Bak bulmuşsun kendine göre hesaplayici ne güzel iste :))Kızlar diyetkolik diye bişi indirdim appstoredan çok güzel herşey var ölçüler de her türlüsü var hesaplamak çok ragihat oluyo, asicim tşk senden sonra aradım bunu buldum walla bide cepte olması çok iyi herzaman hesaplamak mümkün olacak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Positiv tepkiler alican kesin bak görürsün asi demişti dersinya kısa boyda daha çok fark edilir kilo verince işte...bakalım memlekete gidince tepkilere göre bir değerlendirme yaparım artık :)
Positiv tepkiler alican kesin bak görürsün asi demişti dersin))
Salma güzelim salmahu huu napıyosunuz bakalım... bende gr kilo değişimi yok hep eşim yüzünden ya .Sürekli yiyor yanım da bende dayanamıyorum
sabah
3 dilim kepekli ekmek ,2 haşlanmış yumurta.
2 yemek kaşığı pekmez,1 çay kasıgı tahin,5 fındık
ikindin 1 küçük kase fıstık ( Bu çok fazla oldu)
akşam 2 but fırında tavuk 1 dilim patates ,1 kase yoğurt,2 dilim kepekli ekmek
şimdiye kadar da 1,5 lt su içtim ...buraya gelip sizle konuşmadığım da hepten salıyorum kendi mi
Eski düzenime geri döndümde ama son günlerde cok başım agridi iki gündür daha iyim :))hadi bakalım inşallah :) sen ne yaptın görüşmeyeli canım eski düzeni tutturabildin mi ...listeni okudum gayet iyiydi
Salma güzelim salma
Hem sen doya doya yiyosun ve veriyorsun buda bir ayrilaciktir valla.
canım bu kalorileri internette hangi siteden hesaplıyosun, dün akşam baktım da çoğu çok genel şekilde hesap yapıyo, mesela badem işaretledim, benim yediğim 10 tane, site 100 gr üzerinden hesap yapıp 600 kalori ekleyiverdi yediklerime :))
Eski düzenime geri döndümde ama son günlerde cok başım agridi iki gündür daha iyim :))
Cok aciktim bugüm nedense sanirim kahvaltimi sıkı yapmadigim icin
Simdi kücük bir ara yaptim 3 yumurtanin beyazi ve 200 gr karpuzu hüplettim 100 kc. Civarinda
532 kalori oldu simdilik ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet katiliyorum sana sofradan ac kalkmak gerek ve gec yememek gerekya eşim fırın da yer fıstığı yaptı 2 gündür ondan yiyorum her gün dondurma yemeye alıştım onu yiyorum...eşim gündüz evde aksam iste hep yoldan çıkardı beni...ama dediğin gibi salmamak lazım ...aksam yemeğin de sofradan kalkarken aç oluyorum sonrasın da su içince tıkanmış gibi hissediyorum ...demekki biraz daha aç kalkmak lazım sofradan
Bende mutfak tartisi kullaniyorum cokta iyi oluyor valla :)Canim ben mutfak tartisi kullaniyorum ve yedigimiz cogu seyin paketinde 100 gramin kalorisi yaziyor meyve sebze olsun netten bakiyorum ;-)
Sanirim evet acliktan oldu ama iki gündür daha düzgün yedigim icin agrim yok şükür.hayırdır canım aç felan mı kaldın .....yaparsın sen hırslısın maşallah..bakalım bu hafta beni yakalayabilcen mi :)
benim en az 100 gr bari vermem laazım ya rakiplerim güçlü ve hırslı
İnsan verdikce veresi geliyor gözü daha düşük rakamlarda oluyor ama işte ideal kiloya ulaştinmi durmak gerek bence sonra allah korusun sagliktan oluruz.... Hele hedeflerimize kavuşalimta senin az kaldi :)Kizlar aksam üstü parka ciktik bir bakan bidaha bakti herkes cok zayiflamisin dedi hatta kilo al diyeni bile var ama ben hala kendimi tombik buluyorum niye ki saplanti haline mi geldi bu diyet bende ne
52 olunca ya gözüm 48 ler de kalırsa ?
Hayirlisiyla 52 olayim korumaya alıcam kendimi insallah ;-)
Aramiza hosgeldin :)Merhabalar arkadaşlari ben de 63 kiloyum ve hedefim 50 kilo olmak :) Yardımlarınızı bekliyorum
hoşbuldum, arkadaşlar yardımlarınızı bilgilendirmenizi bekliyorum :)Evet katiliyorum sana sofradan ac kalkmak gerek ve gec yememek gerek
Bende mutfak tartisi kullaniyorum cokta iyi oluyor valla :)
Sanirim evet acliktan oldu ama iki gündür daha düzgün yedigim icin agrim yok şükür.
Evet ya bu pazartesi sana yetişirmiyim ki bakalim kismet.
Rakiplerin hirsli :)))
İnsan verdikce veresi geliyor gözü daha düşük rakamlarda oluyor ama işte ideal kiloya ulaştinmi durmak gerek bence sonra allah korusun sagliktan oluruz.... Hele hedeflerimize kavuşalimta senin az kaldi :)
Aramiza hosgeldin :)
Evet katiliyorum sana sofradan ac kalkmak gerek ve gec yememek gerek
Bende mutfak tartisi kullaniyorum cokta iyi oluyor valla :)
Sanirim evet acliktan oldu ama iki gündür daha düzgün yedigim icin agrim yok şükür.
Evet ya bu pazartesi sana yetişirmiyim ki bakalim kismet.
Rakiplerin hirsli :)))
İnsan verdikce veresi geliyor gözü daha düşük rakamlarda oluyor ama işte ideal kiloya ulaştinmi durmak gerek bence sonra allah korusun sagliktan oluruz.... Hele hedeflerimize kavuşalimta senin az kaldi :)
Aramiza hosgeldin :)
Kizlar aksam üstü parka ciktik bir bakan bidaha bakti herkes cok zayiflamisin dedi hatta kilo al diyeni bile var ama ben hala kendimi tombik buluyorum niye ki saplanti haline mi geldi bu diyet bende ne
52 olunca ya gözüm 48 ler de kalırsa ?
Hayirlisiyla 52 olayim korumaya alıcam kendimi insallah ;-)
canim kac kilosun suan :)
Sporumu yaptim cok şükür :))))
40 dakika 4.5km koşu bandinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?