60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tebrikler canııııımmmm eksileri görmene sevindim

Sagol tatlim sonunda görebildim insallah devamida gelir :)

Gelir canım gelir o kilo verememe sürecini bi kırdın mı gerisi geliyo diyete devam edildiği sürece eminim pazartesine kadar daha çok eksileri görürsün:13:

Gelir canım gelir o kilo verememe sürecini bi kırdın mı gerisi geliyo diyete devam edildiği sürece eminim pazartesine kadar daha çok eksileri görürsün:13:
Aslinda kendime takindi etmiyorum artik memnunum kendimden.
Kilolarimi verdim ya!!!
yaza daha rahat girdik hep beraber :))

....Ve 60'in altina düşmeye ne kaldiki o kadar verdik bunuda başaririz!!!

Pazartesi kaci görürüm bilemiyecem hafta sonu dişarda olcam :)
o gün yediklerime az dikkat edersem pazartesine iyi rakamlar görürüm diye düşünüyorum

Sahurda yediklerim
4 5 dilim karpuz
salata
1 bardak çay
bide az dondurma yedim

Sahurda yediklerim
4 5 dilim karpuz
salata
1 bardak çay
bide az dondurma yedim

Hmmmm güzel menü canım dondurmaya bende dayanamıyorum valla buldummu hiçaffetmiyorum öyle az uz deil resmen akşam yemeği yemeyip onu akşam yemeği niyetine yiyorum çoook seviyorum dondurmayı bu arada seni gördüme sevindim talış

Ay teşekkür ederim bebeğim
menüm çok saçma aslında doyuracak hicbisey yok ama karpuz öyle bi sisiriyo ki

Aksine bende kilom azaldkça daha çok takıp kafaya biran önce verip istediğim kilo olmak istiyorum ama haklısın bu kadar verdik ne kaldı artık bunuda başaririz bi 60ın altına düşsem valla rahatlıcam resmen derin bi ohh çekicem azkaldı ama pazartesi bekleyinnn kızlarrr 5li rakamlarla gelcem inşallah artk şöyle tereyeğlı bi iskenderi hakederim haaa ne dersinnn haftasonunun keyfini çıkar sende tatlım geç saatlerde bişeyler yemediğin sürece bişeycik olmaz olsa bile se halledersiiiiiiinnnn:13:

Ay teşekkür ederim bebeğim
menüm çok saçma aslında doyuracak hicbisey yok ama karpuz öyle bi sisiriyo ki

Aslında haklısın canım pek doyacak bişey yok ben sahurda ekmek yemiyorum doymak için 1 veya 2 tane haşlanmış yumurta yiyebilirsin çok tok tutuyo

Günaydin kizlar

Kahvaltim
Tost
1 domates
Nescafe

194 kalori

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

250 kalorilik öglen yemegi ;-)

450 kalori simdilik

Aslında haklısın canım pek doyacak bişey yok ben sahurda ekmek yemiyorum doymak için 1 veya 2 tane haşlanmış yumurta yiyebilirsin çok tok tutuyo

Aaa doğru ben yumurta da yemistim unuttum

Açlık hissetmiyorum ama bide 24 um bugün. ALLAH sabrini veriyo.
demin tartildm egeru tartida bozukluk yoksa kilo vermişm

Bak ne güzel canım tartı yüzünü güldürmeye başladı emin ol gerisi gelir talış diyete devaaammmmm

Ögleden sonra:
-2 tane nektarin
-30 gr light kraker
Aksam yemegi:
-1 porsiyon taze fasulye
-150gr yogurt
-1 dilim tam bugday ekmegi
Ara:
-250 ml light süt olacak :))

Toplam alinan kalorim bugünlük
1032 kalori

Not: ayrica 40 dakika 3 km koşu bandinda hafif tempolu yürüdüm ve 4 dakika karin egsersizi yaptim 240 kalori harcadim ....

Az kaldi kesin 60 altina düşersin ve tereyagli iskenderi hak edersin :))
Evet dimi tadini cikarayim hafta sonun hem gec saate birakmam yiyecegimi :))

[QUOasi_83;35972782]Az kaldi kesin 60 altina düşersin ve tereyagli iskenderi hak edersin :))
Evet dimi tadini cikarayim hafta sonun hem gec saate birakmam yiyecegimi :))[/QUOTE]

TAbi canım tadını çıkar zaten arada böyle şeyler yapmazsak diyet çekilmez insanız sonuçta canııııım

Meyve 150 kalori

600 kalori....

200 gr et 300 kc
200 gr marul salatasi 50 kc

Birazda kuru yemis

1000 kalori diyelim ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…