Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok aciktim bugüm nedense sanirim kahvaltimi sıkı yapmadigim icin
Simdi kücük bir ara yaptim 3 yumurtanin beyazi ve 200 gr karpuzu hüplettim 100 kc. Civarinda
532 kalori oldu simdilik ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bu kalorileri internette hangi siteden hesaplıyosun, dün akşam baktım da çoğu çok genel şekilde hesap yapıyo, mesela badem işaretledim, benim yediğim 10 tane, site 100 gr üzerinden hesap yapıp 600 kalori ekleyiverdi yediklerime :))
Benim kalori hesabi yaptigim sitede
Günlük kalori listesi yapabiliyorsun.
Mesela bugün yediklerini ekliyorsun ne kadar kalori aldigini hesapliyor yaptim sporuda ekleyebiliyorsun ne kadar yaktigini hesapliyor....
Ve günlük ne kadar yediysen ona gôre kac gram verecegin yaziyor ve aylik yaklaşik kac verebilecegini hesapliyor.
En güzelide hani sen dedin ya badem yedim 100 gr üzerinde hesapliyor benim kullandigim sitede
Bademi yedin kac tane yediysen onu hesapliyor ....
Ben bu siteden memnunum insallah aciklayici olabilmişimdir.
Ama üye olup boyunu yaşini kilonu aktiveni girmen gerek ve günlük ne yediysen eklemen gerek ki faydasini göresin :)))
diyetarkadasim.com
İstersen bir incele sorun'da olursa yardim etmeye calişirim.
KUSURA BAKMA CANIM ARADA KAÇABİLİYOR HAFTAYA YAZARIM AMA SENİ BİLGİSAYARIMDAKİ LİSTEYE YAZMIŞIM AMA BURAYA GEÇİRİRKEN YAZMAMIŞIM HAFTAYA BU HATA OLMAZ SEN YAZMAYA DEVAM ET
Evet sen bir incele bak !!!canım çok iyiymiş, çok tşk ederim, bi sürü site çıktı dün bakınca, hepsini tek tek inceleyemedim, buna bi bakayım, kulağa hoş geliyor anlattıkların :))
evet sen bir incele bak !!!
Baştan biraz karişik gele bilir ama cok basit aslinda....
Cogu ürünlerin kalorisi yaziyor sadece arama buttonuna dogru girmen gerekiyor bazen.
Mesela aradigin ürün yok ve sen kalorisini biliyorsun onuda ekleye biliyorsun ve bir dahaki sefer tekrardan ekleme yapman gerekmiyor arama motoruna yazinca o ekledigin ürün cikiyor günlük listene ekle tamamdir :)
Yedigin peynir cesitini secip sonra yaninda sol tarafina tikliyorsun...canım baktım şimdi
hatta hesaplamaya çalıştım sabahtan beri yediklerimi ama peyniri falan beceremedim, 100 gr olarak ekledi listeme, neyse ona da tamam ama sabahtan beri 1188 kalori almışım, daha saat kaç((
akşam napcam ben ya
enginar var yemekte kıymalı, bide mercimek çorbası, ne yiyeyim ne kadar yiyeyim bilemedim(
bu kalori hesabına göre bişi yememek müstahak bana ama emziriyorum acıkıyorum ozaman da
Yedigin peynir cesitini secip sonra yaninda sol tarafina tikliyorsun...
Nasil anlatsam mesela beyaz peynir yiyecen arama butonuna beyaz peynir gir sonra beyaz peynir karşina cikacak ve sol yaninda buton var oraya tikla 100gr beyaz peynir yaziyorsa sol yanina tiklayinca ceyrek yarim 1 2 3 4 diye vs yaziyor eger 50 gr yediysen yarim sec yada 25gr yediysen ceyrek sec sonra ekle iste :)
Anladim canim yardimci olmak isterdim ama bende bilemiyecem :))onu buldum canım da yediğim peynir hatayın sünme peyniri, eşim hataylı, o getirmişti o cins peynir bulamadım, bide bu peynir böyle ince uzun haribo şekerler var ya tırtılı falan aynı onun gibi :)))
kaç gr yediğimi anlamıyorumki, onu bulamayınca dil peynirini işaretledim mesela
akşama ne yesem sence napim?
Fark etmişsindir canim ya :)
Ben 1.60 boyumla 71.200-63.800 düştüm ve baya fark görüyorum ve görüyorlarda :))
hadi ya bu kötüymüşş. her hastanenin değer aralığı farklı bi hastanede 7 çıkmıştı alt sınır 14 tü. ama sürekli gittiğm hastanede de 43 çıktı son tahlilm. alt sınır 50 idi. ben de keçiboynuzu pekmezi aldım kan yapsın diye sonra kilo yapıyo diye vazgeçtim. geri mi başlasam ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?