60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla ne oluyor bize az kalori almamiz iyi degil ki...yarin kalorimizi artiralim ki gücten düşmeyelim yahuu :))

Daha üstüne spor yapcam birazdan :))

Not: bugün öglen ögünümü kacirdim ondan oldu tel görüşmesi yaptim bol bol :)))

Son düzenleme:

Aynen canim bide ben bugün 5.5 km tempolu yürüyüs yaptim kahvaltidan sonra eve gel onu yap bunu yap derken az yedim farkinda olmadan ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen canim bide ben bugün 5.5 km tempolu yürüyüs yaptim kahvaltidan sonra eve gel onu yap bunu yap derken az yedim farkinda olmadan ...

Maşallah erkenden yürüyüşte yapmişin süpersin ....
Ama dikkat edelim sagligimizdan olmayalim işte :)))

Sporumu tamamladim bu arada
45 dakika 5 km tempolu yürüyüş koşu bandinda 320 kalori yakmişim

Daha akiam yemeğimi yiyemedim
Annemle dışarı çıktık oğlan biraz hava alsın diye 2 saat dolaşıvermişiz 😊

Yemekte kızartma var ama fritözde ve 1 kaşık yağla kızartanlardan fritöz

Patates patlıcan biber ve domates sosu olcak, ne kadar yiyeyim sizce!

Bugün kahvaltı

2 dilim uno çok tahıllı
1.5 omlet
1.5 dilim yaz helvası
4-5 çubuk peynir haribo şeker gibi
1 tk reçel

Ara yapmadım kahvaltıyı geç yaptım çünkü

Öğle 2 etimek
3 yk süzme yoğurt

Ara yok sadece dışarda 2 bebe bisküvisi yedim oğluma yedirirken

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bide xnazx ve asi çok az kalori alıyosunuz yaptığınız spora göre kaslarınız erir böyle devam ederseniz, ben 3 sene önce günde 8 dilim ekmek yiyerek yağ vererek zayıflamıştım spor yaparken

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim roka salatasi hayal oldu bugün cünkü yarim döner yedim uzun bir aradan sonra ;-)

Bugünkü kalorim ortalama 900-1000 oldu

Eliptik bisikletim yatak odasinda duruyordu simdi esime salona aldirdim bu gece spora basliyorum ;-)

Bu arada akşam yemeğnde sonra kızımdan kalan form mısır ve pirinç patlağndan azck yedim
ama valla yarımdan bile azdı 2 3 kaloricik bişeydir

Haklisin canim dikkatli olmamiz lazim uyarin icin sagol ;-)

Zaten 1000 kc. Alti tehlikeli

Haklisin canim dikkatli olmamiz lazim uyarin icin sagol ;-)

Zaten 1000 kc. Alti tehlikeli

Esw arkadaşimiza katiliyorum kalorimiz cok düşük bunun bilincindeyizde işte ama uyari icin sagolsun.

Yarindan sonra yükselticem kalorimi :))
Zaten pazar mangal keyfi yapcam kacarim yok pazartesine bomba gibi girerim artik

Günaydin kizlar bugünkü kahvaltim

1 dilim ekmek
1 tk krem peynir
13gr recel
2 rafadan yumurta

290 kalori

Kahvaltim:
-4dilim uno denge light tam bugday
-50gr beyaz light peynir (tost yaptim)
-5yeşil zeytin
-3siyah zeytin
-1tatli kaşigi tereyagi
-1salatalik
-->> 389 kalori <<--

bence 2 litre içicem diye hesaplama içebildiğin kadar iç suyu.ben dün 2,5 lt kadar içtim.ben kızartma yemiyorum uzun zamandır..patates yemek istediğim de fırında yapıyorum onu da..sabah kahvaltısın da neler yiyorsun?

ben 2 haşlanmış yumurta ,3 dilim kepekli ekmek, 1 yemek kasıgı pekmez ,5-6 fındık,1 bardak açık çay içtim.1 lt ye yakında su içtim...meyveyi saat 15 e kadar yemeye calıs akşam kesinlikle meyve yeme.birde süt tozunu kes bence .yapay seyler kullanmamaya calıs zamanla alısırsın

Ahhh canim ya cok isterdim ama simdi degil 4 hafta sonra olur mu ;-)

Bende dahada vereyim diye nerdeyse ac dolasicam

4 hafta sonra ben de memlekette olcam nete çok giremem ama 4 haftadan önce olsun ya aç dolaşamam vücuduma işkence yapamam öte terafta hesap sorulcak al bir bahane daha

yok yok yetişemezsin bana dün pilates yaptım 30 dk yürüdüm ama hiç değişim yok demek ki pazartesiye saklıyor kendini uzun süredir tost yemiyorum tost yapacağım da bende ondan alayım o zaman

yok yok yetişemezsin bana dün pilates yaptım 30 dk yürüdüm ama hiç değişim yok demek ki pazartesiye saklıyor kendini uzun süredir tost yemiyorum tost yapacağım da bende ondan alayım o zaman
Evet evet bencede yetişemem :)
Benimde gram gram gidiyor pazartesi ne olur bilmiyom kilo artarmi inermi bilmiyom :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…