60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi 1 elma yedim
bide bi bardak süt koydum içine bi çubuk tarçın biraz ılımasını bekliyorum :))

bide 1 saat önce 10 kadar çiğ badem yemiştim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok aciktim bugüm nedense sanirim kahvaltimi sıkı yapmadigim icin

Simdi kücük bir ara yaptim 3 yumurtanin beyazi ve 200 gr karpuzu hüplettim 100 kc. Civarinda

532 kalori oldu simdilik ;-)

Son düzenleme:

canım bu kalorileri internette hangi siteden hesaplıyosun, dün akşam baktım da çoğu çok genel şekilde hesap yapıyo, mesela badem işaretledim, benim yediğim 10 tane, site 100 gr üzerinden hesap yapıp 600 kalori ekleyiverdi yediklerime :))

Kahvaltim:
-3 dilim uno denge light
-50gr beyaz light peynir
-5 tane yesil zeytin
-1 tane salatalik
-->> 280 kalori <<--

Not: tost şeklinde yapip yiyorum :))

Öglen arasi:
-2 top dondurma
-20gr dut kurusu
-->> 193 kalori <<--

Ara:
-150 ml light süt
- yarim muz
-->> 140 kalori <<--

Benim kalori hesabi yaptigim sitede
Günlük kalori listesi yapabiliyorsun.
Mesela bugün yediklerini ekliyorsun ne kadar kalori aldigini hesapliyor yaptim sporuda ekleyebiliyorsun ne kadar yaktigini hesapliyor....
Ve günlük ne kadar yediysen ona gôre kac gram verecegin yaziyor ve aylik yaklaşik kac verebilecegini hesapliyor.

En güzelide hani sen dedin ya badem yedim 100 gr üzerinde hesapliyor benim kullandigim sitede
Bademi yedin kac tane yediysen onu hesapliyor ....

Ben bu siteden memnunum insallah aciklayici olabilmişimdir.

Ama üye olup boyunu yaşini kilonu aktiveni girmen gerek ve günlük ne yediysen eklemen gerek ki faydasini göresin :)))

diyetarkadasim.com

İstersen bir incele sorun'da olursa yardim etmeye calişirim.

canım çok iyiymiş, çok tşk ederim, bi sürü site çıktı dün bakınca, hepsini tek tek inceleyemedim, buna bi bakayım, kulağa hoş geliyor anlattıkların :))

KUSURA BAKMA CANIM ARADA KAÇABİLİYOR HAFTAYA YAZARIM AMA SENİ BİLGİSAYARIMDAKİ LİSTEYE YAZMIŞIM AMA BURAYA GEÇİRİRKEN YAZMAMIŞIM HAFTAYA BU HATA OLMAZ SEN YAZMAYA DEVAM ET

Onemli degil canim sadece arada kaynamiyi diye kendimi hatirlatiyim dedim :)

Yediklerimi bile yazmaya vakit bulamiyoruz okumaya calisiyorum yetistigim kadariyla.hala tam diyet moduna giremedim ama dikkat ediyorum bakalim pazartesi kac olucak kg

canım çok iyiymiş, çok tşk ederim, bi sürü site çıktı dün bakınca, hepsini tek tek inceleyemedim, buna bi bakayım, kulağa hoş geliyor anlattıkların :))
Evet sen bir incele bak !!!
Baştan biraz karişik gele bilir ama cok basit aslinda....
Cogu ürünlerin kalorisi yaziyor sadece arama buttonuna dogru girmen gerekiyor bazen.
Mesela aradigin ürün yok ve sen kalorisini biliyorsun onuda ekleye biliyorsun ve bir dahaki sefer tekrardan ekleme yapman gerekmiyor arama motoruna yazinca o ekledigin ürün cikiyor günlük listene ekle tamamdir :)

canım baktım şimdi
hatta hesaplamaya çalıştım sabahtan beri yediklerimi ama peyniri falan beceremedim, 100 gr olarak ekledi listeme, neyse ona da tamam ama sabahtan beri 1188 kalori almışım, daha saat kaç ((
akşam napcam ben ya
enginar var yemekte kıymalı, bide mercimek çorbası, ne yiyeyim ne kadar yiyeyim bilemedim (
bu kalori hesabına göre bişi yememek müstahak bana ama emziriyorum acıkıyorum ozaman da

Yedigin peynir cesitini secip sonra yaninda sol tarafina tikliyorsun...
Nasil anlatsam mesela beyaz peynir yiyecen arama butonuna beyaz peynir gir sonra beyaz peynir karşina cikacak ve sol yaninda buton var oraya tikla 100gr beyaz peynir yaziyorsa sol yanina tiklayinca ceyrek yarim 1 2 3 4 diye vs yaziyor eger 50 gr yediysen yarim sec yada 25gr yediysen ceyrek sec sonra ekle iste :)

onu buldum canım da yediğim peynir hatayın sünme peyniri, eşim hataylı, o getirmişti o cins peynir bulamadım, bide bu peynir böyle ince uzun haribo şekerler var ya tırtılı falan aynı onun gibi :)))
kaç gr yediğimi anlamıyorumki, onu bulamayınca dil peynirini işaretledim mesela

akşama ne yesem sence napim?

Anladim canim yardimci olmak isterdim ama bende bilemiyecem :))
Ben aksam yemegimde iki dilim uno ekmek ve yaninda peynir zeytin salatalikla geciştirdim mesela

Kahvaltim:
-3 dilim uno denge light
-50gr beyaz light peynir
-5 tane yesil zeytin
-1 tane salatalik
-->> 280 kalori <<--

Not: tost şeklinde yapip yiyorum :))

Öglen arasi:
-2 top dondurma
-20gr dut kurusu
-->> 193 kalori <<--

Ara:
-150 ml light süt
- yarim muz
-->> 140 kalori <<--

Aksam yemegim:
-2 dilim uno denge light
-30 gr beyaz light peynir
-5 tane yesil zeytin
-2 minik salatalik
-->> 207 kalori <<--

Bugünlük Toplam kalorim : 820 kalori

Ben de akşam yemeğimi yazayım

1 kepçe kıymalı enginar
1 kepçe mercimek
1.5 dilim uno tam tahıllı ekmek
Salata
1.5 dilim helva

Helva 3 dilim sonra bitiyor daha da almıcam artık eve
Oldu mu yiyorum, kilomun 5 kilosunu nutellaya borçluyum mesela &#128532;

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eveet gelelim sonuca
1400 kalori yerine 1722 kalori tüketen esw nin hali nice olur arkadaşlar &#128532;&#128532;&#128532;

Kızlar diyetkolik diye bişi indirdim appstoredan çok güzel herşey var ölçüler de her türlüsü var hesaplamak çok ragihat oluyo, asicim tşk senden sonra aradım bunu buldum walla bide cepte olması çok iyi herzaman hesaplamak mümkün olacak

kahvaltim
kepek ekmegiyle peynirli tost
5 siyah 5 yesil zeytin
1 kucuk domates

ara ogun
1 tabak karpuz

ögle
1 kase yayla corbasi
1 tabek taze fasulye
yarim kase yogurt

ara ogun
nescafe 2 si 1 arada
uc tane kepekli burcak biskuvi

aksam
1 tabak karpuz
50 gr peynir

1100 kalori

1 saat kosu bandinda tempolu yuruyus
30 dk pedal cevirdim
20 dk mekik aletiyle calistim
bugunu bitirdik cok sukurr
kilolara ölümm

Fark etmişsindir canim ya :)
Ben 1.60 boyumla 71.200-63.800 düştüm ve baya fark görüyorum ve görüyorlarda :))

ya kısa boyda daha çok fark edilir kilo verince işte...bakalım memlekete gidince tepkilere göre bir değerlendirme yaparım artık :)

o zaman hemoglobin değerin 7 ise çok kötü canım...ben ilk öğrendiğim de 7,2 idi pekmez içe içe 9 a ancak i yükseldi ..ilaca başlamak zorunda kaldım...bende keçiboynuzu pekmezi içiyordum ama dediğin gibi kilo yapıyor...ee doktor kan ilacı vermedimi sana ...bayan da ortalama 12-13 olmalı hemoglobin...43 ve 50 başka bir değerdir hemoglobin değeri olması imkansız her hastane de aynı olur değişmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…