60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Oh oh anam bu ne hiz masallahin var bu hafta var ya ;-)

Haftaya kesin 1. Senin canim ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok be sanmam benden daha hirsli olanlar var :))
Hem bu hafta ikinci sporum malesef :-/
Pazartesi yaptim sali yok carsamba yok ve bugün yaptim iste :))
İki gün yapamadim yapcaktim vaktim olmadi...

Aynı durum bende de var canm ben şuan 62kiloyum hedefim 57 165 boyum ve şimdi bile herkes gayet zayıf duruyorsun daha fazlası çirkin bile durur diolar ama ben hala kendimi kilolu hissesiyorumm ama ben yinede 57ye kadar devam edicem yılmak yok hala eski dar kotlarıma giremiyorum o kotlara girilene kadar diyetee devaaammmmm

Boylarimiz ayni sayilir canim bende 1.64 üm ...:)

Dedigin gibi yılmak yok hedef kilom 55 ti benim ama gözüm simdi 52 lerde pazartesi tartida 55 i görürsem temmuzun 20 sine kadar vaktim var henüz duraklama dönemine girmedim ama girersem eger 52 olmak zor olucak biraz oda artik izinden sonra insallah ;-)

Inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde istediğimiz kiloya ulaşırız ya aslında ben 55 54 falan olmak istiyorum ama benim yüzüm çk küçülüyo ve çirkin oluyo keşke zayfladıkça yüzüm küçülmese o zaman hedefimi daha aşşalara çekerdim neyse sağlık olsun

KAHVALTIMM
1 haşlanmış yumurta
15 gr süzme peynir
3 zeytin
1dilim kaşar
1dilim salam
1 kase karpuz
1dilim çavdar ekmeği
345 kalori

Günaydınnn
sizleri her gün okuyor ama hiç yazamıyordum.Geçen yıl katılmıştım aslında bu 60/69 arasına dukan ve yürüyüş ile 59 a düşmüş ama kışın tekrar kilo almıştım
Şu anda 62 kiloyum

Bende kahvaltımda bunları yedim :

1 yumurta
1 kk beyaz peynir
3 ceviz
1 bardak laktoz süt
1 dilim uno kepekli ekmek yedim

İşe gelince her sabah nescafe içerdim.Okuduğum kadarıyla hiç biriniz nescafe içmiyor
Bende süt tozu olmadan kahve içmeye karar verdim.Bugün ilk defa içtim , şeker ve süt tozu koymayacağım için kahvesini de az koydum.Bu şekilde devam edip aldığım kaloriyi azaltmak istiyorum.Sürekli oturduğum için hareketim yok hiç Bu yüzden çok zor kilo veriyorum

Dünkü ikindi öğünüm ve akşam yemeğim
2 kuru incir
1 kuru kayısı
1 ceviz
2 badem
2 fındık
yaban mersini 10 tane
1bardak tam yağlı süt
332 kalori
buda akşam
1 tabak pastırmalı kuru fasulye 3 gündür fasulye yiyorm
1 salatalık turşusu
3 kaşık tam yağlı yoğurt
Yarım salatalık
335 kalori
Toplamda dün 1177 kalori aldm
ikindi öğününü biraz abartmama rağmen sonuç güzel

Günaydııııııın canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın buraya yazmaya devam et burasi insanı motive ediyor

Bugünkü kahvaltim

Diyet tost 210 kalori
Nescafe

teşekkürler sln71
okumaya ve yazmaya devam edeceğim
tek başıma bu işi başaramayacağım çünkü
40 a birşey kalmadı, bu yaşlarda kilo vermezsem iyice yapışacak üzerime

Aramiza hos geldin canim kahvaltin gayet ölcülü insallah isetdigin kiloya kavusursun...;-)

Canim ben sabah kalkar kalkmaz önce nescafe icerim gün icinde 5-6 fincani buluyordu ama artik 2-3 fincan iciyorum önceleri kahve tozu kullaniyordum ama kronik gastritim oldugu icin biraktim cünkü mideme zarar veriyordu simdileri ise light süt ile ;-)

Bu arada kaloriyi ne kadar düsük tutarsan hareket etmeden bile kilo kaybi olur ama seni zorlaya bilir saglik önemli kendine fazla yüklenme derim canim ...

Kahvaltim:
-3 dilim uno light denge
-50 gr light beyaz peynir
-5 tane yesil zeytin
-1 salatalik
-->> 280 kalori <<--

Bugün kahvaltimi gec yaptim :))

Çok teşekkürler nazik karşılaman için.Benim midem de kötü aslında da başağrısı için bir dr demişti iç diye yıllardır içiyorum kahvemi.İçmeden ayılamıyormuşum gibi geliyor.

inşallah bende verebilirim kilolarımı

afiyet olsunn herkeseee

feyzankcım hoş geldin canım
bende senin gibiyim masa başındayım ve evdeyim üstüne, baya zor oluyo, 13 ay oldu doğum yapalı, hala bir kısmını taşıyorum doğum kilolarımın maalesef (

kahvaltım
2 dilim uno çok tahıllı ekmek
4 çubuk peynir haribo şeker gibi
1.5 yumurtadan omlet
1.5 dilim helva ( bitince kurtulacm inşllah da doymuyorum ya nedense ( )
yarım domates
1 tk reçel
1 salatalık
biraz da yeşillik

dün yüklediğim programa göre 718 kalori almış görünüyorum nasıl oldu anlamadım, ekmeğin bir dilimi 67 kalori mesela bendeki programda, sizde ne kadar kızlar, bakmanız mümkünmü?

dün asinin söylediği bi site vardı orda bi bardak light süte 0 kalori yazarken benim yüklediğimde 68 kalori olarak geçiyor mesela

gec yemiyorum ona cok dikkat ediyorum bir de ne yediğime dikkat etsem iyi olcak :)aman canım sende dikkat et ara verdikten sonra çarptı demek ki

bana yetişemezsin çünkü 100 gr verdim ee 100 gr vermişim kim tutar beni artık

Kahvaltim:
-3 dilim uno light denge
-50 gr light beyaz peynir
-5 tane yesil zeytin
-1 salatalik
-->> 280 kalori <<--

Bugün kahvaltimi gec yaptim :))

uno light denge yi hiç duymadım canım o ne ki :) güzel menü ama yumurta eksik .ben yumurtasız kahvaltı yapamıyorum .yumurta çok tok tutuyor

bende bir gariplik var demek ki.ben kilo verdikçe olumsuz etkileniyorum bu kadar verdim yeter gibilerinden düşünüyorum...zaten hiç birinci olamadım buda olumsuz etkiliyor.bir gün centilmenlik yapında 1.olayım motive olayım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…