Aksam yemegimi afiyetle yedim
Salatadan vazgectim 150 gr izgara balik 288 kc.
Bugun toplam alinan kalori 933
Simdilik ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya bu kalori sayımını nası yapcaz yada nerden yapcaz bide bunu deneyeyim bari hazır spora da başlamışlken
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Netten takip edebilirsin canim veya her ürünün paketinde 100 gramın kalorisi yaziyor mutfak tartisi ile tartiyorum biciyorum sebzeleri meyveleri ona göre tüketiyorum ;-)
GünaydııııııınKAHVALTIMM:
1 yumurta 3 küçük domates ve 1 biberle yapılmış yağsız menemen
15 gr süzme peynir
3 zeytin
1dilim kaşar
1dilim salam
1 bardak şekersiz çay
1dilim çavdar ekmeği
366 kaloriiiii
bu arada dün akşam yatmadan 10dk karın egzersizi yaptımmm
aynen canm yaa
bende var biraz basen, 56 kilo olduğum zamanlarda bile yanlardan pırt pırt çıkardı pantalonlardan falan, ozamanlar sorun etmezdim ama şimdi tabi 64 kilo olunca insan sorun ediyor
iyi ozaman bende yapayım bunu, bide o videoyu açınca 10 dk da karın bölgesi için olan bi video gördüm yan tarafta 2. sırada, sabah-akşam ayrı ayrı yapabilsem ne güzel olur :))
Canm dünkü söylediğin karın videosunu dün akşam yatmadan yaptm gerçekten zorlayıcı 10dk ama zor bitirdim valla ama bugün karnımda yanma var çalıştığını hissediyorum kızımı uyuttum şimdide birazilian butt lift workout yapıcam inşallah devam edebilirsem sabah bunu akşamda karın yapıcam
Günaydin kizlar
Kahvaltim
1 haslanmis yumurta
7 dilim salatalik
2 tane zeytin
2 dilim sucuk
100 kc civarinda kahvalti
Ögle 2 dilim kizarmis tam tahilli ekmek 100 kc.
20gr bal 60 kc.
20gr krem peynir 60kc.
220 kc.
Toplam 432 kc. Simdilik ;-)
Ara 1 redbull 112
Kahvaltim:
-3 dilim uno denge light
-50gr beyaz light peynir
-5 tane yesil zeytin
-1 tane salatalik
-->> 280 kalori <<--
Not: tost şeklinde yapip yiyorum :))
Slm kızlarrrrr ben 70-79 kilo aralığındakiler grubuna yazıyorum aslında bu sabah 71,5 gördum yanı sizlerle buluşmam çok yakınnnnUmarım haftaya bu kulvarda olurum öptüm sizleri az kalorili gunler
Slm kızlarrrrr ben 70-79 kilo aralığındakiler grubuna yazıyorum aslında bu sabah 71,5 gördum yanı sizlerle buluşmam çok yakınnnnUmarım haftaya bu kulvarda olurum öptüm sizleri az kalorili gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?