60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bak bulmuşsun kendine göre hesaplayici ne güzel iste :))

ya kısa boyda daha çok fark edilir kilo verince işte...bakalım memlekete gidince tepkilere göre bir değerlendirme yaparım artık :)
Positiv tepkiler alican kesin bak görürsün asi demişti dersin ))

hu huu napıyosunuz bakalım... bende gr kilo değişimi yok hep eşim yüzünden ya .Sürekli yiyor yanım da bende dayanamıyorum
sabah
3 dilim kepekli ekmek ,2 haşlanmış yumurta.
2 yemek kaşığı pekmez,1 çay kasıgı tahin,5 fındık

ikindin 1 küçük kase fıstık ( Bu çok fazla oldu )

akşam 2 but fırında tavuk 1 dilim patates ,1 kase yoğurt,2 dilim kepekli ekmek
şimdiye kadar da 1,5 lt su içtim ...buraya gelip sizle konuşmadığım da hepten salıyorum kendi mi

Salma güzelim salma
Hem sen doya doya yiyosun ve veriyorsun buda bir ayrilaciktir valla.

Salma güzelim salma
Hem sen doya doya yiyosun ve veriyorsun buda bir ayrilaciktir valla.

ya eşim fırın da yer fıstığı yaptı 2 gündür ondan yiyorum her gün dondurma yemeye alıştım onu yiyorum...eşim gündüz evde aksam iste hep yoldan çıkardı beni...ama dediğin gibi salmamak lazım ...aksam yemeğin de sofradan kalkarken aç oluyorum sonrasın da su içince tıkanmış gibi hissediyorum ...demekki biraz daha aç kalkmak lazım sofradan

Canim ben mutfak tartisi kullaniyorum ve yedigimiz cogu seyin paketinde 100 gramin kalorisi yaziyor meyve sebze olsun netten bakiyorum ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eski düzenime geri döndümde ama son günlerde cok başım agridi iki gündür daha iyim :))

hayırdır canım aç felan mı kaldın .....yaparsın sen hırslısın maşallah..bakalım bu hafta beni yakalayabilcen mi :)
benim en az 100 gr bari vermem laazım ya rakiplerim güçlü ve hırslı

Aksam yemegim balikli salata

Balik 90 gr. 200 kc
Yesillik öte beri kafadan hesap :)

Simdilik 800 kalori diyelim ;-)

Kizlar aksam üstü parka ciktik bir bakan bidaha bakti herkes cok zayiflamisin dedi hatta kilo al diyeni bile var ama ben hala kendimi tombik buluyorum niye ki saplanti haline mi geldi bu diyet bende ne

52 olunca ya gözüm 48 ler de kalırsa ?
Hayirlisiyla 52 olayim korumaya alıcam kendimi insallah ;-)

Evet katiliyorum sana sofradan ac kalkmak gerek ve gec yememek gerek

Canim ben mutfak tartisi kullaniyorum ve yedigimiz cogu seyin paketinde 100 gramin kalorisi yaziyor meyve sebze olsun netten bakiyorum ;-)

Bende mutfak tartisi kullaniyorum cokta iyi oluyor valla :)

hayırdır canım aç felan mı kaldın .....yaparsın sen hırslısın maşallah..bakalım bu hafta beni yakalayabilcen mi :)
benim en az 100 gr bari vermem laazım ya rakiplerim güçlü ve hırslı
Sanirim evet acliktan oldu ama iki gündür daha düzgün yedigim icin agrim yok şükür.
Evet ya bu pazartesi sana yetişirmiyim ki bakalim kismet.
Rakiplerin hirsli :)))

İnsan verdikce veresi geliyor gözü daha düşük rakamlarda oluyor ama işte ideal kiloya ulaştinmi durmak gerek bence sonra allah korusun sagliktan oluruz.... Hele hedeflerimize kavuşalimta senin az kaldi :)

Merhabalar arkadaşlari ben de 63 kiloyum ve hedefim 50 kilo olmak :) Yardımlarınızı bekliyorum
Aramiza hosgeldin :)

hoşbuldum, arkadaşlar yardımlarınızı bilgilendirmenizi bekliyorum :)

canim kac kilosun suan :)

İnsan verdikce veresi geliyor gözü daha düşük rakamlarda oluyor ama işte ideal kiloya ulaştinmi durmak gerek bence sonra allah korusun sagliktan oluruz.... Hele hedeflerimize kavuşalimta senin az kaldi :)

Evet canim pazartesi insallah 55 i görücem tartida ...

Haklisin valla insan kilo verdikce gözü hep dahada kücük rakamlarda ama dedigin gibi sagligi bozmayalimda olmasi gerektigi olalim canim ;-)

ben de 40 dk kadar yürüdüm dışarda bebek arabasıyla ve tempolu, bugünkü fazlalıklarımın bir kısmı gitmiştir umarım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…