Yok be sanmam benden daha hirsli olanlar var :))Oh oh anam bu ne hiz masallahin var bu hafta var ya ;-)
Haftaya kesin 1. Senin canim ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar aksam üstü parka ciktik bir bakan bidaha bakti herkes cok zayiflamisin dedi hatta kilo al diyeni bile var ama ben hala kendimi tombik buluyorum niye ki saplanti haline mi geldi bu diyet bende ne
52 olunca ya gözüm 48 ler de kalırsa ?
Hayirlisiyla 52 olayim korumaya alıcam kendimi insallah ;-)
Aynı durum bende de var canm ben şuan 62kiloyum hedefim 57 165 boyum ve şimdi bile herkes gayet zayıf duruyorsun daha fazlası çirkin bile durur diolar ama ben hala kendimi kilolu hissesiyorumm ama ben yinede 57ye kadar devam edicem yılmak yok hala eski dar kotlarıma giremiyorum o kotlara girilene kadar diyetee devaaammmmm
Boylarimiz ayni sayilir canim bende 1.64 üm ...:)
Dedigin gibi yılmak yok hedef kilom 55 ti benim ama gözüm simdi 52 lerde pazartesi tartida 55 i görürsem temmuzun 20 sine kadar vaktim var henüz duraklama dönemine girmedim ama girersem eger 52 olmak zor olucak biraz oda artik izinden sonra insallah ;-)
Günaydınnn
sizleri her gün okuyor ama hiç yazamıyordum.Geçen yıl katılmıştım aslında bu 60/69 arasına dukan ve yürüyüş ile 59 a düşmüş ama kışın tekrar kilo almıştım
Şu anda 62 kiloyum
Bende kahvaltımda bunları yedim :
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
3 ceviz
1 bardak laktoz süt
1 dilim uno kepekli ekmek yedim
İşe gelince her sabah nescafe içerdim.Okuduğum kadarıyla hiç biriniz nescafe içmiyor
Bende süt tozu olmadan kahve içmeye karar verdim.Bugün ilk defa içtim , şeker ve süt tozu koymayacağım için kahvesini de az koydum.Bu şekilde devam edip aldığım kaloriyi azaltmak istiyorum.Sürekli oturduğum için hareketim yok hiçBu yüzden çok zor kilo veriyorum
Günaydınnn
sizleri her gün okuyor ama hiç yazamıyordum.Geçen yıl katılmıştım aslında bu 60/69 arasına dukan ve yürüyüş ile 59 a düşmüş ama kışın tekrar kilo almıştım
Şu anda 62 kiloyum
Bende kahvaltımda bunları yedim :
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
3 ceviz
1 bardak laktoz süt
1 dilim uno kepekli ekmek yedim
İşe gelince her sabah nescafe içerdim.Okuduğum kadarıyla hiç biriniz nescafe içmiyor
Bende süt tozu olmadan kahve içmeye karar verdim.Bugün ilk defa içtim , şeker ve süt tozu koymayacağım için kahvesini de az koydum.Bu şekilde devam edip aldığım kaloriyi azaltmak istiyorum.Sürekli oturduğum için hareketim yok hiçBu yüzden çok zor kilo veriyorum
Aramiza hos geldin canim kahvaltin gayet ölcülü insallah isetdigin kiloya kavusursun...;-)
Canim ben sabah kalkar kalkmaz önce nescafe icerim gün icinde 5-6 fincani buluyordu ama artik 2-3 fincan iciyorum önceleri kahve tozu kullaniyordum ama kronik gastritim oldugu icin biraktim cünkü mideme zarar veriyordu simdileri ise light süt ile ;-)
Bu arada kaloriyi ne kadar düsük tutarsan hareket etmeden bile kilo kaybi olur ama seni zorlaya bilir saglik önemli kendine fazla yüklenme derim canim ...
Evet katiliyorum sana sofradan ac kalkmak gerek ve gec yememek gerek
Sanirim evet acliktan oldu ama iki gündür daha düzgün yedigim icin agrim yok şükür.
Evet ya bu pazartesi sana yetişirmiyim ki bakalim kismet.
Rakiplerin hirsli :)))
bu arada günde kaç bardak su içiyorsunuz?
Ben bu saate kadar 4 bardak içtim
Kahvaltim:
-3 dilim uno light denge
-50 gr light beyaz peynir
-5 tane yesil zeytin
-1 salatalik
-->> 280 kalori <<--
Bugün kahvaltimi gec yaptim :))
İnsan verdikce veresi geliyor gözü daha düşük rakamlarda oluyor ama işte ideal kiloya ulaştinmi durmak gerek bence sonra allah korusun sagliktan oluruz.... Hele hedeflerimize kavuşalimta senin az kaldi :)
Evet canim pazartesi insallah 55 i görücem tartida ...
Haklisin valla insan kilo verdikce gözü hep dahada kücük rakamlarda ama dedigin gibi sagligi bozmayalimda olmasi gerektigi olalim canim ;-)
Merhabalar arkadaşlari ben de 63 kiloyum ve hedefim 50 kilo olmak :) Yardımlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?