidicez, şortlarım zaten olmuyo üstüme, bikinimin de olacağını düşünmüyorum, kilo vermem lazım oof ooof

hmm anladım canım
aslında ben de yapsam fena olmayacak, yaz geldi tatile gidicez, şortlarım zaten olmuyo üstüme, bikinimin de olacağını düşünmüyorum, kilo vermem lazım oof ooof

Işte canm bu spor tam sana göre o zaman çünkü kalça ve bacağı harika çalıştırıyo devam eder yaparsan şortların harika durur üstünde benimde bacaklarmda yumuşama var bide basenlerim için yapıyorum ama tabi doğumdan sonra göbeğiminde toparlanmaya ihtiyaci var sıkı bir vücut istiyooooruuuuuuuuummmm

bende kalori yazayım o zaman

kahvaltı kalorisi 512 (kalori sepeti diye bi yer var ordan yazıyom)

ara 3 kuru incir 153 kalori

aynen canım yaa
bende var biraz basen, 56 kilo olduğum zamanlarda bile yanlardan pırt pırt çıkardı pantalonlardan falan, ozamanlar sorun etmezdim ama şimdi tabi 64 kilo olunca insan sorun ediyor
iyi ozaman bende yapayım bunu, bide o videoyu açınca 10 dk da karın bölgesi için olan bi video gördüm yan tarafta 2. sırada, sabah-akşam ayrı ayrı yapabilsem ne güzel olur :))

Süpermiş bide ben bakiyim karn bölgesi için olana belki bir gün karn yaparm bir gün bunu yaparm saol söylediğin için tatlm ben görmemistim

Süpermiş bide ben bakiyim karn bölgesi için olana belki bir gün karn yaparm bir gün bunu yaparm saol söylediğin için tatlm ben görmemistim

rica ederim canım:)

10 Min Abs Workout -- At Home Abdominal and Oblique ismi bu canım videonun

insallah veririmde iste ben bu iki ayda vermek istiyorum memlekete gidicem biliyorum orda mutlaka kilo alirim bide herkes bakicak dogurmus şişmanlamis demesinler [/QUOTE]

Verirsin cnm insallah daha 2 ay var onunde.

Bende bildirim yapmisti ama arada kacti sanirim.
Gecen hafta 62
Bu hafta 61
Hedef 50

Birazdan yeşil kahvemi içip yarm saat sonra da yemeğimi yicem
AKŞAM YEMEĞIM
1 tabak pastırmalı kuru fasulye
4 çorba kaşığı yoğurt tam yağlı
2 tane minik salatalık turşusu
460 kalori
Toplamda bugün 1133 kalori aldım

Kahvaltim:
- 3 dilim uno cok tahilli ekmek
- 30 gr light beyaz peynir
- 30 gr sucuk :))
- 1yumurta
- 1 salatalik
- 5 yeşil zeytin
(477kalori)

Öglen arasi :
- 40 gr kuru dut
- 2 adet ceviz
- 100 gr kiraz
(187)

Aksam yemegim:
-100gr tavuk haşlanmiş
-1 tane patates haşlanmiş
-100gr yarim yagli yogurt
-salata (2salatalik,yarim domates,25gr misir,2-3dal kivircik)

(313kalori)

Toplam kalorim bugünlük 977 kalori

insallah veririmde iste ben bu iki ayda vermek istiyorum memlekete gidicem biliyorum orda mutlaka kilo alirim bide herkes bakicak dogurmus şişmanlamis demesinler

Verirsin cnm insallah daha 2 ay var onunde.

Bende bildirim yapmisti ama arada kacti sanirim.
Gecen hafta 62
Bu hafta 61
Hedef 50

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

KUSURA BAKMA CANIM ARADA KAÇABİLİYOR HAFTAYA YAZARIM AMA SENİ BİLGİSAYARIMDAKİ LİSTEYE YAZMIŞIM AMA BURAYA GEÇİRİRKEN YAZMAMIŞIM HAFTAYA BU HATA OLMAZ SEN YAZMAYA DEVAM ET

Aksam yemegimi afiyetle yedim

Salatadan vazgectim 150 gr izgara balik 288 kc.

Bugun toplam alinan kalori 933
Simdilik ;-)

Son düzenleme:

Kuru fasulyemin yarısını yedim yani
yarım tabak fasulye
Toplam alınan kalori 1017

hadi ya bu kötüymüşş. her hastanenin değer aralığı farklı bi hastanede 7 çıkmıştı alt sınır 14 tü. ama sürekli gittiğm hastanede de 43 çıktı son tahlilm. alt sınır 50 idi. ben de keçiboynuzu pekmezi aldım kan yapsın diye sonra kilo yapıyo diye vazgeçtim. geri mi başlasam ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…